Екатерина Захариева: Спрете дезинформационните кампании от Западните Балкани срещу държави от ЕС

Зоран Заев проведе сериия от срещи в Брюксел за ускоряване на членството на страната в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези македонски кратуни не разбраха ли, че с хитринки няма да им мине номера. Ако искат и при Господ да се жалват, без нашето съгласие няма да се напъхат у Европската уния! Заев не спря да обикаля из Европейските лидери да ни осира и лъже като дърт циганин. На никой не му пука за техния език и идентичност. Много добре знаят макетата какво трябва да изпълнят, за да не гледат Европейския съюз през крив макарон. Помислил си Заев, че докато в България няма редовно правителство, ще напъха тихичко Македония в съюза. Брей, ти да видиш! Да, ама НЕ!!!

Македония е част от Бълария! Така, както и Добруджа, Шоплъка, Тракия и Родопа! Заю Баю да го духа! Тия стават нагли и е време да им се покаже, къде е им е мястото! Страна, като една пуча въшка, ама смърди много...

Заев, колко пъти да ви казваме че можете да наричате българския диалект на който говорите както си искате? И да се пишете всякакви, па ако ще и марсианци? Това което искаме са - забравяте за претенции към България, махате омразните текстове от учебниците, и спирате със смешните опити да откраднете НАШАТА история. Самуил не е македонски цар. Кирилицата е създадена в Царство България. Изтриите всичко от учебниците по история което твърди че е имало някаква "македонска" държава преди 1944 г. И това е. После бъдете каквито си искате, никой няма да се занимава с изчезващия ви "идентитет".

Заев има проблеми с българската идентичност не ние с македонската!!!! македонците имат проблем с Българската идентичност, и на Самуил и на куп други герои.... те имат проблеми с нашата идентичност ние с тяханта нямаме

Ти тъпа кучко ,кой те упълномощи да правиш външна политика.Не трябва ли народа да казва, ти какво да правиш.От такива прости кратуни като тебе, сме на този хал.За тебе важи - пази боже сляпо да прогледне, ама очилата дето ги носиш, май не са ти помогнали да прогледнеш.

Не се мешай в интересите на чужди държави. Не стига,че постоянно лъжете за историята ни, та сега имате нахалството да давате акъл и зауправлението на държавата ни. Македонците да си гледат Македонията. Давай си оценки и квалификации на Вашите министри.

Много си е добре Захариева. Ти кво си се разквичал?! Нали уж са обещали на вашия шмекер че ще ви калесат с Европската бъклица и без България?! За хала си целувайте.........на брачата си србе и московските интернационалисти.

Ами макетата ще гледат ЕС през крив макарон и те така :) Относно рашките , от днес тече силна кампания за премахване на моча , странно защо ДИР нищо не споменава ?

Не преговаряме с примати!