Коментари - Каролев спори с Леонардо ди Каприо и Джарет Лето за Пирин | Днес.dir.bg

Каролев спори с Леонардо ди Каприо и Джарет Лето за Пирин

Явно е модерно да си еколог, но не и екологичен. Така коментира изказването на американския актьор Ди Каприо, икономистът Владимир Каролев.

Обратно в новината

Коментари - Каролев спори с Леонардо ди Каприо и Джарет Лето за Пирин | Днес.dir.bg

Коментари

В България, както всичко останало и т.н. "еколози" са пълна порнография. Преди някоолко години наблюдавах изключително явление. Митинг на "еколози" на Орлов мост. Не знам точно0 за какво протестираха. И след митинга, цялата тази пасмина отиде да се подписва за ЯАЕЦ Белене. Такова чудо няма никъде. Направо си е за книгата на Гинес. Или да вземем "защитниците" на гората. Митинги, митинги...на жълтите павета. И никой не вземе да се организира да отуде да сади дръвчета. Събота и неделя. 1000 души "зашитници" на горите, по 20 дръвчета на ден да засядят 50 седмици в годината, това са 2 млн дръвчета. Всяка година. Да сте видяли "зашитници" на гората да пазят горите от циганските набези? Не сте. Няма и да видите. Те са заети да протестират. На жълтите павета. Да сте видяли "защитници" на горите да пазят горите от пожари? Не сте. Няма и да видите. Да сте ги вядяли да гасят пожари? Надали. Но са много загрижени за Пирин. Много повече от хората, които живеят там. И представяте ли сои идиотизма? Не искат лифртове, а се качват с колите си чак до хижа Вихрен. С по 1-2 души. Големи "еколози" няма що. Та това с еопитва да им каже вл. Каролев. Който, апропо, истински обича природата.

МАРСОЛЕВ ИСКА ДА НАЛАПА НЯКОЙ ДОЛАР - ЕВРО ИЛИ КАКВОТО И ДА Е , МОЖЕ И ЦВЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР

Спорил бил с тях... един сульо-пульо, за който ония дори няма да чуят.

Царският придворен ДС-ак много нагъл, бе! Ще държи сметка на милионера за жизнения стандарт, който може да си позволи. А идиотските му съпоставки между географията на САЩ и на България направо не си струват коментирането.

неискам да се режат дърветата на поразия обичам нашите планини, като дете участвах в зоокръжок към софийската зоологическа , ходил съм на походи за изследване на флората и фауната в Стара планина, но като чуя някой си инфантил от въд океана да ми обяснява някаква си позиция пък била и тя за природа почвам да се втрисам и ми замирисва на фалш и мръсотия

Каволката да не е еколог? Каприото и и тоя супернеизвестен ЛЕТО да си гледат Аспена.

Кой беше тоя Владимир Каролев?! Аааааа.... оня всезнайко и мерудия на всяка манджа, дето се изказва неподготвен!

Знаех си аз, че Владо Мотиката няма как да не вземе отношение по темата. И внимание: всички да се вслушат в казаното от Владо Мотиката, защото то иначе не може - още ли не ви е ясно, че и единствено трябва да се слуша Владо Мотиката. Сега се очаква и оферта от Холивуд, за да стане официален филмов критик на Холивуд - пожизнен, разбира се?! И запомнете - всичко казано от Владо Мотиката е истината и правдата! защото той е новият Генерален секретар, но не на партията, а на България! За да няма после - не чул, не разбрал...Подкрепете Мотиката - ТеКеЗеСаРсКаТа....

Лобистът на бетона Каролката не спори той само нахалства.

Каза министъра на Гришата и Тире София.

цървулът Каролев спорел моля ви се....ега ти смехът

БРЦК

Каролев има хотел там дето е празен и затова реве. Вместо нов кабинков лифт - да модернизират стария. Може да му се увеличи капацитета поне 3 пъти. Обаче банскалии искат не нов лифт , а нови ски писти. Та да могат да строят още хотели и още лифтове покрай тях. И да могат да си продадът останалите ниви на безбожни цени. За гората на никой не му дреме.

Каролеф царския клоун иска да му връчат Оскар за най-добра поддържаща роля във филма "Офшорки Олигарси и Центрофуга за Мръсни пари"! Дайте му го!

Дърветата, животните, цветята, природата ще останат само в лъжливите брошури на лъжливите мутри хотелиери. По рекламите говорят за уникална природа, а като стъпи в Банско човек има чувството, че е в Люлин или Слънчев бряг. То вече е едно и също.

Абе, Карулеффф,защо не кажеш нещо за разбитите софийски тротоари, които ежедневно осакатяват десетки хора, имали нещастието да не се взират пред краката си! А защо авто-екологично си траеш за неистовата "демократично-самоковска" дискриминация на кварталте извън Центъра на София? А защо не пътуваш с градския транспорт, за да видиш, какви ЕРГОНОМИЧНИ (позната ли ти е тази дума, или си изучил само "екологията") ДРЕВНИ ТРАМВАИ СЕ ТАРАЛЯЩАТ по линия 6, с прясно боядисани във весело жълто лостове (боята прави "средата"), в които хората над 40 г. може да се качат само със скрипец! И то през интервали от 16-20 минути. За сметка на това пък, по линия 7 през 2-3 минути се движат единствено комфортните полски мотриси. Пуснати са две-три и по линия 5, където поне от 15 години се движат най-модерните досега трамваи с ниска патформа , там се направиха и издигнати перони, за да не се чекнат старци и инвалиди на 70 см. разстояние висичина и ширина. А на почти всички спирки на 6-та линия пероните с в престъпно състояние - дупки, в които можеш спокойно да си счупиш крака, пропасти между перона и трамвая, изровени бордюри и настилка на пероните, подстъпи, като за средновековно мъчение към тях... ПЪЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ТЕЗИ КВАРТАЛИ! КМЕТЕЕЕЕЕ, и съветниците ти като теб.

Агент Камен от ДС уважава само другите ченгета и олигарси дето му подхвърлят трохи от софрата. Лайкучка като Бюреков, кресливи продажници, шутове и говорители на мафията.

Тоя пък всесзнайко неуравновесен. Има мания на вездесъщ корифей. Сипе тъпи мъдрости с дрезгавия си глас и пресичащи се от логорея думи. Поредната му мъдрост с претенции за "крилата мисъл" (по отношение на ди Каприо)- "модерно да си еколог, но не и екологичен". Ама че претенциозна тъпотия. Сопри се бе, дърдорко. То дори не знае, какво е екология, седнало да иронизира велик акттьор, известен на цял свят. А това, дърдорещото, дето се прилепва към всяка партия на власт, за да величае глупостите, които тя върши, е неизвестно за деветдесет и девет на сто от българските граждани, въпреки неистовите му напъни да се натиска пред телевизиите, дано някоя го покаже.

Най-смешното, че в предложението за решение на правителството никъде не се споменава строителството на втори кабинков лифт. Решението е за разширяването на ски-зоната с 10 700 дка. и /близо 1000 пъти увеличение/ и 20 пъти увеличение на концесионната такса. Лифтът е само претекст за мащабната сеч, строителство и превръщането в ж.к. Съни Бич, микрорайон Пирин. Тролчетата плачат за лифт, защото това е алибито.

Браво, браво, БРАВО на Каролев!!!

Псевдоеколозите да си насочат вниманието към корумпираните горски и хиляди крадливи цигани, които изсичат горите в цялата страна. Всичката им мара втасала, лифта в Банско им пречи. И двете страни са отчасти прави, но и двете страни действат заради икономически подбуди. Разширяването на зимните ни курорти изобщо не е в интерес на съществуващите вече европейски. Но пък и нашия Каролев защитава конкретни български олигарси. При всички положения - по-добре нашият курорт да се развива, а не техните.

"Българските планини са целогодишни дестинации вече - истинска златна мина."Златна мина,но за ненаситните олигарси.Ако някой искаше да инвестира досега да е инвестирал и да беше разширил сегашният лифт,а не държавата и общината да му дават,а той само да прибира средствата при това ставайки монополист.Не съм видял каролев или някой друг лобист да лобират в полза на друга фирма освен тази на цеко минев.Работата е ясна,всички ние даваме,а после монополиста дава на политици и лобисти,а за народа остава само да плаща за "златната мина".

Леонардо ди Каприо е носител на "Оскар", сред най-добрите в света, кой Каролев, г-н Никой, не е фактор дори в България.

Каролеф е на хранилката на новопръкналите се от преизподнята собственици на зимните КУР-орти и скипистите,затова им защитава интересите,за да се нагушка с изи мъни...

Хахахах демек абсолютен палячо! Човек който получава награда за това че се прави на някой друг?!?!?! И тоя ще идва и ще казва кое как?!?!?! Я да си ходи от където е дошъл!

От дясната страна на р. Глазне има една огромна площ от основи, арматура и бетон. Прилича на футуристичен декор на ужасите. Когато каролев отиде да почисти и изрине тогава да дава мнение.

Гледам една плеяда видни спортисти са изпратили отворено писмо да МС в подкрепа на спорта/лифта на Банско. Браво за тях. Незнам колко трябва да си тъп, за да пречиш на развитието на родните спорт, туризъм и икономика. Интересно ми е как са си построили стотиците километри писти и лифтове австрийци, италиянци, швейцарци, фрацузи и др.? Ама там няма такива заблудени псевдоеколози, който освен да усвояват едни пари и да преча, друго незнаят.

Пляскайте минусите, но под писмото са се подписали Стефка Костадинова, Владо Николов, Йорданка Донкова, Павел Попандов, Родо Янков и мн.др. Айде сега да Ви видя. Каролев бил никой. За тях какво ще кажете? И те ли са никой.

Човек не "някой" със стаааара слава, а с умните си дела. Освен това, само Костадинова беше известна. Сега е чиновник, т.е. никой. Останалите - сори, питайте младите хора, кой ги знае.

Продажници има във всички сфери на живота. За пари са готови не само Пирин ами майките си да продадат. същите ходят по предизборни минтинги, агитират за политици и какво ли не. За пари ще си сложат подписите навсякъде.

Каролев е абсолютно прав! Хора които са станали милиардери чрез индустрията в развитите страни идват при бавноразвиващите се да обясняват за екология! Я да се махате от тука!

!

пак е окрал?

А дали Лео и Ди Каприо четат Фейса на Каролев. Само питам.

Каролев, не се напиняй и ти да даваш акъл, бе ! Ти си един от самоповярвалите си, болезнено амбициозни /поради липсата на природно заложен талант за нещо/, крайно одиозни мутанти на прехода. Стой си в офисчето и си трай, защото като заговориш много мирише.

Няма да се укротят докато Банско и планината над него не заприлича на Слънчев Бряг - бетонен кенеф с евтин менте алкохол и никаква природа.

Абсолютно и правилно го казваш !

Ами то Банско е вече едно съвдременно нищо, каменясало, миризливо, загубило Пирин и прекрасните си околности. Той и Славков - покойният зет на Тато искаше и Витоша да стане ски писта отляво надясно, отгоре надолу, перпендикулярно и хоризонтално, но, слава Богу, още при социализма, идиотското предлложение беше отхвърлено. А беше си страшно - все пак зет!

Където има пари за крадене - там е Каролев. Агент Камен от ДС служи на господарите си. Унищожителите на България.

Да,бе ще открадне лифта ?България печели от туризъм,а зимния ски туризъм е изключително конкурентен ,всяка държава търси повече туристи и се стреми да създава по добри условия!

Печелят съответните чорбаджии, на които оцапаният доносник на ДС Каролев е ибрикчия и гъзолизец. Колко печели държавата никой не казва. Както и колко губи от унищожаването на райската ни природа !!!

България може да бъде поне 3 пъти по-печеливша дестинация със екологичен туризъм, отколкото със ски туризъм, повярвай ми. А специално в Банско двете неща вместо да си пречат, могат да се подпомагат взаимно. Ама алчните ненаяли се крадци знаят само да сер*т на хубавото, но не умеят да мислят.

Каролев може да спори и с Нютон за гравитацията, може и с Айнщайн за вселената, но си остава един прост селски цървул на къса каишка и издръжка от нискочели олигарси.

Най-смешното, че в предложението за решение на правителството никъде не се споменава строителството на втори кабинков лифт. Решението е за разширяването на ски-зоната с 10 700 дка. и /близо 1000 пъти увеличение/ и 20 пъти увеличение на концесионната такса. Лифтът е само претекст за мащабната сеч, строителство и превръщането в ж.к. Съни Бич, микрорайон Пирин. Тролчетата плачат за лифт, защото това е алибито.

560лв. е вземал баща ти ама когат' пръдне гугутка. Освен ако не е бил партиен секретар- нищоправец. 150лв. беше нормална заплата, 200 лв беше много добра заплата. Медицинска сестра почваше на 95(деветдесет и пет) лева !

Прав е Каролев. Лицемерието на "зелените" няма граници.

Аз чеша всекакви но с различни тояги. Тебе некъде да те сърби?

Ето, Каролев достигна върха в кариерата си - спори с Лео ди Каприо!

... прав е човекът! Не може оттатък океана да ни учат как да живеем, а те да се правят на баровци.

кат' си тъп и алчен селяк който иска да бетонира и Луната - ще те учат и още как.

каролев, скрий се, смешник. ще спори той, спори с огледалото

Новина щеше да е ако Ди Каприо подозираше за съществуването на Каролев. Ако пък и спореше с него, ама надали... Каролев що не огласи собствените си имотни притежания - вероятно спрямо мизерното му значение за света, с в по-големи от тези на Лео Ди Каприо. И колко е дал за благотворителност Каролев, също ми е интересно. Вместо да джафка шумно като пекинез.

Каролев има личен интерес от допълнителен лифт....Има си имоти човека в района

И е съветник на Цеко Минев.

Да. Хотел "3-те планини" до Разлог

Абе за 560 те лева си уреден от догодина. Като Боце дигне пак минималната , за сега е малко по-малка. Можеш да ходиш да кажеш това на баща си да е готов.

На този зализан цървул ще обясня, че Пирин е на всички българи, а не на няколко семейства мошеници от Банско - Най-противния и селяндурски град в България !!

Каролчо, като типично еврейче никога не приказва за нещо от което няма личен интерес. Има купени няколко апартамента в Банско. За тава е толкова отдаден на лифтостроенето.

Какви инвеститори и бизнесмени са тия оръфляци без образование, полуграмотни, фирмите им са собственост на някакви подставени лица? Концесионера на ски зоната в Банско Юлен е собственост на кипърска офшорка и пенсиониран кипърски учител, който с кредити от ПИБ е изкупил полвин България. Цистерните дето се взривиха в Хитрино също бяха негова собственост. Ясно е, че той е просто кукла. Зад него стоят един тлъст депутат и бивш шеф на ДАНС, един банкер Цеко, а зад тях кой седи можем да се досещаме. Тези хора изобщо не ги интересува дали скиорите чакат на опашка, обработени ли са пистите и прочее подробности. Интересуват ги прането на пари от продажбата на дървен материал, строежа на нови бетонени комплекси, изнасянето на печалбите с цел неплащане на данъци. Изобщо не ги интересува екологичната катастрофа, която причиняват. Отравянето на въздуха и водата, измирането на животински и растителни видове, последиците за всички от това. Да не говорим за моралната страна - да унищожиш възрожденско Банско, вековните гори на национален парк, да ги направиш като жилищно гето в края на София. Това са хора необразовани, неинтелигентни, безчувствени, арогантни, нагли и самозабравени. Свикнали са другите да плащат, а те само да прибират. Човешко правосъдие не ги лови, но има едно друго което ще ги настигне. Парите не могат да купят всичко.

,,лифтът,, не е проблем...!!! ,,хората,, зад лифта...??? когато казвам на мои познати от чужбина че имаме и други хубави зимни курорти остават учудени...!!! проблемът е ,,банско,, да не стане ,,слънчака-2,,...!!! иначе не вярвам на нито едно ,,нпо,,...!!!

Бих взел страната на Каролев, ако обаче вторият лифт бъде обвързан със стоп на строителството на леглова база в Банско и околност за поне 25 години- и така презастроиха, а края не му се вижда. Оттук нататък само инфраструктурни подобрения в самото Банско без сеч- болници, услуги, култура, паркинги, велоалеи и т.н.

банскалии да кажат, че приемат разширяването на метрото в София, само ако не се строят нови жилищни сгради, а?

Ако метрото е цената на това да се махнат гнусните селяндури от София съм категорично " за".

Ама защо държавата трябв ада казва а хората какво да строят на земята си? Не може ли гражданите да си регулират сами пазара, а не да се чака държавата да бъде регулатор на всичко?

Няма ли някой, който да удари един цигански шамар на тоя Каролев? На всяка манджа мерудия.

Самият той е кибритлия, стар маризчия и хич не си поплюва. Но ти опитай, щом ти се ще.

С удоволствие. Тази платена пионка доведена от Крадлив Дедо Мадридски ще я ритам с кални обувка през лицето до припадък. Освен Никито Василев (Малкия Мук) и Милен Велчев, това е следващия с най-много щети за държавата. Ама ония преядоха и се скриха. Тоя продължава и до ден днешен.

продължават да ръфат България, грачейки какви велики инвеститори са. От инвеститори-бетонджии и събирачи на скрап индустриалци не стават. Затова в България няма модерна индустрия, най-новият завод на Форд е в Крайова, Румъния. Ама там криминалният бизнес и корупцията трудно виреят.

Ако нашата държава си беше на мястото, щеше да намери начин хем да има втори лифт, за да не чакат туристите с часове и да се разочароват, хем да се опази Пирин. Обаче в парламента седят едни комисионери, които са обсебени само от личното си обогатяване и всичко се прави на парче и без посока...

Не знаех , че навлеците от София които ходят за събота и неделя били туристи.И те винаги се връщат - без значение колко чакат. През седмица един лифт е напълно достатъчен , но като дойдат навлеците стават опашки !

Коментари - Каролев спори с Леонардо ди Каприо и Джарет Лето за Пирин | Днес.dir.bg

Каролев спори с Леонардо ди Каприо и Джарет Лето за Пирин

Явно е модерно да си еколог, но не и екологичен. Така коментира изказването на американския актьор Ди Каприо, икономистът Владимир Каролев.

Обратно в новината

Коментари - Каролев спори с Леонардо ди Каприо и Джарет Лето за Пирин | Днес.dir.bg

Коментари

В България, както всичко останало и т.н. "еколози" са пълна порнография. Преди някоолко години наблюдавах изключително явление. Митинг на "еколози" на Орлов мост. Не знам точно0 за какво протестираха. И след митинга, цялата тази пасмина отиде да се подписва за ЯАЕЦ Белене. Такова чудо няма никъде. Направо си е за книгата на Гинес. Или да вземем "защитниците" на гората. Митинги, митинги...на жълтите павета. И никой не вземе да се организира да отуде да сади дръвчета. Събота и неделя. 1000 души "зашитници" на горите, по 20 дръвчета на ден да засядят 50 седмици в годината, това са 2 млн дръвчета. Всяка година. Да сте видяли "зашитници" на гората да пазят горите от циганските набези? Не сте. Няма и да видите. Те са заети да протестират. На жълтите павета. Да сте видяли "защитници" на горите да пазят горите от пожари? Не сте. Няма и да видите. Да сте ги вядяли да гасят пожари? Надали. Но са много загрижени за Пирин. Много повече от хората, които живеят там. И представяте ли сои идиотизма? Не искат лифртове, а се качват с колите си чак до хижа Вихрен. С по 1-2 души. Големи "еколози" няма що. Та това с еопитва да им каже вл. Каролев. Който, апропо, истински обича природата.

МАРСОЛЕВ ИСКА ДА НАЛАПА НЯКОЙ ДОЛАР - ЕВРО ИЛИ КАКВОТО И ДА Е , МОЖЕ И ЦВЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР

Спорил бил с тях... един сульо-пульо, за който ония дори няма да чуят.

Царският придворен ДС-ак много нагъл, бе! Ще държи сметка на милионера за жизнения стандарт, който може да си позволи. А идиотските му съпоставки между географията на САЩ и на България направо не си струват коментирането.

неискам да се режат дърветата на поразия обичам нашите планини, като дете участвах в зоокръжок към софийската зоологическа , ходил съм на походи за изследване на флората и фауната в Стара планина, но като чуя някой си инфантил от въд океана да ми обяснява някаква си позиция пък била и тя за природа почвам да се втрисам и ми замирисва на фалш и мръсотия

Каволката да не е еколог? Каприото и и тоя супернеизвестен ЛЕТО да си гледат Аспена.

Кой беше тоя Владимир Каролев?! Аааааа.... оня всезнайко и мерудия на всяка манджа, дето се изказва неподготвен!

Знаех си аз, че Владо Мотиката няма как да не вземе отношение по темата. И внимание: всички да се вслушат в казаното от Владо Мотиката, защото то иначе не може - още ли не ви е ясно, че и единствено трябва да се слуша Владо Мотиката. Сега се очаква и оферта от Холивуд, за да стане официален филмов критик на Холивуд - пожизнен, разбира се?! И запомнете - всичко казано от Владо Мотиката е истината и правдата! защото той е новият Генерален секретар, но не на партията, а на България! За да няма после - не чул, не разбрал...Подкрепете Мотиката - ТеКеЗеСаРсКаТа....

Лобистът на бетона Каролката не спори той само нахалства.

Каза министъра на Гришата и Тире София.

цървулът Каролев спорел моля ви се....ега ти смехът

БРЦК

Каролев има хотел там дето е празен и затова реве. Вместо нов кабинков лифт - да модернизират стария. Може да му се увеличи капацитета поне 3 пъти. Обаче банскалии искат не нов лифт , а нови ски писти. Та да могат да строят още хотели и още лифтове покрай тях. И да могат да си продадът останалите ниви на безбожни цени. За гората на никой не му дреме.

Каролеф царския клоун иска да му връчат Оскар за най-добра поддържаща роля във филма "Офшорки Олигарси и Центрофуга за Мръсни пари"! Дайте му го!

Дърветата, животните, цветята, природата ще останат само в лъжливите брошури на лъжливите мутри хотелиери. По рекламите говорят за уникална природа, а като стъпи в Банско човек има чувството, че е в Люлин или Слънчев бряг. То вече е едно и също.

Абе, Карулеффф,защо не кажеш нещо за разбитите софийски тротоари, които ежедневно осакатяват десетки хора, имали нещастието да не се взират пред краката си! А защо авто-екологично си траеш за неистовата "демократично-самоковска" дискриминация на кварталте извън Центъра на София? А защо не пътуваш с градския транспорт, за да видиш, какви ЕРГОНОМИЧНИ (позната ли ти е тази дума, или си изучил само "екологията") ДРЕВНИ ТРАМВАИ СЕ ТАРАЛЯЩАТ по линия 6, с прясно боядисани във весело жълто лостове (боята прави "средата"), в които хората над 40 г. може да се качат само със скрипец! И то през интервали от 16-20 минути. За сметка на това пък, по линия 7 през 2-3 минути се движат единствено комфортните полски мотриси. Пуснати са две-три и по линия 5, където поне от 15 години се движат най-модерните досега трамваи с ниска патформа , там се направиха и издигнати перони, за да не се чекнат старци и инвалиди на 70 см. разстояние висичина и ширина. А на почти всички спирки на 6-та линия пероните с в престъпно състояние - дупки, в които можеш спокойно да си счупиш крака, пропасти между перона и трамвая, изровени бордюри и настилка на пероните, подстъпи, като за средновековно мъчение към тях... ПЪЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ТЕЗИ КВАРТАЛИ! КМЕТЕЕЕЕЕ, и съветниците ти като теб.

Агент Камен от ДС уважава само другите ченгета и олигарси дето му подхвърлят трохи от софрата. Лайкучка като Бюреков, кресливи продажници, шутове и говорители на мафията.

Тоя пък всесзнайко неуравновесен. Има мания на вездесъщ корифей. Сипе тъпи мъдрости с дрезгавия си глас и пресичащи се от логорея думи. Поредната му мъдрост с претенции за "крилата мисъл" (по отношение на ди Каприо)- "модерно да си еколог, но не и екологичен". Ама че претенциозна тъпотия. Сопри се бе, дърдорко. То дори не знае, какво е екология, седнало да иронизира велик акттьор, известен на цял свят. А това, дърдорещото, дето се прилепва към всяка партия на власт, за да величае глупостите, които тя върши, е неизвестно за деветдесет и девет на сто от българските граждани, въпреки неистовите му напъни да се натиска пред телевизиите, дано някоя го покаже.

Най-смешното, че в предложението за решение на правителството никъде не се споменава строителството на втори кабинков лифт. Решението е за разширяването на ски-зоната с 10 700 дка. и /близо 1000 пъти увеличение/ и 20 пъти увеличение на концесионната такса. Лифтът е само претекст за мащабната сеч, строителство и превръщането в ж.к. Съни Бич, микрорайон Пирин. Тролчетата плачат за лифт, защото това е алибито.

Браво, браво, БРАВО на Каролев!!!

Псевдоеколозите да си насочат вниманието към корумпираните горски и хиляди крадливи цигани, които изсичат горите в цялата страна. Всичката им мара втасала, лифта в Банско им пречи. И двете страни са отчасти прави, но и двете страни действат заради икономически подбуди. Разширяването на зимните ни курорти изобщо не е в интерес на съществуващите вече европейски. Но пък и нашия Каролев защитава конкретни български олигарси. При всички положения - по-добре нашият курорт да се развива, а не техните.

"Българските планини са целогодишни дестинации вече - истинска златна мина."Златна мина,но за ненаситните олигарси.Ако някой искаше да инвестира досега да е инвестирал и да беше разширил сегашният лифт,а не държавата и общината да му дават,а той само да прибира средствата при това ставайки монополист.Не съм видял каролев или някой друг лобист да лобират в полза на друга фирма освен тази на цеко минев.Работата е ясна,всички ние даваме,а после монополиста дава на политици и лобисти,а за народа остава само да плаща за "златната мина".

Леонардо ди Каприо е носител на "Оскар", сред най-добрите в света, кой Каролев, г-н Никой, не е фактор дори в България.

Каролеф е на хранилката на новопръкналите се от преизподнята собственици на зимните КУР-орти и скипистите,затова им защитава интересите,за да се нагушка с изи мъни...

Хахахах демек абсолютен палячо! Човек който получава награда за това че се прави на някой друг?!?!?! И тоя ще идва и ще казва кое как?!?!?! Я да си ходи от където е дошъл!

От дясната страна на р. Глазне има една огромна площ от основи, арматура и бетон. Прилича на футуристичен декор на ужасите. Когато каролев отиде да почисти и изрине тогава да дава мнение.

Гледам една плеяда видни спортисти са изпратили отворено писмо да МС в подкрепа на спорта/лифта на Банско. Браво за тях. Незнам колко трябва да си тъп, за да пречиш на развитието на родните спорт, туризъм и икономика. Интересно ми е как са си построили стотиците километри писти и лифтове австрийци, италиянци, швейцарци, фрацузи и др.? Ама там няма такива заблудени псевдоеколози, който освен да усвояват едни пари и да преча, друго незнаят.

Пляскайте минусите, но под писмото са се подписали Стефка Костадинова, Владо Николов, Йорданка Донкова, Павел Попандов, Родо Янков и мн.др. Айде сега да Ви видя. Каролев бил никой. За тях какво ще кажете? И те ли са никой.

Човек не "някой" със стаааара слава, а с умните си дела. Освен това, само Костадинова беше известна. Сега е чиновник, т.е. никой. Останалите - сори, питайте младите хора, кой ги знае.

Продажници има във всички сфери на живота. За пари са готови не само Пирин ами майките си да продадат. същите ходят по предизборни минтинги, агитират за политици и какво ли не. За пари ще си сложат подписите навсякъде.

Каролев е абсолютно прав! Хора които са станали милиардери чрез индустрията в развитите страни идват при бавноразвиващите се да обясняват за екология! Я да се махате от тука!

!

пак е окрал?

А дали Лео и Ди Каприо четат Фейса на Каролев. Само питам.

Каролев, не се напиняй и ти да даваш акъл, бе ! Ти си един от самоповярвалите си, болезнено амбициозни /поради липсата на природно заложен талант за нещо/, крайно одиозни мутанти на прехода. Стой си в офисчето и си трай, защото като заговориш много мирише.

Няма да се укротят докато Банско и планината над него не заприлича на Слънчев Бряг - бетонен кенеф с евтин менте алкохол и никаква природа.

Абсолютно и правилно го казваш !

Ами то Банско е вече едно съвдременно нищо, каменясало, миризливо, загубило Пирин и прекрасните си околности. Той и Славков - покойният зет на Тато искаше и Витоша да стане ски писта отляво надясно, отгоре надолу, перпендикулярно и хоризонтално, но, слава Богу, още при социализма, идиотското предлложение беше отхвърлено. А беше си страшно - все пак зет!

Където има пари за крадене - там е Каролев. Агент Камен от ДС служи на господарите си. Унищожителите на България.

Да,бе ще открадне лифта ?България печели от туризъм,а зимния ски туризъм е изключително конкурентен ,всяка държава търси повече туристи и се стреми да създава по добри условия!

Печелят съответните чорбаджии, на които оцапаният доносник на ДС Каролев е ибрикчия и гъзолизец. Колко печели държавата никой не казва. Както и колко губи от унищожаването на райската ни природа !!!

България може да бъде поне 3 пъти по-печеливша дестинация със екологичен туризъм, отколкото със ски туризъм, повярвай ми. А специално в Банско двете неща вместо да си пречат, могат да се подпомагат взаимно. Ама алчните ненаяли се крадци знаят само да сер*т на хубавото, но не умеят да мислят.

Каролев може да спори и с Нютон за гравитацията, може и с Айнщайн за вселената, но си остава един прост селски цървул на къса каишка и издръжка от нискочели олигарси.

Най-смешното, че в предложението за решение на правителството никъде не се споменава строителството на втори кабинков лифт. Решението е за разширяването на ски-зоната с 10 700 дка. и /близо 1000 пъти увеличение/ и 20 пъти увеличение на концесионната такса. Лифтът е само претекст за мащабната сеч, строителство и превръщането в ж.к. Съни Бич, микрорайон Пирин. Тролчетата плачат за лифт, защото това е алибито.

560лв. е вземал баща ти ама когат' пръдне гугутка. Освен ако не е бил партиен секретар- нищоправец. 150лв. беше нормална заплата, 200 лв беше много добра заплата. Медицинска сестра почваше на 95(деветдесет и пет) лева !

Прав е Каролев. Лицемерието на "зелените" няма граници.

Аз чеша всекакви но с различни тояги. Тебе некъде да те сърби?

Ето, Каролев достигна върха в кариерата си - спори с Лео ди Каприо!

... прав е човекът! Не може оттатък океана да ни учат как да живеем, а те да се правят на баровци.

кат' си тъп и алчен селяк който иска да бетонира и Луната - ще те учат и още как.

каролев, скрий се, смешник. ще спори той, спори с огледалото

Новина щеше да е ако Ди Каприо подозираше за съществуването на Каролев. Ако пък и спореше с него, ама надали... Каролев що не огласи собствените си имотни притежания - вероятно спрямо мизерното му значение за света, с в по-големи от тези на Лео Ди Каприо. И колко е дал за благотворителност Каролев, също ми е интересно. Вместо да джафка шумно като пекинез.

Каролев има личен интерес от допълнителен лифт....Има си имоти човека в района

И е съветник на Цеко Минев.

Да. Хотел "3-те планини" до Разлог

Абе за 560 те лева си уреден от догодина. Като Боце дигне пак минималната , за сега е малко по-малка. Можеш да ходиш да кажеш това на баща си да е готов.

На този зализан цървул ще обясня, че Пирин е на всички българи, а не на няколко семейства мошеници от Банско - Най-противния и селяндурски град в България !!

Каролчо, като типично еврейче никога не приказва за нещо от което няма личен интерес. Има купени няколко апартамента в Банско. За тава е толкова отдаден на лифтостроенето.

Какви инвеститори и бизнесмени са тия оръфляци без образование, полуграмотни, фирмите им са собственост на някакви подставени лица? Концесионера на ски зоната в Банско Юлен е собственост на кипърска офшорка и пенсиониран кипърски учител, който с кредити от ПИБ е изкупил полвин България. Цистерните дето се взривиха в Хитрино също бяха негова собственост. Ясно е, че той е просто кукла. Зад него стоят един тлъст депутат и бивш шеф на ДАНС, един банкер Цеко, а зад тях кой седи можем да се досещаме. Тези хора изобщо не ги интересува дали скиорите чакат на опашка, обработени ли са пистите и прочее подробности. Интересуват ги прането на пари от продажбата на дървен материал, строежа на нови бетонени комплекси, изнасянето на печалбите с цел неплащане на данъци. Изобщо не ги интересува екологичната катастрофа, която причиняват. Отравянето на въздуха и водата, измирането на животински и растителни видове, последиците за всички от това. Да не говорим за моралната страна - да унищожиш възрожденско Банско, вековните гори на национален парк, да ги направиш като жилищно гето в края на София. Това са хора необразовани, неинтелигентни, безчувствени, арогантни, нагли и самозабравени. Свикнали са другите да плащат, а те само да прибират. Човешко правосъдие не ги лови, но има едно друго което ще ги настигне. Парите не могат да купят всичко.

,,лифтът,, не е проблем...!!! ,,хората,, зад лифта...??? когато казвам на мои познати от чужбина че имаме и други хубави зимни курорти остават учудени...!!! проблемът е ,,банско,, да не стане ,,слънчака-2,,...!!! иначе не вярвам на нито едно ,,нпо,,...!!!

Бих взел страната на Каролев, ако обаче вторият лифт бъде обвързан със стоп на строителството на леглова база в Банско и околност за поне 25 години- и така презастроиха, а края не му се вижда. Оттук нататък само инфраструктурни подобрения в самото Банско без сеч- болници, услуги, култура, паркинги, велоалеи и т.н.

банскалии да кажат, че приемат разширяването на метрото в София, само ако не се строят нови жилищни сгради, а?

Ако метрото е цената на това да се махнат гнусните селяндури от София съм категорично " за".

Ама защо държавата трябв ада казва а хората какво да строят на земята си? Не може ли гражданите да си регулират сами пазара, а не да се чака държавата да бъде регулатор на всичко?

Няма ли някой, който да удари един цигански шамар на тоя Каролев? На всяка манджа мерудия.

Самият той е кибритлия, стар маризчия и хич не си поплюва. Но ти опитай, щом ти се ще.

С удоволствие. Тази платена пионка доведена от Крадлив Дедо Мадридски ще я ритам с кални обувка през лицето до припадък. Освен Никито Василев (Малкия Мук) и Милен Велчев, това е следващия с най-много щети за държавата. Ама ония преядоха и се скриха. Тоя продължава и до ден днешен.

продължават да ръфат България, грачейки какви велики инвеститори са. От инвеститори-бетонджии и събирачи на скрап индустриалци не стават. Затова в България няма модерна индустрия, най-новият завод на Форд е в Крайова, Румъния. Ама там криминалният бизнес и корупцията трудно виреят.

Ако нашата държава си беше на мястото, щеше да намери начин хем да има втори лифт, за да не чакат туристите с часове и да се разочароват, хем да се опази Пирин. Обаче в парламента седят едни комисионери, които са обсебени само от личното си обогатяване и всичко се прави на парче и без посока...

Не знаех , че навлеците от София които ходят за събота и неделя били туристи.И те винаги се връщат - без значение колко чакат. През седмица един лифт е напълно достатъчен , но като дойдат навлеците стават опашки !