ЕК: Въглеродното замърсяване на единица продукция в България е три пъти над средното в ЕС

Тази година страната ни получава помощ по 13 проекта чрез Инструмента за техническа помощ.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Въглеродното замърсяване на единица продукция в България е три пъти над средното в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Курсове за преквалификация на работниците в отпадащи дейности,, . Добре, ще ги преквалифицирате, ще излапате милиони за това, а нищо не казвате къде ще работят. Построили ли сте им предприятия нови? Тази комисарка е също идиотка кААТо мара габриел

ЕК ДА СЕ ЗАКРИЕ пълно е с псевдо еколози

От Уикипедия: "Дърветата играят съществена роля за образуването на кислород и намаляването на въглеродния диоксид в атмосферата, както и за намаляване на вариациите в температурата на терена." БЕЗ КОМЕНТАР.

Виж сега, със копане и садене на дървета не се изкарват евроатлантически подаяния, обаче да жертваш обработваемата площ на некви полу-диваци от източна европа, да я нацвъкаш със соларки, които неминуемо ще се нагряват (но нали няма да допринасят за затоплянето намиг, намиг ) е алтруистична идея, подтиквана от хуманистични подбуди, а ако си мислиш, че ще те прецакат( както никога не се в случвало в последните 150г.) си прост Ганю.

Стига лъжи. БГ почти нищо не произвежда,за да бълва въглеродни емисии. Освен това въглеродния двуокис е храна за горите и всички растения.

Стига гледахте нас. Я вижте поляците колко бълват. Има карти показващи замърсителите в Европа. Полша е черна. Ама на тези дума не казвате. Нали са верните пудели.

Тая нещо не в час. Ние нямаме ИКОНОМИКА, защото туризма, море и планина, не цапа (15%), виното не цапа (3.5%), електронните компоненти (10%) не цапат, администрацията (7.5%) САМО ЯДЕ И НЕ ЦАПА (освен фекалии, ама те са биологичен тор), кол центровете (12%) също не цапат, навиването на кабели, рязането на PVC дограма, цялата автомобилна електроника, хладилници и др. (18%), също не цапа. Или общо 66% са неща които не цапат. Зърнопроизводство (8%), общо селско стопанство (8+9=17%) с включено животновъдство, фуражи, плодове и др. АЕЦ производство на ел.енергия и износ (7%) и се получи нещо като 90% ЧИСТИ ПРОИЗВОДСТВА, Та питам пак какво цапа?

Мизерници, закрийте си тецовете и аеца, да не са мръсни. Затрийте и малкото нищожно животновъдство, за да няма СО2 и да ода да взеам македонски паспорт.

Днес, в една друга статия чета, че България е получила за миналата година милиарди от продажбата на въглеродни емисии!!!!!!!!!!!!!!! Ай, ши въй @ъ в ментараджиите! Като изключим САЩ, най-корумпираната част на света е Европа...

А заплатите са ни 3 пъти по малки....

Закривайте Фолксваген, БМВ и Мерцедес и правете конезаводи и коневръзи.

Може да сме на челно място по емисиии на единица продукция, но по емисии на глава от населението сме далеч зад развитите страни. Те трябва да намалят емисиите си. Важното е кой колко замъсява на глава от населението.

Каква продукция, бре? Всичко ни е внос!

Ми горим ви боклука, боклуци мръсни!

Ко е туй нещо "въглероно замърсяване"?!? Откога издишания от нас въглроден диоксид е замърсител?!? Растенията дали мислят така?!? Аман от тъпотии на килограм.

я ойрогейовете да си бибипат бибипката. #BULEXIT

От мусаката е. Никаква мусака! Или да измислят еко мусака с нулеви емисии. Трябва да се отпуснат 100-200млн. за разработки.

Писна ми от "евро" лицемерие. В очите те гледат и лъжат, мамят и крадат, та пушек се вдига. Колкото по-скоро им теглим една майна, толкова по-бързо ще се изправим на крака. Без тях.

Няма такъв филм. Няма партия, която да не е продуцирана от тези. За който и да гласуваш, всички пеят в хора им. :-)

Милионерите в Бълхария са стиснати. Не искат да плащат за пречистване .

Оставете ни на мира бе! Яжте си там вашите "НЕЗАМЪРСЕНИ" продукции.