Екстрадираната в САЩ юристка работила за Ружа Игнатова 4-5 г., обвиняват я за пране на $400 млн.

41-годишната Ирина Дилкинска е издирвана с червена бюлетина от Интерпол на база на клетвени декларации от агент на ФБР и американски прокурор

Обратно в новината

Коментари - Екстрадираната в САЩ юристка работила за Ружа Игнатова 4-5 г., обвиняват я за пране на $400 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България вече не е държава а мърша от много се народи . Историята е доказала как се извършва промяна. Цялата власт идва от народа идва време да отделим зърното от плявата. Неизбежен е нов народен съд народа ще си каже думата всичката мърша в екерисаж . Димокрацията няма общо общо с капитализама

И тогава плявата, лошия материал със сбъркания чип ние какво да ви правим?

Пак обслужваме интереса на щатите!? Те не биха екстрадирали свой.

Това вече го изплакахте, бе, тъпанар! Около 100 пъти! А си напънете малко двете гънки закърнял мозък и измислете нещо друго! Шегувам се - разбира се, че това е невъзможно! Щото сте си тъпанари:)

Toва е някаква иновация - екстрадиция в страна, където никога не е била (САЩ) от държава, където дори не е съдена (БГ). Няма да й трябва и виза, ще види САЩ отблизо докато ние бачкаторите се редим на опашка като прокажени пред посолството на нашите американски "партньори". Такова падение не е имало за 1300+ години България...

“ Такова падение не е имало за 1300+ години България” А, имало е, чети историята… За падането ни под византийско робство, под турско робство, под руско робство, национални предатели и предателства (на Левски, Ботев,…, Македония),

Паметникът на Съветската армия - Окупатор - като на Освободител, в центъра на София…

Коментирайте и падането под Американско робство! Вие сте пример за колаборационист дето се мисли за нещо различно от тези дето са лизали ботушите на Москва. Защо мислите, че сте по различен. По същество не сте.

А защо си мислиш. че аз си го мисля:) Точно това? Ти си мислиш, че аз си го мисля (знам, че ти е сложно да го асимилираш) А и как да коментирам нещо, което още не се е случило, а е само в главата ти и страховете ти на чукундури като теб:) Когато се случи ще го коментирам! Ако се случи:)… Хайде сега да те оставям да опиташ да вденеш какво ти казвам:)

Престъпният комунистически режим цери ДВА пъти предава открито България и националния ни суверенитет, искайки ТАЙНО ОТ НАРОДА да го постави пред свършен факт и направи България маст от Съветския съюз! Така че по-кротко с неграмотния патос, трол!

Ами че то ти си трола тука. Какъв комунистически режим те гони. Цели 45 години България живя добре. Сллед което за 30 години американска окупация с 3 военни бази окупационни войски, какво е добро. Ти скоро да си бил въобще в българия, та имаш представа какво става тука? Вземи си мръдни календара с годините, вече е 2023г, а не е 1991г, времето на балъците и началото на американската окупация.

Айде, кучеата се разлаяха

Ти да не визираш Путин, който щял да съди Международния съд в Хага, защото го обяви НАЙ-НАКРАЯ!!! за престъпник, какъвто от край време е?!? Щото и те никога не са стъпили в Русия:)

Абе вас тролчетата, по конкурси за дебили ли ви подбират. Само ти ли не разбра какво е този "съд" в Хага. И какви са му правомощията. Ти май ама наистина никаква представа си нямаш от международно право.

Щял но май нещо не си разбрал

Няма значение дали е извършила престъпление или не, жената е Български гражданин и трябва да бъде съдена тук. Днес нея я екстрадират, утре вас ще ви екстрадират. Я напишете нещо за екстрадиран Американски гражданин някъде!?

И ако няма значение дали и извършила престъпление или не защо изобщо да бъде съдена, бе идиот:)

Обидите не ви правят по-умен, обратното. Съдът решава дали е виновна или не, затова ще я съдят. Може и да не я осъдят, божа работа, зависи от много неща. Аз лично не съм запознат какви ги е вършила, затова няма да кометирам. Но суверенни страни не си екстрадират гражданите! Вие сега ако сте краварофил, а не Българин, това е заболяване и искренно ви съчуствам.

Не е обида, когато е истина! А и какво да правя, като съм много по-умен и образован (и почтен) от разни неграмотни идиоти, безпросветни лузъри и хейтъри - да ви се извинявам и за това, ли:)

А и нямам нужда да се права на по-умен, и така съм си напълно О’К;) Особено пък пред безпросветни чукндури:) И човекоподобни..

Напротив, трябва да се мъча да изпростявам, за да можем някак си да комуникираме - когото имам желание да се позабавлявам с чукундури и тролове :)

По този повод да ти кажа - ти ми напомняш едни мои шефове тук - “големи клечки” с много връзки, на които директно им казах, че са идиоти! И те … взеха, че се обидиха и успяха да ме уволнят. След което аз заведох дело като казах на разследващите, че аз каквото казах и …ще го докажа:) И … го доказах!!! Сега ще договаряме обезщетението…Пробваха се с една сума, но не им се получи…:)Казах им да не се подценяват толкова а че могат много по-добре - междувременно един по един започнаха да окапват:) На такива ми ти работи с обидите и обидените…

Е нали живееш в САЩ, БЕ. КОга лъжеш

"Дейността на "OneCoin" е главно в офисите тук в София на площад "Славейков", които и до днес мисля, че функционират по някакъв начин" В този офис в действителност продължва да се извършва дейност, в момента надписа, ако не се лъжа просто е сменен на OneEcosystem ??? Чия е сградата и защо пирамидата продължава да работи? Баси разпробития кенеф сме...

“Чия е сградата и защо пирамидата продължава да работи? Баси разпробития кенеф сме...” Ами защото НИ НАПРАВИХА управляващите 30 години НАШИ политици и управници “разпробит кенеф”! Но ни обясняват колко добре управлявали и как (Борисов) сме цъфнали и вързали и сме минали и Румъния! А хората - от Брюксел и Вашингтон - ни дърпат на буксир…и на чакат и ние да се очовечиме

А хората - от Брюксел и Вашингтон - ни дърпат на буксир…и на чакат и ние да се очовечиме Ама твоята ценностна система яко е деградирала. Щом толкова изпаднали държавици ги имаш за модел и образец, не си много наред :))))

Вижте линка ,за изнасилване 60години затвор,а е бил на 13 когато го е извършил.Никаква милост ,в България ако беше,3 год условно https://www.tampabay.com/news/courts/criminal/man-who-raped-at-13-in-apollo-beach-re-sentenced-to-60-years/2328995/?outputType=amp

Семерджиев е късметлия че живее в тази смешна пародия на държава В Америка ако го съдят две доживотни от раз

Яко! Отде я изнамери тая снимка бе? Такива обраи и у наше село няма.

Нали затова всички наши големи престъпници като ги хванат в престъпление навън драпат да ги върнат в България да ги съдели… Защо мислиш, че са големи бабаити само на Територията!

Много пъти съм писал и посочвал генезиса на организираната престъпност в България и че тя култивира и подклажда и масовата и битовата престъпност, както и войната по пътищата! Абе ще дойдете и вие на моя…

Пране на пари плюс изготвяне на документи с фалшиви данни за печалба с цел примамване на невинни клиенти 40 години на топло.Браво е това е правосъдието в нормална държава, следващия измамник ще се замисли .Ако я съдят в България 2години условно не и мърдат, хахахаха да те ева и в смешната държава .

Тя ще изпее всичките и ще й намалят наказанието… Ако даде, разбира се, годни доказателства за още в списъците Магнитски - следващите издания… Така работят истинските прокурори и съд!

Като се заговорихме за пеене, се затъжих за Черепа. Какво става с туй момче в Дубай. Сигурно е умрял от скука там.

Ами добър въпрос! Питай го, или питай някой от съседите му - Пеевски, онзи, асфалтения “герой”, Верико Желев ри це заглавието му! Или някой друг от смешния “елит” българи-дубайци, дето си мислят, че са хванали Господ за шлифера като харчат парите си (или на някой чичко-паричко от шайката) там:)

Тази другарка защо не е станала консултант на българско правителстов, явно е много печена?!

Ами тя всъщност Е била, ако не разбра! Но в “частния им бизнес”! Както предстои да разбереш! И за това всъщност е целият този смешен плач! Ти защо мислиш, че по 5 години не могат да направят разпит по кражби за милиарди, и то при желание и настояване да са дадат тези показания от свидетелстващия, и с доказателства?!?!, и превеждат документ от чужд език по няколко години!

Game over, тъпаци! Ако не разбирате - защото оке не искате, а и няма да ви го кажат в прав текст - “вашите” ви предадоха! От вътре! Това е положението! Сърдете се на себе си! И спрете да плачете! Както ви каза главатарят - тарикат мъж не плаче! Насрахте са от кражби и простотии, га ядохте кифтетата не плачехте (като Вежди Мултак номер 1 в Републиката и останалите на партито та руската Муртигруп, когато в ония бедни година гладните и премръзнали хора гледаха гладно през витрината и преглъщаха докато “народните слуги и баш патриоти” вътре - и Жельо там… се тъпчеха доволно с вкусотии и отпиваха питиетата си - българският “елит”:) За всяка свиня, колкото и да се тъпче, идва Коледа! Вашата Коледа дойде!

Забавен е смешният плач на някои самозабравили се човекоподобни и биготи, за които е непоносима мисълта, че кражби, корупция и престъпления може и да получават адекватни наказания:) Свиквайте, идиоти! Смешен плач:)

И ако е виновна да я осъдят! Ама в български съд, а не предавайки я на чужда държава! Ако не, да ни кажат официално, че сме колония и да се приключва!

Проблемът е, че българският съд не съди големите престъпници! И затова България е на това дередже! Последна и с най-ниският стандарт! Ако съдът работеше нямаше са има и такова голяма инфлация и щяхме да имаме редовно правителство и Парламент, нямаше да сме в перманентна всестранна, и в политическа криза! Просто трябва престъпницште - вкл. и в Парламента, политиката, управлението да са там, където им е мястото, а не да управляват и крадат, корумпират и мамят и пушат! Но за този цел нрябва работеща прокуратура да внася читави обвинения, а тия имаме Гешев - Мутра, инсталирана от мутрите!! Точно за тази зел!

А когото българският съд не ги съда големите престъпници а мафиоти, защото те си назначиха Гешев и той ги пази (а те пък - него!) и прокуратурата НЕ внася (читави) обвинения в съда?!? (И проказата вече е плъзнала дълбоко и в съда…) Тогава какво правим?!?! Правим се на независими и оставяме са затрият окончателно България, държавата на Ботев и Левски, с 1350 години история ?!?! В Европа, през 21 век?!?!

Що за безобразие е, България да екстрадира собствените си граждани да бъдат съдени в чужда държава, под диктата на тази чужда държава?! Нямаме ли национално достойнство? Нима САЩ ще екстрадират американски гражданин в България по настояване на нашите съдебни власти? А освен другото, има и български закон ( За екстрадицията...), който забранява това. Поне да си спазваме собствените закони!!!

Що за безобразие български граждани да извършват престъления в чужда държава!!!! Естесвено че ще се екстрадират и ще бъдат съдени, ако са виновни!

Естествено е за теб и да мен, за тората! Но не и за престъпниците и крадците и слугите им с гузна съвест! За мен несъстоятелното обвинения е възможност да защитиш позицията си и да получи тя голяма гласност, и да изобличиш кеветника! Което точно и сега правя - в съда! И … да получиш законното си обезщетение…

“ Нямаме ли национално достойнство? ” Ами във въпроса ти се съдържа и отговорът! Явно нямате (нямаш)! Иначе нямаше да си 80 години под руско робство и да се правиш, че роса те роси:)

Сега като си повече от 30г. под американско - се разви , та чак настина .

Шест!!! български премиера са направо РУСКИ граждани!!! Шест! От новата ни история! А другите пък ги назначаваха от Москва (и руското посолство) Дори шефът на националното ни разузнаване - ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов ни назначиха!!! И само да напомня, че точно той (те) вкараха и Борисов в политиката и властна, и дори не го криеха! Толкова със сругуването! А, и колко американски граждани са били премиери на България?!?

Нема начин како. Арестували са те отдавна в БГ-то, демек чакали са те да си платиш. Няма плащане и айде екстрадация. Да си сетила по-рано като кака Ружа да се чупиш на някъде.

Откакто махнаха любовника и рашков съвсем се озлобила. Хайде сега да ти задам другарко един такъв неприятен въпрос. Какво стана с доказателствата дето твоя комунистически изследовател рашков обещаваше да ги предостави след изборите? Чакаме изборите 2050 година ли???? И още един много неприятен въпрос-къде трябва да бъде съдено лице извършило престъпление срещу американски граждани??? Щото има една такава международна спогодба ако не знаеш за правна взаимопомощ и за екстрадиция на престъпници. Според твоята логика и на останалите клакьорчета-ти можеш спокойно да извършваш престъпления срещу чужди граждани и да си недосегаем в България , ако не си извършил престъпление на територията на България или също български граждани. Между другото какво общо има гешев с престъпления извършване в щатите?

Не те знам какъв ти е точно проблема, путко непоръбена, но само до ти кажа - с извинение към другите - духай го, порицал!

За първи път те виждам да се нервиш! Споко, който иска да разбере, ще разбере. Проблемът е, че нещата са сложни и не са за кварталната кръчма!

Всъщност не се нервя, а се забавлявам, Но от говедото не можеш да очакваш да те разбере по друг начин, освен ако не заговориш на неговия език (и с неговото мислене и категории). Така е при приматите и еднодименсиалните простаци, при човекоподоцните! Иначе няма да вденат…

Не че се заяждам, но ти също си примат. Освен, ако не си човек, а нещо друго.

I can live with that! Especially when it comes from a creature like you :)

Трол Анализатор, Много си проЗД бе чедо, Чул си няколко лафа и ги вкарваш ,,авторитетно,, Че като е,.извършвала престъпления,,по твое мнение в държави по целия свят както се твърди ,в колко държави едновременно могат да я екстрадират ако е обвинена в повече от една? И промие

Когато Брендо бе осъден като “кокаиновият крал” на 8 години затвор и лежеше в Италия, още няколко държави, сред които и Румъния и Испания го искаха за да го съдят. Но провителството и прокуратурата на Борисов успяха да издействат екстрадицията му в България - уж че кери да го съдят (понеже Брендо и чрез медиите директно ги предупреди, ме ако не го оправят ще ги изпее всичките), и те му наложиха “мярката домашен арест” (за справка виж какво направиха тия същите т Иванчева, която била “голям риск да се укрие)…и … естествено Брендо избяга! Като точно преди делото му в съда отвлякоха и щерка му - за гаранция! И .. италианските власти заявиха, ме Брендо бил по-високо в йерархията на организираната престъпност и от мафията?!?, просто защото ИВАЛ ЧАДЪР ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО!!! И кое ри ще да е това най-високо ниво, бе кретен! Между прочем поне един от това “най-високо ниво” вече даде ПЪЛНИ показания и признания! Сещаш ли се кой? Бе … дясната ръка на Борисов…И шефът на ЦСБОП Флоров (който разбира се сред това внезапно много се разболя) бе негово назначения и много стар “семеен приятел” А американците имат и пълните показания и от други от нашите служби - като дясната ръка на Ваньо Нанев - Тони Странджев - да ви светна още малко, кретени!л (Питайте Румен Петков, винистър на МВР, на когото главен секретар му бе Мутрата, и на Петканов преди него… - Запалката кой е Тони Странджев :) )

Що не отодат в американските и английските офшорни зони? Там е пълно с адвокати за панделата! Дей@а и двойните ви стандарти...

Правиш ли разлика между заобикаляне на данъци и крадене от хората? Да крадене, защото са вкарвали в заблуждение хората, също като телефонните измамници.

Заобикалянето и неплащането на данъци също е престъпление или да го наречем кражба! Не, не правя разлика! Също така не правя разлика между българската корупция и американския лобизъм...

И ти си изпаднал в заблуждение. Регистрирайки фирма в офшорките не нарушаваш никое законодателство. Виж ако переш пари през офшорките е друга работа.

Ами те всички перат пари, бе, друже! Иначе, защо ще ги регистрират!?

също е съучастник (ползвател) в измамите с парите на американски граждани

Точно с тази логика Гешев повдигна куп обвинения срещу НЯКОИ по @сражбато на нека КТБ”, като например срещу щерката на Цветан Василев, за един апартамент, и дори я даде за издирване от Интерпол, ако си спомняш! И после знаеш какво стана… Със същите аргументи повдигна обвинение и срещу Елена Йончева, а и срещу други неудобни! Но не и срещу Пеевски и майка му, напривер, които дръпнаха над милиард от банката - за тях дрънкаше как си били върнали всичките кредити (от друга банка, която също държавата напомпа) И на сламения им свидетел Лазов…

Стана ясно, че инженерчето работи за 4500 на година))

С бакшишите от таксито ?

Хубавото в България е, че русофилите работят за минималната заплата цял живот и не постигат нищо. Това е справедливото възмездие за простотията им.

Аз като гледам колко сте озлобени мразещите Русия и вашите заплати не са много по големк

Тогава еинтересно, за какво работят русофобите и другите фили и фоби?!))

За от 4500лв. / месец нагоре в зависимост от опита.

Че нас какво ни интересуват финансовите ти проблеми ?

за глупово проектираните и изпълнени електронни табла по спирките на транспорта в софия са изпрани милиони. защо никой не арестува кметовете и юристите на софийската общшина? чакат нареждане от америката ли?

А за Нексо няма ли да се каже нещо ? Три дни с Ружа ни занимават , обаче за мега скандала с Нексо, които са финансирали чрез поставени лица ДБ и ПП? Бтв и Нова срам за цяла Бъргария.

“ 41-годишната Дилкинска никога не е стъпвала в САЩ, а е издирвана с червена бюлетина от Интерпол на база на клетвени декларации от агент на ФБР и американски прокурор. Това заяви в интервю пред bTV адвокатът й Николай Петров” Да кажем на господин адвоката на адвоката на Дилкинска - Николай Петров - добре дошъл в 21 век! Когато не е необходимо да стъпиш ФИЗИЧЕСКИ някъде, за да направиш (тежко) престъпления! И да - знам че за някои прости и неграмотни същества, като аналоговата ни прикриватура на Гешев и подобни примати, които не можели да разпитат за 5 години някой, понеже бил в Дубай или Белград (тоест в съседната стая) е трудно да вденат, че освен десетична има и двоична бройно система (нещо, които още преди 1000 години човеци са осъзнали, но ЧОВЕЦИ, а не човекоподобни… Но това възможно и напълно валидно обяснение и алиби за 18 и 19 век, а и за 20 е смешно и жалко за днес. Някои просто трябва дъ погледнат календара и да си сверят часовника! (За тия същите доскоро бе невъзможно да вденат, че пари могат да се крадат от банка не само кеш и с чували)

"Обвиненията срещу българката са за това, че в периода от 2014 г. до 2019 г.В ЮЖЕН ОКРЪК НА НЮ ЙОРК и на други места, заедно с други лица, умишлено и съзнателно са се събрали и измислили план за измами"Вместо да се правиш на философ и да ми говориш кой век си живеел,направи си труда да прочетеш на какво стъпва обвинението бе ц.рвул.Аман по прехласнали по амеркинските закони и правила...

С две думи - Гешев и българският съд са неграмотни, щом са уважили молбата на американската прокуратура, това всъщност ВИЕ твърдите, и то настоятелно: Ами добре, тук ще се съглася напълно с вас! Ама що те го кажете направо, бе идиоти!

И защо като сте толсова гневни на “радостта ви Гешев” не смеете са го кажете директно, бе смелчаци! Дето иначе много врещите срещу … слугинажа, тъпанари:) Хайде, престрашите се, бе, кажете го - Кото сте казали “А”, кажете и “Б”. Не вярвам да сте мак толкова тъпи, че да те знаете дори колко е 2 + 2 :)

Ами пич, явно малко си скаран с някои правни понятия. Законите на САЩ действат на територията на САЩ. Ако тя е е стъпвала в САЩ то е доста въпросително, от какъв зор хората от другите държави трябва да спазват американските закони. А ако правилно се разбира, дори дистанционно не разгръщала дейност в САЩ. Това е поредният опит на САЩ да придадат екстериториалност на техните закони. Нормалните и цивилизовани държави вече отхвърлиха тези американски мераци. Те са за овцете и пуделите. България де юре не е американска колония.

“ Ами пич, явно малко си скаран с някои правни понятия…” Да, толкова съм скаран, че спечелих НЯКОЛКО (дела в съда - и то срещу сериозни страни, и то сав! Като в някои случаи ми се наложи да освободя и адвокатите си, просто защото “тъчаха на два стона”. А това стана и в България преди години по друго дело - там пък дпугато страна освен адвоката ви си бе напазарувала а .. съдията, Та когото отстраних адвоката си и сам поех делото направих съдията за две стотинки в съда и той бе принуден да се оттегли от делото И следващият съдебен състав веднага го реши в моя полза (сред като 5 години се точеше това село) - без дори и да свика друго заседание И другата страна дори не посмя да обжалва!!! Та така за правните ми понятия и култура! А ако ти кажа за кои точно адвокати а страна става дума - тогава ще ми е интепесно какво ще коментираш, тъпанаф, щото те са много известни…:)

Ключовата дума е СЪБРАЛИ СЕ В ЮЖЕН ОКРЪГ НА НЮ ЙОРК. Ами аз все си мисля че събирането предполага физическо присъствие. Иначе в българския, а и в английският език има други думички ако не са присъствали физически.

за info, поздравления за куража и борбеността. Играли сме ги тия, с напазарувано и вещо лице в добавка :). Загубиха, а когато трябваше да се платят парите, от безсилна злоба чак инфаркт получи. Не беше свикнал да не е на неговото и мачкаше хората. Но това е конкретно гражданско или наказателно или търговско право, в което си участвал. Тук става дума за международно право. И има особености, очевидно не са ти известни. темата за екстериториалността на американските закони е стара и предъвквана. Дори Германия преди няколко години, когато беше относително независима я повдигна. След тях и французите. Но щом разбираш повече от тях, може да си прав :)))). Важното е да си верваш. Ако нацелиш истината, това е супер. Ама ако си в грешна посока, е и смешно и жалко да се наблюдава. А има моменти, като живееш не в България, винаги ми е била интересна завидната компетентност по делата в България :))). А и съм против не живеещи в България, дето не знаят какво се случва тук, да ми определят начина на живот. Аз от етични съображения не бих гласувал. Защото не знам какво става с точност. Живота на другите гора там ще е по-важен от щенията на Егото и напъните да се доказвам колко

Да разбираме , че ,,клетвена декларация" е доказателсво ? Заради един клинтън питам - че и той се кле ... но истината се оказа друга .

Ами разбирайте бе - това си го пише в закона - що е клетвена декларация! И … що е лъжесвидетелствате Вземете и се поограмотете! И започнете да се опитвате да разбирате! Л и защо все защитавате лъжци и престъпници с … други лъжи?

Клетвната декларация е, че събраните и представени доказателство са ПРИЛОЖЕНИ пълно и добросъвестно!!! И в съответствие със закона и правилата и процедурите! И са достатъчни да се даде ход на производството! А за доказателствата, вината и наказанията решава съдът и съдебните заседатели, избрани също по правилата на случаен принцип! Да те светна щом те интересува толкова…

Този подход с атака на обслужващите престъпниците е ново за България и може да доведе до изключителни успехи. Тези паразитиращи от престъпните пари съвсем не са толкова невинни, както се изкарват, знаят много, поемат рискове, които не осъзнават в дълбочина, улесняват престъпна дейност, а реално не получават от родните престъпници чак толкова много. Е, атакувайки тях може много да се разплете. Те досега се присмиваха на САЩ и санкциите по Магнитски, но последната дума няма да е тяхна и може да е смразяваща. Дано е така.

Естествено! То е като кражбите от бюджетните или европейските (а и общинските) средства! Да да откраднат са кажем вирион или 10, ири 100 милиона се съсипват реално ползи за милиарди за държаната а така стигнахме до тук - до дъното! И друго - този подход е естествено логичен и ефективен, защото както някой е подпомогнал да заклет престъпник-рецидивист в голяма кражба и е получил някаква малка част от ограбеното при ИСТИНСКО наказателно преследване от ИСТИНСКИ прокурори и съд той с радост ще пее е приказва за кражбата, но няма никога да приеме вината и за убийствата и цялата вина - да речем - на рецидивиста и ОПГ! Никой няма да приеме цялата вина за куп тежки престъпления на дадена ОПГ и главатаря й, след като не той ги е планирал и вършил - а съдействал - и не той основно се е обогатил!

Репресии като в комунизма.

Колко унизително! Тази жена дали е невинна или има вина, тя си знае, обаче така като някой роб да бъде закарана насила в чужда държава е отвратително. България е една колония на САЩ и докато не се отърве от тази американска зависимост, ще продължава да върви надолу.

ЗА ТОВА ТУРЦИТЕ КАЗВАТ "Б У Л Г А Р И С Т А Н"! Това не е независима държава! Всеки бантустан може да изиска някой от булгаристан да бъде екстрадиран и съден по неговите си закони, защото подайгъзен педерас е подписал "споразумение"! И булгсристанците си подвиват куйрука и подсмърчат овчедушно!

САЩ разчистват конкуренцията на биткойна. Е това значи тази новина. А това е демонстративна наказателна операция, за който си помисли да прави конкуренция на контролираната от ЦРУ измама Биткойн. Достатъчно е да се проследят всички арести и преследвания на собственици и свързани с други криптовалути от 1 година насам. По някаква чиста случайност, всичкото за което обвиняват другите валути, съвсем същото прави и Биткойна. Да, ама него и свързаните с него дела не подлежат на никакво наказание. Що ли така? То ясно защо. Останалото е едно голяма лицемерие. И представление за овцете. И предупреждение за тарикатите. Криптовалутите поставят под свой контрол значителна част от международното движение на финансовите потоци. И съответните печалби от такси и каквото друго прибират. А това е голяма загуба за шайката международни измамници евреи които контролират САЩ. И те вземат мерки да си приберат обратно. А публични линч е задължителен, за да не си и помисли друг да им пипа това, дето са решили, че е тяхно.

А кога ще видим и нашето правосъдие да работи по този начин? Кога ще видя Дамаджанко Чашков и него в съдебен процес и след това в килия ?

Тя без да иска, не е разбрала.

Но пък и клинтън се кле , че не е за една свирка .

За половин час пред мен минава външният дълг на България на колела. Сега изясни ли ви се, от къде тези пари у хората?

Чакаме да видим кога САЩ ще екстрадират тук американец, по обвинение на български съд. Спогодбите със САЩ са винаги едностранни и никога няма реципрочност.

кво му е лошото САЩ да са ни госпудари бе тиквиник

Няма нищо лошо ако те кефи да си роб!

А икономическият престъпник Симеон Сакскобурготски кога ще го екстрадират?Че нещо много му невервам.

Едва ли не е знаела какво се случва

Тя цяла русия е пред разпад, остава да се разберат с Китай кои теритирии ще му отстъпят.

Австралия и Калифорния?

Нова Зеландия, Канада...

В България се извършват Терористични Актове в Град Перник и Бобов дол, а МВР, ДАНС и Прокуратурата потулват Тероризъм срещу Български граждани! Мирослав Германов 0885052671 myyrro@gmail.com

Що за васална държава сме бе ?!?!!!Майната им на САЩ !!!

Важното е, че вече не сме васали на миризливите ватници, които окупиираха България след 1944-та.

Тъпак. Ако дойде американец у нас, убие човек и се укрие в САЩ, България има право да поиска екстрадиция. Екстрадициите са взаимни.

А ако миризлив ватник убие някой тук, джудето Вова ще го екстрадира ли ?

Не си спомням за прецидент в който"ватник", убива свой брат, но за западни случаи....бол!

Като изключим хилядите избити без съд и присъда по време на съветскатяа окупация, няма а ?

За избитите 17 милиона северноамерикански индианци, данапомням ли?! О, забравих..това са великите географски открития и индианците просто са подценили бежанската криза.

с английския престъпник, който почти уби без никаква причина един барман на нашето море? Българският съд го осъди, обаче англичаните незабавно си го изтеглиха и го освободиха на мига! Толкова за правосъдието и за нашите западни партньори. Аз лично, на такава "държава" данъци не плащам! И я считам за личен мой враг!

А помниш ли как австралиеца наръгал човек при самоотбрана му изгубиха 10 години от живота в Български затвор.

А помниш ли шведа, дето счупи челюстта на камериерката с ритник?!

тази женица от снимката. Но да питам всички русофилски тролове врякащи срещу България те биха ли одобрили екстрадицията на Хр. грозев в Русия?

Те майките си ще продадат, ти за национален герой ги питаш.

Така де - те ЩЕ продадат .... както ти ВЕЧЕ продаде ?

1. България и Русия нямат споразумение за взаимна екстрадиция. 2. Дори и да имаше споразумение, екстрадиция е възможна само по обвинения наказуеми и в България. Репресии над журналист не е закон в България както в Русия. Така че НЕТ!

Ама Христо Грозев не иска ли да изчисти съмнителното ди име?

разбира се , Христо Грозев е престъпник и трябва да бъде екстрадиран в Руската Федерация, какъв е проблема ?

Екстрадираха няколко българи в Америка, по повод обвинения и по настояване на Америка...интересно ми е, кога ще екстрадират Христо Грозев в Русия, който трябва да докаже своята невинност?!...това двоен стандарт ли е или той не е невинен?!

че той в какво е обвинен? М? нашата държава нали попита и все още няма отговор.

Търси се от руското законодателство във връзка, посредничество по отвличане/купуване на руски бойни от Украйна. Сделката не се състоя, само името на нашия юнак изгря! ...в негативен план.

А не е ли време руснаците да екстрадират няколко краварски престъпника в Сибир?

И после хайде не ни разправяйте врели-некипели, че България не е една продънена отвсякъде, прогнила от корупция и беззаконие, насрана колония-протекторат на САЩ и де кой мине замине! Една жена на пазара каза - и хайде един български гражданин експедиран по живо по здраво за към Америка. А американски гражданин може ли да бъде екстрадиран за съд в България???

Мутри и МВР служители изполват Главният Прокурор Иван Гешев за да вършат гнусотии и и.звращения с Българи, опънат Чадър върху бандити от Перник и Бобов дол!Моля разследвайте Главният прокурор Гешев за извращения и опити за убийство срещу мирни граждани! Мирослав Германов 0885052671, myyrro@gmail.com, Miro SG Facebook

на тая дебелите негърки-надзирател ще има да и правят naked cavity search и то яко.

А защо я титулуват "криптокралица", тя си е най-обикновенна измамничка. Стил "пирамида" от началото на прехода -:)))

Щото събра 5-6 милиадра долара преди да клопнат кепенците. Тя в сравнение с всички останали пирамидаджии си е висока топка. Затова "криптокралица" си е много на място. Дали е хубаво или лошо да крадеш е отделен въпрос, но тя го направи в огромен световен мащаб.

Малшанс, ако беше крала в България щеше да си свирка и да си харчи парите наволя. Вчера съдия отменил наказание на шофьор за движение със 120 при знак 60 защото липсвали ясни доказателства..... голям майтап.

Тук си прав! Парите не се изпарявст, просто преминават от един джоб в друг...грубо казано. Тя е откраднала от хората, които се имат за важни и се зоват Световен Елит. Затова не могат да го преглътнат и да спят спокойно.

Жините ги оправя само бой и джелатско еване, тоест грубо оране.

Ако беше в БГ ееми случва се, то всеки краде

Държава,която предава гражданите си на друга такава - е васална държава. Така е когато ни управляват продажни отрепки, загрижени единствено за собственото си благополучие.

Майоре, ти май не разбра, че комунизма си е отишал и Другаря Джуров рапортува на другия свят. В момента България не е изолирана от "желязна завеса". Така както Узбекистан ни предадоха убиец извършил престъпление у нас, така ние ще предадем измамник, ощетил американски граждани. Така работи дипломацията. Наздраве! То друго не ти остана в днешно време, нали? Цял живот не си работил нищо в армията, какво друго да правиш?

Улавото - клънтън се кле пред сената с ръка върху библията ... Но явно и свинете са с повече мозък от теб .

Узбекистан ни предадоха наш гражданин - не узбек. Ние предаваме български гражданин - не гражданин на САЩ.

Стремежа към бързи печалби има рискове, които всеки сам преценява дали да приеме. Така е и с инвеститерите на Ружа........

Ako има какво интересно да сподели с американската прокуратура, ще изелезе след 11-12 години. Ако няма, ще откара 40.

Толкова ли е зле тази държава да екстрадира гражданите си в чужда държава без доказателства? Тия американци изтрещяха.

Докторе, ти верно ли се правиш на луд? Тя е юрист и е подписвала договори и нейните действия са толкова прозрачни, че дори дете не се съмнява в нейната вина. Абсолютно съзнантелно е правила поредица от престъпления и всички документи са налични. Затова е и обвинена, не щото злите сили искат да накажат някой сиромах от изстрадалата ти родина.

Така е месарю - лапай бели бъбреци и си трай когато не знаеш за какво става въпрос .