17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и се изсер... в устата на тази гадна вещица

И как разбраха, че потребителите на газ са преминали на алтернативно гориво? Кога проучиха? Аз съм на газ, в газифицирана сграда, тази година никой не си е монтирал климатик!?!

Че тази Фондерлайно ще бъде свалена и пребита като куче! Много скоро!

Ще взимат парите на нашите тецове и ще го дават на закапалите германци. А ние ще чакаме подаяния след някакви измислени доказателства за корупция. Спрете да плюете по България евродебили депутати! Спрете! Няма да се върнете на власт вече!

България изгуби суверенитета си през 2007г. когато отдаде на ЕС ключови законотворчески компетенции, както и суверенното си право да упражнява самостоятелна външна политика. Външната политика на ЕС, съгласно договора за ЕС е обща и единна. ЕС прие решение за заемане на страна в конфликта в Украйна. Това решение е обвързващо за всички държави в организацията. Практически ЕС е в положение на война с Руската федерация. Съответно всички правителства на държавите членки в ЕС са в състояние на война, а не в положение на неутралитет.

Ей квачко мръсна и долна за 5акво ще идваш преди изборите в България. Като Радев те кани да дойде той при теб. Мръсни долни твари. МАХАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

На тази,леля да и припомня: На Путин му наложихте САНКЦИИ и той ви Затвори крана на газта! НО, за високите цени на Ел,енергията Путин няма нищо общо...Той такъв продукт не ви продава, както и за високите цени на петрола...Вие,се отказахте да купувате петрол от Русия(Нова Санкция), А петрол в света има МНОГО...в целият Арабски свят,Венецуела,Катар,САЩ, дори и в Румъния има...Така,че цените и на него Вие ги Вдигнахте...по Заповед На Клаус Шваб и котилото му в Давос които имат ПЛАН за Пълно Зануляване на Всичко и Нов Рестарт и Той го обяви преди Пандемията! Като толкова много се притеснени за цените на тока и петрола...Нали знаете,че в тези цени има 40% Акциз плюс 20% ДДС без Митата...общо 60% от цените прибирате Вие...,Ами махнете ги, не ги прибирайте и цените ще паднат!!?Иначе и при 1 евро на литър прибирате по 60% и при 2евро на литър пак 60%...Защо, мамите,лъжите и прибирате парите на хората....Ако,трябва питайте Путин за тези 60%...Ако те....отиват при него,!??,

Глупости. Намаляване на потреблението ще стане само с режим на тока.

Ама на мен преди това в коя държава е Донбас са доста приоритети. Та вашата цел номер едно може да е победа над Русия, ама си е ваша. И не всеки, който има различен приоритет от правата на човека в Русия, границата с Украина, на какъв език говорят в Донецк...е крайно десен, нацист, побойник на жени...

След излизането на Великобритания от ЕС, същите настроениа царят и в другите членки. Полша, Унгария, Италия с новото дясно правителство. Франция едвам я удържа Макарона и то м/у другото заради такива нацистки издънки като Урсула.

То е по- скоро центристко правителство. Център дясно по- скоро. Доста по- центристи от на Урсула идеите и от Демократите в САЩ, които всъщност са крайно десните.

И Жан Клод Юнкер не беше ефективен !!!

Той и Рейгън осемдестте не беше, па глей ко станА?

В сравнение с кучката Урсула, Юнкер е направо цвете. Тая е завършена фашистка. Дано я махнат иначе лошо ни се пише.

Как лъжат само, руския газ бил само 9 процента, ако е верно това, то европата ако намали навсякъде температурата с един градус ще компенсира тези 9 процента, а ако я намали с два градуса ще може да изнася газ за Русия и останалия свят. Ама явно не е така.

Европа се Управлява от НеЗавършила Акушерка, замесена в няколко корупционни скандала и официално призвана за най-слабият министър в Историята на Германия! А Русия се Управлява от Бивш Агент на КГБ - играч от Световна Класа!! Та кой мислите знае какво прави и си е направил сметката точно?!

Свтовния играч знаха, аха, реди световни шахматни партии, разбираш ли ти, ... и точно след тази опорка е още по-срамно, когато някаква си незавършила акушеркра + изкукалия пенЦионер в кравария + наркомана еврейски-нацист ти разкажат играта на самая магучая и неустрашимая, и ти сменят химна на "нас не догонят". И накрая ще е най-голяма "изненада", като ти се разпадне кочината, на десетина государства, без ръководната роля на Партията, така де, на кремълкския полуръст.

А вчера Шолц се договори да кара нафта и сгъстен газ от ОАЕ, чрез фирма контрагент на Газпром нефт, до Германия... та ти булка, си мечтай за таван на цените-)

м/у краката усмардя де що има.

Умните плащат с долари или евро в Газпромбанк,след това те се превалутират в рубли ,после вземат евтиния газ.

И как точно им го доставят тоя руска газ, като освен банкянския пАток, всички други са спряни? Може би магаданския университет, под егидата на полуръста, е успял да измисли невидим безаналогов телепорт за газ? :)

Празни приказки и клишета.Това е акушерката лайнен.Откъде ги вземат такива.Меркел беше умерена . Нямаше да допусне войната.Една некадърничка дава акъл и поучава милиони.Няма ли да попита за мнението на хората които ръководи.

Урсулата скапа Бундесвера и затова Меркел я разкара от немското правителство катоя прати за супер комисарка... ама тя Урсулата си остана супер мисирка;)

ЕК се подкрепя от трите основно фракции - ЕНП, ПЕС и Обнови Европа. Българите подкрепят партии, които са от тези фракции - ГЕРБ, ДБ (ЕНП): общо около 33%, БСП (ПЕС): около 11%, ПП, ДПС (Обнови Европа): 30%. Значи около 75% от българите подкрепят ЕК, начело с Урсула фон дер Лайен...

който не смърди е червен!

Тази вече изгони големи компании от ЕС в САЩ! Това е опасна корумпирана политическа подлога, заради която ще погладуваме и постудуваме яко! Но това не е нищо! Я да видим как ще се откачим от еврейските скотове от САЩ! Че в момента са надупиля яко ЕС и ни работят, както си поискат! Имаме си и наши предатели, които помагат. Урсула е главният, но я гледайте локалните! Готови на всичко! При това им плащат и им се отплащат лично. Много сложен момент, защото много от хората се лъжат от по-доброто финансово състояние на Запада. И от срамно лошото състояние на Изтока на Европа, включително и извратеностите в Русия. И си мислят, че трябв ада избират между двете. Това е опростенческото мислене на глупака. Всъщност трябва да си се вземем в ръце и да поумнеем, за да си свършим по-самостоятелно работата. Ако друг ни я върши, ще си вземе голям пай, съразмерен с целия кяр от цялата работа. И най-лошото - свободата!! Когато я загуби една проста нация, едва тогава почва да я цени. Преди столетия Османската империя така е завладяла България - давала е сигурност срещу нападатели на местните феодали, които са се отказвали от българския цар и са се давали на султана. Кратко след това са губили главата си и територията е ставала османска. Васалството е ето толкова деликатен въпрос. Американците от американските бази в България имат повече права от българските граждани - могат да внасят и изнасят без ограничния, могат да арестуват българи без обяснение (вече се е случвало в пловдивско), могат да убият и ще бъдат съдени в САЩ, а не в БГ. Мирише ли ви на пробив в правата на българите? Внимавайте! Губим най-важното - ценнсотите и свободата си. За простака са важни днешните пари в джоба и не осъзнава как продава нацията и рода си за 30 сребърника. Ето така се случват золумите! Бавно, незабелязано. Ако поставиш една жаба в тенджера и почне бавно да я нагряваш, жабата никога няма да се сети да изскочи от тенджерата - докато й е приятно топличко, ще стане сварена жаба и няма да реагира. Така са нисшите организми и простите хора. Да се сещаме, всеки за себе си и всички заедно. И се пазете от нацистки патриотизъм, че границата се оказва тънка. Трябва да се държим за ценностите, каквото са ни предадени от дедите ни.

Гълъба да тегли 6 милиарда лева за компенсации за тока и газа.Като няма мозък

гугутката е глупак но в интерес на истината от него нищо не зависи

Много ми е смешно, как се въртят едни и същи лелки изгодни на пропагандата, а се мълчи до последно н.пр. за победата на крайната десница в Италия, която ще иска излизане на страната от ЕС заедно с профашисти като фон дер.

Сички дйет са къпете повече от 1 път на седмица и ползвате ток подкрепяте войната в Украйна и мразите Америка.

Кога ще бъде осъдена за ИЗМАМАТА КОВИД?ИМАМ ДЖКАЗАТЕЛСТВА ЗА УБИЙСТВАТА НА СЕМЕЙСТВОТО МИ В ИНТЕНЗИВНОТО.МАНИПУЛАЦИИТЕ ,ЧЕ ЛЕКУВАТ УЖ ОТ КОВИД ЗА ДА СИ ДРЪПНАТ КЛИНИЧНИТЕ ПЪТЕКИ ОТ 30000ЛВ ЗА ТРУП ОТ СЗО.ЩЕ СИ ТЪРСА ПРАВАТА ДО КРАЙ МИШКИ ПЛОКЛЕТИ!!! ТЕЗИ ПЛАНДЕМИИ БЯХА НАЙ ФАЛШИВИТЕ В СВЕТА АПСОЛЮТНА МАНИПУЛАЦИЯ.ЧЕСТИТО НА ЗАШИТИТЕ КОЙ ЛИ ЗНАЕ КАКЪВ БОКЛУК ВИ СЕ ТРУПА ВЪВ ВЕНИТЕ НЯКОЙ ВЕЧЕ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ

"... но ако целта на нашата политика е да отговорим на руските манипулации при доставките на синьо гориво за Европа, има смисъл да поставим на прицел единствено руския газ." Не е това целта и ако е това, не е постигната. Целта е да се обогатят САЩ, чиято корупция е в невиждан връх. Тази цел се преследва от група европейски лидери с всички средства, като основният мотив е корупционен. Русия има по-високи доходи от горивата, които изнася, защото цените се качиха. При това тези по-високи доходи са при по-малък износ! Ако някой искаше да направи добро на Путин, то именно този подарък трябваше да му поднесе. Големите печеливши за сега са САЩ и Русия. Гоелмият губещ е ЕС. Благодарение на корумпирани лъжливи и некадърни политици като тази. Продадоха Европа за 30 сребърника! Започна се, както забелязах, когато европейските ценности бяха заменени от европейско-атлантически ценности, което беше първият официален идеологически ход на САЩ. Само аз ли се смутих, че от ценностите ни отпаднаха християнството и семейството? При положение, че върху християнството е изградена цялата съвременна европейска култура!!! А семействата са клетките, от които е съставен целият организъм на обществото ни - колкото и банално да звучи като израз, но е факт. Имаме една задача - да се отърсим от подкопаващата до срутване подмолна идеология отвън, да се върнем "у дома" и да започнем изначално да правим Европа. Сега тя е наведена и я онождат изодзад, както си поискат. Да, малцина получават по някои новоемитиран милион долара, както и обещание за пенсия в международна институция, с което и международните институции се напълниха със сломени душици, подчинени на Големия брат - т.е. прграмата е пълна. И това би било добре, ако беше добре. Но не е добре, защото мозъкът на тази мащабна офанзива за управление на света е гнил, коруптивен и античовешки, макар да говори много миличко, характерно за Лукавия, когато убеждава в отклонение от естеството на доброто. Председателят на ООН го каза: не можем да примем един да управлява света. Точка. За това да започнем да посочваме лъжата, понеже с лъжата започва всеки фашизъм, комунизъм и други пошлости. ЕС ЛЪЖЕ като отбор долни циганки. Граждани на ЕС са научени вече, че трябва да приемат лъжата някак си и да й казват истина. Ето това е началото на погрома, който върви с пълна сила. Ето лъжи, с лопататата да ги ринеш: 1. С бойкота на руския газ ще спрем Русия. Не, няма да я спрем, по две причини. Едната е, че на Русия й направиха от САЩ голям проблем, а Русия исторически си решава проблема по трудния, но категоричен начин. Опитаха се да й пробутат нацисти под носа, които и да въоръжат като натовци - кауза пердута! Украинските нацита трябва да бъдат спрени, както показва и едно видео от германския Бундестаг от преди няколко години. 2. Русия е опасна за страните от ЕС. Русия никога не е нападала страните от Европа, като изключим старите истории с Швеция и Финландия от времето на Петър Първи и малък момент от Втората световна война. Докато Европа е нападала много пъти Русия. 3. ЕС им анужда от НАТО. ЕС няма нужда от НАТО, САЩ имат нужда от НАТО, за да се месят в ЕС и да я ръководят. ЕС се състои от 3/4 милиарда души и си има много добро въоръжение. Защо да ни организират САЩ? За да ни вкарват в конфлит с Русия, какъвто ние нямаме?! ;-) 4. Русия е неблагонадежден партньор. Да, съгласен съм, ако това не звучеше като намерк, че ЕС е благонадежден партньор, което и като намек е лъжа. ЕС лъже чрез лидерите си повече от Сталин, Хитлер и Мао, взети заедно. Не си спазва задълженията към народите си, навлиза във фашистка фаза, при която вече няма значение смисълът на каквото и да било, а има значение какво заповядват отгоре. Това е изземване на права, след което историята показва недвусмислено ход към мракобесие. 5. Ето израз на 4.: Унгария далче не е най-корумпираната държава в ЕС. Най-корумпирани са холандците, те опоскват милиарди за закуска, като ги усвояват и разпределят обратно из администрацията на ЕС. Онова, което те са усвоили по коруптивен път, Унгария изобщо не го е виждала като суми, камо ли да ги стигне по корупция. Развалени, т.е. корумпирани са Урсула и кохортата й, включително и местните й васали. Унгария си е просто реална държава, в която също има корупция. От година насам казвам, че Орбан ще го ударят през глезените, защото води държавна, а не подчинена политика. Почна се след последните избори, като и преди имаше по малко бой. За да стигнем до оня ден, когато мръсницата се изцепи, че ще мори несъгласните с орязване на подаянията. Това е фашизъм, който сее също фашизъм. От семената, които Урсула сее ще се появят местни националисти на власт и ще започнат на подобното да отговарят с подобно. Да продължавам ли? Няма нужда, че лъжите са безкрай. Скъпи европейци, в частност българи, не лъжете! Не го правете, не го правете, не го правете! Търсете най-близкото приближение до истината, защото само в това е шансът ни. Не само нашият, на всички хора. НЕ ЛЪЖЕТЕ!!!!! БИЙТЕ ПО ЛЪЖАТА! В Иситната няма мой, няма твой; няма фил, няма фоб - тя е за всички и се постига с чиста душа и ведър интелект, както и с мъдрост. Истината се нуждае от тях, но и ги възпитава. Това е базата, върху която може да се гради, базата на лъжата е като напукана основа за къщата ни - неминуемо ще доведе до проблеми. Истината обединява и реализира природата на общяствата да градят благоденствие. Присъедниете се към истината - по-трудно е, отколкото да лаеш една теза до премала, иска разбиране, иска повече интелект и труд, но това е то градежът. Ето една истина, която днес върши работа: светът се нуждае от баланс, който на нивото на днешния ни групов интелект може да се постигне с военен и икономически паритет. Има ли доминанта, тя ще е пошла и коруптивна. За това трябва да си дадем сметка, че САЩ набута Украйна във война, Украйна поддаде и си го заслужи, защото изби хиляди руснаци, стотици българи, като продължава да го прави срещу българите и никой не бива да си представя, че Русия ще позволи тези същите да си уталожат натовски ракети на 3 ми нути полет от Москва. Тежко е за приемане, но Русия е длъжна да се подсигури, пък тревогата от самата Русия за европейците е факт, който до някъде е основателен. Така че конфронтация ще има, но да вземем мерки при това Европа да не стане по-слаба и зависима, а по-силна и да стане съществен играч, който да ни осигури добре. Вместо да ни набута, както прави сега Урсула, подпомогната от няколко хиляди послушковци на доларова ясла. Ето в това предложение кое не е ясно и кое е лъжа? Нима 3/4 милионен ЕС няма капацитет да се организира в своя полза, следвайки своя обраа, култура и интереси?!! О, може! Просто трябва да се поограничим/разграничим от глупостта на филовете и фобовете, да почистим до хигиенния минимум лъжата и да си се погрижим за интересите си, като се ориентираме по ясните факти и сигнали, чрез истината.

ДЗ питам.Каекво това нещо /Не казвам човек /Който може да изрече тия думи.Ти говедо недно знаеш ли какво е СМЪРТ.Знаеш ли какво е Война.Проклятие за теб ,майкати ,жена ти и целият ти род.Дано семето на баща ти изсъхне до корен.АМИН 2022-09-26 11:52:14 Марфа (нерегистриран) СМЪРТ ЗА РУСИЯ

Пленум на ЕСССР??? Много ми прилича на такъв!!!! Един куп клишета у празни приказки и нищо конкретно!!!!

Да ви Ес ерем у блатото и акушерката

.... тая май извьнземна... еба майката на цяла европа !!! и ви ка още...Да еба и изчадието изврвтено!!!! зомбира всички... Да боже от Итплянците да трьгнп просветление..!

СМЪРТ ЗА РУСИЯ

Леля, работата не е на добре - в Швеция и Италия вече ще почнат десните твърдо да те питат как точно докара ЕС дотук - евтино евро, деиндустриализация и скоро социални бунтове и може и за трибунали да се заговори по отношение на корумпирани политици от високо ниво. И вече “ама лошия Путин” няма да минава като оправдание…

ЕТО ЗАТОВА, ЗАРАДИ ТАЗИ ВАШЕ НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ И МЕКУШАВОСТ , ЧРЕЗ КОЯТО ПОКАЗВАТЕ ЧЕ "БИЗНЕСА" ВИ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ХОРАТА, БУНКЕРНИЯТ КРЪВОЛАК ВИ Е ЕБАЛ, ЕБЕ ВИ И ПАК ЩЕ ВИ ЕБЕ! ЩОТО КАТО СЕ КАЖЕ ВЕДНЪЖ "ТАВАН" - ЗНАЧИ ТАВАН И НЕ СЕ ОТВЯТАШ ! КАТО КАЖЕШ ПРАЩАМ "ЛЕОПАРДИ", ЗНАЧИ НА ДР. ДЕН ТРЯБВА ДА СА КАЧЕНИ НА ВАГОНИТЕ ... ИНАЧЕ ИЗДИШАШ И ДОКЗАВШ, ЧЕ ДЕФАКТО ВОЙНАТА Е ДОГОВОРКА С БЛЯДОВЕТЕ ЗА ЧИПИРАНЕТО НА ХОРАТА И НАТИКВАНЕТО ИМ В ЕЛЕКТРОННИЯТ КОНЦЛАГЕР!

Проблемът е в сгрешената система с която се взимат решенията в ЕС - възможността за вето, която дава възможност на корумпета-автократи като Орбан да саботират мерките

ще ни командуват... всъщност тя вече почна да нарушава Съюзния договор.

Ще си прибере пръстчето тази Урсула! Зад оста Рим-Будапеща-Варшава стоят над 110 милиона души население. Салвини й поиска оставката, а Моравецки я обвини в диктатура. Таяни й каза да не се бърка в италианските избори. Полският премиер обвини в империализъм Франция и Германия. Изтърва се тази Урсула, облякла се е като канарче, сигурно е станала от Ботев-Пловдив... В Европа предстоят бунтове, които ще я изхвърлят зад борда.

Си затварят Атомните централи и да се връщат в Средновековието. Сто процента ще осъществят Зеленият преход и Четвъртата индустриална революция. Първоначално ще горят мазут и въглища и леко ще Покафенее преходчето, ма няма драма Зелените фашисти и Климатични банкови активисти ще ни докарат до планираната ситуация, в която "Няма да притежавате нищо, и ще сте щастливи". Чудех се преди година две как ще стане тая раота. Ей така става. Като се самозапали ЕС, който започна с идеята за икономически съюз а се превърна в Корпоративен фашизъм с елементи на Фараонски Реализъм. Тоя път гилотините няма да режат глави на политици, хората са наясно и Билдербърг, Римският клубец, Ротшилдчета, Рокфелерчета, Безосчета и Гейтсчета да се готвят.

Кадри Симсон е европейски комисар по енергетиката. Обаче. е завършила .....ИСТОРИЯ . Да, не е грешка, а после е специализирала политология. За сметка на това обаче, е била министър на икономиката и инфраструктурата в Естония. А после - на енергетиката в ЕС. И както вероятно се досещате, никога нищо не е работила през живота си, освен партийна работа.

Шило

Много ми прилича на бодряшките доклади на ЦК на БКП от преди години!

Отбеляза и друга задължителна цел - намаляване на потреблението на електроенергия в пиковите часове: Е и защо. Каква е връзката между газ и българският ток.Аз съм бил на студентска бригада при строителството на АЕЦ.Тогава ни казваха ,че строим за да имаме евтин ток .Дойдоха някакви от ЕС и казват ,не, не може. Ще продавате и ще плащате скъп ток .Искам да знам ЗАЩО.От к.акъв зор ще ме връщате в средновековието .Затова ли влязохме в ЕС Искам да знам госпожа фон дер ... как и колко ще спести.

Точно затова ни взеха в ЕС. Не за да сме добре ние , а за да са добре ТЕ.

Да сложиш ембарго и да не продаваш определени стоки на Русия е едно, да си изтребваш населението като спреш да купуваш ресурс от Русия, който реално не можеш да замениш е съвсем друго. Това дори и дебил като тази трябва да го знае.

Тази бабка няма ли да влезе в затвора?

Изправени сме пред извънредна ситуация, не само защото Русия е ненадежден доставчик...... ИЗПРАВИХ ВИ ПРЕД ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ, защото сащ така ми казаха, поръчах Ви и ваксини от Пфайзер по същите причини......

Много си го харесвам та пак ще го постна: ""Данните, получени от Reuters, чрез проследяване на кораби с Refinitiv Eikon, показват, че Саудитска Арабия е внесла 647 000 тона (48 000 барела на ден) мазут от Русия през руски и естонски пристанища през април-юни тази година. Това е увеличение от 320 000 тона през същия период преди година." И така, според Ройтерс, Саудитска Арабия( а също така и Обединените Аарабски Емирства са в далаверата), без да увеличава собственото си производството си, или да прави нови капиталовложения само заради това че не и се налага да рафинира част от добития от нея петрол, получава излишък от суров нефт, който продава на борсови цени... предимно на закъсалите вследствие на наложените на Русия санкции. Междувпрочем освен спомената Естония и Латвия тихомълком подля вода на евросолидарността като се върна към руските доставчици на газ... и като се загледа човек ще види че ситуацията е същата и с руските газ и кюмюр, ЕС пак си ги купува но плаща солени комисионни на посредниците ;)

се Разпада!

Налагане на санкции без реален заместител на това което се санкционира е по същество икономически саботаж. Трябва съд за тази и съучастниците и с много дълги присъди. Саботира се нормалния живот на 400 милиона население.

След резултатите в Италия Зелъо вече предусеща края си сгушен в бункера под Киеф. А Урсулата е пътник, въпрос време.

.........Каза Целта тук е много ясна. Трябва да намалим приходите на Русия, които Путин използва за финансиране на тази жестока война срещу Украйна. Госпожо , а вие произвеждате ли оръжия с руска газ ,които изпращате в Украйна за да продължава тази кървава война. Не ви чувам да говорите за МИР и мирно решаване на въпроса по дипломатичен път. Хора БДЕТЕ.Искам МИР за децата и внуците ми. Искам МИР за моят народ

Братле, ти добре ли си ? Сега му е времето да гушнем по някой и друг милиард !

"VW затваря заводите си в Европа заради липсата на газ Това съобщи агенция Блумбърг, като се позова на ръководителя на отдела за обществени поръчки на компанията Ген Ву".

До кога ще търпим тоя европейски кукумицин Урсула??? Италианците вече и вдигнаха мерника на тъпата патка. Намесиха се във войната със санкции да наказват Путин и хич не им пука, че наказват цяла Европа така. Какво ни интересува с какво си финансира Путин войната. Отдавна е ясно, че санкциите на ЕС наложени предимно от Америка по никакъв начин не го спират. Той си гори газа във въздуха, а ние да мизерстваме заради тая въздухарка, дето съсипва целия ЕС като дава милиардите на наркомана Зеленски. Тая е за съд и трибунал. Както и за далаверите с ваксините, които направи с мъжа си.

Защо си мислите, че тя РЕАЛНО взема тези решения? За кукли на конци не сте ли чували?

Пътник си Урсулке,тръгна си с добре,преди да те погнат с камъни.Съсипаха Европа тези продажни некадърни бюрократчета

Пудинг разбира само от танкове и ракети. Вместо да се чудите как да водите война на Украинска територия, почваите да правите танкове. Ватниците само от това разбират.

джендър недоклатен? "Тате носи, мама меси, да живей-живей труда!" Нали?

Новия ЕС ще бъде между България, Италия, Сърбия и Унгария за начало - после вече, ако слушат може да допуснем и други примерно очертава се Чехия да се отърве от местните сороспии, Финландия май също се освободиха