ЕК подготвя въвеждане на визи за британци, пътуващи до ЕС

Работим по въпроса вече от година, заяви говорител на Комисията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и за американци тоже

Защо само британците ,а не и американците ? Пак двойни стандарти на старците бюрократи в Брюксел.

Правилна стъпка. Когато някой се държи лошо с теб, ти няма да му подлагаш и другата буза. По законите на евреите - око за око и зъб за зъб. За съжаление, повече хора не разбират колко много допринася ЕС. Върнете се във времената преди ВСВ и ще разберете какво се случва без ЕС! Свободна пътуване, свободно живеене, свободна работа навсякъде, общоевропейска здравна карта, застрахователна система, закони (евтини мобилни разговори, интернет и много други), евтини самолети и други превози.

Това е безмерна глупост!! Шанса да се върнат визите е нулев!

Туй новина за наивници. Изобщо не го виждам туй как ще стане защото в weekend-ите и безбройните им празници които са по 3-5 дена половината парижани са в Лондон, а лондончани са в Париж. Размяната става за има няма 2 часа. Не си мислете, че се тъпкат на опашки по КПП-та разни.

Големи глупости ей! И българчето вярва, ли вярва.... Нали все пак ни е важно Вуте да е зле. Едно обаче на никой не му минава през акъла(в този форум де), а то е: Англия е една от най-богатите държави в ЕС! Нито Франция, нито германия са толкова глупави(колкото дребнавите българчета, които самолет са виждали само от прозореца на панелката си) ще позволят Англия да напусне този съюз! Не и както им се иска на онези 80% в България! И това го запомнете. Но се молете да не въведат визу, защото процеса ще е двустранен и тогава доста хора ще останат без препитание. Да, именно за онези 80% иде реч. Раничко взехме да се смеем на Англия, а историята показва, че накрая българия пак е в национална катастрофа....

А дано ама надали

Представям си километрични опашки от британци, зъзнещи в студа пред посолствата на страните от ЕС, в т.ч. на България.

Това няма как да се случи.

И още как!

Ами то на ингилизите им изнася всичко да си остане като сега , само да спрат да внасят лепта в ЕС . Това визи , мита и пр. дребнавости , не са такива хора , само когато нещо влиза при тях , за износ и воаяжи от тяхна страна , няма нужда .

Безвизовият режим се простира далеч извън ЕС.