Коментари - Експлозии избухнаха по време на Великденската литургия в църкви в Шри Ланка, има жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На сайта на Ватикана имаше информация за 6 инцидента в църкви в различни краища на Франция за последните 2 месеца, не е само Нотр Дам. Освен това, изрично подчертават, че става дума за преднамерено оскверняване на християнските символи вътре, а не просто пияни бездомници, които са счупили нещо случайно например. За първи път виждаме някакъв плюс от това, че България е бедна държава и не привлича въпросните елементи. Жалко за хората, които страдат и умират заради простотията на тези над тях...

Да , Нотр Дам и джамията в Ерусилим бяха запалени в един и сащи ден , интересното е че и Нотр Дам и джамията имат вразка с тамплиерския орден . Например когато тамплиерите забогатяват страшно много , започват да купуват цели даржави , френският крал разтуря ордена и хварля на клада шефа на ордена. и къде бива запален мислите ? Пред Нотр Дам . Преди да баде хварлен на кладата заклеимява краля и парвосвещенника на Париж които умират в рамката на една г. Интересно нали ?

Би ли споделил кои държави са закупили?

Ислямът няма нищо общо в подобни случаи. А такива като тебе са просто поставени човечета на собственитсите на " новия ред" които барзат да я установят по света. Затова са тези атентати. А такива като канализират хората кам религиозна воина. Триабва да те е срам от такъв коментар.

PEYTSCH

137 жертви. Над 200 ранени. ВОЙНА НА ИСЛЯМА СРЕЩУ СВЕТА !!! Шри Ланка е будиска.

PEYTSCH

Жертвите са христищнски овце...Стадото ще бъде издавено от ислщмистските вълци. Над сто за убитите, но папата и медиите неглижират щетите щото да не се разсърдят и ислщмчетата в Европата...Меркел ги прибира всичките отпадъци и ги котка с парички, апартаменти, безплатни женички...

Ето защо в Япония ислямът е забранен и там няма нито една джамия.

Не си особено умен, а и явно единственият ти източник на инфо са фейк постове във Фейсбук. В Япония има много джамии, а ислямът там се разпространява над 100 години, но кой да чете и се интересува. Що се отнася до Шри Ланка, не е сигурно дали са мюсюлмани извършителите, или радикални уж будисти, които имат там нетърпимост и срещу индуистите.

Ако не са го забранили...значи е дошло време да се забрани!!!!

Кинай пак е с едзни гърди напред пред япониа! Там лекуват ислама кат психическо заболеване. и май нема джамии....не е ясно. мож да са си спретнали некоя у лудницата, преди да умрът от мъчениа и глад

Сашо, лъжеш се, В токио има много голяма турска джамия. В която голям брои японци приема исляма.

Спешно да се провери дали някой от бсп е пътувал натам!!!

е значи сега в шри ланка е 1925г, и тяхното бкп е започнало въоръжената борба!

.

се изповядва и будизъм... Който също не понася твърде християнството...

определят случилото се като работа на терористи-смъртници (каквито са ислямистите), в голяма грешка си. засега никой не е поел отговорност.

ЗАТОВА ВСЕКИ В ДЪРЖААВАТА СИ:ХРИСТИЯНИТЕ В ХРИСТИЯНСКИТЕ СТРАНИ,МЮСЮЛМАНИТЕ В МЮСЮЛМАНСКИТЕ СТРАНИ,БУДИСТИТЕ В БУДИСТКИТЕ СТРАНИ,ЕВРЕИТЕ В ИЗРАЕЛ!!!!

Shangri-La, Cinnamon Grand и Kingsbury. пострадалите, доставени в националната болница в Коломбо са над 160 души, иначе техният брой засега е над 280 души. има най-малко 42 загинали. църквите са три. една в предградие на Коломбо и две в други два града.

Да дойдат Новозеландците...

Ердоган е съкрушен от тези мюсюлмански атентати срещу християнски катедрали и християнството като цяло. Щял да забранява исляма в Турция.

ТОВА Е ЛЪЖА!!! Ислямът е МИРОЛЮБИВА религия!!!! Те ПРОСТО ИЗБИВАТ НЕВЕРНИЦИ!

днес в Шри Ланка .... утре някъде в Европа. ... Нали си ги канихте да ги "спасите" ... ето ТАКА ЩЕ ВИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯТ!

обаче, ми е кеф, че нема само тука да безчинстват - като у средновековието. Там си прават купон у замъка, а тука ежедневно кръв. На ви са: земи тез правоверни и си чукай нотр дам у главата. ТЕХНОЛОГИА БРАТ.

Извикайте Папата да им измие краката ....

На моя приятел бе откраден лаптоп и телефон там. Си купи нов телефон -- и то бе откраднат. И пак. Три телефона открадали му.

И той, приятелят ти, затова ли спретна тоя атентат, а!

Тези които управляват Европа са БЕЗДЕТНИ! Те НЕ ХОДЯТ на църква, те не използват обществен транспорт!!! Те ДЕФАКТО нямат контакт с ВЪНШНИЯ СВЯТ!!!! И докато те, управляващите живеят в луксозните си комплекси ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, и се возят и ОХРЯНЯВАТ ... ние НОРМАЛНИТЕ граждани, сме избивани, унижавани и изнасилвани от тези които УПРАВЛЯВАЩИТЕ се опитват да заселят в ЕВРОПА!

но и доста родители нехаят за децата си, а има и откровено токсични семейни отношения. Нямам предвид тебе, разбира се, да не се обидиш сега