Екипажи на F-15E се пребазираха в Граф Игнатиево за "Castle Forge - 2021"

Това е първото пребазиране на територията на нашата страна на личен състав и техника от авиобаза "Сиймур Джонсън"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАРАКАЧАНОВ НАГЛО ЛЪЖЕШЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ?

Тия са колонизаторите ни и ги храни колонията ,все още носеща името България !

кой ги хрантути тия бе !!

Ти и аз!

А тия пилоти визи имат ли че да се намират в България? Ние висим по опашки за визи за уж съюзната ни Америка, а те си се рахождат тука като рязани бейове по турско! Превърнаха ни в непотопяем самолетоносач!

Най-доказалия са самолет с най-много директни победи и най-малко директни загуби. "Дъртия" F-15E е доста по-добър от Су57 макар и двете да са 4++ поколение. Като маневреност Су-то не може да му стъпи на малкия пръст.

САЩ си подбират враговете много внимателно и така имат много успешни самолети. Много често не е ти колко си добър а врагът колко е зле..както беше отговорил Моше Даян на американският президент след поредната война с арабите "Не знам дали имаме добра армия защото до сега сме се били само срещу араби". Понеже си падам по историята мога да ти препоръчам да потърсиш защо американците правят специална военна академия за пилоти през 60-те.....

малко неумесно коментираш армията на израел и нейните победи!! тези милиони араби бяха въоръжени с калашници ане с копия ,хиляди танкове ракети ,самолети, гранатомети.... хиляди руски инструктури и брой войници които участваха на страната на арабелите !!панимаеш другарю

Не знаеха че е невидидм

Много уместно даже! Компютър в клетката на горилата, прави ли горилата програмист? На ти по сериозно....Сауд. Арабия се е въоражила до зъби само с американско оръжие. Иди и виж как го ползват срещу йемнците и какви успехи имат и после ела тука да докладваш.

Нобяснимо ватнишко самочувствие, неподплатено с нищо, освен голо самочувствие. Навсякъде и винаги ги бият като мачета у дирек, ама те врякат: Мъй пабедили! Пабедили са само дивите сибирски племена, благодарение на самогона. Россиянската военна техника е поне на две поколения по-изостанала от тази на Запада, както винаги е било в тяхната история. Защо днес да е изключение?