ЕК призова страните от ЕС да приемат деца от пренаселените бежански лагери в Гърция

Пет хиляди са непълнолетните лица без придружители, 9% са под 14 г., а 92% са момчета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жирафа - Мария Гаргамел колко циганчета ще вземе да гледа с евродепутатската заплата? А Сталинка?

Да ги задължат да служат в БА 5 години и преди това да държат изпит по български език и история! КОйто оцелее да му дават документи, който не обратно в родината майка! И без право да си докарват родата..

Ние сне Християнска държава и да поканим мюсюлмани и мохамедани няма как да стане!

Е как ще приемем деца?! Брюксел да отиде да се прегледа! Та нали децата са негри, араби и цигани, бъдещи терористи, убийци и изнасилвачи?!?! Децата да ги вземат те. Ние си имаме достатъчно!

Или Шенген или няма...

....." особено що се отнася до над петте хиляди непълнолетни лица без придружители.""Придружителите ще дойдат след това.Както се казва деца-да,придружители-неДецата да са под 10 години,за да могат да бъдат интегрирани

т.е 25-годишни талибани

Вилкомен, вилкомен, ама при баба ви Шмекерела! Тук, в България, НЕ! Който ги покани, той да си ги храни! ЕК от няколко години ни готви за ''буферна зона'', ... ЕС ще ги натресе у нас, ще ни смени и валутата - за да обеднеем още и ще ни доизсмуче жизнените сили, най-бедната, най-корумпираната, най-презираната от ЕС държава, ... Ама, като стане въпрос за приютяване на ''бойците на исляма'', веднага ни се подмазват. Защо е този двоен стандарт, който прилага ЕС към нас българите?! И само ни пляскат през ръцете, те нямамат корупция и мафии и престъпници, мазните евро–ге–йзери. Ама, то луд яде и две баници, по луд е онзи, дето му ги дава. Политиците ни са превърнали България в разграден двор.

Брюксел, и не само, много бързо забравиха кой предизвика миграционната криза в Евросъюза. Бих казал кратко късопаметни политици, или нищо ново под слънцето. В Новогодишното приветствие към германския народ за Новата 2019 г. бундес канцлера не пропусна да добави и поредната покана към бежанците. Последните 4 години госпожа Меркел многократно и официално, по повод и без такъв канеше всички бежанци-мигранти, които искат убежище в ЕС с „Добре дошли по всяко време“! Поканата много ми напомняше на някогашният музикален поздрав на БНР.... "Полегнала е Тодора" за всички които я пожелаха. Защо сега тези от Брюксел, Париж и Виена дето подкрепяха години наред Меркел се правят на ощипани моми? Лек ден.

Направо у учин дол.

Не сме длъжни да плащаме заради некадхрните чиновници от Брюксел!

Като обработят тази порция деца веднага ще последва следваща и така безкрай. Щото фурната е постоянно заредена.

Ами ако пристигнат и родители и роднини след това,претендирайки за настойничество?Тогава какво правим?Прилича ми на Троянски кон в Европа и светът!Молейки за милосърдие ,трайно се примъкват към цивилизцията,създавана с векове и така лесно на прицел от диваците и незачитащи нищо друго,освен тяхната вяра!

Всеки един европейски лидер+ всеки един евродепутат+ еврокомисарите да си вземат по 3-4 за у тях си.

Te са бъдещето, народите на 21 век са смесените народи, мелезите. От както свят светува народите са в движение и в смесване, независимо от безпомощните писъци на фашистите. Свиквайте.

И ти си смесен-на български се нарича мелез или помияр.

Що не ги приеме Брюксел

България трябва да приема хора, изпаднали в беда и да ги интегрира и заселва трайно. Българите сме добри хора.

Бе те циганите бягат вече от България ще приемаме бежанци. Те ако се върнат от където са дошли ще се чувстват по добре. Пък и те не искат в Бг искат назапад

правиш 10-15 деца, без да си съвсем наясно какво точно ще ги правиш и как точно ще ги храниш, след което ги пращаш при съседите, роднините и непознатите да ти ги гледат. Много тарикатско!

Само Куршуми за Децата на Ислямско- негърските змии и маймуни !!! за малките змии и маймуни. Мравките, бръмбарите и змиите, као неги убиваш, почват да се развтждат и стават много... Най- добре, САЩ, РУсия и Европейските държави да разчистят Азия и Африка от Ислямско- негърски змии и маймуни, с бомби, както разчистиха Хиршима и Нагасаки от АЛЧНИ японци през 1945 г.

на този свят от малоумни човекоподобни с огромни претенции и очаквания...

той да си я сърба! Ние нямаме никакво намерение да плащаме за чужди грешки и да търпим последствията от чужди решения!

Аз призовавам Меркел, Шорош, Макрон,Рокфелер и Ротшилд да ги приемат.Последните 4ма взети заедно имат 4 пъти повече пари от целия ЕС. Хайде господа хазари/евреи.Дайте личен пример на нас гадните расисти-българите.Постройте им домове във ваще собствени имоти. Между другото доста от тези "деца" са над 30 години и са без документи за самоличност

Има-няма 5000. Да ги водят направо в Брюксел и да зачислят по едно на всеки еврочиновник. Тъкмо да видят как се превъзпитават талибанчета, че да спрат да генерират евролиберастки предписания за интеграцията им.

Повече от 5 хиляди са тунеядците във всякакви комисии в еврогейския така че мога да вземат по едно дете и да си го отглеждат защото нито средства им липсват нито свободни време.. Време е да престанат да се разпореждат на другите а да си поемат отговорността и да дадът пример, защото не е малка и тяхната вина да има наплив от преселници след като играят по гайдата на краварие.

достатъчно паразити си имаме и тука (политици, цигани..) за да приемаме и още!

Ако искат - можем и 100-ти на вагона от нашия индо-мат'рял да им закараме даже...

Тя колко си взе вкъщи са отглеждане?

Да им отвори врата, да си смаже гъзата и да действа! Да покаже как да станат нещата...

Тя вероятно ще се зарадва... с тая външност може и девица още да е.

Да си ги вземат, не сме им роби

Аре , тия шломци пак се изкривиха от триене :)))) 99 % от Българите не искат и да чуват за вносни терористи , и местните паразити са ни предостатъчни . Да ни занимавате с малоумието на брюкселските примати на Бъдни Вечер , че и да налагате дива цензура , си е диагноза . Аре , скачай на делита :)))

чифути и вече 2 седмици съм "баннат" :)

Не се коси , брат / сестро , само това могат :))) Наздраве !

дето го реши това да прави вятър

нищо не са оставили в моя хладилник, за да имат претенции към него... Търсели по-добър живот! И ние търсим, ама на нас кой ще ни отвори вратите?

Тези деца може би са 25 тренирани мускулести бойци, само мъже, които казват че са 16 годишни? Хайде всеки един депутат от Брюксел да поеме по трима от ония вкъщи и ще се оправи работата. А още по добре да се види кой подпали войната в сирия и направо да му ги доставят пред белия дом ;)

бежанци и мигранти в собствената си държава! Който не мина оттука - той не се изходи! А нашите само удрят чела о земята, лижат задници, и правят свирки и ибрици, надявайки се, че някой ще ги "награди" за раболепно поведение (което те наричат "стабилност на Балканите)... Цялата ни работа е такава!

той да си се оправя с тях! Ние нямаме пари нашите си деца да гледаме, и се ограничаваме в техния брой заради това, ще гледаме децата на скакалците и бежанците, дето нито сме ги искали, нито сме ги правили, нито сме им виновни за масрафа...

Не вярвайте на лицемерният запад и на продажните ни политици!!!

Имаме безброй упреци към Борисов-къде основателни, къде не. Но трябва едно да му се признае-умее да лавира между акули. Прегръща и целува наред, без да подбира. И умее да отказва. Меко, леко, но отказва. Пързулна ИК елегантно, отложи Стратегията, която след 6 мес ще изхлузи в някое прашно чекмедже. Отказа мигранти на ЕС с половин уста, но е факт че успява. Засега. Не прати делегация в Мароко за подписване на документ на ООН за миграцията. В крайна сметка нямаме джамии, нямаме голям брой мигранти. Вярвам в здравия му инстинкт и се надявам и този път да е нащрек. Безпокоят ме забрадените жени и мрачни мустаци с анцузи, които напъплиха София, навсякъде са. Докъде сме се докарали, да се уповаваме на... Боце...

ПАПАТА ЗОВЕ -ОТВОРЕТЕ СИ ДОМОВЕТ ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ ,ТЕ ТЪРСЯТ ПО ДОБЪР ЖИВОТ ПРИЗИВЪТ Е УМЕСТЕН НО ПЪРВО ПАПАТА ДА ОТВОР ВАТИКАНА ЗА МИГРАНТИТЕ СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ , В ВАТИКАНА ИМА 1400 СТАЙ ПОВТАРЯМ ХИЛЯДА И ЧЕТИРИСТОТИН СТОЙ И ТО ПРАЗНИ НА ВСЕКИ ЧОВЕК ОТ ЖИВЕЕЩИТЕ ПЕДЕРАСИ СЕ ПАДА ПО НЯКОЛКО СТОЙ СТИГА ЛИЦЕМЕРШЕ,СТИГА

Стой стой каза той, къде ги учи тези думи мой? Мама ме записа в час, но аз избягах с пълна газ. Накратко, хайде научете се да пишете и тогава се изказвайте "умно"! Много стаИ не е с Й. И това е част от цялата простотия изписана само в няколко изречения. Извинете - изречениЙ :))))))

папата е у Ватикана и е католик, ние си имаме патриарх - не съм чула той дали призовава за такова гостопремство

Не само, че не трябва да приемаме мюсюлмански икономически мигранти, а трябва да се отръвем и от нашите цигани и туци. Тези същества освен, че са неграмотни и вършат 92% от престъпленията в България, във всеки един момент могат да се взривят в името на Аллах.

За турците не си прав.

Ще приемем децата и след това изведнъж ще се намерят родителите и бройката приети ще нарасне главоломно. Знам, че точно днес не е по християнски да се критикуват, но не мисля, че която и да е страна освен Германия е длъжна да го прави. Този, който е предизвикал беж. вълна и е канил гости, той да му мисли.

Аз съм ЗА и това е абсолютно правилно, хуманно и честно! Като порасне да може да се взриви в някой автобус или да наръга с нож няколко българи, ей така за благодарност. Пък може като порасне да роди едни 10 мигранчета и да има смесен брак с цигани. Много хубаво ще се получи - циганин/ка женена за някой от тези. Ще подобрим генофонда по отличен начин. Благодарим ЕС! А, ние призоваваме ЕС: - да престане да общува с мафията на политическо ниво и в Евро парламента - да приеме мерки за увеличаване на доходите на населението - да увеличи правата на хората в България, а не да увеличава правата на уличните кучета и цигани - да НЕ си изхвърлят отпадъците в България - да не ядем Евро-храни 5то качество - да не унищожава българското селско стопанство, животновъдство и нормален бизнес в БГ

За децата - добре. А за събирането на семействата???

Няма такова нещо "деца без придружители".Тези деца вървят с някого и то със сигурност познат. Дайте децата за ОСИНОВЯВАНЕ и ще видите колко бързо ще станат "с придружител".

92% от децата са момчета, бъдещи джихадисти.

Тва, па от kъф зор?! Да се освободи място ,та да могат да вземат атомните бомби от Турция ли?...!

Защо държавата, отговорна за по-голямата част от бежанците не иска да ги приема? Не може да сееш бурии, а после да не искаш да пожънеш успехите. Защо има война в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия? Повечето бежанци са от тези райони.

Някои мислеха, че ще се юрнат към...Сибир, ама по им харесва Айфела.. и Бранденбургската..!

Един искаше само платноходки, но клекна на,, център,,....та и сега ще кажат, че е само временно и ще ги приемат- стойте та гледайте. А българите работят каквото и да било в чужбина за да помагат на близките си да преживяват.

Апо после ЕК естествено ще каже че трябва семействата да бъдат заедно и с всяко дете ще дойдат по 100 роднини. Между другото това е най-масовия метод, по който милиони латиноси наводняват Щатите.

Аз лично познавам сомалийка отгледана от италианско семейство която след навършване на пълнолетие заминава за Англия и докарва целия си род. В Италия това работи от около 30 години. Изоставят малки деца до църква. Намира се кой да ги гледа. Тези които са ги закарали там са в течение на живота на детето и в един момент уж случайно разпознават детето. Така то разбира кои са му роднините.

Абе, някой знае ли защо колониалните ни господари ни призовават, а не ни задължават направо? Навремето виетнамците, никой не ни пита дали ги искаме и никой не ни призова нищо, просто СССР ни каза кокло да приемем и ние ги приехме. Даже някои нашенки взеха още по присърце поканата и обърнаха гръб на огромната балканска мъжественост. п.п. Ама поне нямаше кучета и котки по улицата след това, нали?

Те бяха вкарани на работа тук. Работеха добре и евтино. Никой не ги е заселвал.

Много издръжлив, работлив и корав народ са виетнамците. Тях ги докарваха тук да работят. Няма база за сравнение с тези главорези, които ни набутват. На тях и прадядовците им не са правили друго.

В България имаме достатъчно циганчета, нямаме нужда от още. От Брюксел като дават такива предложения, нека първо те ги вземат, за да дадат пример.