17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stanka.j@

При повечето преболедували хора от COVI19 НЕ СЕ СЪЗДАВА ИМУНИТЕТ И ТОВА ПРАВИ ВИРУСА ОПАСЕН!

това с имунитета е нереално,все едно око един път сък карал грип и вече никога няма да се разболея,глупости на търкалета

трябва ли да припомним от кой се финансира тоя "университет" Роберт Кох? жокер - Бил и Рокфелер

Главният вирусолог на Републиката - специалистът от Детска инфекциозна болница, каза че няма да има втора вълна, че сме се приспособили, а вирусът ще самоизчезне , не се предава от деца на деца, питайте го ако не вярвате. Лаици такива, вие не сте никакви специалисти, а някакви самозвани експерти, като тия от НОЩ - световни виирусолози на баба ми трънката :)))

stanka.j@

ПО- КРОТКО! Вирусът подбира по-възрастните, а ти навярно си около 24! Но се пази и спазвай хигиена при общуването с повече хора1

..АМА БАБА ТИ ИМА ТРЪНКА- Е НЕ ТАКА...

Една четвърт, 25%, от починалите във възрастова група до 39 години са били без придружаващи заболявания! Тепърва ще излизат още и още данни за това, какъв "Бич Божий" е този вирус, дето ни го натресоха китайските комундета! Ако оцелеем, след време това ще бъде пример за Първи биологически терористичен акт срещу човечеството, извършен от поредните мераклии за световно господство на комунизЪма!

ей го поредния промит мозък от анти-Китайската пропаганда, я дай едно доказателство, че "лошите комунисти" от Китай са пратили вирус на "добрите капиталисти" от Запада?

То не е имало и Първа вълна - това си е обикновен сезонен грип. Много ясно, че ще се появява под някаква форма пак - но това не касае почти никого. Само да не им хрумне (на Глобалистката върхушка) да налагат някакви фалшиви фашистки ограничения пак - защото този път ще има валидна съпротива. Такива нагли номера минават само първия път. (Те разбира се ще измислят нещо ново и още по-гадно, де.)

си писал простотии, бе! Какъв сезонен грип? Ти още малко ще напишеш, че и ХИВ-инфекция няма или че е някакъв сезонен грип? Известно ли ти е, че има милиони, може би десетки милиони серопозитивни с ХИВ, а все още няма излекуван? Разликата между HIV и SARS-CoV-2 е само във времето на проява на клинични симптоми след заразяване. Между другото, това, че пишеш глупости, отричайки опасността, те прави потенциален убиец или човек, който подбужда към самоубийство. Не ти ли минава през мозъчето, че някои хора лесно се повлияват и нищо чудно да ти повярват? Това е един много опасен вирус, атакуващ почти всички органи, включително и нервната система, мозъка. Ти да не би да си прекарал заразата?

Нещастник, официалните мерки изтекоха, ако не си забялзал - ще си пиша каквото искам! Второ - не съм само аз, а хиляда други, в коменатрите към тази и други теми! Нещо да им кажеш на тях? Трето: от анонимен коментар в нета няма как да се търси отговорност за споделено лично мнение! Нито има смисъл. Ще потърсите ли обаче отговорност от службите и медиите, които ви заливаха с дезинформация, за да насаждат паника и психоза няколко месеца? Келеш неграмотен! Като ти е толкова опасен СПИН-а, къде са мерките наложени за него, а? Страхливец.

Определено при теб вирОса е повлиял на мозъка - 'изпил' го е до дъно. Зомби - намордник!

Руснаците толкова ли за прости, че заради някакъв сезонен грип закриха държавата за повече от месец?

Върви да спориш с Мутафчийски - затова съм ви го цитирал. Путин поне спря всички полети отрано - единствената мярка, която имаше смисъл. Докато нашите така и НИКОГА не го направиха! И десетки хиляди заразени мангали прииждаха всеки ден на летищата от най-болните страни в Европа. Така че у нас все едно, че не е имало мерки за карантина. Колкото заразени и болни сега - толкова щяха да са и без да се съсипва държавата с нарочна блокада.

Виж официални данни на Русия. Сравни брой починали за два месеца от китайската кашлица и колко умират всеки ден от всевъзможни заболявания и малко помисли. Също така може да пуснеш канал 1 (руската телевизия) и да чуеш я произволно предаване какво масово мислят руснаците за цялата паника, която се създава там. Може да ти дойде малко акъла.

Какво означава това "такива номера минават само веднъж" ? Това като "мъжко дупе се еве един път", така ли да го разбираме? ха-ха! Нещо изклатен ми изглеждаш от соросоидите, левичарите и рептилите . Изредили са ти се в тоя ред .

Експерти от "Роберт Кох": Втора, трета, възможна е дори осма вълна на коронавируса А къде забравихте деветата вълна.На боб ли гледахте?

Що не кажат кой им е спонсора ? - Бил Гейтс, та тоя другар случайно е спонсор и на лабораторията дето случайно изтървали вируса,та още по случайно е спонсор и на СЗО ,и още още по -случайно има акцйи в всички големи фарма компаний произвеждащи ваксини..

Хората като цяло трябва да разберат, че науката и здравеопазването са доста неподготвени за борба с вирусите. Трябват сериозни инвестиции в тази област, иначе следващата пандемия може да сложи край на човечеството в днешния му вид!

...което, в края на краищата, може би не е лош вариант

как е придадена скоростта на 5G експериментално на този вирус в лаборатория. Военните осъзнават случилото се , но са безсилни да противостоят на вече изпуснатия зъл дух от бутилката. Същото се отнася и до контролирането на облаците. Безумно , но факт !

Излагацията на тема Корона вирус вече стана тотална...С право вече всички шамани и врачки които плашат с този грип станаха за посмешище...:)

Би ли ми цитирал абзаца, който те плаши? Да видим дали става въпрос за "плашене" или за информация. Май-май, който се уплашиха само тези, които искаха да бъдат уплашени, вкл. и тези, които си строят бункери в мирно време.

Чували с трупове, хладилни камиони, до 2-3 седмици ще сме в ада, очаквам да измрат, яко да израт и такива ми ти работи.

Абе кво знаят тези от Роберт Кох, бе?! Нищо не знаят! Бъркат яко, щом не са се допитали до най-великия вирусолог и епидемиолог д-р генерал инж. Бойко Борисов и не са се възползвали от неговия математически модел за развитие на пандемията - "2+2=5 или на 3, понякога и на 1 - според зависи".

Преживял съм десетки грипни вълни.

кой ти каза, че това е "грипна вълна"? Все някога късмета свършва, нали знаеш?

Всяка следваща вълна ще е все по-малко смъртоносна, заради придобития масов имунитет. Още при третата "вълна" смърността ще е по-ниска от тази на грипа. Останалите вълни няма да може да ги забележим.

Ам все някоя ще ти е последна

от корона вируса, това никой не знае, но защо трябва да се насажда страх и отчуждение от приятели, близки и дори от тези що са твоя кръв, у хората?! Този, заедно с още почти дузина подобни нему, всички си носим у нас, но не всички се разболяваме от всички което си носим по рождение или по-късно придобито. Този вирус е известен на медицината още през 1964 година и вероятно не един или двама по света са измрели от него или са го преболедували, но да сега не е имало такива масови психози. Същото е и с вируса който причинява херпеси. Всички си го носим у нас, но не всички постоянно имаме херпеси. Преди десетина години се публикува медицинско откритие, че същият вирус е виновен и за ХИВ (Спин), но всички ли са болни от ХИВ?! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ДАВАТ ТОЧНИ И ФАКТИЧЕСКИ ОБОСНОВАНИ ДАННИ И ПРОГНОЗИ, А НЕ ДА НИ ЗАЛИВАТ С ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИНАНСОВО ОБОСНОВАНИ КОНЮКТУРНИ ПИСАНИЯ!

Спокойно бе! Я помисли малко и ще видиш, че сам си си отговорил. Жокер: Като излезна HIV, имаше ли истерия, поради липса на информация? След колко време (години) се натрупаха данни за болестта. Едното инфо даже си го цитирал. Така, че за 3 месеца, няма как всичко да се изясни, вкл. дали ще остане в нас COV-2, колко дълго и т.н.

Реставрацията на капитализма унищожи 3 000 000 българи. Това трогна ли някой от върхушката? Сега същите тези българоубийци се загрижили да не хванем грип.

То защото по времето на Социализма всички вкупом бяха щастливи и изобщо не искаха да ходят на "Запад". Те границите бяха само за да ни пазят да не вземе някой да избяга от загниващия капитализъм и да дойде наготово в нашето идеялно организирано комунистическо общество.

и по времето на социализма и сега хората искаха да бягат, обаче факта е, че преди са избягали единици, а сега милиони, та така за комунизма и капитализма

не знам, но в македония са в екстремно положение, островът прави карантина за всички от 8, а при нас се "олабва всичко", че трябва да се бачка. дали го има или няма е въпрос на време да се види.

Беларус не въведе никакви мерки и нищо им няма на хората. Но просто имат умни лидери. Е, 25% от населението на Беларус са евреи. А не тикви.

Я ме светни в Израел какво въведоха/невъведоха?

"Сус бе гербераст" при това ..... какво може да ти се отговори. инбецил може би, но ти си знаеш.

Това е най-новото съобщение от кораба майка. Тук ще има, там ще няма. Вирус, динозавър, шансовете да ги срещнете са големи - 50%. Или ще срещнете, или няма.

Специално влезнах в коментарите за да се ограмотя. Къде другаде ще науча истината, ако не прочета великите умозаключчения на нашите креватно-хемороидните учени. Добре, че сте вие да ми отворите очите.

Не само очите ще ти отворим. Но нейсе, един креватен толуп не ще спре "отварянето". Бабите по селата вече си припомнят младините.

Аман от експерти!!! Особено платени от Бил Гейтс....

Абе те тия още не могат да отговорят на елементарният въпрос как точно се разпространява този вирус взели за вълнението да се притесняват... апропо, този САРС-2 дали пък не е втората вълна на САРС-1, който след 3 месеца бурно плашене взе че изчезна и се не виде;)

Бедна ти е фантазията какво ще се струпа на главите ни в настъпилото десетилетие. Който не схване същността на процеса, Свети Петър ще си го прибере за "абдейтване".

Абе направо си кажете че ви започна новото трупане на богатства с нови играчи защото хората вече го разбраха ама вие още се пънете да ги плашите и стресирате..

може не може,абе какви учени сте вие ,я кажете кой ви е спонсора за да се види кой поръча музиката;гадове престъпни.

Наночипове, вкарвани като ваксина. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

"По-голямата част от населението все още няма имунна защита срещу SARS-CoV-2. Затова трябва да се очаква, че ще има втора вълна от Ковид-19" Както ви каза доцент Мангъров, този вирус трябва да посети 70-80 % от населението и тогава ще има "стаден имунитет", и тогава вирусът ще отслабне. Пояснявам, че "стаден имунитет" е медицинско понятие. Който не вярва на доцента, да се трови с отровите наречени дезинфектанти. И все пак земята се върти! И все пак доцент Мангъров се оказа прав! И все пак Бойко слуша доцента!

Полезен идиот!

В нашият град процесът на посещаването на 70-80 % от населението от квартал "Надежда" от този вирус е в ход, както казва ген. Мутафчийски "Яко ще се мре.".

Престъпници, молещи се за междунарадния съд в Хага!

Може и 9-та да има и 26-та. Но може и "експертите" да не познаят въобще, както се случва в по-голяма част от времето.

Когато човек сравни днешните времена с тези описани в Библията за "Изходът на евреите от Египет", не може да не види днешния фарс на историята. Още повече че Небето се подреди в схема на Нова Ера. Заради това Човечеството ще преживява нови "вълни", докато не схване че пропада в "гъстата материя". Как става това нещо е описал в книга д-р Ибън Алекзандър "ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА РАЯ", за завръщането си от "оня свят" в края на 2008 - ма година, след документирана клинична смърт от колегите му.

Ами това е - ще умрем, много ще умрем. Моля всеки като излиза от къщи да си носи черен чувал с него. Благодаря

Може направо да се напъха превантивно в чувала и да си ходи таканавън. Ако умре, ще улесни здравната система и хората, които после трябва да го приберат от тротоара.