ЕК одобри отпускането на 20 млн. лева за Хитрино

Европейската комисия е одобрила осигуряването на близо 20 милиона лева за справяне с щетите от взрива в Хитрино.

Обратно в новината

Коментари - ЕК одобри отпускането на 20 млн. лева за Хитрино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За българите от Бисер нямаше, ама за турците от Хитрино милиони левове се осигуриха за два дни. Чудно ми е от Турция няма ли да подпомогнат с пари събратята в хитрино или те само преди избори помагат.

Пълна лъжа е това твърдение на герберастката върхушка!!!Четете в Афера.бг, там са публикувани и документи!!!

НАСТЪРВЯВАТ ИДИОТИТЕ КАТО МУХИ НА ЛАЙНО.

Браво ! А кой казваше за какво ни е този Европейски съюз...?!? За България ЕС е всичко !

Много си наивен, бе, тъпа,куха манерко!!А колко внасяме там, а колко ни глобяват?!

от програмата за развитие на селските райони... не, че не е необходимо, но от кой район резнахте парите за да си осигурите гласове за бъдещите избори? Пфу!

Айде бе !!!Ама вярно ли ?!? Тия двете лъжата за нищо я нямат.Мнооого са си повярвали и си въобразяват че всичкият "лош мат'реал " е глупав,неук,сляп и глух. Да,ама не !!!

Фактите от статията разпространете по всичките им поръчкови сайтове, герберастки тролски форуми и проституиращите национални телевизии!

"Близо 20 милиона лева ще бъдат насочени целево възможно най-бързо към община Хитрино за справяне с пораженията от взрива, посочи Танева." Обаче Танева не казва откъде и за чия сметка са парите. Потърсете в Гугъл: "ВИЖТЕ КАК ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА И КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НАГЛО ИЗЛЪГАХА ЗА ОТПУСНАТИТЕ 20 МИЛИОНА ЗА ХИТРИНО! Е, НЯМА ТАКИВА ИЗМАМНИЦИ!"

Разпространете фактите от статията по всичките им поръчкови сайтове, герберастки тролски форуми и проституиращите национални телевизии!

Пълни измишльотини,няма такова нещо.

коментарите са пълни с идиотизми.очевидно е, че им плащат. дори и България да изгори, те пак ще пишат : путин е велик, а ЕС ни заробва. ама не искат да си ходят в сибир. там си им е мястото. хайде бе, вървете си! освободете ни от комунизма ви!

И ние, нормалните и обикновенните хора, искаме да се освободим от комунизма, вече направихме първата крачка, като не избрахме партийната секретарка Цачева!!Сега с нетърпение чакаме и другият комуняга да си тръгне завинаги, Мутрата от Банкя, а с него и хилядите знайни и незнайни бивши комуняги, милиционери и мутри!!! Личи си, че не само си ненормален и тъп, но и прост, като всеки един гербаджия, виж си правописа, миризлив цървул, не те ли е срам, толкова правописни грешки имаш на 4 реда, поне 6, до 8 клас дали си изкласил?!

Едно време като бяхме държава си имахме фонд за справяне с бедствия,и държавен резерв пълен с продукти за подобни случаи. Утре ако сатне нещо по-голямо и засегне повече хора като в Итаия,ще чакаме 1 седмица голи,боси, гладни, и бездомни Ес да ни даде парите,които ние сме внесли при тях. Пълна идиотщина. Бг трябва да има фонд за бедствия,които се увеличават в световен мащаб.

Ти даде ли нещо? Помогна ли поне малко?

Има държавен фонд, има и европейски. Има и резерв пълен с продукти. Други въпроси има ли?

Благодаря Европа имаме нужда от подкрепата ви.Благодаря,дано нашите власти ги употребят по предназначение и да не ги крадат за да зарадват тези пострадали български граждани.Вярвам на Борисов,ако бяха в ръцете на БСП изобщо няма да ги видим.Благода ря Европа.

Охааа, голямо крадене ще падне. Ще трябва да дадем някой лев и на машинистите дето ни осигуриха този небесен дар преди Коледа.

ХАЙДЕ ДА ВИДИМ РУСИЯ, КОЛКО ЩЕ ОТПУСНЕ ЗА ХИТРИНО ....

Нали са могъща и братска страна, колко години им купувахме москвичите, мразовете и т.н.

Нали си евроатлантик. Защо Русия да ти отпуска пари?

По скоро Турция колко ще отпусне.

Много пара,много нещо!Защо не дадат някой лев за лечението на 14 годишното момче,което гасне.Днес го показаха по ТВ.

От нас имате 40 милиона средни пръсти!

Имаш 40 милиона черни банана у гъзоси!

Сега му е времето да изместят жп линията извън селото и да построят там новата гара.Нови времена и изскванията към жп линиите и отстоянието им от жилищни и други важни сгради трябва да е много по-голямо,иначе новата бомба пак се продължи да чака своя час.

А преди това гарите в градовете, включително и софийските, разбира се, също да се изместят извън населените места. Защо не мислиш, преди да пишеш?

Тези пари,които им ги дават, ние ги внесохме,като членски внос.

Българите събраха 1.3 милиона помощ, а плюят по ЕС, който дава 20 милиона за същите българи.

Българите не плюят че ЕК е отпуснала такава сума а искат да знаят следното- По какви критерии ЕК отпуска тези средства на Хитрино а не отпусна на с.Бисер където също имаше доста жертви по какви за едните може а за другите не , а ти знаеш ли, ако знаещ сподели ???!!!

Щот тогава Кристалинка дори се разходи колкото да изпие един чай и да каже, че пари за с. Бисер няма щот щетите не били не знам колко си % от БВП. Един вид дойде да си види роднините на служебни разноски....

путлерастията кажете колко пари ще отпусне евроазиатският съюз!Потресени сте от злоба,че Европа е солидарна с нас и отпуска безвъзмездно толкова много пари!Същата Европа по която плюете и лъжете,че ни заробва!

"Осведомения" я виж в кое каре си пуснал коментара, да ви еВа в "осведомените" празни кратуни !!!ЕС била солидарна тъпак а с.Бисер в Камчатка ли е че не отпусна за него М , кух ?

Българите какво друго могат освен да пият и да плюят! От Гейропа 20 милиона, от Русия среден пръзд!

20 млн. от ЕК, плюс 10 млн. от държавата и още няколко от дарения на граждани. Краденето може да започне... сега!

иначе за 32 милиона лева ще постоят цяло ново градче с гара и много екстри. Същото беше и в с.Бисер, ама 2 години след наводнението половината хора живееха още в бараки!

ТОЙ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ОНЯ ДЕН ПЛАТИ 1200 МИЛИОНА ЛЕВА НА РАШКИТЕ ЗА ИДИОТИЗМА СИ В БЕЛЕНЕ , ... КВО СА ЕДНИ 20 МИЛИОНА

1200 МИЛИОНА ЛЕВА, по поллитра долнопробен самогон на алкаш, дано се споминат от препиване!

Русия ще бутне ли някоя друга дървена рубла, или там празнуват за аварията в НАТО-вска страна?

Аве цървул, виж се само колко си смешен, без ЕК немоеш да квакнеш! Заврели са ти го до сливиците та нема на къде да шаваш, ЕК одобрило, а БГ правителствто каза- уй мон женерал и си вдигна потуряка.

Най-вежливите люди не бяха ли европейските гейове? И руските ли се присъединихте към тях?

Пидор, он и в Африке пидор!!!!

Премиерът заяви, че България ще се справи сама след трагедията в Хитрино. Министър-председателят в оставка Бойко Борисов благодари на своите колеги от Турция, Унгария и Израел във връзка с предложената от тях помощ след трагедията в шуменското село Хитрино ...

Ние пращаме вагон с ушанки, четири мешки с шишарки и картички с изглед на голямата джамия в центъра на Москва.

Ако всички тези пари за които ги пишат (20 милиона от ЕС,12 милиона от бюджета,2 милиона помощи от СМС) отидат в Хитрино и се откраднат само 20% от тях(по 10% за ГЕРБ,10% за ДПС) би следвало Хитрино да стане Бевърли Хилс на Балканите.Но това едва ли ще се случи!!!

Браво, но веднага човек се сеща, за с. Бисер, гр. Мизия . Вижда се двойният аршин. Кристалина си правеше пиар на гърба на хората, колко е принципна и помощ йок. Сега пнеже е смесен района всички се задействаха барабар с Е.К.

погледнете улицата на взрива на,,googe maps,, как е изглеждала преди почти както сега

Явно има какво да се крие там.

99% съм сигурен ,че това е план на герб+ес за осигуряване на гласове от дпс за пролетните избори . до заключението стигнах от: 1.вадим от бюджета 10 000 000 2.изключваме ей така версията по умишленост 3.ек веднага намери (за бб )20 000 000 4.на ПРОЛЕТ Хитрино (дпс)ще е още по -добре отпреди (да си поизмият псевдосъвестите) 5.вече събрахме 1 000 000 дарения от смс и други 6.никой вече не си спомня ,че точно сега се очакват голям брой исл.нашественици ,важното е да говорим за проблемите в хитрино !

абе 8мил им стигат другите ги разпределете между вас вие ако неодкрадете ще се разболеете

Има села с по 20 къщи.Изоставени.3-4 хилки за къща с двор Що не им купят по едно село Ще бъдат като шейхове

Програмата си има определени суми и ми се струва че е поредната манипулация за ''дадени'' защото много от отдавна НЕ използваме всички средства по тези програми..Пиара герберомутренскоеврогейски ми идва в повече на гърба на пострадалите хора

Поредния пиар....Нещо незнам за какви проекти за вода и канализация имала да прави след като боко се похвали че 15 милиона и е дал за това????Не ни бутайте Кристалината и ек защото много замирисва за замазване на някакъв друг гаф а не този за който ни продъниха ушите..

ще видим кои(политици) ще направят дивиденти от нещастието на хората

Беснейте руски кучета, но много скоро вашата Юдо-хазарска Рус ще изчезне, а България и Хитрино ще останат във вековете.

За Хитрино 20 млн, за джихадистите у нас 160 млн.

А НИЕ ДА ПИТАМЕ БОКО ЗАЩО НЕ СЕ НАЛЯХА ТАКИВА ПАРИ ЗА С.БИСЕР КОЕТО ГО ПОМЕТЕ ВОДАТА ОТ ЯЗОВИРА И НА ФУРГОНИ ЛИ СА ОЩЕ ХОРАТА И АКО ДА КАКВО НАПРАВИ БОКО ОСВЕН ДА СЕ СНИМА С ТЯХ.ДА ПИТАМЕ И ЦК НА ЕК ЗАЩО НЕ СЕ ДАДОХА И ЗА ТАМ СРЕДСТВА НИМА ТЯМ НЯМАШЕ ЖЕРТВИ И ТОВА ДВОЕН СТРАНДАРТ ЛИ Е И ПО КАКВИ КРИТЕРИИИ НА ЕДНО МЕСТО СЕ ДАВАТ НА ДРУГО НЕ ВЕРСКИ ЛИ Е КРИТЕРИЯТ ?

Luna0102

Колко ли от тези 20 мил. ще стигнат до Хитрино?

Пише, че 12 отиват за ремонт на ОБЩИНСКИ сгради, а 8 за пътна инфраструктура... Да попитам за Владиславово...?

кмета ще вземе парите от застраховката които ще се изплатят със закъснението и ще си купи джип.

Кристалина колко в левове ще получи от тези 20 милиона ! Нали си е направила закон за 17-18% да получи при договор за пари ! Да живее Доналд Тръмп и неговия приятел Жан Клод Юнкер !

ЕК одобри отпускането на 20 млн. лева,като вътрешно пренасочване ? Или ЕК НИ ОТПУСКА 20 мил.лева ??

...кози крак! На сто герберски фирми...

е ли правилно министърката?Да не се чуда, кой беше тоя министър, а се оказва, че е жена.

не, не е правилно.

Една негодница не заслужава да бъде "министърка", камо ли министър.

От къде на къде някой трябва да одобрява. Ние правителство нямаме ли си? Затова ли няма контрол в държавата? Затова ли администрацията си взема заплатата и си кюта? Затова ли вече нямаме кадри ?Затова ли, децата учат че Ботев и Левски са престъпници? Защото някой е одобрил, така ли? Е добре, обаче, аз не одобрявам, да ме товарят с данъци и някой който си мисли, че България е просто една турска провинция. Да ми дава тон в живота.

Ние не сма влезли в ЕС. Ние сме натикани в ЕС. Идеята на това натикване не е била да просперираме,а да сме послушни !!

Ще видим как ще оползотворят 30 млн 26разрушани къщи добър бизнесмен възтановява 8 остават им 18 давидим добрите трудещи се политици.

обещават,но не дават на БГ,може би ,защото са турци ще дадат,ъа другите бедствия не дадоха,само голи приказки.....

словореда и правописа, виждам,че ти не си българин. Най-вероятно си злобен руснак!?

"Не, циганин съм от Аспарухово. Българин от Мизия. И ... от ...", бих отговорил. Руснаците са друга бира и поне тук не ги намесвай.

До сега поне в отношение за европейски пари и строителство ГЕРБ и Борисов винаги са изпълнявали обещанията си ! Нека тези които плюят ГЕРБ и ЕС , да започнат да режат вени....сега:)))

Пази Боже, но хората ще почувстват осезателно, че са граждани на Европейския съюз.

Троловете на БСП полудяха от ярост!

услужливи журналисти пак говорят глупости - Танева нищо не може да даде, тъй като сключването на проекти по ПРСР е в ДФЗ, а сега и като гръмна скандала че Порожанов е самозванец и нелегитимен от 1 година - кой ще ни признае парите за проектите

Няма съмнение, че на пострадалите трябва да се помогне незабавно. Това са работливи хора и със сигурност бързо ще възстановят разрушените си къщи. Държавата е длъжна да им помогне, след като нямат абсолютно никаква вина за случилото се. Странна е появата на името К. Георгиева. Тя нали се отказа от поста си в ЕК и замина в СБ? Как тъй е създала специална комисия по повод случилото се? Все пак къде работи тя в момента? Ако е в Брюксел, защо тук се обсъжда кой ще я замести? Съвсем се обърках - кой какъв и къде работи!

Кристалина ще бъде на новия си пост от 01.01 2017. Важно ли е това или другото , което прави за България и хората от Хитрини !!???

"Държавата е длъжна да се погрижи за пострадалите". А Държавата (управляващите) длъжна ли е да накара виновните да си платят? На нас, които ще помогнем на пострадалите. И на пострадалите за причинените нематериални щети, които нямат цена?!

Как беше "онази" - Сталинка? Аз викам да не ги взимаме тези пари, а да чакаме ООН какво ще предложи. Може повече да дадат, а?

Ние в Пресцентъра на Партията ще се включим в наддаването и ще купим селото. Няма да позволим да бъде разпродадено на чужденци.

Не се делим, а!? Делим се. На пострадали и по-пострадали. За едните снимка с вожда, за другите целувка. Пълен цинизъм с все още не пострадалите в тази държава.