Експрезидентът и лидер на "Единна Русия" сипе заплахи: Украйна ще изгори

Не си поставяме ограничения на отговора в зависимост от заплахата, включително с ядрено възпиране, каза зам.-председателят на Съвет за сигурност на Русия

Обратно в новината

Коментари - Експрезидентът и лидер на "Единна Русия" сипе заплахи: Украйна ще изгори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но изказване е само мед и масло за ушите на русофилите в българия но всъщност е една голяма лъжа тия не може да си направя от една свестна тоалетна камо ли да направят някакво модерно оръжие

Абе тоя лилипут кой го слуша и откъде пак се изпъкнал да говори братежи не вижда ли че тия вече са бита карта а хората не ги взимат на сериозно

Брьтвежи на един нещастен пияндур

Аман вече от тази Украйна.Писна ни на всички.Да я разделят най накрая и всичко да си почва нормално.Но САЩ нямат интерес да няма война защото няма да могат да продават оръжие на западните идиоти и техните лакеи.Дойдат ли тези гнусни демократи на власт в САЩ и почват войни навсякъде по света.

Най-лошото е че не са заплахи, а предупреждение. Руснаците не вярват на запада. САЩ лъже многократно и руснаците са си направили извода. Старите системи се изчерпаха , въпросът е до кога тази война?

А кой нормален,вярва на КГБ!?!?

Никой не ги иска за роби, много глупави коментари

Много правилно изказване. Евала

Жужакът да е чел,че ядреното оръжие е измислено от САЩ?

Ядреното оръжие не е измислено от САЩ ,а от германците ,а САЩ първи го използуваха.

Украйна никога не е била роб на Русия,.все едно да кажем, след 500 г робство под Турция, българитв са по-големи роби

Да ,де.И няма да бъде роб.

Нещастни педали,колкото и да лаете Русия ще я има.А нашата България,за нея мислете и работете,тъпаци защото изчезваме.

Добре.щастлив педал. Продължавай да ухаш.

Това не е Русия,това е КГБия!?!?Щастлив дупчен билет такъв!!!

Лоши украинци. Не искат доброволно да станат руски роби.

Време е наркомана и цялата Сган да затихнат и да утидат там където им е мястото...2м под земята в общ гроб

Време е вие копейкаджиите фа бъдете избесени.

Тука има 1 козяшки трол, който пак е нощна смяна тази нощ и троли до умопомрачение. Страда от сериозно разстройство на личността и даже е лежал в психиатрия през 2008г. През януари 2009г. по маршрута София-варна отвлича автобус с 37 пътници близо до Севлиево и ги държи за заложници за 11 часа. Троли нон-стоп в целия Интернет и е известен като A.T.I.L.A. но истинското му име е Мирослав Блажев. Много агресивен и склонен към насилие. Има раздвоение на личността. Регистриран е в психодиспансерите на България или казано накратко - има жълта книжка. По сайтове и форуми сам си пише и сам си отговаря. Болен човек.

А ти коя смяна си бе гнусен руски капут? Лайняр.

Не е виновен човечецът, работата му е да мята л-на и той си ги мята - на туй са го научили.

Може пък да се разболее и за умре,за радост на всички

24.02.2023 г Москва е изравнена със земята, останали са живи едва около 350 човека, Путин отдавна е в бункера на 1 км под земята заседна с олигарсите и 10000 човека прислуга. Украинците са превзели голяма част от европейска Русия, а Китай се е настанил в Сибир. Но троловете в Дира никога не се отказват: - всичко върви по план - подготвя се страхотен капан за орките - оттеглянето се проведе без никакви жертви - сарматите всеки момент ще полетят и ще унищожат запада - Зеленски скоро ще увисне на въжето - Путин има таен план за Велико контранастъпление - слава на Русия! Бог с нам - още малко и ще събудят руската мечка - и т. н. Смях смях смях

От руснаците по-мръсно и загубено животно няма. Не стават за мир, защото са примитивна нация, не стават и на бойното поле, въпреки огромните им претенции за непобедимост. Кажете ми една война да са спечелили срещу равностоен, камо ли по-силен противник, освен ако друг не им свърши черната работа? Няма! Средновековието, монголи и татари ги правят на паприкаш. Наполеон - превзема Москва и цялата европейска част. Пак добре, че се бие с цяла Европа. Блядта няма ни една решаваща победа срещу него, дори при Бородино е равен резултат. Кримската война, ингилизте ги правят смешни. Даже и Освободителната руско-турска война им я печелят предците на днешните украинци и опълченците на Шипка, че спират Сюлейман паша да не стигне до Плевен. Руско-японската война? Да се смея ли, да плача ли…. Първата световна - нищо не постигат по фронтовете, като видяха, че са пълен резил - сепаративен мир и излизане насрани. Въпреки че кайзерова Германия и Австроунгария се бият с целия свят. Да питаме ген. Иван Колев какво ги прави в Добруджа? Втората световна - пак така, добре че Хитлер се бие с целия свят… И САЩ им помагат с оръжие, Сталин си го признава. Афганистан? Шепа муджахидини и овчари с гегите и сопите ги направиха на луди. И победиха. Е да, не и без стингърите на Америка. Но все пак. Първата война в Чечня - клаха ги като гергьовски агнета. Наложи се Пипи парясаното да инсталира един придворен пудел - Кадиров, иначе още щяха да ги колят. От руска бляд воин не става, знаят само да млатят водките, да живеят като кучета, да мрат като мухи и да представят всичко това като героизъм. А са едни пълни боклуци.

Ми като само са губели защо са толкова огромни

Безогледно нагли лъжливи руски изроди живеещи в изкривен и уродлив свят! Територия, на която християнството е било забранено за повече от70г ! Територия, управлявана от диктатори и с терор откакто съществува! Най-голямата територия с най-многото ресурси и с едни от най-бедните жители в света! Територия, на която военното производство е било основен приоритет от 100г! Територия владяла половината от държавите на най-богатия континент в света и провалила живота на стотици милиони! Жалък, робски, лицемерен и двуличен народ от войнствени пияници!

Християнството си е де-факто забранено по целия запад! Да не говорим за мюсюлманските държави! И то е така защото от християнството идва морала. А нито на запад нито на изток има морал. Еволюционната наука морал няма. Там по-силния и по-адаптивния побеждава. Интересно само защо тогава се занимаваме с климатичните промени. Ама това е друга песен.....

Злобар, ти да не би живял в Русия, ходи виж и тогава пиши. Стига плюва, избърши устата

Недорогие путинофили и русофили, жалки блядове! Американците вече разбраха, че безаналогови са ви само рекламите, даже те не можеха да допуснат колко сте жалки и нефелни! Досега ви пробваха да проверят дали не се правите на умрели лисици, но след като видяха колко лесно могат да се унищожат стратегическите ви бомбандировачи, намиращи се само на 700км от Масква.. само им дайте повод да разберете в кой век сте!

Руснаците са способни само в наркотрафика, канали за проститутки и оръжие. Винаги ги е комплексирало презрението от страна на Запада, но гена си е ген! Известни по цял свят с пиянството и лъжите си на най-високо ниво! Нещастни роби на комплексите си! Избиват го на агресия заради неспособността си да се докажат в която и да е друга сфера!

Блядове, тъй като хапете ръката която ви спасяваше поне 3 пъти от изчезване, най-накрая ви дойде редът да се докажете срещу САЩ.. предполагам , че само полицаите им, които са в отпуск и ловджиите им ще ви прегазят, пияндурници изостанали, човешка смет! Героите на съвремието са украинците, вие сте ненавистните фашисти! Цял свят ви презира! Сринахте украинските градове в безсилната си злоба, пращате кадировци и затворници да трепят най-близките ви! Руска сган, скотове!

От Наполеон ги спаси зимата, от Хитлер ги спасиха САЩ,. И пак дадоха милиони жертви... Тъпите блядове не са чели история и си мислят че са най-великите войници! Четете малко за войните на Англия с викингите, с Франция, с Испания... Това са народи, които са обикаляли света докато вие сте живели по печките из блатата на степите! Народи, цивилизовали целият свят, смели и силни, не азиатски пияндета с глави пълни с митологии. Руские, вие сте смели само на глутници, като хиените, нападате само по слабият противник! Толстой добре ви описва в Петър Първи- 500хил срещу 50хил шведи- и пак губите войната, попиляват ви! Мизерници, които пикаят пред вратите на къщите си!

Лесен разбор на ситуацията за спиртосаните блядски мозъци-икономическата война САЩ започнаха отпреди 2 години, напълниха складовете си с китайски стоки и в момента само допълват наличностите, с намерението във всеки един момент да направят вноса от Китай НУЛА! НУЛА от ЕС, САЩ, Канада, Япония и тн!! Даже в момента истинската причина за локдауна в Китай е липсата на работа, не ковида! Производството се връща в САЩ или в приятелски страни. Заповедта и инструкциите са получени за изпълнение " от днес за утре" от топ-мениджъри в американски компании. Така че Китай вече няма нужда от ресурсите на Раша, има нужда от клиенти, платежоспособни клиенти Ресурсите и многото население са в родната ви Азия, но парите, технологиите, смелостта и акъла са в "колективния запад"! Вие изостанали военолюбиви изроди със спиртосани и спиритуализирани ала Дудин/Путин/Соловьов/Рогозкин мозъци, тъпи робски душици! Планетата ни почва да се прочиства от празноглави идиоти като вас, вземете си бонусите от Копейкин и Митрафонова и ги харчете докато можете! Хронология: 1. Първи ще е Иран, Израел е готов и вече тренират със САЩ, Биби ходи до Йордания да ги предупреди да не се месят между шамарите. Турция засега е само наказана в ъгъла докато не и дойде акъла в главата. Гърция ще намаже с топ-въоръжание, щяхме и ние ако нямаше толкова объркани нашенски родолюбци готови да продадат Родината ни на поробителка Русия 2. Втора ще е С.Корея тъй като Япония и Ю.Корея още се подготвят за подкрепата си към САЩ 3. Ако Русия и Китай още не са се усетили, най-вероятно НАТО ще обяви пълна подкрепа и ще вземе участие в ликвидирането на руските части на украинска територия, ако се стигне дотам, кофти, но в дългосрочен план е неизбежно предвид диктаторските учения в Китай и Русия. Никой не иска децата му да робуват на руснаки, китайск, турски или севернокорейски диктатори. Ако ще живеем в такива диктатури по добре да умрем борейки се срещу тях

Производството в Сащ нанай, те са тъпи, добре че Китай. Китай работи за целия свят, глупак. САЩ ги бива само да създават дразги и разпалват войни.

Тези лъжи са ти ги набивали отпред, отзад и в ушите, поживей в САЩ и тогава приказвай

Такива руски боклуци трябва да се спрат на всяка цена! Руснаците явно подкрепят този вид говорене, даже не направиха опит да изразят протеста си срещу братята си! Не може всички руснаци да са толкова глупави и да се хващат на евтината демагогия и пропаганда за нацистите в Украйна, за биолаболаториите на САЩ и затова как САЩ щели да ги нападнат .. нито Япония, нито Германия, нито Канада, нито Ю.Корея са били нападнати или завладени от американците- точно напротив- процъфтяващи държави и световни лидери в икономически и политически план! Руснаците са като Севернокорейците на анаболи- с толкова промити мозъци и толкова ядрени ракети! Свободния свят никога няма да допусне тези азиатски гангрени- Иран, Русия и С. Корея да излеят отровата си извън границите си! Лъжи, страх, пропаганда, демагогия, извратен и уродлив свят на диктатори! Сбъднат кошмар от 1984 на Оруел! По-добре ядрена война отколкото живот по руски, ирански или севернокорейски! В България 50г живяхме в лека версия на диктатура, но пак мога добре да си представя живота в С.Корея и Русия днес!

Като прочетох, че САЩ могат да спрат войната с едно щракване на пръст, си помислих, че трявба да изравнят Раша със земята с ядерния си аресенал.. ... а то се оказа, че Медведев говори за "лакеите" си. Същото нещо може да направи и Путя. Гледайте документалния филм по HBO - Навални. Доста отварящ очите - да видите за какво става дума - и тук говорим за руската опозиция - не за Украйна. Просто как руснак третира друг руснак. После мислете какво отношение може да очаквате към другите страни и народи, когато си заграбил властта и фалшифицираш избори.

пускате атома и коленето на руски свини започва, да се готвят бг путлеристчетата мазни

Пали и не се обяснявай

jingiby

Накрая ще изгориш ти, алкохолизиран комунистически евреин.

да се плаши Света с Трета Световна Ядренна Война ,такова падение като сега в Русия не е имало никога дори в СССР ! свалихме от власт Хрушчов след карибската криZа , Zащото и той също много си повярва и Zаплаши с атомно оръжие живота на целия Свят влючително и на Съветски съюZ ! случая с куба е същия като с украйна : Куба е много блиZо до САЩ , хрушчов подкрепи комунистическата хунта на Фидел Кастро вZеела с преврат властта в Куба , въоръжи ги до Zъби , там беше пълно с наши военни съветници , но когато хрушчов сложи в Куба ракети с атомни Zаряди иZбухна карибската криZа ! накрая след като тя ( криZата) приключи и иZбягнахме Световната война , много скоро след това свалихме Хрушчов ! Куба си остана кумунистическа ( дори и днес тя с комунистически режим ) , там имаше много наши съветски оръжия , наши военни баZи със съветски персонал и солдати , просто нямаше атомно оръжие ! какво пречи същото да се случи сега в Украйна , и там да няма ядренно оръжие , а режима да си остане същия въоръжен със Zападно оръжие ? Как янките живеят над 65 години с враждебен антиамерикански комунистически режим под носа си ( Куба е на един хвърлей от Флорида) , а сегашните олигархични руски примадони начело с дребния КГБ фатмак Пупкин да не може да живеят с украйна ? Във Виетнам ние и целия Варшавски договор снабдявахме виетнамците във войната им с янките с артилерия , танкове , самолети ПВО, ПРО , там имаше наши военни специалисти , които обслужваха ПВО, ПРО и ВоенновъZдушните сили https://www.youtube.com/watch?v=7wzOaXmnjC8&t=305s , но Америка не ни е плашела със Световна Война ! ние водехме войни , но винаги говорехме zа мир ! влеZнахме преZ 1979 г в Афганистан , там янките също въоръжаваха афганците да воюват с/у нас , но не сме ривали и не сме Zаплашвали със Световна война ! ние там в Афганистан Zа 10 години Специална Военна Операция-СВО дадохме по малко жертви от сегашната Специална Военна Операция в Укрйна , която се провежда само от 7 месеца ! В Афганистан никога не сме се прегрупирали :))) т.е. отстъпвали , не сме иZоставяли панически бойната си техника , както сега я иZоставяха руските солдатив в Харковска област , които бягаха панически като подплашени сърненца ! и още нещо много важно , водихме 10 годишна война в Афганистан беZ да провеждаме мобилиZация , с две думи бяхме раZумни ! сегашните ръководители на Русия са просто корумпирани олигарси неспособни да се справят и с най малката трудност , повярваха си много и това ще струва скъпо на целия руския народ ! Zаплахите със светован война оZначават смърт на всички руснаци , понеже при атомна война русия няма шансове с/у 1 млрд Zападни сили !

Ti si boso momche mnogo pishesh nishto ne znaesh no dobre nepishi nishto

От пентагона казаха, че ще използват ядрено оръжие, при заплаха срещу Южна Корея. Значи може.

Англосаксонските кретени поправят реактор на атомна подводница с лепило: http://www.budnaera.com/202301f/2210418.html

Има и по зле. Блядките така напънаха един лошо строен реактор, че чак го взривиха. Тази тъпотия, все още се води ненадмината.

Взривиха го пияните украинци.

Добре че е Медведев да се изказва така, както трябва да се говори на западнте и говедарские идиоти, Путин е много мек и сдържан, дано Медведев да вземе инциативаа и да свърши работата в украйна така, както трябва да се свърши - нацистите се горят, не се взмиат в плен!

Медведев е празна балалайка. Путкин е същата работа. Дърти педеругнели.

Отдаван трябваше даа започнете да биете по кев с тежки балистични ракети, тези боклуци таам не заслужавт да цапат земята с присъствието си.

нормалните българи са на страната на САЩ и Украйна!И това е нормално и рзабираемо!

Откога педеругите и другте лгбт извратенчци се имате за "нормални'???

Не нормално, да нямаш собствено мнение, а се водиш по другите. Такива предатели има много личи във форумите.

Украйна има нужда от много оръжие, диктаторите в Европа са забранени в 21 век

Не, няма. Даже тоя пръдливец знае че русия няма да посмее да използва ядрено оръжие. Само няколкото български селяндури на които някой им е казал че са русофили вярват в такива подскоци, че даже им се кефят. Защото гадното НАТО обеща че ще анихилира руската армия ако бъде използвано тактическо ядрено или друго за масово поразяване като химическо, биологично или "мpъсна бомба" като напр взривяване на атома електроцентрала. При това без ядрен отговор. И руското руското ръководство знае че светът е способен да го направи и този пръдльо също го знае. Сама европа е способна да постигне това, дори без участието на америка, индия и китай (да, китай няма да воюва на страната на русия, а ще анексира руски територии, ако русия наистина успее да предизвика световна война). Пък за ядрена война със стратегическо ядрено оръжие, даже русия знае че ядрена война не може да бъде спечелена. Но също знае че може да бъде загубена в различна степен. Ако русия започне ядрена война - русия ще е основния губещ. Няма да остане нито един жив руснак, а това което сега е русия ще бъде само източник на полезни изкопаеми.

Същото важи и за останалата част от света след ядрена война глупаво.

Е и? Значи никой няма да го използва и Русия ще загуби на бойното поле.

Ще изгори но по друга схема. Помпани са от Запад. При грешка Запад-ут да си поправя грешките в преценката. Трябва да се избегнат делата за геноцид срещу вас. Предизвикат ви и то системно. Не бива да се излиза от тази схема.

Ах, Мишка, Мишка, добре че си ти да ни веселиш. По-вероятно е да ти се скапе ливера от самагона, който смучеш денонощно, отколкото Украйна да изгори скоро. Ето не хорошо дорогой!

това очаква всяка москалска гадюха ..която в Украйна носа си пъха : ВЫСТРЕЛ В ГОЛОВУ. В ЛНР ТЯЖЕЛО РАНЕН РУССКИЙ КОМАНДИР "БЕРЕГ" СЕГОДНЯ В 15:51 В ЛНР тяжёлое ранение получил легендарный командир Игорь Мангушев, известный под позывным "Берег". Ему выстрелили в голову с близкого расстояния. Игорь Мангушев - командир одного из подразделений Народной милиции Луганской Народной Республики. Кроме того, он известен как автор телеграм-канала "Zаписки авантюриста". Игорь Мангушев сотрудничал с ЧВК "Вагнер"................... =============================================== Превод : ИЗСТРЕЛ В ГЛАВАТА. РУСКИЯТ КОМАНДИР "БЕРЕГ" БЕШЕ ТЕЖКО РАНЕН В ЛНР ДНЕС В 15:51 В ЛНР е тежко ранен легендарният командир Игор Мангушев, известен под позивния "Берег". Той е прострелян в главата от близко разстояние. Игор Мангушев е командир на едно от подразделенията на Народната милиция на Луганската народна република. Освен това той е известен като автор на телеграм канала "Бележки на един авантюрист". Игор Мангушев е сътрудничил на ЧВК Вагнер. Основната специализация на военните беше свързана с борбата с украинските дронове. Политологът Борис Рожин отбеляза, че Игор Мангушев е бил ранен от пистолет с къса цев в главата от близко разстояние. Куршумът е попаднал в тилно-теменната област. Това съобщава "МК". Рожин забелязва и странните обстоятелства, при които е ранен легендарният командир. В момента Игор Мангушев е в интензивното отделение на неврохирургичното отделение на град Стаханов. Според телеграм канала Readovka лекарите оценяват състоянието на Мангушев като много тежко, практически няма шансове за пълно възстановяване.

Два въпроса за домашен размисъл на пишещите безмислени постове. НАТО може ли да предостави по-далекобойни оръжейни системи от тези на руснаците? А по-мощни? Защо дебилната евролиберална мисъл допуска дамо САЩ да имат право да употребяват ядрено оръжие?

Тъпак!

няма и нужда Въпроса е Украйна да може да се защити от окупатора

това не са заплахи а смешки бе..

Те си мислят, че войната е далече от тях. Просто сложете Ракети на 150 км от тяхната граница. Тогава могат да размислят. Само с приказки не става.

боят настана ..тупкат сърдца ни ..ето ги идат наще Абрамси , кураж дружина вярна сговорна ..ний не сме вейке Zaдунайска рая москвопокорна >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> https://dnes.dir.bg/comments/kolona-tankove-eybrams-vpechatli-shofyorite-po-magistrala-trakiya-video

Какво се знае за танкове M1 Abrams? Това, че горят както Леопардите от Германия след среща с руснаци! Литър бензин и кибрит.

Остава да ни светнеш и кога Леопарди са се срещали с русснацита? Ватенките са се срещали с Тигри и Пантери с печален резултат от над 50:1 за панцерите.

боклук

https://www.youtube.com/watch?v=FjYrBGClZSM Тук са истинските прични за войната на разбираем и за олигофрените език!

Медведев бе един от най-меките. Дето и помилва Скрипал и излиза по-рано от затвора, този западен агент. Но омразата ръсена от запада, почти от ВСВ, отвращава сигурно все повече руснаци. И после си въобразяват, че някой ще смени Путин. И дори да стане. че ще е благосклонен към запада. Друг път! Това свърши. И по света отвращението от запада сигурно става все по-голямо. Никой не иска да го командват отвън.

Тактиката на Кремъл в сегашната ситуация в Украйна е да се движи по ръба на бръснача в заплахите си срещу Запада с намерението да го накара да прекрати помоща си за Украйна. След като вчера големият изрод намекна за готовността на Русия да употреби ядрено оръжие, днес поБърза да се изрепчи и малкия изрод.

Русия вече започва да губи търпение, а англо саксонците и пуделите им продължават да ги дразнят и да натягат ситуацията. Поредните остри предупреждения дойдоха от изказването на Путин в Сталинград за 80-годишнината от Сталинградската битка и победа над Фашистка Германия. Мисля, че повече предупреждения няма да има и някой ще изгори показно, като това няма да е Украйна! Крайно време е политическите утрепки да ЧУЯТ и ВНИКНАТ в това което се говори и предизвикват!

Да, съвсем изгуби търпение и почна да се моли на С. КОрея и Иран за оръжие и да обикаля пригожин по затворите да набира месо за фронта.

Аааа, Медведката ми бе? Спокойно, тоя дребосък плаши с ЯО на ставане ина лягане. Никой не го взима на сериозно, ще му се скарат китайците пак и ще млъкне за 1-2 седмици.

И всеки знае с кой си ляга, и с кой става тоз сладур хахаха.

Въпросът на въпросите е ДАЛИ УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ПОЗВОЛЯТ на БИЗНЕС ТАНДЕМА "Зеленски- Байдън" ДА ИЗГОРИ Украйна.

Блядове, алкохолизирани бесни псета пропагандиращи и сипещи лъжи- никой вече не ви чете! Жалки безработни руски пияндета! Никога няма да оставим шефовете ви да завладеят Украйна! Украинците доказаха, че са много по-достойни хора от вас! Те са истинските ни братя и ние винаги ще ги подкрепяме, както и целият демократичен свят! 500млн европейци и 350млн американци ще защитим украинския народ! Ако направите грешката да се пробвате с ядрени оръжия ще бъдете заличени и на никой няма да му е мъчно за народ, известен по цял свят с корупция, лъжи, наркотрафик, мафия, олигарси, пияници, проститутки и курветини, идиоти, наркомани, варвари военолюбци- всички ви мразим от сърце, показахте истинската си същност. Германците без да искат ви направиха герои , когато Сталин жертва десетки милиони от вас за да спаси кожата си, сега си мислите , че пак ще победите понеже уверено водите в броя на жертвите и загубите, но днес няма кой да ви спаси- на великите САЩ им писна от диктаторските номерца на джуджетата ви лидери, ако Китай прати войски то те ще са окупационни войски, никога няма да са ви съюзник, просто ви използват до дупка в игрите си срещу САЩ!

Френското външно министерство заяви, че Макрон се обажда на Путин предимно след молби от Зеленски Автор: ТАСС 04 Фев 2023 1175 9 Следвайте "Гласове" в Телеграм Френският президент Еманюел Макрон се обажда на руския лидер Владимир Путин предимно след молби от украинския държавен глава Володимир Зеленски и винаги в координация с нашите съюзници. Това заяви говорителката на френското външно министерство Ан-Клер Легендр в интервю за RTVI в събота. От началото на конфликта в Украйна Макрон е провел многобройни телефонни разговори с Путин, като общата продължителност на разговорите им, по изчисления на самия френски лидер, е надхвърлила 100 часа. "Френският президент Еманюел Макрон се обажда на руския президент Владимир Путин главно по молба на украинския президент Володимир Зеленски и винаги в координация с нашите съюзници, за да се поддържа канал за диалог", отбеляза Лежандре. "Защо го прави? Защото нашата оценка е много проста: виждаме много добре, че днес разговорът се води с оръжие, времето за преговори все още не е дошло, но ще дойде момент, в който, предвид подкрепата, която оказваме на Украйна на място, украинците ще решат, че е дошло времето за преговори, за да постигнат връщане на териториалната си цялост и суверенитета си." "Ето защо смятаме, че е полезно да поддържаме този канал за диалог", заяви говорителката на френското външно министерство. "Освен това, по искане на Зеленски, президентът Макрон успя да обсъди някои въпроси с президента Путин, а именно относно атомната електроцентрала в Запорожие, чиято безопасност продължава да ни тревожи", каза Лежандре. Тя подчерта, че "тези контакти позволиха да бъдат изпратени наблюдатели от Международната агенция за атомна енергия". Представителят на френското външно министерство подчерта, че според Франция е важно да се запази отворен канал за диалог с Русия, за да се разреши украинският конфликт. "Важно е да запазим този канал за комуникация отворен, а също така е важно да се опитаме да насърчим някои въпроси, повдигнати от украинската страна", заяви говорителката на външното министерство. Запитана кога Макрон очаква да проведе нов телефонен разговор с Владимир Путин, тя отговори, че "не знае това" и препоръча да се попита Елисейския дворец. От началото на конфликта в Украйна Макрон е провел многобройни телефонни разговори с Путин, като общата продължителност на разговорите им, по изчисления на самия френски лидер, е надхвърлила 100 часа.

Точно гласове ще следваме - рупора на руската пропаганда в България, управялван видни четирихилядници на хранилка при митрофанова.