Експертиза оневини арестувания за запален полицейски бус на протеста срещу БФС, освободиха го

Софийският градски съд реши 29-годишният Стефан Шикеров да бъде пуснат на свобода срещу гаранция в размер на 500 лева

Обратно в новината

Коментари - Експертиза оневини арестувания за запален полицейски бус на протеста срещу БФС, освободиха го | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво праим ся ?

Съд до дупка за овчарите докато осъзнаят глупостта си.

Министърът плужек – зад решетките. Заедно с него (да му правят компания) и всички, които го назначиха. Иначе тая талибанска държава няма оправяне. Приятна вечер!

Нищо не е направил ама да даде сега 500лв че сте го обвинили.Абе тая държава няма нищо дето да и е наред

Както е казал Слави Трифонов нашата полиция не ни пази,но за сметка на това добре ни забавлява.

Има ли изненадани?

Да лежиш в ареста невинен до доказване на противното, това е брутална простотия и такива обвинители са за затвора...

Домашен арест, но си прав.

Айде, айде, всички разбраха че цялата полиция работи като меверето в Стара Загора с деветте патрулки

Когато червената армия влезе отново в България доста жандарми ще се проветряват по клоните на дърветата !

Къде е тая червена армия бе, комуне? Да не говориш за ония пияните ватници, дето служат за пушечно месо на украинските снайперисти?

Ще я видиш къде е-то и на предишните фашисти не им се вярваше !

И какво е търсела тази "експертиза"? Напалм? Пирогел? Термит може би? Или вече кола не може да се запали и без употреба на "специални" средства? Като горящ вестник, например? Адвокатски въртели.... и перфектна "правосъдна' система....

Да бе, пробвай да запалиш кола с вестник....

Моите наблюдения са, че полицаите се мислят за безнаказани. Не може да биеш и задържаш на случаен принцип хора и после да лъжесвидетелстваш, с което да застрашаваш свободата им. Но както се казва... дай на простия власт и му гледай сеира.

От край време се знае, че жандармерията са селски бекове. При всеки протест бият наред хора и после лъжат и мажат. Викат, че ще има вътрешни проверки, точат се с години и накрая я порицан, я нищо. Нали уж агитките се били били помежду си и затова навлязоха в тълпата и създадоха този хаос. Защо не успяха да намерят кадри от бой? Кой точно е издал заповедта? Виновни за пореден път няма да има. МВР докато не се изчисти от такива утайки, които влизат в барове и бият на случаен принцип хора, никакво уважение няма да има към тях.

От таз полиция дето нищо добро не сме видели защо им даваме пари ? В производството на смени !

Нищо не е оневинила експертизата. Тези вещества не остават дълго по ръцете. Нека видим нататък .

Момчето случайно е минавало оттам и е напълно невинно. Това е пореден гаф на ченгетата, за който ще плащаме от нашите данъци.

Тоя току що стана милионер на гърба на данъкоплатците

Очевидно е,че компетентността на обвиняващите го е не повече от тази на районен инспектор с навъртяна служба около 10 години. Много слабичко измиване на ръце от страна на полиция, разследващи и прокуратура при положение,че се търси извършител на общоопасно престъпление по време на масови протести и грубо нарушаване на общественият ред. Всъщност най безрисковият начин да се укрие извършител на престъпление е, като се обвини друго лице,което няма нищо общо с деянието.

Чудесно, я сега и светец да го изкарат, щото бил баща на новородено! Корупция и хора над закона, това ни показват в момента. Само да питам, а какво е правил на протеста, щом е баща на новородено? А, да, изразявал е мирно позоцията и мнението си. Разбира се, то всички видяхме само миролюбиви и интелигентни хора, излезли на разходка, а гадните ченгета за разнообразие ги гониха и пребиваха. Жал ми стана.

че пред АК-47 всички сме равни...

Нека вандалите да си понесат наказанията. Но по каква причина ще се наказва човек, ако е невинен!!! Следствието си е свършило "перфектно" работата. По тази причина и не може да докаже нищо - просто защото човека си е невинен. Сега въпросите са два - следствието ще понесе ли отговорност, че е обвинило несправеливо (и отнело основни права) на напълно невинен човек? И второ - защо още не е хванало истинските извършители?

Няма лошо ... тъпото племе реве , ще се купят нови бусове с неговите пари от данъци. Трябва да има анархия и хаос , зада може племето да приема за нормално когато го ограбват либерастите ...

В България няма престъпление без участието на полицията!

Отново полицаите извършват тормоз върху невинни хора!!! Фашизма в България добива застрашителни размери!!! Не желаем да се превръщаме във втора Украйна!!!

Това да не е от вчера, посшедните 15 години полицията е тотално компромитирана

Абе, Веско няма ли го да изпе, как ни пази нашата полиция? Че хората нещо са разколебани в любовта си към милиционерите...

Колко струва тая експертиза? Питам щото може да се наложи и мен да ме оневиняват за случайното спонтанно самозапалване на парламента

Че запалването е вътрешна провокация? Екстра!