Коментари - Експертизата: Кристиян ударил джипа си в чинарите на пловдивския бул. "Руски" със 175 км/ч | Днес.dir.bg

Експертизата: Кристиян ударил джипа си в чинарите на пловдивския бул. "Руски" със 175 км/ч

При химическата експертиза в кръвта на 21-годишния шофьор, който загина заедно с 20-годишната си спътничка Теодора, не са открити наркотици и алкохол

Обратно в новината

Коментари - Експертизата: Кристиян ударил джипа си в чинарите на пловдивския бул. "Руски" със 175 км/ч | Днес.dir.bg

Коментари

Майка му на тоя сигурно е много доволна :)

Кратко и ясно - на 21 (около 3 години стаж!!!) със 16 официални нарушения, а предвид къде работи мама - сигурно минимум още толкова. И г-н министъра веднага реши да вдига глобите като че ли това ще оправи нещата. Докато самите родители не се образоват, че карайки като камикадзе рано или късно децата им ще станат жертви или ще убият някой друг, няма да се оправим. А за министърчето имам предложение - поучете се от чуждия опит като единственото което ви идва на ум е да вдигате глобите, което видно няма никакъв ефект. За да имаш право да караш - гражданска на твое име, не на колата (ама тука застахователите ще ревнат....), за всяко нарушение - гражданската скача все повече и повече, докато не стане непосилна за плащане и камикадзето става пешеходец.

Бързо заметоха историята на дилъра на райски газ.

Резултат от домашното възпитание

Карах Форд Б-макс 5 години. 80 конски сили има-няма, спъната работа, но безопасна. Следващата ми кола беше Ягуар ХФ, 300 конски сили със задно предаване. На втория ден на дъжда се завъртях като идиот на първото кръгово, голям късмет че бях сам на пътя. Мощта на колата ме опияни, въпреки че сигурно имам 200хил мили в Англия и двойно повече в България. Мисълта ми е - мощните коли са опасни и примамливи дори за опитни водачи, и изискват много свикване и дисциплина; какви родители купуват такива коли на неопитни, глупави хлапета?!

А дали ще разберем с колко км/ч , колата с Кирчо Лъжата, е убила шофьора на другата кола?????? Едва ли

Колата на Кирчо се е движила с 59 км/ч,а загиналият шофьор(лека му пръст) е излязъл от завоя с 120км/ч

Малко са. Джипа сигурно дига повече. Не го е засилил. Достатъчно.

Бог да прости! Работя от 35 години в чужбина.Съдружника ми във фирмата е мултимилионер.Синът му е 21 годишен и кара Пежо 1.2! Не ,че с него не може да направи беля! Просто в бг е сбъркан чипа!

България не е в чужбина. Няма такава държава

той има пари и не счита за нужно да го демонстрира, нито да го натрапва на другите. Тия не са мултимилионери, ама искат да са, затова така натрапчиво напомнят за себе си.... затова. Това е съвсем познато поведение, което се използва от скъпите брандове. Тия, дето имат пари, живеят съвсем скромно и скъпите им покупки са едва ли не невидими. А тия, дето нямат пари, но искат, и недай си боже и самочувствие да имат, нещо като новобогаташите, купуват очевадно скъпи неща, за да ги видят другите. В случая пишлемето се е качило на сравнително скъпа кола, да се покаже... нищо че не е негова. Явно не е страдало от липса на самочувствие,

В САЩ колата ти не демонстрира парите, дето имаш, а адреса ти. По адреса се познава къде точно в социалната стълбица си, как си си изкарал парите, все едни такива неща.

А с колко се е движила колата на НСО, превозвала Киро? Защо още не е готова експертизата?

Защото трябва някой да изчегърта новия асфалт и да види, че от фактите не е останало нищо.

И никой не поставя въпроса на простакесата от КАТ ще и направят ли проверка за произхода на средствата за водене на скъп начин на живот.

Жалко за погубените животи, но това е логичната развръзка. Мама в КАТ дете рецидивист. На 21г. кара джип ( не че е нещо голямо), но без трудов стаж и това е много. Интересно би било да се даде гласност на кои е джипа и откъде са парите, например да се направи ревизия на мама дали няма разминаване в декларираното и стандарта на живот които е водила тя и детето. Иначе, пак жалко за животите, те са загубение независимо от всичко.

Жалко за двамата младежи. Но всяка грешка се плаща. Може да се търси и морална отговорност на родителите, обаче станалото трябва да е за обица на все повече младежи. Шофьорлъка не е майтап работа. Мощтните коли и младите шофьори са лоша комбинация. По-добре да натрупа стаж на една стара барака, която и 100 едвам ще вдигне, от колкото на мощен джип с 200-300 коня и нагоре даже. Нямат рефлекси, нямат инстикт за самосъхранение, нямат концентрация. Имат само мераци и самочувствие без подплата. И резултатите са налице. Но основната причина е че няма държава, няма морал, няма възпитание и предаване на щафета от поколение на поколение. Има тук и сега, кот такоа...

Станах рано тази сутрин, усещайки тежестта на предстоящия ден. Първото нещо, което направих, беше да глътна една голяма глътка Джак Даниелс, след което разтрих венците си с кока-кола, за да усетя онази специална комбинация на вкус. Ударих две дози Пико и еуфорията ме погълна напълно – дори не усетих как се изпиках от удоволствие. Телефонът звънна – беше тати, обаждаше се от КАТ-а. Беше обрал 30 кошници череши от някакви балъци, а печалбата – впечатляващите 30 000 лева. Мама беше заета с регистрацията на крадени коли, а аз се бях отдал на своя занаят – зарибявах децата в квартала с дрога, учейки ги на тъмната страна на живота. Не знаех, че този ден ще бъде последният ми. До 8:30 сутринта щях да срещна съдбата си. А първото дърво вляво на улицата криеше моето име, гравирано от самия Господ. Архангелът със сърп в черна роба и качулка вече ме чакаше, зловещо замахвайки с косата си. Качих се на мотора и запалих с лекота. Летях със 300 км/ч, но девет секунди пред мен едно врабче пусна малко камъче. Едно коте ровеше в купчина пясък и съвсем случайно залепи камъчето под точен ъгъл от 169 градуса север-юг. Дадах газ и под задната лява гума усетих как стъпих на това проклето камъче. Моторът поднесе и в следващия миг чух ужасяващ пукот, последван от съскане и плюскане. Ударих дървото с всичка сила. Не усетих нищо, защото мигновено се разлязох като кървава боза под двигателя. Тоновете метал и скоростта превърнаха моите кости и мускули в компот. Архангелът замахна с косата си и изведнъж се озовах в неговите обятия, погълнат от тъмния вечен мрак. Ако само знаех... ако само можех да върна времето назад...

Да се забранят всякакви котенца, врабчета, дървета и архангели! Пътищата да се направят като в Монте Карло пригодни за формула 1. Нека децата се развиват и забавляват!

Българското общество е с нисък морал.

Крайно време е всички да се усетят - живеем в огромна психиатрия, това не е единичен случай, 175 км. в градски условия на динамичен град като Пловдив ?! Друг скоро помете в София на градска спирка 4 човека и много, много други подобни случаи...По дяволите, в какво време живеем ?!

Във времето на. Парвенютата. Това е етап след първоначалното натрупване на капитала. И мутрите. Не четеш крал мас колега. Много години са необходими. До развинтения капитализъм. А за раша и булгаристан. Е почти. Безнадеждно.

снимайте муцината след птпто с тази скорост да видят младите какво е да не можеш да различиш мъж ли е или жена.

Дайте да садим дървета. Кой шофира с 50 не му дреме, обаче тоя със 175 ше го спрат да не ни избие децата по тротоарите. Пак природата спасява човека.

Това е дарвинизъм. По добре. Да ги замеряме с камъне.

Така трябва. Потенциален убиец умира преди да убие.

Убил е.

Такава ще е и скороста на джипа на НСО с К.П., ако ако се позволи на експертите да бъдат честни

И 180 даже не можал да вдигне

Вдигнал ги е щом удара е бил 175, значи скоростта е била към 200 като е излизал от пътя!

С такава скорост в нормалните страни те водят с криминално досие, дефакто това си е криминално деяние. Положителното е че се е утрепал

Хаха хахаха хахахаха В нормалните страни. Мислиш ли, че територията е нормална?? Хаха хахаха хахахаха

Не виждам новини за катастрофата с кола на НСО, при която загина човек край Варна.

Децата на полицаи са боклуци повечето.

Цигански манталитет имат повечето българи.

Интересно, откъде на 21 години младеж има 100 000 евро да си купи джип?

Мислиш, че е негов ли? Сигурно е прехвърлен 5 пъти тоя джип през фирми и физически лица. Накрая се води на бай Ставри охраната от фирмата на баща му и в същия ден го е взел назаем до магазина

Не зная защо такива не ги освидетелстват родителите, а все чакат да убият някого. Така ли не го виждат, че не е наред с главата. Родителите са абдикирали от задължението си да възпитат такива изродени субекти в уважение към останалите. Имат за идол ИЗРОДА_БОРИСОВ и ги възпитават да са изроди като него. Добре, че този сам ни отърва от себе си. А пък за тази, която е загинала с него- явно е била от същото тесто, след като с охота е седнала в колата му. Благодаря на Господа, че такива идиоти си ги прибира навреме иначе нашите деца ще са размазани по дърветата.

Извинете, изрода Борисов колко души е убил при катастрофа със 175 км/ч?

Откъде Държавните служители имат средства за да купят мощен джип на децата си? И защо след като работят в Кат им позволяват да нарушават закона? М?

Тая маймуна-майката е била в регистрациите на КАТ- нали знаеш колко крадени коли се "изпират" у нас и се продават като неупотребявани.... това е втората такава скъпа кола на келеша, нали е бил много кадърен бизнесмен... мама му го е направила бизнеса.

Сега маминка ли ще плаща незаконната сеч ?

Аз на това място не бих карал даже с 75 тоя капут е развил 175

Мамин Кристиянчо ни отърва от себе си.

А твърдят че реийнджровърите били едни от най-здравите коли в света...аматьори. Въпроса е Кристиянчо наистина ли е бил богат, или просто се е опитвал да изглежда на такъв, карайки луксозен автомобил? И друг въпрос: от бизнеса с райски газ добре ли се печели? И още един въпрос: тъй като майчицата на Кристиянчо е служителка на меверето, той възползвал ли се е от протекции при извършване на криминални дейности от гореспоменатите?

Няма как при 200 км да остане здрав, независимо коя марка е. Може би някой ленд крузер на тойота от старите ще издържи, но като цяло всичко става тотал щета

Stanko

Джипа не е негов.

ㅤ

Още утре ще е назначен на работа шофьор в НСО.

Малко е мъртъв, но става. Да кара Кирил Пеков.

Веднага дървото да се осъди на доживотен затвор за убийство!!!

той повече нямя да прави така обещава

Каращи с такива скорости трябва да се броят терористи и да се съдят като такива. Примерно каращи за повече от едно изпреварване с над 40км/ч над допустимото. Трябва точна дефиниция. Поколение от такива бе създадено от 20+ години без мерки. Сега такива терористи са стотици. Бих забранил и преправа на автомобили дори за умишлен шум. Може да се слагат преместваеми устройства за ловене на шум, особено нощем. Да знаят къде да ги дебнат. В САЩ подобни са за отчитане на стрелба и автоматичен сигнал до полицията. Да гледат околни гаражи и за преправяне на коли и ремонти. Може дори с дронове да следят за превишена скорост и къде отиват и спират. И на магистрали и други пътища от една до друга точка за колко време го е минал. При повече от едно превишаване на скорост или с много, може да се изисква на колата да се сложи ГПС за проследяване как се движи. Махане след 1 година без изцепки. За 3 месеца неплащане на глоба, да се влиза 1 месец в затвора - така било в Германия.

стана с множеството флакони с райския газ, който предизвиква еуфория? Е, той не може да се хване в кръвната проба, но очевидно е бил езползван и то от всички в колата - все пак е газ...

Общо взето е все тая - най-голямото наказание го е получил.

Тази простотия няма общо с катастрофата. Държи 20-30 секунди, невъзможно е да шофираш и да я използваш.

На магистралата не съм вдигал толкова, този в града...

Един боклук по-малко!

фамилиарно, с малко именце дирбоклуците леят рекламка...

Семейството да платят за унищожените дървета

Ако беше на запад щяха да платят и за дърветата и кръвнина.

Щетите по пътя и озеленяването трябва да ги плати застрахователната компания по застраховка "Гражданска отговорност"

за алкохол и наркотици в кръвта, и да се провери да не би чинарите да имат повече мозък от шофьора на джипката.

Какво си го изкарваш на чинарите?! Ами те нямат роднина в КАТ (макар че е спорно де). И току виж се окажат с положителна проба! Ще трябва да им се конфискуват ... шишарките ...

немййте грижа колата е писана на фирма

Произвеждат всички нови автомобили с ограничение да вдигат максимум 100-120км и много животи ще се спасят, а не 300-400 коня.

Че ти и с 90 може да умреш.

Майка му на този нещастник, убиец-самоубиец сега горко се кае и проклина, че е покривала КАТ наказанията му. За нея и за баща му няма по-голямо наказание от това. През 1982 г. един подобен шебек от Хасково, с Лада, пиян връхлетя върху автобусна спирка, убивайки на място 8 (осем) души. За да успокоят хората, меснният съд и портията, осъдиха на смърт лайното. Впоследствие се оказа, че той е имал чичо генерал, който наколко пъти му е връщал, отнетата му от КАТ книжка. Някои неща не се променят на нашата територия.

надяваме се че чинара не е пострадал

Изкорени го, копелето.

за дърветата.

този беше ясен още тогава, чакаме за НСО-еца да кажат, че нещо затихнаха там експертите, никой не смее думичка да обели за скоростта на убиеца

новина. Един убиец по-малко. Като биолог винаги съм харесвал естествения отбор.

Вероятно аутокоректа ти е спретнал някаква шега, ако наистина си биолог?

Отбор и подбор са взаимно заменяеми. За тези, които учиха биология през социализЪма беше отбор.

Дълги години правилната дума беше отбор, в момента отбор и подбор са синоними.

Стига с тея чинари! По целия бул."Руски" има чинари, но точно там където е катастрофата дърветата са други! Не че има значение за крайния изход, но като заповтаряте грешна информация става ясно как я проверявате.

да всъщност са софори-вид акация

Коментари - Експертизата: Кристиян ударил джипа си в чинарите на пловдивския бул. "Руски" със 175 км/ч | Днес.dir.bg

Експертизата: Кристиян ударил джипа си в чинарите на пловдивския бул. "Руски" със 175 км/ч

При химическата експертиза в кръвта на 21-годишния шофьор, който загина заедно с 20-годишната си спътничка Теодора, не са открити наркотици и алкохол

Обратно в новината

Коментари - Експертизата: Кристиян ударил джипа си в чинарите на пловдивския бул. "Руски" със 175 км/ч | Днес.dir.bg

Коментари

Майка му на тоя сигурно е много доволна :)

Кратко и ясно - на 21 (около 3 години стаж!!!) със 16 официални нарушения, а предвид къде работи мама - сигурно минимум още толкова. И г-н министъра веднага реши да вдига глобите като че ли това ще оправи нещата. Докато самите родители не се образоват, че карайки като камикадзе рано или късно децата им ще станат жертви или ще убият някой друг, няма да се оправим. А за министърчето имам предложение - поучете се от чуждия опит като единственото което ви идва на ум е да вдигате глобите, което видно няма никакъв ефект. За да имаш право да караш - гражданска на твое име, не на колата (ама тука застахователите ще ревнат....), за всяко нарушение - гражданската скача все повече и повече, докато не стане непосилна за плащане и камикадзето става пешеходец.

Бързо заметоха историята на дилъра на райски газ.

Резултат от домашното възпитание

Карах Форд Б-макс 5 години. 80 конски сили има-няма, спъната работа, но безопасна. Следващата ми кола беше Ягуар ХФ, 300 конски сили със задно предаване. На втория ден на дъжда се завъртях като идиот на първото кръгово, голям късмет че бях сам на пътя. Мощта на колата ме опияни, въпреки че сигурно имам 200хил мили в Англия и двойно повече в България. Мисълта ми е - мощните коли са опасни и примамливи дори за опитни водачи, и изискват много свикване и дисциплина; какви родители купуват такива коли на неопитни, глупави хлапета?!

А дали ще разберем с колко км/ч , колата с Кирчо Лъжата, е убила шофьора на другата кола?????? Едва ли

Колата на Кирчо се е движила с 59 км/ч,а загиналият шофьор(лека му пръст) е излязъл от завоя с 120км/ч

Малко са. Джипа сигурно дига повече. Не го е засилил. Достатъчно.

Бог да прости! Работя от 35 години в чужбина.Съдружника ми във фирмата е мултимилионер.Синът му е 21 годишен и кара Пежо 1.2! Не ,че с него не може да направи беля! Просто в бг е сбъркан чипа!

България не е в чужбина. Няма такава държава

той има пари и не счита за нужно да го демонстрира, нито да го натрапва на другите. Тия не са мултимилионери, ама искат да са, затова така натрапчиво напомнят за себе си.... затова. Това е съвсем познато поведение, което се използва от скъпите брандове. Тия, дето имат пари, живеят съвсем скромно и скъпите им покупки са едва ли не невидими. А тия, дето нямат пари, но искат, и недай си боже и самочувствие да имат, нещо като новобогаташите, купуват очевадно скъпи неща, за да ги видят другите. В случая пишлемето се е качило на сравнително скъпа кола, да се покаже... нищо че не е негова. Явно не е страдало от липса на самочувствие,

В САЩ колата ти не демонстрира парите, дето имаш, а адреса ти. По адреса се познава къде точно в социалната стълбица си, как си си изкарал парите, все едни такива неща.

А с колко се е движила колата на НСО, превозвала Киро? Защо още не е готова експертизата?

Защото трябва някой да изчегърта новия асфалт и да види, че от фактите не е останало нищо.

И никой не поставя въпроса на простакесата от КАТ ще и направят ли проверка за произхода на средствата за водене на скъп начин на живот.

Жалко за погубените животи, но това е логичната развръзка. Мама в КАТ дете рецидивист. На 21г. кара джип ( не че е нещо голямо), но без трудов стаж и това е много. Интересно би било да се даде гласност на кои е джипа и откъде са парите, например да се направи ревизия на мама дали няма разминаване в декларираното и стандарта на живот които е водила тя и детето. Иначе, пак жалко за животите, те са загубение независимо от всичко.

Жалко за двамата младежи. Но всяка грешка се плаща. Може да се търси и морална отговорност на родителите, обаче станалото трябва да е за обица на все повече младежи. Шофьорлъка не е майтап работа. Мощтните коли и младите шофьори са лоша комбинация. По-добре да натрупа стаж на една стара барака, която и 100 едвам ще вдигне, от колкото на мощен джип с 200-300 коня и нагоре даже. Нямат рефлекси, нямат инстикт за самосъхранение, нямат концентрация. Имат само мераци и самочувствие без подплата. И резултатите са налице. Но основната причина е че няма държава, няма морал, няма възпитание и предаване на щафета от поколение на поколение. Има тук и сега, кот такоа...

Станах рано тази сутрин, усещайки тежестта на предстоящия ден. Първото нещо, което направих, беше да глътна една голяма глътка Джак Даниелс, след което разтрих венците си с кока-кола, за да усетя онази специална комбинация на вкус. Ударих две дози Пико и еуфорията ме погълна напълно – дори не усетих как се изпиках от удоволствие. Телефонът звънна – беше тати, обаждаше се от КАТ-а. Беше обрал 30 кошници череши от някакви балъци, а печалбата – впечатляващите 30 000 лева. Мама беше заета с регистрацията на крадени коли, а аз се бях отдал на своя занаят – зарибявах децата в квартала с дрога, учейки ги на тъмната страна на живота. Не знаех, че този ден ще бъде последният ми. До 8:30 сутринта щях да срещна съдбата си. А първото дърво вляво на улицата криеше моето име, гравирано от самия Господ. Архангелът със сърп в черна роба и качулка вече ме чакаше, зловещо замахвайки с косата си. Качих се на мотора и запалих с лекота. Летях със 300 км/ч, но девет секунди пред мен едно врабче пусна малко камъче. Едно коте ровеше в купчина пясък и съвсем случайно залепи камъчето под точен ъгъл от 169 градуса север-юг. Дадах газ и под задната лява гума усетих как стъпих на това проклето камъче. Моторът поднесе и в следващия миг чух ужасяващ пукот, последван от съскане и плюскане. Ударих дървото с всичка сила. Не усетих нищо, защото мигновено се разлязох като кървава боза под двигателя. Тоновете метал и скоростта превърнаха моите кости и мускули в компот. Архангелът замахна с косата си и изведнъж се озовах в неговите обятия, погълнат от тъмния вечен мрак. Ако само знаех... ако само можех да върна времето назад...

Да се забранят всякакви котенца, врабчета, дървета и архангели! Пътищата да се направят като в Монте Карло пригодни за формула 1. Нека децата се развиват и забавляват!

Българското общество е с нисък морал.

Крайно време е всички да се усетят - живеем в огромна психиатрия, това не е единичен случай, 175 км. в градски условия на динамичен град като Пловдив ?! Друг скоро помете в София на градска спирка 4 човека и много, много други подобни случаи...По дяволите, в какво време живеем ?!

Във времето на. Парвенютата. Това е етап след първоначалното натрупване на капитала. И мутрите. Не четеш крал мас колега. Много години са необходими. До развинтения капитализъм. А за раша и булгаристан. Е почти. Безнадеждно.

снимайте муцината след птпто с тази скорост да видят младите какво е да не можеш да различиш мъж ли е или жена.

Дайте да садим дървета. Кой шофира с 50 не му дреме, обаче тоя със 175 ше го спрат да не ни избие децата по тротоарите. Пак природата спасява човека.

Това е дарвинизъм. По добре. Да ги замеряме с камъне.

Така трябва. Потенциален убиец умира преди да убие.

Убил е.

Такава ще е и скороста на джипа на НСО с К.П., ако ако се позволи на експертите да бъдат честни

И 180 даже не можал да вдигне

Вдигнал ги е щом удара е бил 175, значи скоростта е била към 200 като е излизал от пътя!

С такава скорост в нормалните страни те водят с криминално досие, дефакто това си е криминално деяние. Положителното е че се е утрепал

Хаха хахаха хахахаха В нормалните страни. Мислиш ли, че територията е нормална?? Хаха хахаха хахахаха

Не виждам новини за катастрофата с кола на НСО, при която загина човек край Варна.

Децата на полицаи са боклуци повечето.

Цигански манталитет имат повечето българи.

Интересно, откъде на 21 години младеж има 100 000 евро да си купи джип?

Мислиш, че е негов ли? Сигурно е прехвърлен 5 пъти тоя джип през фирми и физически лица. Накрая се води на бай Ставри охраната от фирмата на баща му и в същия ден го е взел назаем до магазина

Не зная защо такива не ги освидетелстват родителите, а все чакат да убият някого. Така ли не го виждат, че не е наред с главата. Родителите са абдикирали от задължението си да възпитат такива изродени субекти в уважение към останалите. Имат за идол ИЗРОДА_БОРИСОВ и ги възпитават да са изроди като него. Добре, че този сам ни отърва от себе си. А пък за тази, която е загинала с него- явно е била от същото тесто, след като с охота е седнала в колата му. Благодаря на Господа, че такива идиоти си ги прибира навреме иначе нашите деца ще са размазани по дърветата.

Извинете, изрода Борисов колко души е убил при катастрофа със 175 км/ч?

Откъде Държавните служители имат средства за да купят мощен джип на децата си? И защо след като работят в Кат им позволяват да нарушават закона? М?

Тая маймуна-майката е била в регистрациите на КАТ- нали знаеш колко крадени коли се "изпират" у нас и се продават като неупотребявани.... това е втората такава скъпа кола на келеша, нали е бил много кадърен бизнесмен... мама му го е направила бизнеса.

Сега маминка ли ще плаща незаконната сеч ?

Аз на това място не бих карал даже с 75 тоя капут е развил 175

Мамин Кристиянчо ни отърва от себе си.

А твърдят че реийнджровърите били едни от най-здравите коли в света...аматьори. Въпроса е Кристиянчо наистина ли е бил богат, или просто се е опитвал да изглежда на такъв, карайки луксозен автомобил? И друг въпрос: от бизнеса с райски газ добре ли се печели? И още един въпрос: тъй като майчицата на Кристиянчо е служителка на меверето, той възползвал ли се е от протекции при извършване на криминални дейности от гореспоменатите?

Няма как при 200 км да остане здрав, независимо коя марка е. Може би някой ленд крузер на тойота от старите ще издържи, но като цяло всичко става тотал щета

Stanko

Джипа не е негов.

ㅤ

Още утре ще е назначен на работа шофьор в НСО.

Малко е мъртъв, но става. Да кара Кирил Пеков.

Веднага дървото да се осъди на доживотен затвор за убийство!!!

той повече нямя да прави така обещава

Каращи с такива скорости трябва да се броят терористи и да се съдят като такива. Примерно каращи за повече от едно изпреварване с над 40км/ч над допустимото. Трябва точна дефиниция. Поколение от такива бе създадено от 20+ години без мерки. Сега такива терористи са стотици. Бих забранил и преправа на автомобили дори за умишлен шум. Може да се слагат преместваеми устройства за ловене на шум, особено нощем. Да знаят къде да ги дебнат. В САЩ подобни са за отчитане на стрелба и автоматичен сигнал до полицията. Да гледат околни гаражи и за преправяне на коли и ремонти. Може дори с дронове да следят за превишена скорост и къде отиват и спират. И на магистрали и други пътища от една до друга точка за колко време го е минал. При повече от едно превишаване на скорост или с много, може да се изисква на колата да се сложи ГПС за проследяване как се движи. Махане след 1 година без изцепки. За 3 месеца неплащане на глоба, да се влиза 1 месец в затвора - така било в Германия.

стана с множеството флакони с райския газ, който предизвиква еуфория? Е, той не може да се хване в кръвната проба, но очевидно е бил езползван и то от всички в колата - все пак е газ...

Общо взето е все тая - най-голямото наказание го е получил.

Тази простотия няма общо с катастрофата. Държи 20-30 секунди, невъзможно е да шофираш и да я използваш.

На магистралата не съм вдигал толкова, този в града...

Един боклук по-малко!

фамилиарно, с малко именце дирбоклуците леят рекламка...

Семейството да платят за унищожените дървета

Ако беше на запад щяха да платят и за дърветата и кръвнина.

Щетите по пътя и озеленяването трябва да ги плати застрахователната компания по застраховка "Гражданска отговорност"

за алкохол и наркотици в кръвта, и да се провери да не би чинарите да имат повече мозък от шофьора на джипката.

Какво си го изкарваш на чинарите?! Ами те нямат роднина в КАТ (макар че е спорно де). И току виж се окажат с положителна проба! Ще трябва да им се конфискуват ... шишарките ...

немййте грижа колата е писана на фирма

Произвеждат всички нови автомобили с ограничение да вдигат максимум 100-120км и много животи ще се спасят, а не 300-400 коня.

Че ти и с 90 може да умреш.

Майка му на този нещастник, убиец-самоубиец сега горко се кае и проклина, че е покривала КАТ наказанията му. За нея и за баща му няма по-голямо наказание от това. През 1982 г. един подобен шебек от Хасково, с Лада, пиян връхлетя върху автобусна спирка, убивайки на място 8 (осем) души. За да успокоят хората, меснният съд и портията, осъдиха на смърт лайното. Впоследствие се оказа, че той е имал чичо генерал, който наколко пъти му е връщал, отнетата му от КАТ книжка. Някои неща не се променят на нашата територия.

надяваме се че чинара не е пострадал

Изкорени го, копелето.

за дърветата.

този беше ясен още тогава, чакаме за НСО-еца да кажат, че нещо затихнаха там експертите, никой не смее думичка да обели за скоростта на убиеца

новина. Един убиец по-малко. Като биолог винаги съм харесвал естествения отбор.

Вероятно аутокоректа ти е спретнал някаква шега, ако наистина си биолог?

Отбор и подбор са взаимно заменяеми. За тези, които учиха биология през социализЪма беше отбор.

Дълги години правилната дума беше отбор, в момента отбор и подбор са синоними.

Стига с тея чинари! По целия бул."Руски" има чинари, но точно там където е катастрофата дърветата са други! Не че има значение за крайния изход, но като заповтаряте грешна информация става ясно как я проверявате.

да всъщност са софори-вид акация