Коментари - Експерти: По темата оръжие за Украйна България да запази неутралитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неутралитет в случая означава че вземаме страна. Означава че сме на страната на държавата ТЕРОРИСТ Русия. Която освен всичките и престъпления срещу народа на Украйна и човечеството е обявила България за вражеска страна. Кремъл нееднократно е изказвал агресивно отношение към България и открито се е намесвал във вътрешните ни работи чрез прокси партиите на издръжка на Москва контролирани пряко от РФ. През цялата история на взаимоотношенията ни Русия се е държала по имперски високомерно и по людоедски предателски спрямо България. РУСИЯ НЕ Е ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ! Безсъвестно, несправедливо и срамно за нас като Народ и държава ще е да не подкрепим Украйна като народ и държава срещу безскруполните апетити на империалистическа Русия която иска да ги погълне и унищожи като държава и като народ.

По темата България да запази вечната си курвенска политика!!!

Не съм експерт, но за неотрално поведение и политически неутралитет го казах много отдавна. България можеше да е в много по добро икономическо положение ако запазване неутралитет.

конфликта е нато Русия, референдум ьа нато не е имало! докато нямз неуталитет!

Аз предлагам балансиран подход - на украинциите - оръжие, на руснаците - ковчези.

Румен Радев - най-големият християнин в мире! Ако Путин те зашлеви по едната буза, обърни се, и му предложи и останалите три...

Ние с какво уплашихме Путин бе??? АЛооо??? Кажете бе, че не разбрах, ало, вие швейцаролюбителите??? Путин яко се е е уплашил от нас, великите българи, тъй ли??? Затова ли искате да обявим неутарлитет??? Швейцария е била бомбардирана и от двете страни през войната. Швейцария е направила своята територия недостъпна за която и да е армия, най-малкото за Вермахта!!! Е, ние с какво уплашихме Русия да ви попитам вас, "експертите", та така неистово искате и пищите "Неутралитееет! Бееее!"??? Финландия е била съюзник на Германия. Но когато Хитлер отива лично на крака във Финландия за рождения ден на генерал Манерхайм, той го пита директно, в очите: "Какви мерки сте решили да предприемете за еврейския въпрос във Финландия?" На което генерал Манерхайм му отговаря спокойно: "Ние във Финландия нямаме еврейски въпрос!" ТОЧКА! И Хитлер млъква! Затапили са го! Не само България е спасила своите евреи, с което толкова много обичаме да се фукаме (извинявам се за израза но е така). В началото на войната финландската полиция арестува няколко евреи и ги предава на германците, които впоследствие ги разстрелват. Взимат си поука и повече не повтарят тази грешка! Във войната, като съюзник на Германия срещу Сталин, във финландската армия не просто е имало евреи. Имало е и полеви синагоги в които финландските войници са можели да се помолят на Йехова. Парадоксално е, но много финландски евреи са получили германски железен кръст като награда във войната... който те естествено са отказали.

путлеристки опорки и нашисти, БГ не е неутрална къв неутралитет да пази ние сме НАТО и ЕС, трябва да дадем и последния си патрон на украйна за да унищожи угрозата която тегне над Европа и после да поканим украинците да депутинизират и нас че са се навъдили много копековци наоколо

отивай да се биеш, бе плъх. Ще ти пляскаме и гледаме сеира оттук.... разпарчетосани крака, ръце и мозък, а до тях знамето на прайда

Мунчо да спрат да го канят където и да било на Запад. Да ходи при приятелите на Путин - С. корея, Беларус и Сирия за да дойда акъла в главата.

Президентът- Каун да запази неутралитет и да не ръси простотии. Ние мразим Расия и искаме да го набутаме на Путкин, с картофите барабар. Трябва да изнасяме ядрени бомби за Украйна

С такива като тебе може да внасяме...

2022-10-25 21:34:44 Патоанатом (нерегистриран) И един от най добрите примери за такива беьхарактерност, мишкуване и т.н. са швейцарците и Швейцария --------- Е ЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, КОЕТО МЕЖДУНАРОДНО ДЕФИНИРАНО КАТО "НЕУТРАЛНО4, САМО ЗАЩОТО ТОВА Е СТРАНАТА НА "БРАТЯТА" И ТА СА "ПАРИТЕ НА СВЕТА" ! КОЕ ОТ ДВЕТЕ Е ВАЛИДНО ЗА БЪЛХАРИЯ ?! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ОТ ДОСТА ГОДИНИ ИМА ПОЕТАПНО СВАЛЯНЕ НА ТАЗИ "НЕУТРАЛНОСТ" НА ШВЕЙАРИЯ И ТЯ СЪЩО П ОДКРЕПИ САНКЦИИ СРЕЩУ БЛЯДОВЕТЕ НО КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА БЪЛХАРИЯ ..ЕДНА МАЛКА МАКЕДНОИЯ /КОЛКОТО СОФИЯ/ ОТДАВНА Я СЛАГА В ДЖОБ И МНОГО СКОРО МАКЕДНОИЯ ЩЕ СТАНЕ ЗАДМИНЕ ТЕ РИТОРИЯТО ПО ОТКРАКТИВНОСТ ЗА ИНВЕСТИЦИИ И ИЗОБЩО МАКЕДОНИЯ Я ВИЖДАМ ДОСТА ПО-ЕВРООРИЕНТИРАНА ОТ ТЕРИТОРИЯТА ! ПОЛША ВЕЧЕ Я ВЗЕ ПОД КРИЛОТО СИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЯНКИТЕ ! БЪЛХАРИЯ Е АДСКИ СМЕШНА И НЕЛЕПО ИЗГЛЕЖДАЩА ДЪРЖАВИЧКА ! УНГАРИЯ БИЛА "НЕУТРАЛНА" ?! ТОВА Е МОМЕНТ СЪСТОЯНИЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДНО КОРУМПИРАНО И ЗАВИСИМО ОТ БУНКЕРА ЧОВЕЧЕ, НАВЪРЗАНО СЪС 700 ВЪЗЕЛА ЗА КРЕМЪЛ ! УТРЕ АКО НЯКОЙ ДРУГ, ЩЕ ВИДИШ КАКВО РЕАЛНО Е УНГАРИЯ - АМИ ТОВА Е В СЪРЦЕТО НА ЗАПАДНА ЕВРОПА СТРАНА !

"Най-горещите места в Ада са запазени за онези, които в дни на тежки морални изпитания са запазили неутралитет!" Данте Алигиери, "Божествена комедия". Навремето я учехме, нищо че живеехме в НРБ! Добре е и пишман "експертите" завършили МГУ да я прочетат! Това не е майтап. Това е класика, италиански автор, световно известен. А най-якото на класиците се оказва това, че се оказват винаги прави, дори сега!!! Прав е бил и Пушкин, прав е бил и Гогол, прав е бил и Достоевски, прав е бил и Антон Павлович Чехов, прав е бил и Чарлз Дикенс, и Селинджър, и Екзюпери, и още много, много други които нямам възможност сега да изброя!!! А "експертите" ще се потят в Пъклото... на 451 градуса по Фаренхайт!!!

Досега като гледам - НУЛА умни българи. Давайте, дерзайте, неутрализирайте неутралитета! Той ще ви довърши! Вие се изплюхте дори над такива класици като Антон Павлович Чехов! Браво! Играйте частушки, във възхвала на полубожеството Пут... не мога да си изкривя езика да кажа такива мръсни думи! Ама българския космонавт (да и ние сме космическа нация) Георги Иванов Какалов ви беше срам да го обявите за господин Какалов нали??? Щото на руски звучи...хм

Прав си време е да скъса е с американските сатрапи и техните пудели укрите. Край на паметниците на изродите хвърлили 2атомни бомби на мирно население и не на последно място разрушили къщата на майка ми.

Много нескопосан и комплексиран този който трие коментари. Не може да изтърпи и едно мнение, което не е пуснато от тролска дружинка.

Няма такова животно неутралитет!!! Откак се роди човек прави избори в живота си!!! Другото се нарича безхарактерност, безхаберие, слабост, мишкуване и т.н.

И един от най добрите примери за такива беьхарактерност, мишкуване и т.н. са швейцарците и Швейцария-една пропаднала страна благодарение на неутралитета си! А ти не си българин, а си чужда подлога!

Видяла жабата че подковават вола... та решила и тя!

Браво! Един умен българин! Поздравявам те! И ти стискам ръката виртуално! Бе как може бе! Господи това е направо позор! България като нация се изтрива от Земята, ние сме изравнени с руските поданици на Путин!!! Това е позор! ПОЗОР! ПОЗОР! ПОЗОР! Кланящи се и вярващи на един диктатор оприличаващ се на божесгтво, на който не е нужна баба ванга да предскаже кратката линия на живота му (не му желая нищо и Зеленски каза че не го вълнува дали Путин ще умре утре или ще живее 200 години)! Но този масов убиец няма да има късмета на Сталин!!! Няма да успее да избие толкова много народ преди да се пренесе в небитието...

виртуално

Нито стотинка на руснаците за газ! С наши пари няма да финансираме убийствата на невинни украински деца! Долу Радевата хунта! Свобода на народа!

ОФИЦИАЛНО ОРЪЖИЕ , ДА СЕ ПОКАЖЕ ЯСНО, А СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА НЕ КУПУВАШ НИЩО !

Всяка свобода се заплаща. Затова и ние трябва да плащаме за американски бази на наша територия. Още повече, че така се повишава и отбранителнста способност на Родината, както и качеството на бойната подготовка на нашата армия. Вечна благодарност на американците освободили ни от половинвековно руско робство!

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на повече от 1300 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

За другото си прав, но историята не ти е сила, по-добре не прави препратки към нея!

Съвременната гръцка държава е основана през 1830 година след успешно въстание срещу османската власт. Никога преди това не е имало държава Гърция. В древна Елада е имало множество градове-държави - Атина, Спарта, Троя, Милет и мн.др. Тези градове-държави са били почти непрекъснато във войни помежду си. Византия също не е Гърция. Тя е Източната римска империя.

“Русия е забранила преподаването на български език, затворени са неделни училища и центрове в Запорожка област. Това потвърди по Нова телевизия проф. Владимир Милчев, декан на Историческия факултет в Запорожкия университет. 30 български села има в района, имаме много добра мрежа от неделни училища, които се подпомагат от българското министерство на образованието и местни меценати. Моите приятели от тези села ми споделят, че е забранено да се преподава на български.”

Ще има взривени натовци у София.

Ще има още изловени руски шпиони в София!

Това е правилната позиция, но американските марионетки ще бързат да ни вкарат във войната.

Никой не ни вкарва във вийната. Българите сами искат да трепат кремълски орки!

Путин, изтегли си орките от Украйна и ще има мир! Чий го търсиш там? Не разбра ли , че си окупатор в чужда държава. Даже и рускоговорящите в Украйна не могат да те дишат и се бият срещу теб и Империята на злото!

не трябва на усрайна оръжие то там върви като консуматив а може и въобще да не пристигне или да е за вторичните.ЕВРОАТЛАНТИЦИ ТРЯБВА ,ЕВРОАТЛАНТИЦИИ ЧЕ ХОХЛИТЕ СА НА ПРИВЪРШВАНЕ А ТАРИКАТИТЕ ИЗБЯГАХА И СЕГА НАБОРИ НА ПО 60 И КУСОР ГОДИНИ СА НА ФРОНТА.

Ало,войнолюбците във форума да излязат от анонимност ,да поискат въоръжение и марш в Украйна.Аз не съм си отгледала сина в лишения за да го пращам да защитава щатското благоденствие!Майкопродавци долни!!!

Никой няма да праща мижавия ти син. Ние искаме да пращаме ядрени бомби на Украйна, с които да избива руските диваци.

П голяма бомба от зеления има ли бе ти сигурно си втората с малък калибър,понеже мозъка ти е изтрещял кой в България ще даде да има ядрено оръжие бегай да копаш уран в Кремиковци бе малоумник

Боклук, избра ли си дърво на бул Руски където ще висиш като новогодишна играчка? Гледай да е клонато, че ще имаш други за компания.

Президентът- Каун да запази неутралитет и да не ръси простотии. Ние мразим Расия и искаме да го набутаме на Путкин, с картофите барабар. Трябва да изнасяме ядрени бомби за Украйна.

А да си чувал за трите закона на Нютон, малоумнико?

Кой е този Нютон? Предполагам, че е руснак, защото руската наука е най- научна.

Не знам кои олигофрени гласуват за идиотите, които искат да въоръжават Украйна, но да го набия на майка им впутката сбъркана.

Президентът да обяви извънредно положение и да мобилизира Бойкикиев, ген.Атанасов, Бойко Борисов.Газ, чорапи, наметоало, с пълно бойно снаряжение и 16 км., марш на скок!И тогава ако имат сили, - да гласуват оръжие за Украйна!Левачета!Май и тримата не са били редови войници!Пожелавам им само - да ги облази танк!

а навремето танка минава над окопа и уж де му закачахме мина с закъсняло действие която трябва да се взриви 100 метра по надолу но стреса е голям

И я сакам да станем експерт туй го знам от 6месеца па у баба Донка от горна мала го говореше мое и нея за експерт да докара некой леф към пенсията...

"Експерти", да. Неутралитет не се "запазва", не се "обявява", не се "решава". Неутралитет се "признава". Да си неутрален не означава, че ти не искаш да се месиш, а означава, че останалите са припознали, че не се месиш, не се бъркаш и са се съгласили и те да не се закачат с теб. При положение, че официално ние за Русия сме "неприятелска страна", а освен това сме и член на НАТО и ЕС, които подкрепят Украйна, то неутралитет за нас няма в случая. Може да сведем главички и всички да ни гледат сеира как продължаваме да се излагаме публично и да се гаврим сами със себе си. Съвсем отделно, че не може целият ни военно-промишлен комплекс да работи денонощно на три смени за "Полша" и "Румъния", а ние да се правим на луди и да викаме, че сме неутрални. Дори ватниците не са толкоз прости, че да вярват на тия приспивни приказки, предназначени главно за често немислещ електорат.

Украйна не е в НАТО и ЕС. Задълженията на НАТО, ЕС и България са 0! А освен това може да излезем от НАТО и ЕС. Тези които постигнаха тази война с бандеровците нацисти. Дето последните заплашваха руснаците с убийства, а останалите неукраинци да бъдат изгонени. Много интересно какъв отговор очакваха? Освен това тази война е върхът на глупостта на бандеровците и евроатлантиците дето управляват. И ценностите си ги бяха забравили. Развяват ги само като политически знамена.

Дървен философ си ама и ти ще гориш.

какво очаквате от комуняги да ви кажат че всичко ще е безплатно

Преди като говорехме, че САЩ и НАТО ще искат да ни вкарат във война и евроатлантиците викаха, че това са глупости, е сега се случва. Искат да ни вкарат във война постижение на бандеровците нацисти, САЩ и подлогите от НАТО и ЕС. Войни е имало много. САЩ от ВСВ започнали над 200 военни конфликта. Но да даряваме оръжие, не съм чувал. И те не даряват, а дават под наем и после може да ги изнудват. Изгодно ли е на България да бъде включена в чужда война? На тези трябва да им се припомни клетвата от конституцията в която се кълнят на първото заседание на парламента: "Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се." Нима се ръководят от интересите на народа на България? Някъде там да пише от интересите на САЩ, НАТО, ЕС и Зеленски? Тези дето ще гласуват за даряване на оръжие са най-голямата заплаха за България! Трябва да бъдат съдени за престъпление и предателство.

Стоян Михайлов Мирчев е български социолог и политик от Българската комунистическа партия. Близък сътрудник на професор Живко Ошавков от 1956 година до смъртта му.[1][2] Той е съосновател и сред ръководителите на Института по социология на Българската академия на науките. От 1976 до 1988 г. е член на ЦК на БКП.[3] Част е от групата, инициирала т.нар. Възродителен процес

Трабваше да напишете, че освен професор другаря е издиган от бсп за кмет на София. Може да е зелен чорап пилот,но е издиган от бсп.