Експертите доказаха кои са по-защитени - ваксинираните или преболедувалите

По последни данни защитата, изградена при хората, прекарали заболяването, трае около година, твърдят вирусолози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живота е прекрасен,но за това трябва да се бориш........за свобода !!!

Насилието поражда насилие. В Аржентина отмениха задължителния сертификат https://www.facebook.com/vania.todorova.1806/videos/414684480191997

Прочети Статията е добре написана. Няма по-добра защита от естественият имунитет. Включително и срещу лаборатолни вируси с корони. Нека всеки да си реши да се набоде или не, и да не налага мнението си. Т.н. "ваксини" срещу коронавирус не отговарят на всички критерии за ваксини и не са минали пълния изпитателен срок. Затова и производителите не поемат отговорност. И не са за всеки - има хора, които са с противопоказания като алергии, автоимунни и сърдечни заболявания. Освен това трябва да се взимат препарати преди и след ваксиниране като аспирин. И трябва консултации с лекар, за да се разбере дали може и трябва, което не се прави. И не на последно място - не е логично да ес упражнява насилие. Животът е от Господ, не от управляващите. пак статията и после осъждай.

Вече като чуем експерти знаем много добре, че това не са експерти...

А ти къв си бе? Баш разбирач?

И жената от пазара е експерт!!!!

Можеш ли да вразумиш луд? Само шокова терапия. Лошото е че влияят на останалите. Антиваксърът постоянно търси начини да убеди другите че е прав. Моите познати антиваксъри постоянно ми изпращат линкове с някакви парадоксални доказателства. Най-вече на български. А българските публикации са както всичко българско. Антиваксърът е безкрайно горд, че има линкове които потвърждават лудостта му. Това което не взема под внимание е че в Интернет можеш да намериш "доказателства" за всичко. За антиваксъра е важно че са от "учени", "професори" и т.н. Не е важно че в Интернет всеки може да е и космонавт. Аз никога не им пращам доказателства за ползата от ваксините. Казвам им че след като имаме различни мнения е по-добре да не дискутираме темата Ковид. Да ама Не. На следващия ден нов линк. Чудя се от къде толкова време и енергия. Луд умора няма!

само дето това което го бият против короната не е ваксина. истинска ваксина ти дава имунитет ако не за цял живот то поне за 5-10 години до следващата реимунизация. тея започнаха да бият от пролетта сместа за ковид и вече трябва бустерна доза. целта е всяка годин 5-6 милиарда души да си слагат по 2 дози....... сещаш ли се колко кинти са тва , и то с експирементален препарат....

по принцип правят нетраен имунитет

Я да видим сегааааа... Децата ги боцкат с какво ли не още от раждането. После няколко реваксинации и накрая нещата приключват. И се счита, че имат имунитет за цял живот, нали така? Ако не е така, на всеки 6 месеца трябваше да ни викат под строй да ни боцкат. Ще им се, разбира се, ние не сме пациенти, ние сме потребители за фарма картела. НО - по медицинските учебници все още пише друго. Не виждате ли как "експертите" искат да пренапишат тези учебници и да ви накарат да се бодете на всеки 6 месеца? ВСИЧКИ! и ако може - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!

Те зная кой е лудият тук но имам няколко приятели и съседи ваксъри. Приятелите ми звънят през 10 минути по телефона за да ме агитират да се ваксинирам и то всеки, избягват ме като чумав а съседите всеки път като ме видят ме псуват и искат да ме бият ама не смеят да ме доближат. И ме гонят от магазина ако се случим заедно, добре че продавачката не е толкова луда като тях, че умрях гладен. И всеки път като изляза намирам бележка на вратата и на колата "ваксинирай се бе идиот"

те едно време така са ползвали подобни методи за вкарване е и в ТКЗС-то

Прочети пак статията и после осъждай.

Вече съвсем се объркаха тия "доктори","учени"и тема подобни олигофрени които действат на принципа една лъжа повторена сто пъти... И те да го духат заедно с политическата сган продала се за пари.

Явно трябва да се доверяваме на лаици, като теб, така ли?!... Ами в такъв случай, дай да премахнем образованието изобщо, защото всички сме компетентни по всички въпроси, така или иначе!....

ама що ли ... Образованието помага да забележиш когато учените се опитват да те излъжат за да вървиш в крак с партийно правителствената линия, че в последно време това взе да става система. И не правя подобна констатация с удоволствие

Евреите си вадеха, че ваксинираните е 13 пъти по-вероятно да се заразят от преболедувалите и 27 пъти по-вероятно да се разболеят. Ама те да пробутат ваксините и имунизацията не ги интересува и за тези с антитела.

80 процента простотия и невежество

Само не разбрах кога и къде изпитаха тази ваксина ? Не трябва ли да се пише че действа поне след първата вълна на грипове тази есен? Защо така се юрнаха да ваксинират принудително , като уж била доброволн? И как така всички спряха да коментират защо в Италия и Испания имаше толкова много заболели първата вълна? Нали тогава всички обясняваха че е от Дефектна поливалентна антигрипна ваксина? Много са въпросите без отговор ...И само да уточна прекарах Ковид тази пролет , поне това показа теста освен скучната карантина и че ми звъннаха два пъти от РЗИ никой не дойде да ме види как съм. И мога да твърдя че съм прекарвал и много по-тежки грипове от този . Само размишлявам на глас за което се изви явам.Хубав ден на всички!

А в България пускат някви костюмирани кокошки да кодкудякат как едва ли не ако си преболедувал все едно нямаш никаква защита!

Ами така е, защото сега от ваксини и тестове се правят повече пари, от колкото от търговия с оръжие... Бизнес!

По броят ваксинирани тук и навън може да се направи сравнение що за стока живурка по нашите земи... 80% лош материал.

Къде на вън. Там където си изкупиха тоалетната хартия ли ?

Вместо да пишеш , що не вземеш да си ваксинираш и децата ти като си такъв привърженик на ваксините ?

Не вярвам , че природата е по силна от медицината. Няма как тялото ми да създаде защита по- добра от божествените ваксини. Лекарите и фармацевтичните компании са над всичко и всички. Даже очаквам скоро в църквите да има техни икони и да им се кланяме.

Бавно,спокойно, но в замяна на това уверено се отправихме нагоре по лай-яната река без гребла.Не е далеч времето когато с огромен етусиазъм ,с ръще потопени до лактите в същата река ,ще започнем да гребем с пълни сили.Няколко познатите и съседите, за около 8-10 месеца,четири от тях ,до един свирепи антиваксери се отправиха в друго време-пространствено измерение.

Ами щом го казваш, сигурно е така. Ама - то след 70-80 години никой не е безсмъртен, и ваксината няма никой да направи неостаряващ и безсмъртен ... Аз съм на 44 КОВИД -а го карах за 3-4 дни. Имам антитела - НЯМА да се ваксинирам!

Като чета някои постове за пореден път се убеждавам че за простотията няма почивен ден!

Не е вярно. Втори път повече боледуват не ваксинирани ваксинирани много малко боледуват.

Защитени са само неваксинираните.

Ако са и анално податливи защитата е 110%

Децата са онлайн, а кръчмите работят. Българска работа ...

Най-здравите са чипираните от Гил Бейтс, като Пешо от с. Левуново.

статия от типа ЕЖК, напълно пасваща на дирника. пуснете някоя статия сега за "чудодейното" лекарство на киро-гела.

Радев - продължението на Бойко. Оня слушаше кво му пеят от СЗО и мачкаше народа с КОВИД простотиите и терора. Сега и тоя в същата песен и посока. Съдбата ще ви го върне тъпкано, безродници, продажници, предатели такива. Продадохте се на чужди служби и държави, в ущърб на народа.

Колкото идиотски и малоумно изглежда този на снимката, толкова са "експерти" и "учени" тези, споменатите и толкова са "журналисти" тези от DW. Подобни на тях са тези, дето им вярват.

Кофата,кофата....

Как световното задкулисие създаде един виртуален вирус, който успя да уплаши и стресира милиони хора по света, така, че да се превърне уж в пандемия, каквато реално няма, щот всичко е илюзия? Този план КОВИД подлъга много хора да се инжектират с нещо, което уж е ваксина, но реално не е. Какво всъщност са вкарали в кръвта на милиони наивни нещастници, тепърва ще се разбере.

Илюзия викаш. Да те водя по болниците да видиш как се диша с апарат да ти стане реалност.

Явно от ръба на Земята всикчко се вижда.

Врагът срещу, който се борят повечето хора по света не е КОВИД, а тези, които го измислиха и с натиск и сила наложиха тази измама. Като страничен ефект от тази инсценирана пандемия е факта, че хората загубиха доверие в докторите и медицината.

Радев превърна смърта в политика - друго няма

Вижте Русия там 80% са с фалшив сертификат

назначените за експерти за пореден път доказаха каквото им беше заповядано да докажат от политическата класа. Да беше само това .... лошото е, че в последно време наблюдаваме нездрав интерес на политиците към природните науки - химия, физика, математика ....

Пръскат с химикали от въздуха, които причиняват хрема, главоболие, Бронхит, пневмонит и прочие. Следва инфекция, която вдига температурата и човек става отпаднал, без сили като парцал. Обажда се на личната си лекарка, която предварително е инструктирана при подобни синдроми да препраща пациента в болница. Там му правят фалшив тест, с който го изкарват болен от КОВИД. Стресират го, че това е животозастрашаващо и трябва да остане на лечение. Докато лежи там болницата източва Здравната каса с хиляди по пътека КОВИД, след което някои биват изписвани, а други преместени в Интензивно отделение, където мистериозно умират, с обяснение, че е станало след КОВИД усложнения. Дали болницата взима допълнителни хилядарки, при починал пациент, това е работа на Прокуратурата, която обаче работи не за хората, а за мафията.

От това което е написано разбирам, че болниците плащат на някой да пръска зарази, за да могат да източват здравната каза.

Прост ли си се родил или това е последствие от неправилно възпитание ?

Когато DW напише "експертите твърдят", да се чете "една жена на пазара каза".

КУРВОООООООООООООО И ТИ УМРИ МАЙКАТИШАЙБАААААААААААААА!

Мрете боклуци ос спортал сесекарски курви и припоци СМЪРТ СМЪРТ ЗА ВАС!!!!!

А ОТ ПФАЙЗЕР СИ ГИ ГЕПИХА СЪС СКРИТА КАМЕРА И ТЕ, ТАМОШНИТЕ УЧЕНИ СИ ГО КАЗАХА 1:1, ЧЕ ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ Е ПО ЯК и ОБХВАЩА ВСИЧКИ ВЕРСИИ, А ВАКСИНАЛНИЯ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ Е САМО ЗА ЕДИН ЩАМ и ЗА МНОГО ПО КРАТКО, ЗАЩОТО НЕ ПРАВИ КЛЕТЪЧЕН. ТА РОБЪРТ КОД И МОХ ДА ГО ДУХАТ, ТЕЗИ СЪЩИТЕ ПОТЪПКАХА ЦЯЛАТА МЕДИЦИНА, КАТО НЕМОЖАХА ДА ИЗОЛИРАТ И ДОКАЖАТ ВИРУСА СПОРЕД - ПОСТУЛАТИТЕ НА КОХ и ЗАТОВА СИ ГО СТЪКМИХА АМА С МНОГО ЯКО ЛЪЖЕНЕ И МАЖЕНЕ. . (ВИДЕО БГ) Pfizer бяха хванати по бели гащи със скрита камера. Всички да видят и чуят добре това инфо, но преди, а не след бодене с бъркоча, защото тогава ще е късно. https://www.veoh.com/watch/v142149559MCxbs8BJ . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и предплатени събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . (ВИДЕО БГ) Стю Питърс и Д-р Джейн Руби отговарят на въпроса защо някои хора имат ужасни странични ефекти, а други нямат никакви. Чуйте и схванете тази важна ПОДВЕЖДАЩАТА част от измамата с фЪксините и безопасността им. https://bit.ly/VaxxPlaceboCase . (ВИДЕО БГ СУБ) Вижте 1:1 какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност с прякор ваксина за ковид и ще схванете, че това е отрова с нано технология за тотално поробване и ефтаназия. ИСТИНСКИ ДОКТОРИ, ВРУСОЛОЗИ, ПАТОЛОЗИ и ПРОФЕСОРИ ПО БИОЛОГИЯ, ще ви го кажат, покажат, и докажат. https://bit.ly/VaccineInsideBlood . (ВИДЕО БГ СУБ) Ваксини ли? - вижте ги в цялата им ГМО-ТОКСИЧНА "прелест" показани от топ експерти с истински научни и лабораторни доказателства. https://bit.ly/VaxxBadNews . (ВИДЕО БГ СУБ) Д-р Янг направи задълбочено изследване на Ваксини и потвърди бомбата за наличие на силно токсични и тромбоцитни съставки, като нано графенов оксид, жива нано технология, метални нано частици и нано алуминий, нано литии, паразити, микро червей. Това не е майтап, не е и опит за сплашване, последното е приоритет на медиите ни, това е реалност заради която набодените ще страдат, или падат като круши, и сега, и тепърва. https://bit.ly/CovidVaxxineInside . иРНК (mRNA) фЪксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) Прочетете внимателно и текста под видеото, ще ви даде истински антиПлан'демични жокери! https://bit.ly/VaxxUnderMicroscope . (ВИДЕО БГ): СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ. https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects . (ВИДЕО БГ) Аутопсии доказващи на 100%, че ковид убиеца са ваксините и всички който ги налагат и прилагат! https://bit.ly/VaccineKiller . (ВИДЕО АНГ) Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкрития за масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране. https://bit.ly/VaxxDeceptionOnTop . Ваксините за Ковид - модерната отрова. Вижте им съставките т.е. отровите. https://bit.ly/CovidVaxxinIsModernPoison . (ВИДЕО БГ) Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! (С БГ ПРЕВОД) https://bit.ly/DoctorsAntiVaxxInfo . (ВИДЕО БГ) Д-р Палевски: Те не трябва да инжектират всички, за да получат желаните резултати! Шиповият протеин причинява ковидната болест! https://bit.ly/SpikeProteinKiller-drPalevski . (ВИДЕО БГ) БЕЗ КАПКА СЪМНЕНИЕ ! - ВАКСИНИРАНИТЕ СА ОТРОВНО ТОКСИЧНИ ЗА ОКОЛНИТЕ. ВИЖТЕ ПОРЕДНИЯ ФАКТ И ЗНАЙТЕ БЕЗ КОЛЕБАНИЕ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ т.е. ИЗБИВАНЕТО ВИ НА ФИЗИЧЕСКО, ГЕНТИЧНО И ДУХОВНО НИВА* https://bit.ly/VaxxShedding2

Тези германци са откачили. (Ако не е шия, врат е) няма го един чичко с мустачки. ..да ви го начука....у вирусологията

Ебаси тъпия превод, t memory cells присъстват и при ваксинирани и преболедували

като ваксинирате децата си даже и не знаете за какво ги ваксинирате, камо ли кой е производител и т.н, но сте се вторачили в тая ваксина дето цял свят я гледа под лупа и добре, че е фейсбук да ви разкрие "истината". Срещу тебе драги ми цървуле има световен заговор, иска да те направи зомби хахаха Изведнъж млъкнаха за 5G то, щото то е навсякъде и какво от това? В белите държави вече го забравят тоя КОВИД, тука още мнителстват. Иначе българина лапа лекарства за щяло и нещяло, пие чайове за отслабване с живак и олово, пие бира и ракия правена в гаражи и яде всякакви боклуци. Трови си децата с въглища и мизерии, не му пука за нищо, щото е над нещата. Имам приятел на 30 години изявен антиваксър, който е с наднормено тегло, пие по 2-3 двулитровки бира вечер, пуши като комин фасовете, пие от 20 годишен хапчета за кръвно и прилича на плужек и се загрижил какво можела да му направи ваксината - брат, тва дето ти си си го направил вече, никоя ваксина не може да го задмине ;)

Много си прав, човече.

Снимката на ваксъра с кофа на главата е много подходяща.

Не мога нищо да кажа. Всички около мен го преболедуваха, едни много леко, други средно, трети стигнаха до болница, а за съжаление четвърти починаха. Аз така и не проявих симптом, както и нямам антитела, както и не образувах антитела след ваксината. Това е. По принцип, никога през живота си не съм боледувал. Дори и хрема не съм имал и глава не ме е боляла.

Ти си резистентен. Няма да чуеш никъде да се говори за това, защото там е истинската медицина.

Влади, вероятно имаш естествена невъзприемчивост към заболяването. Описано е в литературата. Всъщност, нито една инфекциозна болест не е 100% смъртоносна.

Преболедувах го Декември, 2020. След това спрях да се пазя - Когато работеха ходех по ресторанти, барове, ползвах градски транспорт, таксита, плаж, планина, хижи, палатки. Имам и дете, то носи всичко от училище .... Не съм имал и подобие на повторен симптом. Смятам, че поне при вълната в Април и сега есента, ме е атакувал Ковид и нямам никакви проблеми. Абсолютно вярвам на естествения си имунитет! И не мога да приема никакви сравнения с нещо, създадено от човек в лаборатория, химизирано. След един месец губя правата си на преболедувал. Ковид ми отвори проблеми с кръст и периферна нервна система, и честно казано, малко ме притеснява една ваксинация дали не би задълбочила проблемите ми... Все пак - НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ!

На колко години си, че ще имаш проблеми с кръста? За първи път чувам някой да е развил нещо от ковид.

На 40 съм. Имах си проблеми и преди това, влошиха се. И на мен не ми се вярваше в началото, но два невролога, масажист и физиотерапевт потвърдиха, че далеч не съм първия с такива оплаквания след Ковид. В общи линии удря в слабите места.

Ударило го е в мозъка явно.

Всъщност се доказа, че Ковид атакува кръвта. Един от често засегнатите органи е белия дроб, защото е богато кръвоснабден. Но мозъка също е богато кръвоснабден и може и там да "удари". Друг богато кръвоснабден орган е черния дроб - само че никой не си преглежда тези органи преди да настъпят оплаквания... Мдааа, мозъка е лесна мишена за Ковид. Към статистиката на умрелите с Ковид, може да се наблюдава и статистика на възстановени, но починали от удари, инфаркти, аневризми... Между другото Деса Кафявата Радева беше с аневризма в мозъка след Ковид. Така, че - да, удря в мозъка

Описани са множество усложнения от ковид. Засягането на нервната система е сравнително често. Ама, ти няма как да знаеш, това го пише в медицинската литература, не във фейса.

По принцип в България остава неборбените и нискоквалифицираните хора. Всяка година като се връщам в България, виждам едни сламени душички, едни хора с наднормено тегло и големи комплекси. Навсякъде е разруха и конспирации. Радвам се, че много млади и успели хора живеят на запад и дори са забранили на децата си да знаят български.

А в Америка колко БГ толупи се изнесоха, не смеят да се върнат, че няма да влязат през вратите !

Не могат да съберат пари за билет!

и до ПЕДАЛИТЕ начело с КУНЧЕВ ВАКСИНИРАНЕТО Е ДОБРОВОЛЕН АКТ !!!! МААМА ВИ ДЕЕЕБА ДООЛНА..... от 1 година ПОБЪРКАХТЕ ХОРАТА за едните КОМИСИОННИ.... за СВЕЩИ ще ги дадете...

Какви комисионни имаш точно предвид?

Само да отбележим факта , 20 % ваксинирани от починалите 13 % са ваксинирани. Всеки си избира съдбата. Моля тези които не се воксинират да не обиждат вече ваксинираните , а също и тизи които са ваксинирани да не обиждат неваксинираните. И една дребна подробнос или въпрос, защо се ваксинирахте за здравето си или по други причини, както видяхме последните дни го показват бодате се за да ходите в мола, или за да работите, но не по здравословни причини. А вие неваксинирани имате избор , да смените лагера във всеки един момент. Но проблема е властта най-вече хора в нея които говорят едно а взели властта правят друго на 180 градуса.

И какво си тръгнал да спираш с такава "ваксина"? 13% т 20% са 65%. 65% от ваксинираните не са защитени. Само 35% са защитени. Или с други думи 2/3 от имунитета е менте. Ако се ваксинират 100% само 1/3 ще имат имунитет и никаква зараза няма да спреш. Напротив, след като това е наблюдението, на ваксинираните не трябва да се дават никакви предимства. Защото ще изпозаразят всички и те самите ще се заразят. От гледна точка на епидемиологията ваксинацията трябва да се спре, докато не се намери по-добра ваксина. Луис Пастьор спря своята ваксина защото имаше само 68%, не 35% защита.

Данни от от офицалният портал: 97.50% от починалите за деня не са ваксинирани. Починали ваксинирани: 2,5% Твоите данни от къде са. Или си измисляме вече сами данни, които да ни пасват на теорията.

Nie deto sme bulgari v Canada sega razbrahme kolko sme neuki v Canada che sme prahosali vreme da se vaksinirame poveche ot 83 procenta. Sto procenta e gresha che v Ontario nie imame po 300 sluchaya ba den ot koito po malko ot 10 umreli. Pak Ontario e ravno na dve Bulgarii. Bravo na budnite bulgarski upravnici i medii. Uspeshno shte realizirate soeshnoto namalenie na naselenieto che to i bez tova namalyava. DOKARO DRUNKATE NEBIVALICI I PROSTOTII SVETA SE OPRAVYA A VIE NE....

Кой те пита кви ги серете в Онтарио. Нали си избягал? Кво ти пука за тук?

Пука му явно. И на мен ми пука, въпреки, че съм в Германия, защото съм израстнал в тая държава и родителите ми живеят там. И ми е тъжно като гледъм докъде сме я докарали защото слушаме разни шамани и конспиратори.

Вие сте там така или иначе роботи, собствени мисли са с изключени. Освен това какво те интересува България, нали си в Канада? Стои си там и увеличавай прираста на Канада

Големи специалисти станахте по смъртността. Ама когато преди пандемията България беше сред първите в света по смъртност, на никой не му пукаше!

хубаво е че си разбрал колко сте НЕУКИ в КАНАДА !!!! Опитай се сега да го промениш.... УСПЕХ!!

Ще поживеем ще видим. То може да си мислиш че земята е плоска и даже експерти да те убеждават в това. Ама земята няма да стане плоска, защото си го мислиш. Може да си мислиш че ваксиниран е имунизиран, ама може и да не е.

Тази дискусия е безмислена. “Естествен имунитет” или ваксина. Страничният ефект на “естественият имунитет” е че 4% умират докато го получат. Ок, да удължат срока на сертификатите на една година.

Колега, имаш предвид 0.8% - на всеки случай има поне 4.5 недокументирани такива (CDC). Не научихте разликата между CFR и IFR значи.

По твоята сметка вече сме достигнали стадния имунитет. Как ги сметна тези 4,5?

""""При напълно ваксинираните сертификатът важи една година.""" ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Никой ли не вижда какво се опитват да вмъкнат уж междо другото? Само една година???? Значи за да имаме нормален живот трябва да се бодем всяка година?????????????? Вие луди ли сте???????? След всичките възможни усложнения????

Направи го половин година - по нови изследвания ефикасността от Янсен пада наот 88% на 3% след 6 месеца на Модерна на 64% и Файзер на 50%. Ще се бодете и ще питате за още, то беше ясно.

Естественият имунитет при преболедувалите е по-доб р, но вие се вйксинирайте, че изтича срока на ваксините

Ами вземи го преболедувай ако искаш. Въпрос на личен избор проблем няма.

Аз съм програмист, на 29 години съм, работя за 12 хиляди лева месечна заплата, карам кола за 115 хиляди лева и искам да ви кажа, че животът е прекрасен. Искам да забранят като цяло всички таралясници по пътя, първо защото ми се пречкат и второ, защото замърсяват. Нека само успелите програмисти да карат автомобили

Бре Ристо, ти си бил забъркан за чист ариец!

И имаш IQ на едноклетъчно...

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b5-%d1%81%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%b0-%d1%86%d1%8f%d0%bb-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b5/

Направо да отварят всичко и да затварят covid отделенията в. Всеки болен с covid да си го оставят да се лекува в къщи. Никакви болничния чения никакви лекарства никакви глезотии. Тъкмо по-бързо ще получим естествен имунитет.

Снимката в статията е олицетворение на съвременният антиваксър-идиот! Тъп, неук чалгар, с два лева в джоба, който си мисли как да напълни и без това големия си корем. Мрете по-бързо, мама ви, гламава, селяндурска!

Ако се усещаш прецакан или имаш проблеми някакви не обвинявай други които са избрали нещо друго от теб. С този речник и с тази агресия далеч не се стига.

"ЕКСПЕРИТЕ" пак пре-пре-пре-пре-преоткриват и пре-пре-пре-пре-препотвърждават МНОГО ДОБРЕ познати и ясни постулати, известни на човечеството от повече от 100 години. Други ден, ЕКСПЕРТИТЕ ще обявят, че Слънцето изгрява от Изток! Да ви еа и майката мрсна!!!!!! Бездарни, некомпетентни, некадърни и разпльокани на земята с протегнати ръчички към поредния грант ЧЕРВЕИ.