Еквадор даде убежище на Асандж, Лондон се закани да атакува посолството

Еквадор обяви, че ще даде политическо убежище на основателя на Уикилийкс Джулиан Асандж. Великобритания обаче заяви, че няма да разреши той да напусне спокойно еквадорското посолство и полицията може да нахлуе вътре. Това разгневи еквадорските власти, стигна се и до сблъсъци на демонстранти с властите в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Еквадор даде убежище на Асандж, Лондон се закани да атакува посолството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако беше някои китаиски,,дисидент,, щяха да говорят че липсва ,,демокраци, свобода и бла бла бла,, и някои ,,демократичен сирииски мудгахедин,,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

emoll@

Тоя асан дж колко ли му плащат цру да пуска определени докладчета ?

Новият световен ред /New World Order/ е БОЛШЕВИШКИ. Проследявайки нишката на произходът на този строй стигаме до Божията Заповед от Вехтия Завет:" Не пожелавай дома на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито робът му, нито робинята му, нито вола му, ни осела му, нито нещо, което е на ближния ти." (Господарят да не пожелава.) Оправия няма да има, докато Господ не разсече с мечът Си "Ескалибур" "гордиевият змийски възел". Времето за идването този миг може да се скъси само с Любов към рептилите (Базилиска и децата му) и Търпение към вакханалията на тираните Човешки - колабораторите (гаулайтерите им).

Откога те чакам да ми дойдеш...

СТРАННО: Когато някоя обществено значима фигура стане пречка за нечии интереси или не е достатъчно послушна пионка, веднага и се спретва по едно обвинение в изнасилване за да я изкарат от играта... Примери - много!

много ясно. Такова обвинение на всеки може да се скалъпи, а пък нали знаеш "Ти кажи че сестра ти к...а, пък после върви доказвай че нямаш сестра"

Доминик Строс Кан например.

Доминик Строс Кан беше заплаха за изборите във Франция... Явно много ги е било страх, че ще ги спечели и направиха всичко възможно за да му попречат.

И защо да нахлуват, като могат направо да го бомбардират в името на демокрацията и евро-атлантическата циливилизация?!

Явно за т.нар. цивилизовани страни нямат никаква стойност международните договори. Има например една Виенска Конвенция от 1963 г за дипломатическите отношения, където се споменава и неприкосновеността на посолствата, ама кой ти спазва. Само че Еквадор е малка страна и не може да обяви война на Великобритания. Британците защо не нахлуят в китайското или руското посолство???

Защото Асандж никога няма да отидат там. Той добре знае, че истината и опасна за големите и те няма да толерират постъпки като неговата. И ще го предадат за назидание на всички, които дръзнат да показват документирана истина. Истината, която се крие от хората. Ние, малките, трябва да живеем в онези представи за нещата, които ни ги приготвят големите и силните. Грижейки се за своите интереси. Ние, малките, не трябва да знаем истината. Затова го подгониха Асандж, а не заради секса.