Коментари - Експлозия в Лондон на еврейски празник, 10 души са с изгаряния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирници, нищо не става от сайта ви. Ни от старият ни от новият. на тая статия firefox-а блокира видеото заради тъпо направеният ви сайт.

Само питам, българите живеещи в Лондон палят ли огньове на поклади ?

Как само може да бъде представена тази новина в БГ-то... Работата е горе-долу следната - група ортодоксални евреи, защитници на традициите и отхвърлящи технологичния свят, организират унищожаване на символите на съвременната цивилизация - в случая смартфоните, по повод на религиозния си празник. Обаче не е имало кой да им каже, че литиеви батерии не трябва да се хвърлят в огъня, защото това може да е изключително опасно. Така че кладата не е случайна и това е пример за сериозната техническа неграмотност на някои хора.

Ало, англичаните, излагата се! Как така няма данни за престъпна дейност! Я веднага обвинете някоя голяма източна сила , че е използвала "супер тайно" вещество за инцидента!

Да бяхте си оправили видеото,а?

"...запален на открито огън по случай еврейския празник Лаг БаОмер.." и имало много смартфони, поставени в огъня? Това религиозен празник ли е, и имало ли е по времето на Исус смартфони, та обичаят да е тръгнал от там? Луда работа!

запалили са им се къдриците на хаврейчетата..... вероятно е миришело като във Аушвиц....

Хакнали са им телефоните и са предизвикали експлозията!

След историята със Скрипал версията за експлоадирал смартфон ми изглежда твърде правдоподобна.

Сигурно са заляли кладата с туба бензин. В ютубата има доста такива поучителни клипове достойни за дарвиновата награда. Язък, че само плитките са си опърлили тия кауни.