Екипът на Навални няма контакт с него от дни, властите отказват достъп

Опозиционерът е в наказателна колония, а затворническата администрация обяснила, че прекъсване на електричеството е причина за липсата на видеовръзка

Обратно в новината

Коментари - Екипът на Навални няма контакт с него от дни, властите отказват достъп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е късметлия ,ако беше останал на запад щеше да гние някъде ,като Скриоалите

ти се майтапиш, но именно руски лекари го спасиха от отровата, която екипчето му знаеше къде да търси след това...

Навални е резервен план за Кремъл. Но може да са му намерили по-подходящ заместник. Доколкото знам е поредната руска откачалка.

Екип на престъпника?!

Що ни навирате тоя криминал пак?...

ми мъжките гей-кучки на соросопсихопатите - детеебци да направявят един гей прайд на червения площад и само след дни ще го посетят и завинаги ще имат сексуалите си заднишки контакт с тоя плъх неземен. Бог с нас

"борец" против Путин още ли мърда? - Щом опреха до навални не им вървят сценариите а-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

Добре ми е в затвора. Всичките затворници ме обичат. Някои даже пивтарят. Най-обичаният съм!

какъв екип,човек в затвора с екип,звучи странно.

Интересно, в затворите в САЩ и ЕС (примерно в България) затворниците имат ли право на телефони и други средства за комуникация с външния свят?

Е предател, терорист,расист и крадец. Когато се събират да протестират за него, са 2-3 човека. Само западните организатори на преврати се грижат за него. Понеже нормални руснаци няма да тръгнат да си превръщат отечеството в слугинска колония. Както Простото в България.

Ей, тъй всички глобалисти. В клетки сами, че да си говорят сами. Основната клетка на обществото не е семейството, а личността. Следващият е Копейкин, после Радев и хунтата му, Боко и всички останали. Народа не е длъжен да ги търпи. Тъпанари.

И ако на Елеонора Митрофанова не й харесва, да напусне държавата барабар с всички руски агенти, че са осъзнаят къде се намират. Много съм добра във фамилиарнеченето. :) Мога са ги наеба на клетъчно ниво. :))))

Оказало се е,че руските килии били много по модерни от краварските като били на няколко етажа,но пък за съжаление така Навални паднал от висок етаж..

Престъпниците така действат! Може и да го самообесят! Или внезапен инфаркт!

Каккъв контакт, каква видеовръзка, какви сътрудници, бе? Човекът се води поне, че е в затвор а не на курорт. Какви са тия ежедневни видеовръзки Кой затворник има право на това?

Става дума за видеовръзка по време на съдебно заседание. Нали непрекъснато му повдигат нови обвинения. Не си правят труда да осигурят личното му присъствие, а досега го заменяха с видеовръзка.

Каква видео връзка бре ??? Той да не е на курорт ?? Да чука камъни и изпълнява нормата!!

дано ме са го разстреляли. дано да е жив

Защо да го разстрелват, когато може мужиците да го опъват всяка вечер в карцера?

Не че нещо, ама като правите тъпа пропаганда, поне гледайте да не си противоречите в едни и същи статии. Пишете, че нямате връзка с Навални ама писма от не и ДО него не са били получавани. Как разбрахте, че не е получавал писма, като нямате връзка с него?

Аууууу, Как страдам. Не падайте духом, джендъри и соросоиди

Мъка, Мъкааао

45 години стигат! Колкото и да си мислят някой, че нищо не сме направили, има прогрес. В ЕС и НАТО сме, никой не влиза в затвора за несъгласие с властта. Не чакаме 15 години за нова кола, няма Кореком, пътуваме където си поискаме. Няма да се върне времето на комунизма затова предлагам на всички руски тролове ДГД!

Русия ли ти е виновна, че си стигнал до осми клас.

Благодаря!

щом смяташ че членството в НАТО е прогрес. НАТО е задънена улица накрая на която пладнешки разбойници, разбирай анало-саксофони, те обират, смъкват ти гащите и ... ти си знаеш!

Свитнали са го.

Сега немога да заспя като незнам как е Невални ...

Аз разбрах, че отишъл доброволец в Украйна срещу отмяна на присъдата, вярно ли е?

В колонията има ли високи етажи, басейн или нещо подходящо?

Не. Само чай предлагат от екстрите.

На всички ЗАТВОРНИЦИ в НАКАЗАТЕЛНИ колонии ли се полагат ВИДЕО ВРЪЗКИ?!

Д припомня че този човек е 1 000 000г. В изолация. И понеже hope Itsova (the redaktor) Е толкова тъпа че нерзбира какво означава това защото трябва за преписва сценарий от посолството..... Пояснявам че у затворо като те сложат у изолация..... означава..... изолация. А властите явно не говоря с хора който им пикаят на главата..... Извинете за ПРОСТО обеснение.... Ама това е написано все едно ме загази кола на червено за пешеходци ама аз съм отворен и застреляйте шофьоро...

Не мога да разбера защо българи се вълнуват толкова живо от политическия живот в Русия по специялно предателите. Те всички са предатели по принцип без Путин и то ако е жив. А иначе в България не им пука какво става. Ясно ми е само че се мислят за руснаци а руснаците ги имат за обслужващ персонал някъде между чеченци и буряти

гоуем си ЯСНО-видец, бе, мамул.

За ПРЕДАТЕЛИТЕ смърт.Навални ,работи в трудова колония.Държат го за да се знае ,че предателите ,кото ЮДА, свършват на ВЪЖЕТО.НАВАЛНИ е виновен и ще изкупва предателството си докато е жив,или докато не се окачи сам на въжето-пО достойно ще бъде,ако си тури край на живота САМ.

иска да оспори властта на Путин на избори е предател? Тоест Путин е спуснат от Всевишния за властелин на Русия? А защо тогава устройва тази пародия на избори. Направо да заяви, че той е олицетворението на държавата и всеки, който оспорва това трябва да бъде унищожен.

И свободни медии в България. Медии извън олигархията, мафията, службите, политиците, партиите, фирмите, и други подобни производители. Без СЕМ и Пошлюков.

Че то ако не са олигархията и мафията ти няма да научиш кой е Навални. Дори в момента той има клуб на Запад, който организира и плащат за антидържавна пропаганда срещу сегашния елит. Мотото е били: Гласувайте за всеки друг но не и за сегашния Президент. Това без пари ли мислиш става или мислиш че някой от Западните политици плащат?

Надзирателите са го спукали от бой. Сигурно всеки ден го бият до припадък. Но това да му бъде за урок. Езикът кости няма, но кости троши.

Тоя още ли не е пукнал?

Не е пукнал, но свинете за Коледа ще пуклясат.

Добре де, защо ни занимавате с този ходещ труп? Първо, той от много акъл сам се докара дотук. Второ, кажете ми поне една причина поради която който и да е българин трябва да се интересува от този идиот.

Причината е, че той е протежето на руската диаспора, която не е като българската ами имат над 20 души милиардери. А пресата пуска всичко срещу заплащане; знаеш как е!

В момента Навални работи за победата над 52 страни помагащи на Украйна. Човекът прави снаряди за фронта. Изпълнява по три норми. Не го безпокойте, има да изкупува вина пред Родината.

jingiby

Така се остава селски цар в Проссия. С тровене, падане от високо, инфаркти, пращане на война на крепостните, концлагери и газене на конституционните ограничения за броя на президентски мандати...

Господин Байдън е на 83 години ако не знаеш. Кисинджър беше на 99 години когато държеше още канцелария. Това е парламентарно решение. И мога да ти кажа е в негов неизгода. Той е млад. Политиката е интелектуална игра. Не е да се копа канавка, че да ми трябват гарорели нерези. Този закон бешe променен в РФ не задари сега действащия Президент там, а заради опонента му. Ако беше взел властта, щеше да видите истинска тирания. Заshтото те са в тандем със Зеленски. А Зеленски е нищо друго освен Хитлер (себичен, грандоман, супер амбициозен, разрушителен.)

Баш у България ми говориш за конституция, която вече ПП ДБ И ДПСса я превърнали в меню на доолнопробен ресторант - мениш както ускаш. Скоро ще имате министри внуци на турци, дето не знаят български, бо по конституция си получават бълг.гражданство. дано бог закриля Блгаруя и накаже предателв пеевски, мошеника Боко и лъжеца киро

С полицая дето го осъдиха за убииството на негъра с което започна БЛМ... имат ли контакт...оня ден гушнал букета в пандиза...за него що не ревахте!?

Убили са го. Жандармите там са негра.

Навални беше напълно защитен в Германия. Кой го накара или излъга да се връща в Русия? По цял свят неудобни гният из затворите. В тая работа няма човешки права, ценности, демокрации и другите простотии,които служат за пропаганда.

Това е много точен въпрос, Защо Навални се върна? Пуснаха го да отиде в Гермсния, на какво се е надявал? Ако не за политика , то беше обвинен за данъчни нарушенив ли за присвояванр ли на фирматс Ив Роше? Наивен ли или глупак да си е мислел, че ще му се размине.

Те са го пуснали в Германия, но той как ще се препитава тук? Диаспората не е социална служба. Заплащането за подривна дейност е целяло завсемане на властта. Слава боду, не успяха. А в Германия са на почит турците и всъшност е страшно корумпирана страна. Самите немци отчитат, че броят на чужди инвестиции в бизнеса е под 4 %. Отделно държат монопол на всички стоки, така че дори стоки от Западна Европа се продават на цени до над 20 пъти по-високи от тези на немските стоки сами и само да се държи местния бизнес.

Ами жена му как живее в Германия? И как се препитава. ? Митка по света - конгреси, фестивали, говорилни. Децата му учат в елитни университети западни

Ще се казва Александра Начална. В момента и оформят отворите за трансформацията.

Кой е този новални, че чак пишат за него тука?

Сътрудниците да са спокойни. Вероятно някой рецидивист се е оженил за него и сега го пори. като меден месец. Като му се наслади достатъчно ще го го видят. Този излезе ебати тъпото копеле. Да си продаде родината на някакви западни фашаги. Ще изгние в затвора с разпорена халка.

Той сега е подложен на побоища, гадни мъчения и брутални изтезания. И затова не му дават точно сега да се свърже с външния свят. Когато преминат синините и отоците по тялото, тогава може би.

Глупака е зарязан от службите на запада както скоро ще случи с евроатлантическите слуги работещи срещу България.

А една статия за Асандж няма ли да пуснете? Поне една, след 10-те за тоя?

Този швестер докато харчеше парите на НПО-тата и спеше по света в хотели за по $ 100 000 и се хранеше основно в Мишлен ресторанти за тяхна сметка му беше удобно, а сега не му харесва обстановката. Той ако е забравил се намира в трудова колония, а не в санаториум.

Хранят го с кондензирано мъжко млекце

Идиота Навални,Запада го купи с пари и Лъжи, използва го и сега им е напълно ненужен. Също като бивша Украйна. И като Запад-нала България.

Докато не го уморят няма да мирясат …

Пак го вадят от нафталина!!!