Стотици селища бедстват без ток

Стотици селища и курорти все още са без ток заради усложнената зимна обстановка след падналия сняг. Хижи са откъснати от света заради преспите.

Обратно в новината

Коментари - Стотици селища бедстват без ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е долна комунистическа инсинуация, цялата страна е електрифицирана и под съветска власт, демек има комунизъм. Цъфтим и връзваме, ликът на Бащицата ни топли. Ще проведем и няколко митинга за забрана на опозицията, ужасно дълбокия сняг от 20 см няма да ни попречи!

"Маршалов" вече написан на кирилица. Честито ми! Кво стана с революцията, или още ви е малко демокрацията?

Облъчени по празниците от лика на Бащицата на държавата във всяка телeвизия - върху дивани, полегнал, седнал, прав, злъчен и ухилен, ние, редовите, с гайдите, посърнахме падна един сняг, половин България остана без ток, прословутите магистрали се превърнаха в капан за мишки, а Бойко Борисов го няма и няма в телевизора! Кел файда от магистралите, като държавата е в канавката!?

И в Троянка община няма ток, вода и телефон вече трети ден, работа по отстраняване на авариите ще започнат чак в сряда на 11.01.2012г

Е може ли ски курортите, които печелят главоломни суми от всеки един скиор да не се включи в подкрепа на снегопочистването? И кой идиот чака да падне метър и половина сняг за да започне почистването? Скръндзалък, некадърност и алчност провалиха ски сезона по българските курорти. Изтървахте най-хубавия сняг падал от години насам. Олигофрени

sawo

За какво са ви коментари изобщо? Само тролове и платени агитатори на БСП се навъртат в дир-а основно...

Само така пич. Само, че дори и платени нещо ги уплаши и избегаха.