Екзекутираха престъпник от Мисури, убил приятелката си и трите ѝ малки деца

В последното си изявление Тейлър каза, че мюсюлманите не умират, а "живеят вечно в сърцата на нашите близки и приятели"

Обратно в новината

Коментари - Екзекутираха престъпник от Мисури, убил приятелката си и трите ѝ малки деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А у нас баба Веска уби мъжа си и получи 7 години.

ЕХ, да имаше и в БГ смъртно наказание!!!

Замислете се при така "добре" работещата съдебна система, ако има узаконено убийство, какво би се случило? Има доживотен затвор.

Ти беше ли на екзекуцията, че пишеш ...» напраВИ пет или шест дъсбоки вдишвания....» Следващото изречение следваше да е нов ред, ама кво от това!? Нали заплатата върви, дреме ви на дремката

За подобно нещо е трябвало да го изгорят жив и бавно. За акъл на другите "мюсюлмани" като него, за които жената и децата са просто добитък.

Не е до демокрация а до битие, половината население на "най-великата демокрация" живеят по селата и гледат крави, обидата "кравари" е съвсем буквална. Америка е от най-големите производители на селскостопанска продукция в света. От друга страна у нас почти всички са по градовете, не повече от 3% са истински селяни - с животновъдна или аграрна дейност. Гражданите имат друг мироглед, откъснати са от живата природа и се ужасяват от кръв и насилие. От друга страна селяните всеки ден се сблъскват със смъртта и убиването, трябва да колят крави, трябва да убиват мишки, за тях убиването е част от живота. Ако погледнеш по-детайлно Америка и там само "селските" щати изпълняват смъртни присъди.

Като видях тази инжекция си помислих , че е ваксина от Шмайзер , а то било пентобарбитал.

Чакайте сега, "най-велоиката" демокрация може, а ние не можем, защо?

Чак пък най-великата демокрация...Все пак демокрацията се е зародила в Европа. Доста щати нямат смъртна присъда също.