Екип на Ройтерс сред ранените в Минеаполис, при протестите в Индианаполис загина човек

Агенция Ройтерс е отправила запитване във връзка с инцидента до полицията на Минеаполис

Обратно в новината

Коментари - Екип на Ройтерс сред ранените в Минеаполис, при протестите в Индианаполис загина човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре де мурзилки и бели негри заспахте нещо :)

До "....Тъй ли, странно малко. Аз съм българин и живея в България, но тази терминология не ми е позната в българския език..." Значи , не гледате тв- напишете си в гугъл на бг. език "меринджеи" и изгледайте клипчето...

Видеото е "Господари на ефира - Млад Меринджей 183,074 views•May 20, 2013" - да си припомним бисерите :)

Благодаря за пояснението и за търпението. Телевизия рядко гледам, колкото да видя по този манипулационен канал какви са актуалните манипулации и дезинформации към конкретен момент. Но харчи много време и отделно е канал за облъчване и т.н. да спстим детайлите, мисля, че не ти е дошло времето. Сам трябва да се докоснеш и да почнеш да ги търсиш. Преди това - все едно да се опитваш да ядеш червени къпини :). Подтекстът, на това, което исках да кажа, че САЩ да си държи американските проблеми, американската музика, американската идеология и шибания им начин на живот в своята си държава, а не да ни ги натрапват на нас. Те са се превърнали в кочина, която паразитира на гърба на света. Не местни мангали да паразитират. Държавата САЩ се е превърнала в огромен Паразит, който живее на гърба на други държави. А мен това не ме кефи, На България малко в повече ни идва американския колониализъм. Освен това, САЩ са финансово-робовладелска държава. Където робството не е отменяно, само е префасонирано и създадена уникална схема с участие на доброволни роби. Само в началния момент. После - край, стават стандартни хамстери на въртележката. Та САЩ да си гледат кочината, в която са се превърнали и да престанат да ни занимават с простотиите. И да се приберат в границите си. А щом си любител на гугъла, потърси Програмирането Монарх. Малко е остаряла малка частичка от пъзела. Та малко да ти отвори очите за други аспекти на битието :). Разгледай повечето материали, не един. Цялото Холивудски бози е било на тия основи.

Преди няколко години имаше статистика в САЩ за тригодишен период, първо полугодие. Броя убити от полицаите. Всяка година броят беше 900-950 човека. А си представете какъв кошмар е това. И никой не приказва, всички считат това за нормално. Полицията е репресивния апарат на държавата. След като в САЩ народът е подложен на такива репресии, спокойно може да се твърди, че там управлява една кървава хунта. И диктатура, която е установена от еврейската хунта. И това Тръмп е само частично. Той не е последвал съдбата на Кенеди, само защото играе и по техните правила частично. И не е заплашил реално властта на Дълбоката държава, която управлява САЩ.

Вижте, много ясно, че наркоманите в гетата мразят полицаите. Това не променя фактът, че полицията е част от трите държавни власти- изпълнителната. Като на афроамериканците не им харесва, че в сащ съществуват бели хора, да си направят държава само от цветнокожи хора. Но да палиш полицейско управление- това вече е 100% гражданска война. Проблемът изобщо не е на ниво- бели- цветнокожи, проблемът е на ниво- паразити и хора, които работят и си плащат данъците, за да могат да паразитират други " мноооого правоимащи" върху труда на работещите хора. Обичайно паразитите все твърдят, че имат права, ни никога не казват, че освен права, имат и задължения- и според американската, и според българската конституции... Та някои мързеливи все искат реализиране на правата си, но отказват категорично да поемат насрещните задължения- в това е проблема, не в друго...

В идиалната манипулация САЩ е така. Правата свята американска фвяра. Само някак си липсва мястото на Дълбоката държава в твоята схема. Липсва ВПК, липсва Уослтрийт като еврейска схема. Съвсем липсва еврейското ФЕД, с печатането на доларите. Все важни фактори, които с лека ръка си загърбил. А точно те определят всичко там. Това, което си написал е за плебса, дето трябва да умира от възхищение и да търчи да емигрира в САЩ. Това рекламно клипче вече се е амортизирало и не върви. Може да го четеш из техните медии, На които, според едно проучване преди няколко години, американските хорица се оказа че вярват на около 15%. Тъй че проблемите не са на тази повърхност, която описваш. Всичко това са следствия. САЩ има нужда от националносвободителна борба. Която няма как да стане. По-скоро - варианта ще е да се разпадне на щатчета.

А какви са тези ваши "нашите меринджеи". И сред протестиращите в САЩ на снимки се видя, че не протестират само негри, но имаше и не малко бели. Явно всички искат да паразитират. Освен това, в САЩ има около 50 милиона на купони за храна. Освен лъскавата си част, САЩ разполага с един твърде гол зад.ик. Като добавим и неизплащаемия дълг от 25 трилиона, който постоянно расте. Лошота система за здравеопазване, превърната в бизнес. Спокойно може да прехвърлим държавата САЩ към банановите държави. За сега не става, само защото все още печатането на долари ги крепи, лъскавината, петродолара. И голите приказки без покритие, как те са пъпа на Вселената и са най-тхъ бест в Галактиката и и двете съседни. Нещо, с което редовно полират американските мозъчета, до степен, че почват да се вземат на сериозно и да си вярват.

До "....А какви са тези ваши "нашите меринджеи"...." В България всеки знае, че това е нарицателно за цигойнерите.

Тъй ли, странно малко. Аз съм българин и живея в България, но тази терминология не ми е позната в българския език. Ако са американски термини, те са си за САЩ, а мен проблемите на САЩ не ме вълнуват. До толкова, като държава, която ни е окупирала, рекетира и краде. И влошава силно живота в България с редовните си намеси във вътрешните ни работи. ЕС ни позволи частино да се измъкнем, надявам се един ден да обявим пълна ликвидация на колониалната зависимост. А също и "цигойнерите" не съм го чувал като термин в българския, а има не лоша обща култура. По свук състав май става дума за циганите у нас и вероятно и първото е за някакви местни американски цигани. Как да ти кажа, хубаво е, нещата да се наричат с истинските им имена и значение, Останалото е стандартно лицемерие в американски стил. Между другото, понятия като негър, негроидна раса, всичко си е по учебниците като термини. И не виждам нещо обидно в използваната терминология. А ако някакви американски откачалки са си измислили полове, измислили кой термин какво значи и се опитват да преправят понятийната система на света, както им изнася, , то САЩ трябва да се обяви за една голяма лудница.

Ами- нещата са ясни- доста груупи афроамериканци от гетата са като нашите меринджеи- искат от държавата си да паразитират върху нея, като тя поема задължението да ги храни, пои, да им осигурява жилище и работа, а те имат правото единствено да искат безплатно тези придобивки, и то - наготово, защото видите ли, преди 60-70 години в сащ имало сегрегация, афроамериканците имали по-малко права, и сега сащ са длъжни да ги възмездят....След като има явна пряка дискриминация на белите в сащ- да си носят последиците- не са ми интересни, защото подобно на афроамериканците са нашите меринджеи....

Където има кюмюри-има проблеми. Факт!

28 години по-късно ...

Скърбя с трепет за 4-те апартамента на руския Премиер Мишустин в Манхатън на 1 етаж по $2 млн. всеки. Скърбя с трепет за имението на руската Доктор #1 Малашева на 16 км от Чанхатън. Цялото от мрамор, лъвове, злато и само за $6,5 млн. Същото Малашева, която заяви в уфир, че Ковид 19 е Чудо на чудесата вирус. Ами ако негрите ги оплячкосат....необявените имоти в САЩ в руските им данъчни декларации?!

Американската пролет май започна. Гледам че протестиращите са от всички раси което ме кара да си мисля че проблема не е само расов. На американците май им писна от "американската мечта". Или както казваше Джордж Карлин, трябва да си заспал за да я повярваш. На английски за "мечта" и "сън" думата е една dream.

Сорим ама прогресивните леви и антифата са водят за черни , независимо от цвета на кожата им

Кретен , обикновен!

Добре, че не са утрепали полицайте некой джендър-феминист със сменен пол, Тръмп щеше да е увиснал на някой клон

Гледам и не вярвам . Това в САЩ не може да се случи . Имам много приятели там но никога не са ми казвали за такива произволи . Напротив винаги са казвали колко сигурни се чувстват там . В социално , медицинско , финансово отношения .

Ти откога не си разговарял с приятелите си? Трябва да има около 20 години. Или написаното е вид сарказъм?

И съм на много high позиция в огромна корпорация и печеля много пари, за да не ми завиждате, няма да ви кажа колко, само ще ви кажа, че няма такива неща тук и всичко е спокойно. Не знам българските медии защо си измислят.

Лъжеш като мангалПротестите ги има и то са големи.Тъпанар забравяш възлможностите на нета и шебек тия к високите доходи не си губят времето да пишат по форумите.

Сега гледайте какво ще се случи в България, когато ПОЛИЦАЙ удари шамар на циганин оказващ съпротива при арест!!!

Циганина ще падне на гъз и после ще избяга.

върхът на демокрацията. - ако искаш, протестираш - ако искаш, душиш негри - ако искаш, стреляш срещу репортери... пълна свобода. Това се казва "демокрация"!?

И копейките звън , звън в джобчето

Само копейки и рубли са ви в главите!

Така ли бе, Стефчо? дзън, дзън, ... хахахах. Или си гей или циганин, но най-вероятно е да си и двете.

Абе тролове соросоидни поне пишете против Русия, в тема, където поне се споменава русия, иначе от километри смърди на ТРОЛЕНЕ. Новината е за САЩ и "демокрацията" там. Значи всеки, който има очи да види псевдодемокрацията там е мурзилка. Значи когато Русия трепе терористи в Сирия е лоша. САЩ убиват невъоръжени "цигани" и са добри. Пожелавам ти на теб и цялото ти семейство щтски полицай да те задържи, както задържат чернокожите там. Белким тогава ти дойде ума главата.

убити протестиращи са повод са безброй санкции и военни операции на сащ срещу други държави оправдавайки се че защитават световната демокрация. сега заслужават същото. обаче никой не смее да говори.

Тва е положението САЩ са сила , а другите са мишки

съм на 50 години и вече се нагледах на много сили. Най-различни. Някои вече бивши, други тепърва западащи, трети изгряващи. Дано и ти поживееш достатъчно, за да видиш колко е преходно положението на силите.

Време е Плевнелиев да вземе думата!

да, и да обясни как Кремъл е виновен, щато лично Путин е дал заповед на своя агент в амер.полиция да удуши негър за да започнат протести, които той (Путин) и неговите руски хакери подкрепят с пари и постове в нета. Това е хибридна война на Русия срещу САЩ

Точно от мнението на този солопл имаме нужда сега.

Захариева няма ли да връчи остра протестна нота на Хер Мустафов. Не можеш да ги разбереш тия турените външни „министри”...

отразявали киевския майдан - понеже имало признаци за дърпане на конците, да речем - насочване на протестиращите към закарани тухли. опитът ще им помогне в тая обстановка.

Като (сте),(сме) тръгнали да сравняваме (те) протестите в САЩ и Русия нека да припомним също и особеностите на протестите в някои региони на Русия като Кавказ например.Там като спре държавната помощ за ,,администрацията” например на Ичкерия или Ингушетия или Дагестан и протестите придобиват извънредно огнестрелен характер.

нещо липсват в написаното . доста са ти стари впечатленията от Кавказ - Горби отдавна е в пета глуха.

Ще поживеем и ще видим! Горби ли усвои ресурсите на СССР и републиките или КГБ офицерите?

мерси предварително за отговора.

ти ми бръщолевиш за някакво разпродаване.

Путин е виновен и Корнелия!

Ето как започва Планетата на маймуните. Докато белият е в космоса...маймуните превземат планетата. За сега САЩ...

Ние се майтапим тук, но добре, че е майтапа. Да си кажем истината!

Какви бунотове? Това е народна радост за изстрелването на ракетата.

браво,браво,браво. Негрите там, явно координирано, решиха да избият чевиите на белите. Само търпимос не е достатъчно. Требва неграта да господстват.

По-голямата част от протестиращите вече са бели, за та*ак на родните тръмполизци :) А с нивата на полицейско насилие и гаври, които стават по тези протести, няма да се учудя ако някой обвини "режима във Вашингтон", че "коли собствения си народ". ;)

Антифа и нео социалистите Са бели колото е бял и Красимир Кънев от БХК

Ако гледаш само CNN е така

Ако викаш на латиносите бели, значи много си се объркал! Вярно е че вечер изглеждат по-светли от нигЪрите, но физиономиите им са доста по-различни!

преди 20-ина години имаше филм, разказ как учените си представят развитието на климатичните проблеми. Беше много, много интересен, защото имаше даже предполагаеми години. Филма проследяваше живота на един въображаем жител на САЩ, роден около 2000-та година. Също имаше бунтове и масови безредици, и да, бяха между 2020-та и 2025-та. НООО Във филма имаше истински поражения от климатичните промени (аварии на електростанции, язовири, грандиозни земетресения и т.н.) ! А сега какво? Няколко години изпепелени от пожари, постоянни наводнения, по 5 торнадота на едно място наведнъж (сега, този месец), смяна на полюсите, т.е. дори нямат още постоянни разрушения, едва се е започнало, а тези почнаха да се стрелят и избиват ей така от нищото. Какво ще стане догодина на изборите (или там когато са)? Вместо като Китай да се вдигнат заедно, те се вдигнаха всеки срещу всеки. Това, според онзи филм за климатичните промени, а само началото на прехода. Тепърва предстоят истинските проблеми, които сащисаните явно изобщо грам не желаят да адресират даже. Дай им да дебелеят и да цъкат лицемерника.

Нали подкрепяхте протестите в Хонконг, хайде сега яжте ла...та

Едните се борят за свобода от комунягите , другите да си "наберат" телевизори..открий разликите

Всеки разбира свободата по различен начин... така че няма разлика-)

От новините на големите новинарски агенции разбрах, че белите националисти-привърженици на Тръмп, които палят и ограбват магазините, са с черен цвят на кожата

Писна им на хората да ги експлоатират. РЕ-ВО-ЛЮ-ЦИ-Я. А нашите продажни политици защо не алармират за нарушаване на човешките права.

Тва все едно циганите тук да вдигнат революция че ги експлоатират

А,бе това много прилича на Американска пролет!?Чудя се какво щеше да стане ,ако в света имаше още едни САЩ -сега или щеше да има смяна на правителството ,или щеше да има още един президент като Хуан Гуайдо!?А може би и Майдан като в украйна1?

за наш късмет има още 3 като краварника ... 2 в Азия и 1 в арабия. Поредното творение на глобалистите. Все пак, те искат всички хора по света да измрат, не само в някоя конкретна държава.

САЩ беше интересен докато имаше какво да се дели и да се печели и нямаха аристокрация. Но и там вече си разделиха ресурсите и се навъдиха олигарси и семейства които държат цели отрасли и не пускат никой друг да печели. И там всичко започна да става с връзки и да гледат най вече на кой си човек. Вижда се и в политиката им и в бизнесите им. Клана Кенеди, Клана Буш, опитаха да създадат и клан на Клинтън, сега Тръмп и той прави клан. Същото се наблюдава и в отраслите им. От време на време някой външен успява, но само при положение че се захване с нещо ново което олигархията е пропуснала...социални мрежи, апове за таксита и жилища и подобни.

Че тя тамошната полиция още не е коментирала дори това че убития и убиецът са работили като охрана в един и същи бар... а разследващите дори не "знаят" дали са се познавали, пък лошите журналисти ровят нещата, е как да не ги гръмнеш;)

Той полицаия е гледал картата от пресслужбата. А бе може ли да има сблъсъци и полицията да гледа къде стреля. Хайде сега приберете полицията и ги оставете да безчинстват. А какво казва артистичният елит? Той нали много подкрепя всякакво малцинство, дори квоти има колко черни, латино си и бели да участват във филмите!

И квоти за гейове и транснаквиси имат за участие във филми. Но на въпроса - предполагам, че артистичният елит артистично се е дистанцирал от такива дребни неща като мародерството на цветнокожите тълпи. С други думи, скрили са се по къщята си и са сложили памперсите.

Той артистичният им елит е все от милионери социалисти , ридаещи за онеправданите от охраняваните е си имения

"Междувременно САЩ официално осъдиха «неоправданата употреба на сила» в Хонконг, и на практика приветстваха безредиците, наричайки ги «право»." За пореден път лъсна лицемерието на световната кука.

Едните се борят за свобода от комунягите , другите да си "наберат" от магазините ...Но за простите родни комуняги разлика няма

мда, те неграта кви плакати носят и кви искания представят значение няма, тяхната борба е само да си наберат от магазините, напълно е така, да, драги джендъре. КАто се почне от хипитата и после Грийнпийс преди 40+ години и се мине през всякакви форми, постоянно, днес вече не си поплюват. Американците искат свобода от ционистите, но да, за такива изверги като теб е бране на магазини.

И как така се борят за свобода в Хонг Конг само една не голяма група, по една случайност получаващи пари от САЩ и Великобритания. Ако може да се вярва на американците, които си го обявиха официално. А мнението на останалите неплатени не е ли от значение. САЩ да си оправи първо дълговете.

Лидерите на "цивилизования свят" защо мълчат като п..ки? Санкции някакви няма ли да се налагат? Някой долар и евро за "борците за демокрация" да се задели? Може и мороопазващ корпус да се изпрати. Хайде, лидери на демократичния свят, къде сте?

Абе, Ройтерс.... кога крещяхте с цяло гърло как Тръмп убива негрите, си бяхте добре... а сега любимите ви негри ви опънаха и вий веднага заквичахте като недоклани прасета!

Тия нали поучаваха Хонг Конг как не трябва да се хвърля полицията срещу протестиращите, без газ, гумени куршуми, вода и т.н. Сега го правят точно така. Плюс националната гвардия и вечерен час.

Това не са протестиращи , това са мародери излезнали да си "берат"

Гледам, че някои мародери са бели на цвят, а други за прикритие носят плакати и знамена. При 35 млн безработни, логично е някои от тях да се възползват.

Точно както са и повечето протестиращи в Хонконг ако отидеш и ги видиш лично, а не разчиташ на показното по снн. А забравих, Ганьо е бедняк и не ходи в чужбината

То така е при ''демокрацията'' при краварите- кога е у тях са мародери, кога е другаде е ''борба за демокрация''??????

ако това беше станало в Москва, нали се сещате какво щеше да крещи Запада?! И какви санкции щеше да еима срещу диктатора Путин?!

Бити и арестувани журналисти от водещи световни медии, убити протестиращи - това дори Путин не можа да го направи при вълненията в Русия. Браво, Дончо! Пак го изпревари.

Добре де, тези от гадната бяла раса да си запазят 10-тина щата и да дадат останалите на горките онеправдани хора. И да ги оставят да работят и просперират в един прекрасен свят, ръководен от тях. Да видим какво ще стане тогава.

тези от гадната раса са се изпокрили по имения ... тези дето хем са от расата хем нямат имения са на барикадите с тия от другите раси. Демек 1 стъпка след твоето предложение.

Мисля, че грешиш. Щях да съм много радостен, ако си прав, но това са си чисти бунтове на хайлазите с многото права.

Мисирките това заслужават

Губим позиции, след 'цензурата' и пуцането по английски медии ...

У краварника само клозетни истории от задния двор при говедата. Всичката измет от света мигрира там за да краде и ибива безнаказано от както е стъпила евроизметра в Америка. Алчност и мародерства. Това е САЩ.

В смисъл 2 милиона българи ли? Това също ли е измет?

2 милиона българи другия път, я има 100 000, я не... И дали са българи още?

Америко, земьо българска ... А коментарът на човека е доста точен. Тази държава е зачената с масов геноцид, родена и отгледана в алчност и бандитизъм, включително на международно ниво. Сега вече и световните ресурси са и малко.

Че кво друго да е? ? Зае- аха близки, родители, не си платиха образование, здравеопазване, завлякоха всичките си пари в чужбина. Други народи кръвта си дават,, но бранят земята на техните деди, наште емигранти избягаха като плъхове

ne si naqsno izobchto....

А, наясно сме бе... Навремето ревяха че Кастро държи сума ти и политически затворници, е, той ги натовари на кораби и им ги изпрати в САЩ, а после САЩисаните ревнаха че криминалната престъпност скочила до небето.

"Ако детето не бъде прието от селото, то ще запали селото, за да почувства някаква топлина" - стара африканска поговорка

То детето може и да бъде понабито, и тогава хич няма да му идва на ума да пали селото. Но тези исконни истини се позабравиха напоследък и резултатът е налице.

Не чувам пръмпчо да ридае и да заплашва както направи за протестите в Хонконг понеже материалните му интереси се позастрашиха а тук само някакви си дето ги и незнае дали го подкрепят а и мангизи нямат да се облажи и от тях.. В Сащ пребиването на протестиращи е ''демократично'' ама другане е неприемливо????

И с какво е поразличен тоя екип на някаква медия от другите които защитават правата си и свободата си че сте го изтъпанчили в заглавието???? Продължавате да се имате за нещо повече от останалите та даже и 4 власт се пишете ама сте много по ниско в човешко ниво от тези дето не са в никаква власт..

Патакламата се разраства. Да не би тези от Демократическата партия да правят преврат на Тръмпито, защото са разбрали, че пак ще ги бие на избори?

Сега остава Русия и Китай да определят протестиращите за "Бунтовници" и да започнат да им изпращат оръжия за борба срещу "режима" и "диктатурата", както направиха САЩ на много места.

Не обратно. Да изпращат помощ на Демократичната опозиция срещу Диктатора Тръмпети

Покрай сухото гори и суровото. Тия от ройтерс де се ръгат?

Никой не пише, да не би биг брадър да гледа.. Иначе са страната на свободата, но явно не за всички.

Абе щом социалните медии си позволяват да цензурират Тръмп, значи наистина са страна на свободата. Я тук, някой да се опита да цензурира Баце!?

В Русия, някоя медия например вконтакте да цензурират Путин. Ха ха ха нямат да го видят повече...

Тия имат най-смотаните полицаи.