ЕК изрази готовност да организира нова проверка в България, свързана с Шенген

От Брюксел обаче напомниха, че България и Румъния отговарят на изискванията за пълно присъединяване

Обратно в новината

Коментари - ЕК изрази готовност да организира нова проверка в България, свързана с Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да излизаме от България заради комунягите...

Не е лошо ЕК да направи проверка и за неутралитета на Австрия. Или казано направо. Австрия е развъдник на руските разведки и пране на пари.

Абе, да си кажем правичката, границата ни е разграден двор. Който не е решил, той не е минал през нея.

По малко от колкото през Италия и Испания....айде моля.....

ела и мини ве!

"Shell" и "OMV" .И да се обясни на Австрия и Нидерландия,че макар и временно-това ще е само началото,във функция от тяхното държане.

Когато поискахме да защитим наш интерес спрямо Македония, заради техните агресивни фалшификации, всички лидери в ЕС отидоха на крака в Скопие и осъдиха нашата политика! Сега не виждам някой да дойде в София и да ни окуражава! Или да иде в Хага да натиска холандците! Е мерси за такива съюзници и мерси за тия евроценности!!

Моля! Айде сега у Донбас, да защитаваш матушката, че людей больше нет.

Докато се държим като слуги и Йес-мени в ЕС ще ни третират като такива!

Е не ви ли стана ясно, че трябва максимално бързи да мине тази проверка? В Шенген -да, в еврозоната-не!

След,като българската корупция е победена,защо българите бягат да работят във Холандия,Германия,Австрия,нещо не се връзват нещата!

Аз не разбирам какво се учудвате или ви е много къса паметта?!? Първо изтича скандален запис на който Киро Логореята казва, че Урсула ще ни уреди за Шенген, а после същият отива в Австрия и прави такива глупости, че всички в Австрия се разболяват и отлагат срещата с Денков

Аз тез луксозни имоти и палати,лусозни и скъпи возила със честен и почтен труд във България съм ги придобил,кво ще ме проверяват холадците за корупция и пране на пари!

Дори не е редно да си го помислят! Българите сме трудолюбиви и си изкарваме имането с честен труд

то само като видиш българските градове и села,веднага ще разбереш със колко честен труд са придобити някои имоти със български заплати!

не само българнът е трудолюбив!африканецът,китаецът,афганистанецът също са трудолюбиви,затова бягат да работят във Германия,Холандия,Австрия,Испания!

И аз искам проверка в Нидерландия. Поставят българки граждани на витрините в Амстердам да продават телата си срещу заплащане. Продават забранени субстанции на българки туристи и после от КАТ им взимат колите. По този начин уронват престижа на българското законодателство и извършват дейности за лична облага и то извън установените норми в останалите държави от Европа

Евразия е истината за българинът!обаче напираме към Германия и. Холандия,като тълпата руснаци,афганистанци, бсирийци,при полжение,че може да пътува,и работи във Русия,работа там има във изобилие търсят се танкисти,катречари,каратисти като Путин и нашия бате Бойко!

Не ни интересуват изобщо тези глупости за Шенген, Менген , ЕК, изследвания, нови изследвания и тн. Нещата са ясни

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата 3800 и 3000 таван пенсия.

ЕК играе по гайдата на холандските педали, да не ги разсърди случайно. След като минат тия проверки, ония ще измислят друго, и така нататък, приказка без край...Власите поне си позволиха да отговорят достойно на Австрия, дипломатично от най-високо ниво им показаха конфигурация от три пръста и ги посъветваха те са се чупят от Шенген, като не искат други страни, изпълнили критериите за членство като България и Влашко. Нашите се снишават като леки мъже. Не знам дали не са си такива...

На всеки метър в големите градове в Нидерландия е тотал щета и престъпностт и по техните критерии не би трябвало да са в Шенген. Отделно дигите им, дето щяха да издържат още сто години, са вече заминали заради затоплянето и скоро ще са бежанци, като ги залее водата. Не случайно политиците и купуват имоти у нас.

Не ни трябва шенген .Трябва ни другарят Ким Чен Ун да сложи ред в даржавата, и да последваме светлият му пример като теглим една маика на Америка и всички изедници капиталисти.

Е, ще ги посрещнеме със хора и ръченици,и всенародно веселие,някоя засукана мома ,чеверме във някой луксозен мутро имот,началото на шенгенското хоро,ще тропат бате Бойко,Доган,Пеевски,Румен Радев,Коста Копейката ,Болен Сидеров и други български хайдуци от българският мутропреход!И така холандците ще видят колко богати и цивилизовани са българите със мутро имотите,палатите именията със пет метра дувари,басейн,ротвайлери,видеокамери,луйсозни скъпи коли и. компаньоки,и така холандците ще завидят и ще искат да са българи

много ми е интересно как прияхе в Шенген Хърватия с толкова голяма инфлация...някой е натиснал яко ...а на си ни мъчат нихната мама и две държавици малки неврачни

Чравената Лисиса яздеше към залязващото слънце и при мисълта за гостуването си при сиуксите където пуши лулата на мира плюеше от яд И нашият читател би се изплюл Седнали в кръг старейшините пушеха лулата на мира и щом дойдеше ред и на Костя копейкин преди да му подадат лулата я мушкаха в гъза си Нямаше как пред подканящата лукава усмивка на вожда Седящия бик да откаже Чравената Лисиса костя копейкин пак се изплю Да ти пикам на лулата и на мира

Колко ще ни проверяват!? Тези се гаврят с държавата ни! Прилагат двойни и тройни стандарти към нас, а ние продължаваме да им се кланяме. Според мен управниците ни трябва категорично да откажат и да се държат с достойнство! Трябва да се промени тотално подхода. Политиците ни да намерят начин и нещо, което можем да изтъргуваме. Хърватите приложиха този метод и успешно се присъединиха към Шенген. Друг е въпросът дали изобщо ни трябва, защото голяма част от страните връщат граничните проверки.

Абе на тоя Рюте не се ли притеснява че пикаолто му че стане на моливче от толко смукане дето принуждава наще политически к..ви да му прават

А за какво всъщност ни е тъпия шенген?

Явно си "по-умен" от всички мигранти, насочили се и останали в ЕС, след като задаваш подобен въпрос.

Макак, ма молявисе. Разбира се че само господарската раса са умни. Какво сме ние пред англосаксонците и останалата западняшка паплач, пардон, прекрасни "хора". . Явно турците са си тръгнали но тъпотията и робското мислене са останали!

Те никога за нищо не са ни приемали като равни. Единствено са искали пазар, доколкото го имаме и ликвидиране на конкурентни производства, доколкото ги имаме. Те се отнасят към нас като към колония. А и продажните ни и некомпетентни управници правят всичко, за да им угаждат за сметка на интересите на страната и народа. За каква законност говорят, като тяхното вето също е против закановите правила на съюза. Нека нещата да се казват такива, каквито са.

Все едно чета Том Сойер!!!! Осъзнайте се беее, тъпанариииии!!!!!

След като Ташунко Витко или Лудия кон беше наритал Чравената Лисиса костя копейкин руския кавал

Рюте и сие чакат поне на йота" да направим нещо за върховенство на закона. Някой да прочете нещо стойностно нашите пишман политици да казаха по критиката на Венецианската комисия за промените в Конституцията.

Вижте какво правят полицайте

Що? Във Франция лумпените ги черпят с Моет?

Айде без Шенген а ? И по-малко туристи също.

А какво ще ядеш утре? Руски пи.ки ли?

Точно! Без ЕС и НАТО! Преориентиране към Китай (икономика и технологии) и арабските страни (ресурси)! Политика и сигурност - ЛАВИРАНЕ МЕЖДУ РУСИЯ, КИТАЙ И АРАБСКИТЕ СТРАНИ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИНТЕРЕСА НИ В КОНКРЕТАТА СИТУАЦИЯ!

Когато ЕК не желае нещо, намира причина. Когато ЕК желае нещо - намира начин. Независимо от принципите. Все пак това са изконни евроатлантически ценности.

Каква проверка в 6 БЕЗ 5 вечерта, какви 5 ЛЕВА?!? Ако човек реши да намери нередности в последния момент -винаги ще намери, както с нас така и с Хърватия преди година и др. страни влезнали преди. Защо в последния момент? Има няма 2 седмици до 5 Декември когато ще е съвета на министрите в Брюксел... Кога ще дойде, какво ще провери(ЗА N-ти път). Вече започва да ми се струва че всичко е за парлама, за отбиване на номера!

Не е за парлама. Тенденциозно е. Понеже правилното правителство на добрите хора се клати, затуй и всичко се клати. На бат ти бойко никой няма да му позволи повече един документ да подпише.. било то за шенген или еврозона, понеже му предобриха имиджа и сега се чудят как да (не) го изперат повече. Много точки събра и вече не е гот, щото хората наистина му повярваха.

При условие, че са изпълнени всички критерии, по-добре да ни приемат под условие и да има постоянна мисия в България за една година, например, която да проверява как се справяме и да помагат с каквото е нужно. И, ако не се справяме, да ни замразят отново. Това би отговорило на всички действителни страхове на държавите от шенгенското пространство, а би помогнало и на нас.

А кой ще плати разходите?

Дори да сме ние, пак ще губим по-малко.

Полицията в България е тежко корумпирана, полицията използва мутри и неграмотни роми за репресии срещу неудобни Българи включително в Европейският съюз! В България няма Човешки Права!

ни е шенген след като 2026г европръдня нема да има

Някои хора в педеРуската педерация ги чакат с отворени обятия.

сега си представете на тоя принцип кога ще има реално разширение на ЕС към Западните Балкани или към Украйна - НИКОГА!

В България няма нищо обективно. Всичко е субективно, каквото кажат Мутрата, Мунчо и Дебелян!

Денквски и Габриелова нищо не можаха да постигнат в Долна Германия.

Ни шеннген ми требе, ни евро. Паса патките на село, драпам си кесиите и ми дреме на фара.

Ще приемат само Румъния.

"Праверяй , не доверяй.. !

Ръйгей

Никаква проверка. Изпълнили сме критериите много отдавна.

Проверката ще е формалност Холандия да вдигне ветото. С какво друго да оправдаят досегашната си позиция.

Кой ти каза че ще вдигне ветото?!? Тоя дето е с най-големи перспективи да спечели изборите сега там -знаеш ли че му дреме БУКВАЛНО на капата за теб и ШЕНГЕНА и че приоритетите само вътрешния дневен ред...

Никой не вярва на шарлатаните, никой не ги взима на сериозно.

Да идват и да си прибират и еврошарлатаните които натресоха на България! С тях вървят в комплект, лъжа, Путинизъм, многоходови комбинации за корупция и педерастия!