ЕК препоръча старт на преговорите с Македония и Албания

Европейската комисия предложи на страните членки да започнат преговори за присъединяване с Албания и Македония.

Обратно в новината

Коментари - ЕК препоръча старт на преговорите с Македония и Албания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Македония не си смени името с общоприемливо ново наименование, удовлетворяващо гърците, те ще блокират всякакви опити за членство на тази държава и в двете организации! Това трябва да е ясно на всички!

...горещо препорачвам на македонците да не правят тази грешка !...далеч от евро-геискя саюз и от нато !!!...кам албанците нямам сантименти...но и за тях ще е грешка !!!...на евро-геиците им трябва нови колонии и дарjaви ,които да сасипят !!!

Македония в ЕС-тва е смърт за Рашка и Сърбия.

Няма такава опасност докато тази страна не си промени наименованието, което да се приеме от гърците!

Аз препоръчвам на Могерини ако има деца и внуци да им плете терлици и ръкавици вместо да си пъха носа в работи които не са и ясни или се прави на халтава, тя е само говорителка като всички останали комисари.

Това е чиста проба лицемерие - чухме какво каза Макрон, естествено, без съгласието на Франция нищо няма да стане. Но разбирайки какви ще са политическите последствия от отхвърлянето на Албания и Македония, на споменатите страни се пробутват идеите за някакви преговори, условия за това или онова...което ще бъде протакане до безкрай. Дано в тези страни разберат за какво става въпрос.

Помислете си колко ЕУ е единогласно щом в един и същи ден излизат две противоречиви статии.Франция казва не , тази мохамеданка казва да.

Горките Албания и Македония!Не знаят какво ги чака!

Не бе човек, ЕС не знае какво ги чака когато тези влезат в европейският пандиз.

Хак им е!

Как ще коментира великият европейски и световен стратег и дипломат Борисов изказването на френският президент Макрон относно разширяването на европейския съюз,нещо не се получава за европееца на годината!!!!!!Ч

Долни крадливи твари, толкова сте смешни и двулични, че все по малко някой ви вярва. До кога ще ти тъпчете с храни второ качество бе мръзни брюкселски бюрократи и говорите глупости за равноправие и демокрация. НАДМЕНИ ДВУЛИЧНИЦИ!

кръвопиици с дебели задници в брюксел ... трябва да има членки да плащат членски внос ... иначе ще им изстинат местата ...

1. Акция пасъчна буря в столица ! Доставят безплатно качествен пясък за стройтелство ! Жителите на район Младост приветстват мероприятия . 2. Автокаскадъор причинел ПТП на съзтезателен пист , град Варна , се явява доброволно в местното РПУ , официално облечен , без черен чорапогащник . Оказа се , бил в композиторният лист на служебни издирваните лица от ИНТЕРПОЛ , КАКТО и ЕВРОПОЛ повече от 5 години . Полицията ще му връща награда за оказана помощ . 3. Деси Ванчето , прочутата кметица от Младост, столичен картел , оказа се след дактилоскопичен сравнителен тест като не истинската кметица район Младост, Столица , Г-ж Кметица . Имало грешка .

Разкол между треторазрядните чиновници в ЕС! Чиновника Юнкер вика " Приемай", оттам Макаранчо вика " Нема да приемаме"! Чиновничката Могерини вика " Ше приемаме", друг ще се изцепи " Нема да приемаме"! И накрая квото кажат " белите каски на шорош" и Шорош това ще направят треторазрядните чиновници- комисари, евродепутати и т.н.!

Магерини нещо нетърпелива, да пита берлускони какво да прави с албанците! той знае, като мусолини.Казуса е лесен- 1/3 от македония за велика албания, те се плодят като зайци и 2/3 аншлус към българия.

Братя македонци, нито в НАТО нито в Европейски съюз ще влезете като савостоятелна държава ... Вашият път към Европа минава през България! Никой не е по голям от хляба, пък бил той и "македонец" !!!

Бързат вече еврогейтаците, че вече усещат разпада на еврогейското си изчадие. Вече приемат държави и с етнически проблеми.

Хайде сега ти бързо към 4-и километър, да те прегледат и да си изпиеш хапчетата...

Деби, на 4-ти километър на теб ти е мястото.

Старт на преговорите нищо не значи. Турция преговаря с ЕС от 40 години.

Значи, значи много за балъци дето продължават да вярват на еврогейовете а и ''дейността'' на боко трябва да се подкрепи особнено като ще става и чиляк на европата....

Могерини пуска една партенка за Западните балкани, Макрон - противоположната! Въобще това е евроатлантическата солидарност! Всеки дърпа чергата към себе си и познайте кой ще я издърпа накрая! Пак Балканите (не само Западните!) ще са с голямата лъжица и горещата супа!

За нас по-важни са сърбите, защото през Сърбия е пътят ни към Европа. Минавал съм през Сърбия, когато се водеше войната. Цялата им земя беше обработена, за разлика от нашата, която тогава тънеше в бурени. Работлив народ са и заслужават, ама като не са евроатлантици, незнам...

Други шарани ще ловят, каквито буха България! Никой не ги иска за доброто на народа им, искат ги за територията. Ще ги смачкат като българите и ще ги зомбират. Целта им е да имат колонии, които да им бачкат, а разни Меркелки да си живуркат! О неразумний народе, кога ще се опомниш?

Колко по-хубаво беше сега да сме с Русия а? 7800 рубли заплата 9/100000 убийства

Сега като си в ЕС да не взимаш заплата като в Люксембург? Че им ядеш и второкачествените храни, с които ни лъжат. Ама че логика!

Както винаги едните се правят на добри а другите на лоши:)))Макрончо ви каза че е против и ще си намери съюзници за това ама вие ''искате та искате'' да ги ''приобщите'' ..Стига вече с долнопробни шантажи защото няма как да искате реално Македония да я приобщавате след като името и се незнае..

Началото на края !!

краят на края. началото беше, когато приеха България. В един съюз вкараш ли България и чалмите от Албания- пиши го бегал!

За матицата ти шумадия ли?

въпрос на време е Косово да се обедини с Албания, а Македония да се разцепи по етнически признак. Така ще се приеме "велика" Албания в организациите, а Югозападна България ако още иска да се казва Македония, все ще си е в кьощето и ще скимти тихо за някоя троха от ЕС.

Идеалният вариант е Велика Албания (Алб + Кос + 1/2 Мк) и Велика България (Бг + Мк + Ро), ама кой ще позволи две приятелски една на друга държави да станат фактор на Балканите? Скараха ни с Македония, създадоха Румъния с измисления й език. И това с мълчаливото одобрение на Русия.

Бойко го натиснаха да подпише договора за 'добросъседство' с макетата, който е напълно в ущърб на нашите национални интерси, за да могат евро-боклуците да прилапат и Македония. Така след антикомуниста Желев, който призна Македония за държава, Бойко под ръководството на ЕС напълно сложи кръст на историческите претенции на България.

Македония няма как да влезне в ЕС и където и да е защото такава Държава не съществува-Гърците и ние Българите най-добре знаем. Албания, не е и никога няма как да стане правова държава понеже е Ислямска държава,а там властва шериата. То все едно Турция да влезне и тя-никога, ако влезне, то този ЕС , ще се е разпаднал. Целта не е в ЕС ДА ВЛИЗАТ ТЕЗИ, А македония ДА Е в Нато-като територия разположени натовски ракети, това е.

Шериат има само в главата ти. Изглежда не си стъпвал там никога и си плещиш каквото мозъчето ти е в състояние да измъдри.