Въвеждат нови правила за прозрачност при еврокомисарите

Европейската комисия съобщи, че въвежда нови правила за поведение на еврокомисарите. Целта е постигането на по-голяма прозрачност.

Обратно в новината

Коментари - Въвеждат нови правила за прозрачност при еврокомисарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато от Бивол пратиха петиция с подписи да се разследва оная селска калинка Габриел за неправомерното и стокиране и безочлива злоупотреба с всякакво положение КАКВО СТАНА....ЕС казаха "абе зимаме я щото ни трябва жена за квотата,тва че е мошеничка и не става за нищо особено за ДИГИТАЛИЗАЦИЯТА да ми отговаряла...ще заметем" СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ

Кой ще ни каже не как се избират еврокомисарите а кой и как избира ЦК-то това е по важно ЕП май не тогава кой кой и те отчитат ли се на европейците за какво им харчат парите за своите прищявки защото това е точно така на когото си искат на него дават ! И ножа и хляба в тях а парите техни ли са май не тогава на кого се отчитат май на никого ?

Като сме в ЕС,сме с най-ниските пенсии,а плащаме най-скъпата вода и най-скъпия ток !И съответно са ни некачествени тези услуги в България !Вярно е !

Комисари нима Мара не знае с какви доходи и беднотия живеем.На терора от циганите ни помогнете,а не в къщи.Нямаме им никакво доверие,на бедните вдигат цените,а те да пътуват най евтино.Повече от наглите сте

Прах в очите, празни, кухи слова - прозрачност! Ейййй, комисарите, чакайте още две поколения да си заминат от Източна Еврота и тогава с помпозните изказвания.

Ами доколкото знам най- евтино е да вървиш пеша или да караш колело. За сега май прозрачни са само идеите им- като бял ненаписан лист хартия.

А защо някои страни, като Франция имат по двама еврокомисари, а други като България нито един?

А що си без шапка?

Нашата отговаря на всички нива на прозрачност и не след две, а и след двеста, пак ще отговаря.

първо соросоидите забраняват свободата на словото, после тях ги забраняват