ЕК наказва Чехия, Унгария и Полша заради неприетите мигранти

Европейската комисия откри наказателни процедури срещу Чехия, Унгария и Полша за неизпълнение на квотите за мигранти.

Обратно в новината

Коментари - ЕК наказва Чехия, Унгария и Полша заради неприетите мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен мигрантите трябва да се разпределят там където са им пренесени благат. В исторически план всички "Велики сили" колонизираха и пренасяха ( в трюмове, кервани ....) всички богатства до които се докопаха. Сега искат негативите да са разпределени!? Ми достатъчно средства извозиха от там още от преди Новата ера, че не могат да си ги издържат.

шевовете на Европа искат да подменят населението и защото кореняците не искали да се клецат достатъчно и били почнали много пенсии да зимат...

усещам странна миризма носеща се от към Брюксел и май не е от зелето.... тия мигранти трябва да се настанят пред централата в Брюксел, а не да търпят нискобюджетни палаткови лагери...

Рано или късно ще стане, каквото трябва да става. Това положение е, като парата на чайник, когато водата започне да ври, капакът изхвръква... Не може до безкрай да притискат държавите да приемат мъже, без документи, които може да решат да налагат с кръв и агресия своите виждания! Европейските лидери не си ли научиха урока? Колко още невинни трябва да загинат, та да се спре това безумие!?

Тези охранени типове на снимката изглеждат ли ви на измъчени,преследвани бежанци /всички плащат по 5-6000 евра,всички са с GSM,няма жени няма деца/ОТ ТАКИВА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ХОРАТА а не от сополиви хлапета,които ни показват фотографите от лагерите.

това е реклама за рафтинг, гледай какъв купон си правят чернюхите...

Вацлав Клаус: Удари часът за започване на подготовката за излизане на Чехия от ЕС. Кратко, точно и ЯСНО!!!

а нас ни "наказват" затова, че сме ги приели...

за първи път не са сложили снимка с жени и деца. Ето тези мустакати и брадати, яки и нахилени мъже искат да ги приемем до домовете си.

Усмихнати защото ще могат да кОпат и берАт чушки и домати.

Споко! Тръмп скоро ще посети Полша и най - вероятно ще предложи подкрепа на поляците срещу враждебната Германия и ЕС.. за кой ли път! После ще се съберат с Путин в Ялта и ще преначартаят картата на Европа.. Този път, трети няма да има!

Кога ще чуем: България наказва ЕС за вредната му политика! Но, за това трябват лица от мъжки пол, а нашите крепят гей парадите.

Ще си платят глобите но няма да се напълнят с орки и ще спасят държавите си за разлика от нас.

Наказаха ги с мъмрене пред строя! Ха-ха

Тези младежи на снимката не ми изглеждат на изстрадали от войни бежанци, а на расови жребци (за разплод и радост на ЕС дамите).

Евала на Чехи Унгарци и Поляци държат си за даржавата и народа не са като нашите национални предатели дето се гъзят на пидерасите от брюксел

Не употребявай думата "педерас", защото модераторът е от същото съсловие и ще те изтрие веднага.

Няма ли най накрая Италия и Гърция да спрат доставките на нелегална паплач от Африка и Азия??!?!? Бежанския поток е една огромна далавера за десетки милиарди евро,в която далавера участват и хора в европарламента,както и от кукловодите на ЕС!!!Трупат се богатства на гърба на имигрантите и европейските данъкоплатци...

Какво се пуните в тия форуми. Питайте около вас вреи как аджеба и,з,р,а,е,,л си стреля на месо всеки доближил го откъм Сирия. И проявява нула състрадателност. Ама ц,и,о,,нистите по цял свят хулят другите, че са лоши фашаги ако не искат бежанци. Питайте, мислете. Питайте и голЕмото пейтриоти като Саидера. Що като е много устат иначе гък не казва на публичните сбирки, а и начастнот.е Тел авив е на 100км от бойните действия. Ама се скатайват. А в Чехия най-активни подръжници да се приемат бежанци са врейские НПО та.... Москалите и хамеркиосите и те все едно сра елите не съществуват. А то е точно обратното. Именно те са в основата навойната и официално се изочава по история как Ливан и Сирия ще станат вре,й,ски. Така обещал бог. В тел,ави.вско история и религия е едно и също

Няма ли кой да организира един митинг в подкрепа на Полша, Унгария и Чехия. Само се чешите на компа.

Полша, Чехия и Унгария ще бъдат наказани от ЕС с лишаване от гей паради. Бързо шефа Бойко да приема повечко от квотите , че да не останем без София прайд!

Аз затова, нито съм "Шарли", нито Брюксел, нито Манчестър. Походите, цветята и мечетата няма да спрат тия от снимката да се взривяват, колят и мачкат де що им падне. Не знам западняците с какви промити мозъци са, за да вярват, че с лозунги ще се справят с тероризма, но ние 45г. живяхме с лозунги и видяхме до къде се докарахме. Тогава те ни смееха, но май ще дойде време ние на тях.

Браво на Чехия, Полша и Унгария. Гейовете от ЕС да охлаждат супата!

да ги пращат в европейска Украйна, хем и тамошните ще се цивилизоват.

Няма страшно, Боко ще приеме всички квоти, после нашествениците ще отидат чрез каналджии за където са тръгнали - от "Чичо Томовата" в "Леля Меркеловата колиба"!

...гореспоменатите страни да внесат садебен иск срещу EK за подкрепа на тероризма и за умиShлена подмя Haна етническiя и религиознiя састав на континента Eвропа !

...подмяна на населението ...

Българите ще бъдем малцинсто и комунистите и герб са най големите виновници за унищожението на държавата.То бива мазнене,ама на мъжете не им отива да са тъкива,,гъзолизци

хахаха!!!:-))) кой са теа от ЕК?!? некви леваци! умните опа леваци не слушат...

Пу, не ги е срам тези идиоти еврогейтаците! Ей тия държави ги спасиха от чалмите. Щяха да им нахулят фесове и потури във Виена на отворковците. То не че сега е късно ама ... .

днес е "Брюксел е на страната на тероризма".

Някой може ли да обясни каква е разликата между СССР и ЕС? Преди бяхме в система, която ни даваше суровини, но налагаше идеология. Сега сме в друга, която дава фондове /ако не й се подчиним ги отнема/, но налага вредни политики. Някакви "десни" твърдят, че сега сме щастлива част от цивилизования Запад, който иска да ни напълни насила с мигранти, чужди на бита и културата ни. СССР поне това не правеше. Е, идваха рускини, но те са европейки, все пак.

Има голяма разлика. Преди внасяхме от СВСР но имахме производство и изнасяхме и ние. Днес от друга страна, сме единствено консуматори. Опиташ ли се да влезеш на техните пазари, все ще се намери някое изискване, което не можеш покри....

това е еврогейски фашистки съюз - пожелаваме му съвсем скоро да се разпадне!

Стоителите на вавилон действат по плана си за унищожаване на нациите. Лошото е че повечето политици в света играят в техният отбор. Обаче Госпдо ни казва в своите прорчества апослендите дни че истинско обединение няма да постигнат и този съюз до края ще остане неустойчив. Та какво обединие може да има в лъжата? При най-малкият проблем всичко се разпада. Тази неестествена система е естествено неустойчива.

Достойните народи ще платят глобата си, но ще си спестят жертви и проблеми. Нашите прости Ганчовци ще гледат откъде пада келепирец, нищо друго не интересува простият матриал. А освен, че не го интересува, е верен и на първичният си инстинкт да се надупва на всеки, който го пожелае... да го работи и граби на воля. Ганьо, Ганьоооо

Мигранти влязоха в ОАЕ, Катар, Кувейт? Колко отидоха в Египет или Либия? Колко мигранти е приела Швейцария?

На времето въпросните три държави не цепеха басма и на Москва, та сега на Брюксел ще клекнат!

Много си прав ...Така беше... Ама ние сме си Гюромихайловци...,ще седим докато целият горящ ЕС се срутва върху главите ни и пак нема да бягаме...

с едно изречение - крайно време е тоя измислен ес да се разпадне !!!

...Таке е ... Ние българите сме древен и мъдър народ ,надали има друг в Европа с такова богато фолклорно и културно -историческо наследство... Вземи само поговорките и пословиците... -"ОРТАШКАТА РАБОТА И КУЧЕТАТА НЕ Я ЯДАТ"....казал още от време оно....БЪЛГАРИНЪТ ! -"ВСЯКА КОЗА -ЗА СВОЯ КРАК"...

papion

ЕК да си завре наказанията там дето слънце не огрява. Най-много да накарат страните от Вишеградската четворка да напуснат ЕС. Не може да налагаш на суверенна държава да приема граждани без документи от терористичен контингент. Който иска да ги взима, ама после да не роптаят като гръмне някое заведение или зала.

Такива са често европейските работи -ако те наказват значи си за награда защото мислиш за народа си а ако си отличник натрисаш си ескалиращ етнически проблем и за бъдещите поколения и то за да потупат по рамото някои политици.

ЕС да бъде наказан от всички нас-да бъде уничтжожен!!! никой не може да ни налага да приемаме нашественици в страните си!! Щом Меркел ги иска, ако я търпят немците-да си ги прибира всички до един!!! Заради таяИСКУКАЛА КОМПЛЕКСИРАНА ГЛУПАЧКА ЕВРОПА Е ЗАЛЯТА ОТ ТАЛАЗИ С НАГЛИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ЖИВОТНИ, ВРАГОВЕ НА ВСИЧКИ НАС ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ-РЕЛИГИЯ, БИТ, ОБРАЗОВАНИ Е СКОТСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ, БЕЗЗАКОНИЕ-НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ!! НИТО ДА ИМ ДАВА ПОДСЛОН, ОКАЗВА ХУЧАНИТАРНА И МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-ДА БЯГАТ КЪМ СЪБРАТЯТА СИ ПО РЕЛИГИЯ, МАНТАЛИТЕТ И НАЧИН НА ЖИВОТ!! НА НАС НЕ НИ ТРЯБВАТ РЯЗАНИ ИЗРОДИ!!В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО ПРОБЛЕМИ С НАГЛИТЕ ЦИГАНЬОРИ И ТУРЧУЛЯ-ДА ТЪРПИМЕ И ТАЯ ИЗМЕТ!! И СПРЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ ЗА БРОЯ НА РЯЗАНИТЕ НАШЕСТВИНЦИ-ТЕ НЕ СА 47!!А И ДА СА-НАЙ-ДОБРЕ МЪТВИ И ДА ГИ ИЗГАРЯТ КАТО ЖИВОТНИТЕ В ЕСКАРИСАЖИ!!!

Тия в лодката са си чисто и просто едно бойно отделение.

командоси в цивилно облекло

В Полша, Чехия и Унгария управляват избрани от народите им национално отговорни правителства. В България власта е заграбена от банда алчни, гадни и гнусни национални предатели.

Да, те много бързо забравиха когато подаваха просяшка ръка към богата Европа, сега се позамогнаха и започнаха с Путиновите номера. Но, нека ги оставим: Странджа пустее а България нямалява със всеки изминал ден, тук трябва да бъдат заселени бежанци и приобщени към нашето европейско пространство: не забравяйте че те, бежанците не бягат от хубаво а от войната която Путин води със тях и свободният свят.

Отдавна сте преминали разумните граници според коментара Ви.

Ти си предател, бе! Хем роб, хем предател!

Ти от тия, прайдващите! Обратна резба си, независимо дали си от някое държавно учреждение или си от някое дипломатическо представителство или от представителството на ООНето!

Всички мислим еднакво и знаем за какво е цялата тази игра, но все пак се появи някой, който ни убеждава, че горките "бежанци" идвали да се заселят в пустеещите села и да работят в земеделието. Ако беше така, щяха да искат да останат тук, а не да бягат към богатите страни и щедрите социални помощи. Още ли има неразбрали?

кога аджеба ще започне съдебна процедура срещу европейския съюз, задето разрушава европейския съюз?

Много е показателна и говори ясно какви са тези "бежанци". Усмихнати, само мъже, които дори не се опитват да изглеждат уплашени, а ужким от война бягат. Сигурни са, че ще бъдат спасени и ги очаква светло бъдеще. Изобщо не ги интересува, че не са желани, нали политиците официално настояват Европа да ги приюти, другото не е важно.

papion

Тия на снимката са си направо бойци от ИД, ако не са такива то те са дезертьори, които вместо да освобождават страната си идват да завладяват Европа.

Гърция и от Италия! Нашите, които преиждат през турската граница, кой ще ги вземе, бе! Тъпак! Какво искаш пожарникар!

Европейските граждани трябва да наложат наказателни санкции на онези, които насила ни принуждават да променяме етническия и културен състав на народите си. Няма логично обяснение защо тези хора, уж бежанци от война, трябва да получават гражданство и редица привилегии в нашите държави, вместо да останат близо до своите граници и да се върнат, когато войните приключат. Иначе излиза - за нас природните богатства, за вас - мигрантите, които сте длъжни да интегрирате, макар това да е невъзможно. Не се грижат за гражданите на ЕС, приемат чужденци, различни от европейската култура.

Настанаха просто времена в които за лицемерието почивен ден няма.Елита в Брюксел се е самозабравил.Чехия Полша и Унгария все пак са държави в които демокрацията протече по малко по друг начин.Отделно географското им разположение им позволява да имат по точна и по пълна представа за ситуацията.Краино време е Брюксел да спре да се занимава със квоти и емигранти а да помисли какво да се направи за подобряване на живота на всички европейски граждани.Отварят си очите за едни неща но си ги затварят за много други.Ако продължава така то и СКОРОСТИ няма да има просто ЕС ше се разпадне ЛОГИЧНО.

нема да е далече времето когато и на другите последни вез виза ще им показат вратата без да се обясняват на зелките о ес >>>>тези укропи са като чумата навсякъде и без покана!!!!!!!!!!!!!!!!

от Брюксел ще има чудом да се чудят кое и откъде им се е струпало на главата, защото шепа хора си позволяват да диктуват условия и да налагат наказания на суверенните полски, унгарски и чешки народи, които никога никак не са се подчинявали доброволно на чужда воля, а когато спрямо тях е употребявана въоръжена сила винаги са се изправяли и сражавали срещу нея! При това исторически тези народи не само са отстоявали свободата и независимостта си срещу външна намеса, но и недвусмислено сами са променяли историческия ход на събитията и са сменяли и тези които стоят на чело на държавите им. А започне ли се веднъж бурята на недоволството бързо ще обхване и другите народи, защото в ЕС, в сегашния му вид и начин на управление, няма равнопоставеност на страните и народите им, държавите-членки са поставени в зависимост от волята на шепа еврочиновници и две-три икономически силни страни и в сегашното си състояние ЕС е твърде далеч от това, което трябва, по замисъл при създаването му, да бъде.

Крайно време е този ЕС да се саморазтури!

Как пък ако е незаконно се брои?Брои, без сигнал за.нарушение! Що и кой? Отделно прави ли ви впечатление, че Израел има граница със Сирия, но стреля на месо. А ЕС мълчи, но гълчи нас.

Браво на чешки, полски и унгарски политици! Позор за нашите предатели! Не България приема тези квоти и хора, а продажните ни политици са съгласни на всичко, не милеят за своя народ и родина. Защо не се погрижат за най-бедните пенсионери в ЕС и болни хора, умиращи и самоубиващи се от глад, студ и мизерия в България? Ще приемат и обгрижват млади, здрави мъже, чужденци, щото имало квоти!? Ай стига,бе!

Взе ми думите от устата. Браво на политиците на тези държави. Нашите са мърши и за шепа сребърника са готови да ни поробят.

" От Брюксел отново апелират и за бързо изпращане на служители и оборудване за службата на ЕС за охрана на границите." - Аз все-още не мога да разбера логиката им: искат да охраняват границите, дават сумати пари оборудване и хора за охрана на границите, а нарушителите на границите вместо да се наказват, се приемат, и не само се приемат а им се плащат луди пари за обгрижването им, следи се строго сакън да не им нарушим някое право, внимаваме да не ги обидим. Е, защо тогава я охраняват тази граница. Да не преминат българи в Австрия и Белгия ли?

Според мен, някои лидери в Европейския съюз имат пъклен план за унищожаването на Европа. Или са абсолютни малоумници!

И двете.

са в схемата на бизнеса за легално източване на над 54 милиарда долара чрез "грижи" за тези "бежанци", а каква е другата сума, от трафика на тези "бежанци" само един господ знае, защото не може да има международен трафик на хора в такива мащаби без в него да участват цели правителства!