ЕК: Нечестно е да се поставят нови изисквания за Шенген пред България и Румъния

Изразихме готовност да работим в тясно сътрудничество с Виена и Хага, за да може София и Букурещ да бъдат приети възможно най-скоро, заяви заместник-председателят на Комисията Марош Шефчович

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Нечестно е да се поставят нови изисквания за Шенген пред България и Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честност и ЛГТБ? Фон Дер(ката) - майка на 7 деца, оставени за обгрижване от други, защото гинеколожката не искала да се занимава с деца? Честни съвременни "политици"? (в кои отверствия)

Много се радваме, че има още изисквания и без това не ни се влиза в това блато на Евро-Шалома. Аре, гъч на ЕС, да я ритне кон, Урсула Лайнена-та, дано.

Не само е нечестно, но е в интерес на руските интереси на Балканите!

Лекичко с вазелин …

Свободно движение на хора от България на Запад - след приключването на свободното движение на пари и стоки от България на Запад, т.е. след като ни оберат до шушка. След това няма да има нужда!

че България отдавна пресече "пойнт ъф но ритърн". Разпадът и унищожението са неизбежни. След няколко поколения, тази територия вероятно отново ще стане едно добро място за живеене, но държава с име България няма да съществува на световната политическа карта. Само Холивуд ще прави епични филми за изчезналия велик народ.

То, не бяха мъки , то беше чудо Приемане в НАТО после , Затваряне на Глави до 2007, после Чакане до 2014 за разрешение за Работа,после "Чакалня" за Еврозона , после Още "осукване" за Шенген и.т.н.! АМИ , тогава,... НАЙ ..."ЧЕСТНО"...ще бъде,... да им се "Намекне"... САМО , че ще "Кандидатстваме" за БРИКС... или,.. като Англия ...EKZIT от ЕС-СР ...да им видим реакцията на тея Европейски преяли от ПАРИ с виснали до земята Пълни гуши...БЮРОКРАТИ !!;)

Нормално е - никой не иска белезникави тъмно сини ... квото и да говорят за такива ни имат.

Според мен те ни излъгаха като намекваха да свалим ветото зо РСМ а те ще ни пуснат в Шенген. Същото ще последва и с оръжието за Укр. Вие почвайте да подарявате оръжие вместо да го продавате, ние ще ви вкараме в еврозоната и ще може и някой ден да станете готови да приемете еврото. Не че искам да приемам еврото, но има там едни милиарди евро, които гарантират обменния курс на лева защото сме във валутен борд. Нашите политици искат да приемем еврото, за да похарчат тези милиардите евро.

.......ДА ОТКРАДНАТ !!! Нашите пилитици само на това са способни....ДА КРАДЪТ !!!

Шефчович,Стани шеф Боко шеф ..

Първо искане: Махнете Радев Второ искане: Махнете Възраждане Трето искане: Махнете Бойко Това на практика означава че сме си преборили с проруската политика, корупцията и национализма… Няма какво да правим в Европа с тези управници!

Глупак си, и то голям...

а на първо искане може ли да ти теглим един х-й

Не ви щем тъпия Шенген ве! Искаме разпад на ЕС! Тва е....

Не ви ли се изясни истината че страните от колективния запад ни смятат за второстепенни членове на НАТО и ЕС и затова създават допълнителни пречки при нашето старание да се сравняваме с тях и да влезем в Шенген.

на Рюте и Нехамер,ако дадете сьгласие ,значи наистина сте п-е-д-е-расти.

Притрябвали са ни. Може и без нас да се занимават с джендърнеутралните си тоалетни и безброй други простотии.

Умрели сме им за Шенгена и еврата! Уй на еврото искат да им плащаме сметките тия смукаха 33. Години и се не насмукаха ай сиктир!

Ама тя ЕС си е нечестна бре?! Само за Христо е честна, че си му плаща едни пари.

Да им пикаем на европедерасите.

То ако излязат наяве и се докажат, което е особено невероятно, дори и малка част от приказките за корупция, които се чуват, не Шенген и Еврозона ще си гледаме през крив макарон, ами направо и от ЕС ще ни изхвърлят. Дори и "Възраждане" няма да преварят да направят референдум по въпроса!

Никаква Еврозона, докато не влезнем в Шенген. Става ли така да направим сделката?

С други думи,австрийците и холандците са мошеници.

_stankow

Много се загрижили тези за някакъв си Шенген. А в това време - мерак да ни разрушават. Оставете ТЕЦ-овете ни на мира !