ЕК официално поиска от българския премиер 2 номинации за еврокомисар – една жена и един мъж

Според правилата на ЕС еврокомисарите се избират на базата на тяхната обща компетентност и ангажираност с европейските ценности сред личности, чиято независимост не подлежи на съмнение, се казва в писмото

Обратно в новината

Коментари - ЕК официално поиска от българския премиер 2 номинации за еврокомисар – една жена и един мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А некой триполов нама ли? Ааа, чакай. Ние сме изостанали Мухахахха

ЕК иска евро комисар в парламента педали бол да заминават иданесе връщат. Тука няма място за политически боклук

А такова като мене няма ли да поискат?

А дали пък не им е писнало само жени при това не много етични като мениджъри да им изпраща България и да искат да сравнят с мъж? Може пък това да има предвид. Трудно е да се каже със сигурност. Да прати България най-добрият мъж и най-добрата жена и да видим.

ей за тия същите изисквания Мара Габриелова трябваше да освободи седалката която заемаше, тъй като не отговаряше на нито едно от тях. Чийрз!

Ей, друго е да си ги прочел, катоп теб, цървул!

От ЕК първоначално са поискали България да изпрати жена за еврокомисар. След това са променили искането си на жена и мъж едновременно. От гей парада който се провежда в момента в София са решили да помогнат и са издигнали своя кандидатура на един свой представител- джендър/травестит.

Толкова е смешно всичко в съвременната "демокрация". Особено в "демократичния" ЕС, който не може да си каже "ценностите", но регулира всичко - до кривината на краставиците. По същество - Урцула ще избере жена, освен ако не предложим някой трансджендър:)

Този ще срути кочината за нула време!

за жената кокорчо или лорер мъжа е лена

Малко Ала бала с Радев и хоп -готово - 10%!!!

Ми да изпатят Про100Киро. Лена парапета и Лорер чифута

А не може ли номинациите да са три - мъж, жена и третополово? Плюс това, днес е Свети Джендър, геювете ще се се самобичуват с фалшива онеправданост!

Ааа, не бива така, г-жо Лайен! За какви мъже и жени говорите? Всички сме равни, не внасяйте дискриминационни дискурси! Ние, интерсексуалните, се чувстваме дискриминирани, обидени, морално унизени и социално деградирани! Искаме свой представител в ЕК, иначе ще се видим в някои европейски съдилища! Да кажем твърдо ,,нье" на еврогейската дискриминация и на мъжкоженската доминация!

Къде ще бъде днес Парадът на хюмнетата в София? Искам да поставя един багаж в чанта в подходящо боклукчийско кошче!

Скоро ще възстановяваме бараките в Заксенхаузен, Треблинка, Майданек, Дахау, Бухенвалд и Аушвиц-Биркенау за почивка на евреи, цигани, арапи, юмнета, психари, наркомани, инвалиди и други непълноценни в Европа!

От наша страна ще ги води ЕМИЛИ с ТРОТИНЕТКАТА, КОКОР АСЕН И Дани ЛОРЕР!!!

Основно изискване на Мърсула е, да е с три бустера!

Еее, а аз?

На прайда лично ще протестирам, защото не сме представени и другите полове!

Самото разделяне по полове е сексизъм! Защото ако има пет мъже с висока компетентност и една жена със средни качества, то трябва ли да губим четирима човека с с по-добри данни.

Тоя ЕС ми прилича много на партията и комсомола. А тока у нас скача от 1 юли с 30%,и той ще повлече цените на всичко нагоре. Затворените от ЕС 4 реактора с обща мощност 2.4 мв както и горивото от Westinghouse за 5 и 6 блок надали ще свалят тока в бъдещето. Важно обаче е да имаме евродепутат и да приемем истанбулската конвенция.

Наистина ми е много интересно и любопитно как тези там в ЕС на практика оценяват “общата компетентност” и най-вече НЕЗАВИСИМОСТТА на конкретни лица, и то НЕПОЛЕЖАЩА НА СЪМНЕНИЕ!?! Защото аз гарантирам, че тази формулировка е подвеждаща, обтекаема, абсолютно субективна и манипулативна и в крайна сметка НЕВЯРНА и ЛЪЖЛИВА!!! И то по две причини (доказателства) Първо - няма такова животно като пълна, абсолютна независимост!?! Човекът - особено на по-високи позиции - е обществено животно - той се ражда, живее, оформя, расте и се развива, трупа умения, прави семейство, кариера, име, семейство със своите качества (или дефицити), ценностна система, хобита, предпочитания и пороци ВИНАГИ СПЕД и С ХОРА!!! С две думи - ако аз не мога да “купя” или “коптирам” и “ангажирам” някой евродепутат (еврокомисар), аз мога до намеря “пътя” към него чрез някой друг много близък до него - щерката или синът, или жената или любовницата може да харесват скъпи неща, луксозни ваканции - яхти, вили, частни самолети, скъпо обучение някъде,…, солидни суми по офшорни анонимни сметки… Примерно!!! Второ - какво точно значи независимост без НИКАКВО съмнение?!? Ами как може някой да претендира за НИКАКВО съмнение сред обществото, тоест на група хора, когато това не само е строго субективно, но и много често съвсем ДИСКРЕТНО - тоест много по-место отколкото не ние хората НЕ СПОДЕЛЯМЕ публично съмненията точно поради дефиницията на думата съмнение - защото съмнението е субективно и недоказано, не се базира на достатъчно публично признати факти и взаимовръзки (зависимости)!!! Пример: Когато Борисов бе лансиран от МАФИЯТА в политиката и управлението на Бъргария и после същата мафия с ГЕНЕЗИС в Кремъл го направи разпознаваем и го легитимира и направи популярен дори и в Европа и света чрез своите международни връзки, контакти и мрежи и на Запад… аз дори НЯМАХ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ, а бях абсолютно сигурен какво ще последва и какво ще стане в и с България! И никога не съм го крил или спестявал да го кажа и напомня и публично, още тогава!!! Но къде бяха ЕС с техните критерии и професионализъм! Защото сега - няколко петилетки и десетки милиарда откраднати и прахосани ПО-КЪСНО КОЙ ще поеме вината за кризата и несгодите на хората? КОЙ?

Докога с тези дискриминационни квоти!? Няма значение от какъв пол са кандидатите, стига да са кадърни и квалифицирани.

Къв е тоя траверс на снимката.....

Еби му мамата. Прогрес бара на софтуера дето ползвам е в цветовете на дъгата. Тия олигофрени нямат спиране, мамичката ви прокапала откачена. Всеки да си завира каквото иска и където иска. Ма тия групови фашистки технологии ме карат да мразя западните прокапляци. Загубиха всичко ценно мамичката им ненормална. Жените, незнам кво си. Кое от постиженията на човечеството е станало благодарение на избор извън професионални качества? За това Путин ще ви шиба във въздуха докато гърмите, малоумници.

Къде мислиш се завират тия миндили. По софтуерните компании, и си избират само такива като тях идиоти. Дълбоко се надявам идващата рецесия да изхвърли това мислене тотално на боклука.

Боко да отива да става комисар по въпросите на корупцията и кражбата, а кака Корни да ги учи как са лъже и съсипва партия!

Една жена и един мъж, може да е педер-ст

И като сме на темата за оценка на компетентност и (не)зависимост, не подлежаща на НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, да спомена само, че Оз например имам ОГРОМНИ СЪМНЕНИЯ (да не кажа, че вече нямам почти никакви съмнения) в НЕпригодността и НЕпочтеността (по-внимателния изказ за ЗАМИСИВОСТТА) дори и на най-високите етажи в някои ръководства в ЕС - като например на най-голямата партия в ЕП - като например на Манфред Вебер Председател на групата на ЕНП Германия, или на Жозеф Дол, който ме впечатли с простащината си, когато дори публично опипа Йорданка Фандъкова по бедрото, седейки лежерно с нея и Борисов на пейка пред НДК в София и Мутрата (и Фандъкова) се разсейваха унизително, вместо някой да му зашие един шамар на този САМОЗАБРАВИЛ СЕ ФРЕНСКИ СЕЛЯНИН, както той сам се нарича… Точно защото Путин отлично ги знаеше тия и корупцията и в ЕС той си позволи да нападне в Украйна и им се подиграваше и наглееше - в случай, че тези още не са го разбрали или не им изнася, или никой все още не им го е казал в прав текст!

ЕК специалисти ли търсят или двойка за разплод !

Не може така, ЛГБТ не харесва това. Защо има само два пола, а ? Трябва да има кандидат и от днешните София Прайд, ха ха

Какви оценки и изводи могат да се направят за ЕС, за ЕП, ЕК и ръководството им по отношение на същите техни декларирани изисквания за тяхната обща компетентност и независимост , които те трябва също да те подлежат на съмнение? Защото в мен например, а очевидно и в много европейски граждани - и в България, и извън нея, в другите европейски държави има много сериозни съмнения.. Кото например как те толкова години - над 12 години не видяха МАФИЯТА, която управляваше в България - ГЕРБ и ДПС, в лицето на Борисов и Доган с Пеевски и техния Гешев (а преди него Цацаров) с чудовищната им корупция, кражби и рекет и пране на пари, поне 12 милиарда евро на година, вкл. и папи от ЕС?!? Питам вън връзка с обявените от самите тях изисквания и критерии! Аз имам много голями съмнения - и те само!!! - за това, че корупцията в България - и по-точно на (и от мафията), от ГЕРБ и Д(П)С е плъзнала пипалата си и в ЕС и по високите му етажи, и то много отдавна! И има много конкретни поводи за тежки зависимости!!!

По новата идеология - комисар 1 и комисар 2 :)

Е Ленчето Парапетова е готова! За да няма тън-мъм, другият кандидат да бъде мъжът ѝ. По този начинще се освободим от двамат!

Аз по принцип разбирам и приемам добре и за добро (за страната) това писмо на председателя на Европейската комисия, с искането не но един, а на два еврокомисаря от България, но съвсем добронамерено за мен възниква един въпрос по отношение на изискванията: “ ЕК официално поиска от българския премиер 2 номинации за еврокомисар – една жена и един мъж Според правилата на ЕС еврокомисарите се избират на базата на тяхната обща компетентност и ангажираност с европейските ценности сред личности, чиято независимост не подлежи на съмнение, се казва в писмото” И как точно там в ЕС преценяват не “нечия независимост не подлежи на съмнение”? И ще поясня защо. Първо - винаги, когато чуя за СУБЕКТИВЕН критерий в мен възникват известни съмнения и подозрения за обективността и прозрачността. Какви и кои са ОБЕКТИВНИТЕ критерии за ТОВА изискване (критерий)?!? Тоест: Второ - за какви съмнения става въпрос, тоест за ЧИИ съмнения? Защото у мен напривер от доста време възникват доста основателни съмнения за това, че някои европейски депутати и дори такива на важни позиции в ЕС, в ЕП и комисиите не отговорят на този критирий! Нещо повече - за някои вече НЯМА СЪМНЕНИЯ в техните зависимости и престъпни и користни - корупционни действия и зависимости. Всички знаят за корупционния скандал и свързаните с него арести там преди няколко месеца! Има много сериозни и основателни съмнения и в корупция дори в ръководството на ЕНП в Европейския парламент - те години наред не видяха корупцията и мафията в България и ГЕРБ и защитаваха Бойко Борисов! Разбра се, че само преди дни някой се е опитал да спре и изслушването на Гешев пред европейската комисия, където все още главният прокурор на България бе обявил, че иска за да разкрие факти и доказателства именно за мафията, за тази мафия в България! И макар че все пак се е стигнало до изслушването на Каскета - в чиято зависимост от същата мафия, която на времето си го и избра и назначи на поста му за да го обслужва вече никой няма никакво съмнение, остава въпросът с какви точно мотиви чешкият представител на комисията от ЕНП се е опитал да предотврати това изслушване, което е било 15 минути вместо 30 минути! Тоест, или Каскета не е имало или не е искал да говори толкова за мафията и престъпленията има в България, както анонсираше и обещаваше публично в България, или Комисията не му е вярвала или чула нещо, които да я заинтересува и ангажира в това изслушване. С други думи - кои точно и конкретно там в ЕС и КАК оценяват и преценяват чия независимост не подлежи на никакво съмнение, и дали може да се каже същото за самите тях - че тяхната независимост не подлежи на никакво съмнение, вкл. и когато са избирани и назначавани та техните постове?!? Защото вижте - този критерий е много въпросителен, субективен, обтекаем. Той наподобява лакардиите и манипулациите на управляващите в България гадини ГЕРБ и Борисов, които напичаха чудовищната им корупция и кражби навсякъде УСЕЩАНЕ за корупция Което било различно от корупцията, което е престъпление, което обаче всъщност НЕ Е престъпление докато то не бъде доказано и наказано от съда, където обаче то трябва да бъде внесено като обвинения от прокуратурата, тоест от Гешев, когото обаче ТЕ СИ ИЗБРАХА и в чиято ЗАВИСИМОСТ вече никой нява никакво съмнение - допи и същите, които го назначиха?!? Това със съмненията (или не) ми наподобява и толкова порочното и много деструктивно използвано от магистратите “вътрешно убеждение”, с което провалят човешки съдби заради техни скрити зависимости, лични и мафиотски интереси и обвързаности, корупция или професионален и морален дефицит! Още веднъж - кой и как , на цадата на какви ОБЕКТИВНИ и пубрично ясни и дефинирани критерии преценява СЪМНЕНИЯТА за нечия зависимост о независимост?!? Защото има много и най-различни зависимости! И те например минават не само и непременно през даденото лице, а и през други приближени до него - баща и майка (нали си спомняме корупционния скандал в ЕС и че бяха намерени над 1 милион евро от подкупи в бащата на арестуваната гъркиня), деца, братя и сестри, съпрузи, приятели, офшорни сметки, луксозни ваканции с богати приятели на луксозни вири и яхти,…

Да си вземат от прайда някой мъж в женски дрехи.

Клоуни.

Какво ще поискат след 2-3 години? Питам за един приятел.

"ЕК официално поискала 1мъж и 1жена"...как само звучи... Това са единствените изисквания за еврокомисар...джендър не може...това е

За икономия да им пратим Емили тротинетката. Две в едно.. Със помощниците от супера за спец задачи.

Киртака и Пеевски ще са.

Откъде на къде тази ще определя какъв ще е полът на нашия еврокомисар? Полът ли е най-важната характеристика на нашия кандидат? Няма ли някакво изискване за образование? Стаж? Постижения? Баси гейщината!

Споко след няколко години всичко това.ще бъде един лош спомен. Кой крал, крал. Учете руски момци. Помнете ми думата. Пак ще има руски шпек.

ЕК да утре да пратят представители на гей парада, за да си избере подходящите извратеняци - по еврогейски тертип.

Любовницата на Бойкикев и ШиШи

А кандидат теансджендър защо няма? А кандидат с местоимения ние, те? Срамна и недемократична процедура!

Предлагам Асен и Киро. Уин-уин както се казва, който и да избере. Емили тротинеткака два пъти също е на нивото на заявката. Да изчака малко да излезе от затвора и от сърце я даваме.

Не е честно. Габриел имаше Адамова ябълка и кандидата трябва да е пак мъж.

Все едно най-важното, за да станеш комисар, е какво имаш в гащите, а не това в главата ти. Срамна история.

Урсула е изпратила в отворен плик писмо с претенциите за пола на кандидатите. Приложен е бил и запечатан плик с името на кандидата, с който тя предпочитала да работи. За наивният читател, най-важните професионални качества са да имат обща компетентност и ангажираност с европейските ценности, както и независимост, която не подлежи на съмнение. Защото България е независима държава, която сама взема решенията в интерес на европейските ценности, които се спускат в запечатани пликове.

Комисаря трябва да е от ЕНП, да попълни липсващият, Денков да му мисли, ГЕЕБ е на ход и отново възход.

Всъщност, предпочитанията са за трансджендър или поне травестит.

Преди 1989г. за да се издигнеш в професионалната кариера беше задължително да имаш възгледи, еднакви с ръковорната роля на комунистическата партия. Сега вече това се промени на верни на евроатлантическите ценности (каквото и да означава това). Промяна на думи, но еднакво значение.