Радев издаде първи укази - за екипа и администрацията си

Президентът Румен Радев подписа първите си укази като държавен глава, с които определи администрацията и назначи част от екипа си.

Обратно в новината

Коментари - Радев издаде първи укази - за екипа и администрацията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ау,,,, то много трол бе.Цецко се е активирал и развързал касата с партийните субсидии.До изборите ще е все така и някои ще превърнат оплюването в престижно занимание.

И каква полза от всички тези началници на кабинети, секретарки, комисии, кабинети, съвети, пиари,говорители и т.п. А, впрочем не са споменати чистачки, мед.сестри, камериерки, масажистки, готвачи,сервитьорки/до 25 години/, опитвачи на яденето, опитвачи на пиенето/кандидат съм за тая длъжност/,перачки,певачки, музиканти ,подмазвачи, лизачи, слагачи и вся остальная сволач на държавни пълни ясли.. А няма пари за болните деца за лечението им в чужбина или за по-вкусни закуски на учениците. Безполезна институция, която често всява раздор в държавата!

Не са Толкова Много, както някой си представят. Долу-горе, колкото "Счетоводството" на една Корпорация...

все пак, щом искаха намаление на депутати, защо да не намалят и представителната президентска институция, там има към сто съветника по различни отдели ..

За другите не знам, но този дето ще му бъде началник на кабинета - Иво Христов, го познавам лично. Уникално леке, слагач и кариерист! Внук на някакви активни борци - тотален комунист!

На всичко отгоре има черти на криптоевреин. Обикновено се скриват по майчина линия, някоя партизанка или активна комунситка!? Радев, трябваше да ме вземеш за фейс контрол на канидатите! Не се натрисай на тия. Те винаги успяват да си пролбутат своя гнида в гнездото. Румяна Коларова при Плевенлиев му беше началник на полит. кабинет, а тя жена на равина!!?? За какво става въпрос?!

Днес президентът, героят летец, прегледа списъка с кандидатки за работа в президентството : секретарки, касиерки, ПИарки, икономистки и други .. На пръв поглед - ЗАДРАСКА всички над 35 годишни .. После се вгледа внимателно в снимките на останалите кандидатки .. .Приятното му занимание беше прекъснато от тел. звън: някой отсреща му говореше на ..руски ... P.S. Думата КОМПИР се използва в някои части на България , вместо думата - картоф ...) Картофите са грудкови, ПОДземно растящи зеленчуци ... Винаги готови да излязат на светло, щом Партията ги призове ...))

Селски турук, назначил любовницата си на ..държавна заплата ..Те, у наше село , Асковско - не моа да плащат - за да си имат ..любовница :

Да бяхте казали и кой ще им плаща заплатите на тези!!! Или и те ще са от еврофондовете??? И само се позамислете,колко пари се трошат за някаква институция,която има само...представителна функция!!! Ама луд ли е този,който яде зелника,питам аз??? И това е само една от многото,...никому ненужни хранилки за тунеядци в Бантустаня!!!

На партийната секретарка,Йотова,е определена синекурна длъжност,защото ще е много ангажирана с контрола и "напътствията".

Защо нора тебевизия показват професор Иво Христов, социолога, като шеф на кабинета Радев? Сложете един лайк ако не ви харесва безмозъчната журналистика.

Да живей д-р Шапкар президент, Да живей и неговото известно село от където се е пръкнал такъв велик селски гений... да живей ... хахахахха

Сите русофили

Фуражки, комунета, ченгета и най-вече руски поцелуйковци. Това е администрацията на президента на РъБъ!

Червените шимпанзета атакуват. Селянията ликува. Да живей. Да живеят другарите, техните дечица, внучета и т.н. Останалите на терминала..........

Много търтеи много нещо и то с 4-5 цифрени заплати! Направо излишна институция. Да не говорим за заместничката и тя с кохорта от търтеи! За сега Радев не започва добре! Въпреки че му желая успех! Трябваше да изчисти всичките Калинки на Плювчо от президентството! Както го направи той на времето.И нека разбере че не му мислят доброто!

Божеееее и за всички тези глупости ще се троши държавна пара.

Винаги е било така,а ти какво си си мислил досега? Че президентът е едва ли не сам самичък?-:) Президентството има даден бюджет и при определянето на структурата на организация ,въпросът е да се вмести в този бюджет,няма значение как ще се нарекат разните служители -съветници ли ,комисари ли,секретари,началници отдели ли и т.н. Щом се поместват в бюджета на президентството,то всичко е наред!

Ясно че Сме притеснени...надявам се НЕучудени... - ама Всяко поподмайване - Е Недопустимо.

Евала! Радев сериозно се е захванал с безработицата!

Другарката Елена Йончева е свестна жена !

Абе, другарки ! Абе, другари ! - НЕ ви ли Писна 'наште' да ви правят на лебедари ?!

Явно, щом чупи навремето оня бурсук Станишев...

...а Вероятността именно по Този начин да Си осигурят Баш'наште' ДиректнаТопла връзка Брюксел-задунайка ?

...и бидейки учуден че Спестявате Факта отн.тов.Йончева, Домакини/Дир.бг - позволете да Надебеля че тя Бе де-факто Нонстоп с/до банкянскио вчера.

Прост съвеЦки селяк е радев червен боклук....

Чак пък съвеЦки не е. За другото е видно от пръв поглед.

Има всякакви награди от МЕЖДУНАРОДНИ олимпиади по математика. Ама ти не можеш ги проумя тези работи ,защото колкото по-малко знаеш,толкова повече си мислиш,че много знаеш...-:)

Някой иска ли да пусна щата на администрацията при бившият президент?Ще ви заболят главичките!

Всички искат! ПУСКАЙ ГО !

Винаги Бе на уебсайта на Президенството, Колега.

Няма да ти стигнат страниците.

Голям интерес от страна на медиите към екипа на президента. Цял ден ни информират за секретарки, шофьори, съветници. С какви екипи работиха предишните ни президенти? За две кифли на плевньо разбрахме заради гафа с американските планини.За Борисовите съветници също няма информация, освен че са повече от 17. За Яне Янев разбрахме пак от гафове. Запълване на медийно време или Радев е много важен...?

Дискретно : - щом И БНТ отчита че СА много+'странни' - ...

"Колега".... ми "щом БНТ отчита"...!!! ХАХАХА ХО ХО ХО

Но пасаран !

Секретар, Съвет, Администрация, Секретарки, шофьори, командировки, бонуси- е на това сме царе, няма сини, няма червени, соросоиди, болшевики- всички го обичат и нямат различия по тези въпроси.

Бум на шуряците по стара традиция.

България трябва да стане президентска република . Имаме достоен президент

Достоен "бял лист" на който една камара народ ще се учи да пише.

Ако искате да видите държанието на Радев и групичката му пред рашките гледайте: Филм:Мамонтов Братушки Гледайте интервюто на Иво Христов(журналист) Иво Христов (социолог) И се радвайте на това как плюят по ЕС и демокрацията. Що поне на един журналист не му истиска и не покаже този филм. В този филм участват и Таско Ерменков и Румен Гечев (и плюят тоже). Също показват как Радев ходи тайно на събранието на русофилите и казва на Путинските медии, че ще говорят след изборите. Честито.

Браво. Ако това, което пишеш е вярно, то е похвално.

ПЕДЕРУГАааааа!

И какво искаше да кажеш???!!! Аз съм го гледал,и кво викаш?!!! Ей,чак не се ѝ светвате колко сте тъпи!!! ХО ХО ХО

... те това е независим президент на всички българи... опс русофили, какъвто обещаваше да бъде през цялата кампания и като встъпваше в длъжност.... това иска да каже, ако не си го разбрал сигурно си гечев или прост...

Забрави и Асен Генов дето не може да обясни,защо драска и оцветява паметници!!!! ХО ХО ХО

Любитул, пусни си филма на Мамонтов пак и го гледай. Дано от втория път схванеш какво иска да ти каже този руснак и другите хора във филма..

Радев даде срок на соросоидите да стоят една седмица в парламента. Три дена вече минаха ....

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Генералът още не е ли подписал указ за екстрадиране на соросоидите в Сибир.

Човека от снимката е доста интелигентен...

Да, така е! И го е доказал, освен това демонстрира и една интуиции чувствителност, която само ще му е от полза. Такава липсва на много от нашите политици. ББ трябва да му призная интуицията, но пък няма никакви други качества! Без него са загубени, да си го кътат гербаджиите! Просто съвет и то добър.

той е таман под три чехъла - на жена си, на Йотова и на Курнелия.

Бочко премиер? Трети път?? Не знам, не знам... Съмнява ме нещо...

бе, няма ли указ за опандизване на ЧЕХЛЬО? тоя окраде пловин България!

Гарван гарвана око не вади брат!

симо

..но може да се изцвъка в гнездото му.

това е отговорност на други, но са от един отбор с ирландската овчарка.

Защо не оставите човека да работи? По резултатите, ще го съдим. В момента може да кажем - президента на ГЕРБ е най некадърният досега! Предишните граденото ще ги познаете . на Луната няма толкова кратери, колкото по новите магистрали. Ако имаше свестен мЪтериал до сега да ги е ..........по дърветата пред министерствата!

Много хрантутници бре,то секретари,комисии....а няма да вършат работа за пет лева, а заплатите ще са четирицифрени, търтеи такива.

Така е-чантаджии наспорил Бог... Едно подписче на ден-5000 в края на месеца. Башка кьорсофрите с народна пара...

Я да видим ще уволни ли спешно саботьорите в министерството но правосъдието ,които умишлено не дават българско гражданство на българите от диаспората !!!!!!!!!!!!

кога ще ходи в следсвието? Тоя плужек се изходи смрадно върху лицето на народа! Смучещите му ортаци, олигарси, престъпни гоьнсурати ще са се насрали от шубе!

Я да видим биографиите на всеки един !

Родителите ...?

Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова  редови член на БКП като учител Цецка Цачева   партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова   член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП

Какви биографии, повечето ги знаем-комунист до комуниста!

Г-н Радев желая Ви успех,направете най-доброто за народа! Имате от нас една година! Ако ни предадете като плевнята,,жална Ви майка!

Хе,хе,хе ами кабинета на Деситу то и за него трябват хора, абе ще плащаме, ама къде е другарката йончева що я нема?

Всичките са за боклука!!!

Боклука се изнася,за сега ходом.Следващата е БЕГОМ,МАРШ!

С настоящият указ отнемам от Борисов Спартана и го давам на Йотова. Фалкона няма тая товароносимост.

Лелеее, колко клатикурци на държавната софра, секретари, комисии, аъветници, че те ще излезнат повече на брой отколкото в Белия дом, а не сме президентска република. Това селянче май ще назначи цялата си рода в презуйагенството.

ей к'во ми е густо бе, ази съм Чехлю Офшорков Корумпето!

Колко тъп трябва да си, да кажеш,че той сега ги е измислил тия длъжности.Май и покрай село не си минавал,дивак такъв.

Нека тези 10% от българите,на които този пл*х е президент само те да плащат на екип от 20 човека да му наливат с фуния акъл в празната кратуна !!!

твойта кратуна е здухана и мухлясъло кънтяща! Плесен лази на змулюното ти търтейско соросодомитко гуино!

Аз си ги печеля сам. Не са 20 милиона, ама вършат работа. А на тебе ако бай Тръмп си резне парите - отиваш при кло-ша-ри-те.

Постепенно ще събере сган от нищоправци,които ще получават много пари за 2 месеца бъркане в носа и много скъпа храна. Накрая пак ще пишат за неуредиците по изборите и пак няма да има виновни !