Коментари - ЕК налага ”финансови корекции” върху 180 млн. лева за МОН | dnes.dir.bg
назад

ЕК налага ”финансови корекции” върху 180 млн. лева за МОН

Еврокомисията прекрати плащания по оперативната програма „Наука и образование за интелигентен растеж”, съобщи служебният образователен министър Нилолай Денков.

Обратно в новината

Коментари - ЕК налага ”финансови корекции” върху 180 млн. лева за МОН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни лъжи на тоя министър. ЕК опроверга неговото твърдение, че има спиране на средствата за наука.

стига сте плакали,искате евразия ,искате радев,искате бсп,о забравих искате русия ,сега е ваша,

Това е предизборен шантаж на ЕС спрямо отказалите се от управлението на Родината.Дружката на Барозу се оправда с подалия оставка защото беше бит и разбит от двама "новобранци" на политическата сцена.Ще се окаже,че спирането на парата по оперативните програми е бухалката за управлявалите до скоро.ЕС не се занимава да гони дивото-връзва питомното и попа и селото е мирно!:)))Съд ли прокоратура ли-като няма държавна пара за кражба-всичко е ажур!:)))

Веднъж бъди мъж и си признай,че всичко минава през тебе и ти ОТЧИТАТ. От общини до МВР, от МВР до МЗ . Всяко ведомство по всеки проект.Цъкат пари , а по програмите предварително залагате критерии , удобни за фирмите отчетници, а ако някой се проведе идва машата КЗК. Прокуратурата не разследва , тя удобен защитник на вашите престъпления. А някой ако се обади го давате за осиране на медиите бухалки. Изяде хляба на 1 милион човека избягали от БГ .

Ще има финансофи КУРекции.

Как пък веднъж този Борисов не видя грам вина в себе си. Поведение на 6-годишно разлигавено детенце. И това недоразумение ни управлява. Този льохман събра няколко мил.докато се правеше ту на ущипана девица, ту на батман, ту че лети като фърковатата чета, а на практика само да се угледаш виждаш дедна съсипана държавица. Потънала в прах и мръсотия. Със застаряло население, което вече няма сили да се бори с корупцията от бедност и отчеяние.

Как не видял вина? Има голяма грешка и тя се казва Кунева и ЧОВЕКЪТ си го призна. Срам и позор за тези, които се връзват на театралните постановки.

Да ни обясни ТИКВАТА, как така пак се е издънил. Тепърва ще събираме "плодовете" от мутренското му управление.

Тиквоча пак се насра...ще гласувам за него да ни довърши

Благодарим ВИ госпожо Кунева, вие работите само и единствено за България, но по-добре спрете че вече не искаме да Ви ядем попарата която надробихте за нас .

БСП просто са с лош късмет. Все заварват проблеми в държавата. Бай Тошо им остави кофти икономика, та Луканов за 7 месеца се принуди да обяви фалит. После Ренета Инджова им остави кофти държава, та й фалираха 14 банки няма и две години, след като взеха властта. После Борисов 1 им остави кофти държава, та фалираха още 2 банки, та и леко им спряха еврофондовете. ..сега същото, бе! Кофти късмет, не е друго! Да поръчат водосвет!

Чл. 108. (2) Министър-председателят ръководи и координира общата политика на правителството и носи отговорност за нея.

Този член важи само ако Борисов е на власт. Ако е Луканов, Виденов, Станишев или Орешарски - важи члена "То така си беше"

Кунева е на всеки километър, където е далаверата, там е и Кунева.

ама всеки знай, че родителят на генералът на ГЕРПът беше НДСВто, т.е. Пръмова и Борисов са си от една партия-майка (а баба им - БеКаПето).

интересно мие че не знаят защо нека ви кажем когато крадоха по програми и оставиха фирмите почти без клиенти им беше добре във всяка една свера сега брюксел зе да гледа е нека види нереалното как са прекарани стотици клиенти дори без да са ходили на курс е това дано види щото правеха хората на глупаци е лакомия сигорно има програми се още та вирят носове

Отново герберастите ....... оплескаха пейзажа!!!!!!!!!! Или пак някой друг им е виновен!!!!!!! Да се появят и пак да "ръсят" мозък, че някой не може да чете писмо!!!! Но хайде стига вече!!!! До гуша ни стига с тези образовани хора, да прочетат повече от Винету и не само как да откраднат пари!!!! Да си ходят, кой от къде е!!

Защото ние не режем от годишната си вноска за евробюджета, въпреки че чиновниците в Брюксел най-малкото пилеят като за последно. Пък и честността им е под съмнение, не са целите в бело.

спрете вностката и я даваите на путин.

Бойко Борисов е невинен пак. Виновна е Кунева.

Кунева - депутат! Тя каза, че това не е вярно, и че ако се спазват нейните препоръки ще се получат всички средства по евро-програмите! Завитсници!!!

Създава се общ фронт на мафията срещу "соросоидите" - демократи, неолиберали, реформатори, десни, хуманисти, правозащитници и пр. и вероятно няма да бъдат представени в новия парламент, което пък няма да е за лошо.. БСП се е вторачила и към патриотичния вот и се превръща в национал-социалистическа партия. Бежанците катализират този процес. БСП очаквам да спечели категорично и няма да има затруднения за общо управление с ДПС и дори с ГЕРБ. Леки разминавания ще има с патриотите и Марешки. Други формации няма да влезат.

БСП нацистка партия ли е!!! То и в Русия на власт са фашистите

Помиярски народ от просяци, дето само чака някой да го хрантути. Срам ме е, че съм българин.

Някога имахме производство, което беше унищожено умишлено от т. нар. ДЕМОКРАЦИЯ.

От вас, комунягите, другарче.

Като я забатачат (с кражбите на европари), бързат сложат временно правителство (Близнашки, Орешарски), колкото да размътят водата и да продължат да крадват в сумрака ...

Не са виновни комунистите - виновни сме ние че издигаме и търпим изроди и крадци да ни управляват, а те нямат боя! Ако има малко ум в главите на избирателите - никога няма да дадем власт на вече управлявала след прехода партия. До сега гласувахме за партии и станахме най-бедните. Сега трябва да се срине този модел окончателно, шанса ни беше референдума на Слави, но ние изпуснахме този шанс, защото сме прости и не се вдигнахме да защитим интересите си! Роби! Вижте румънци и гърци как си отстояват интересите. Вижте ни и ние какви роби сме!

Ай ся, почти цяла Европа я управляват някакви много странни птици, нашите не са никакво изключение. Вярно ние сме отговорни за нашите си избраници, за имигрантолюбката Меркел да си отговарят немците, за корумпираните до уши шашовци французите и т. н. Всяка коза за свой крак.

Господин Лъжа няма ли да се обади откъде Банкя!

"... От Министерството уточниха, че ще я покрият от своя бюджет.... " Пак аз (ние) ще плащаме. А бе, на идиоти ли ни правите ?! Ужас ..., нямам думи!

Защо ЕК ни реже парите ?? Защото сме лакеи и плебеи !

Кунката каза, че няма корекции и резане на пари, а че лошо е прочетено писмото от Брюксел. Молиме писмото пак да се прочете, но правилно.

И какво е разяснено в повече от съобщението преди 2 дни? Май нищо. Че програмите са кухи, това е пределно ясно. Разбира се, основната слабост е какво се очаква като реален и материален резултат от тези алабализми за "научен и интелектуален прогрес". Едни "някакви си" милиони ще потънат в познатите джобове, а резултатът ще е няколко къщурки в които ще се проведат няколко семинара и кръгли маси, може и "обучение" - любимата тема на фондациите. Ще се снима напудрен материал за отчета, а на края кой от къде е дошъл. То нали се нацвъкаха тези технологични паркове, само дето няма технология и производства, а оглупяли телефонисти се правят че дават акъл от Англия или Германия.

Защото сме прокажен народ и прокажена държава, управлявана от пребоядисани комуняги, като банкевската мутра. Който това не е разбрал...

Бетовен и комунистите, бе ти си изперкал. То те това е проблемът на маргиналите, и след 100 години ще се оправдават с някакви си отдавна забравени комунари. И ще си дърпат държавата назад.

За кунева,увисналата джука няма ли прокурор,съд и затвор?

То пъ една наукааа...

Щом най-престижното ни учебно заведение СУ Климент Охридски е на 754 място в света,смятай какво ни е образованието.

Да, на колонизираната от западните корпорации България наука не и трябва! Все пак прости хора по лесно се манипулират и управляват!

Крадат, влачат ... и после - мноооого успокояващо - взимат пари от бюджета, тоест от Нашите Данъци! А Кривоустата, да, продължава да се прави на севтица, но НЕ й вярваме! Аман от словоблудства!

За руски мекерета европейски пари НЕМА ДА ИМА! Всичките европейски пари ще бъдат спрени!

И при Жан Виденов беше така, след това и при Станишев. Затова Жан окраде спестяванията на хората, а Станишев взе сума си ти държавни кредити и ни ги трупеса, като си гласува закон, че нямаме право да го съдим. Ама идиотите плащат и не помнят! Ей, прост народ бе!

Само да ви кажа, ако не знаете, че освен здравна, съдебна и други мафии има и научна мафия.

Тя госпожа Кунева-Пръмова където не е минала , там не е осралаааа

Пищоффф - клозетния разтговор изпод магнолията.. С " ТИ СИ ГО ИЗБРА!" на Коката..

В Министерството на Образованието са си същите чиновници. Само дето след рокадата някои минаха в по-горни позиции (напр. от зам. мин в мин. на МОН)

Няма по жадна за власт другарка в държавата.Както казва Паисий поради что се срамиш да се наречеш Пръмова.Или те е срам от него.Къде ли не се навря другарката, то не беше министерства то не беше еврокомисар.То не беше лапане и като мазно петно на повърхността на мътилката се чуди и сега къде са навре отново в политиката само и само да лапа.Няма да и стигне пенсията от хиляди евро на еврокомисър и гробокопач на енергетиката и на други отрасли на държавата

ЕК установила нередности в ресора на Кунева...Каква изненада!

Колко народ се извърви до Брюксел и обратно, за да "работи" по тези проекти и колко пари се източиха през последните години? Омръзна ми вече от пиявици смучещи моите нещастни данъци, които си плащам, за да работя.....

ама и то е ЕВРОГЕЙСКО: още 3 жалби срещу регистрацията на "ДАЙ, България" В първата Яне Георгиев Янев се оплаква, че заради коалицията с ДЕОС и "Зелените" ще пострада бизнесът му с вибратори.. защото е събирал активно подписи с други представители на гей общността пред своя секс шоп, а сега гласът им щял да бъде подменен, защото "едно е гей, съвсем друго е горски и трябва да се прави разлика".

на сайта на ЦИК.. Дословно - "Ако подобна подмяна на нашата воля бъде допусната, реално голяма група гей и фетишисти рискуват да бъдат излъгани и от това да пострата моят бизнес. Кой ще си купи вибратор от мен, след като е бил подведен и заблуден пред самия магазин, от самия мен да се подпише?"

Акълът ми не го побира това! (Сигурно защото не е много!) Дават ти 25 милиарда за следващите 5 години. Срещу тях ти искат ясен проект по ясни правила и ясен контрол по изпълнението. Все едно някой да ми каже направи списък какво ти трябва за у вас, после си го купи и ако установя, че не си ги откраднала ще ти подаря желаното! ..и ние не ги взимаме, защото думата ЯСНО, все ни става на "ясно! Ще се гепи!". Мила родна КЪРТИнка..!

Ами като гласуваш за мутрата Бойко Методиев Борисов какво очакваш? Мутрата си е мутра. Цял живот е крал и ще продължава да краде. Сега с простотията си ще доведе и БСП на власт. Стари седесари ми разправят, че мислят дали да не гласуват за БСП, за да разкарат мутрафона и Калинките му.

Опряхме до същината на въпросЪ: За коя партия да гласувам? Моля, конкретно!

да гласуват за ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО, или да речем за ГЪЗ-ЗНАМЕТО.. Видни наследници на обидения на народа, техен вожд. Дето генетично им заложи клетъчното деление на люспи, крилца, кълки и прочие елементарни частици.. Пърдон - по файтон предани партийци..

Като си куха,къде ти е акъла?

Троловете на ГРОБ се опитват да ми кажат, че вината за спрените пари е на служебния кабинет?!?!?! Та те работят от няма и 10 дни. Засега само с "бомбите" на Тиквун се разправят - днес падне осветлението в тунел, утре покрива на някоя "ремонтирана" гара... и т.н.

ОТ Е С, ЩЯЛИ ВЕЧЕ ДА ПРАВЯТ ОГРАНИЧЕНИЕ НА, КОНТЕЙНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, НЕ КАКТО ДО СЕГА НА ЕДИН БЪЛГАРИН ПО 4 КОНТЕЙНЕРА, А ПО 1 КОНТЕНЕР НА 1 ЧОВЕК... НЯМА ПО ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ ОТ ДОБРИЯ Е С ...Д а им благодарим за тези хубави 10 години еврофондове, където накараха хората да бъркат в кошовете!

Защо му спряха парите ??

Още не са, почакайте БСП да спечели ;))

Страх, а?

И кой е виновен сега, куха ми лейчице? Моля те, кажи ми, че вие от ГЕРБ сте невинни. Моля те!

Как що? Щото Сегашният министър на МОН (Денков) беше Зам. на Кунева и заедно забъркаха кашата заради едни 3-4 млрд., дето тръбваше да се дадат на "правилните" хора. Напр. да се създадат безотчетни "Центрове за Върхови Научни Постижения"

поредното доказателство, че гербаджиите или много, много голямата част от тях, са кръгли идиоти.

Вчера се чудих, защо освиркват Герджика на награждаването на Григор Димитров. Хората са прозолриви и са го усетили, че изпълнява политическа поръчка. За образователен министър е сложен човек, уволнен от Кунева. За здравен министър е сложен най-големият противник на Д-р Москов. Някои ще кажат, това е случайно. Вярно, Герджиков не е подбирал министрите. Но можеше да има изисквания към Радев да не се назначават реваншисти в неговия кабинет. Ако продължават с антибългарската си политика, тези служебни реваншисти ще бъдат изметени!

За всички бе ясно,че крадлив боко организира махането на проф.Танев и назначаването на кунева защото първият бе осигурил 3млрд.по европейски програми.Та боцко махна Танев и назначи кунева именно за да се откраднат възможно най-много средства.Който не е запознат с европейските програми(95% от българите)не знае,че от там пари не могат да се откраднат.Крадат се обаче от държавният бюджет след предварително одобрение от ЕК.Сиреч нашите си взимат=крадат парите от бюджета,а ЕК след това отказва да ги възстанови на България заради злоупотреби,това обаче ставаше пост-фактум.Сега от ЕК разбраха за тази далавера с бюджета и че тук няма кой да потърси отговорност на управляващите и спират или не одобряват програмите много по-рано,преди нашите управляващи крадци да са си ги отпуснали от бюджета.Та затова е и скандала.Боко обвини кунева за спрените пари,а тя му отговори завоалирано,което означаваше,"нали затова ме назначи,а сега се правиш на ни лук ял,ни лук мирисал".

В джамхирията се развихрило едно писане на проекти за .. "Центрове за Върховни Постижения" (инициатор, МОН). Дет' се вика другарите Денков и Пръмова впрегнали каруцата пред коня. А пък, Айшето рекла на Асан: "То циганетата немат ляб да едат, ти шушляк си му купил"

То се видя, от техните Еврофондове, които до сега даваха, народа на България тъне в лукс и минималната заплата е 3 000 лева, България стана рая на земята...Ама искам да не ни дават нищо и да се разкарат от този цигански Е С !

по закона на настъпаната мотика щом бай ганйо докара крадливите комунисти на власт и евреите им спират дажбата

Тай пача какви ги е забъркала?

Не искам, пари от Брюксел, а искам златото на България да е в наши ръце, а не в Ръцете на Фирмите от Е С и Канада! От Е С, така говорят все едно те ни помагат от добро сърце...Няма такива мошеници и Брюкселски манипулатори! България, плаща за годината 1 000 000 000 милярд, членски внос,а получава Еврофондове от 800 000 000 милиона, тия съвсем ни вземат за малоумни! Не стига, че ни направиха Рой на Мигрантите, ами и да им плащаме, а народа да си мисли, че те ни дават от ДОБРО СЪРЦЕ ! XEXEXEXEXE AXAXAXAXAXAX XOXOXOXOXOXO

Аман от папагали: За 8-те години от членството на България в ЕС държавата е внесла в бюджета на общността 6,2 млрд. лева, а е получила 20,9 млрд. лева, съобщи bTV като се позовава на писмен отговор на финансовия министър Владислав Горанов до депутат от ГЕРБ.

ти НАРЕД ЛИ СИ? АЙ СТИГА БЕ ЗА МАЛКО ДА ТИ ПОВЯРВАМ, ЗА ТОВА БЪЛГАРИТЕ ПОЧНАХА ДА БЪРКАТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК??????

ВЪНШНИЯ ДЪЛГ Горанчо да го е упоменал, чадо!! Щото от 9,48 млрд. лева вече на 26,9 МИЛИАРДА сей възнесъл.. Пък и обезпечението на валутния борд от 211% на 160% е паднало.. Та де го видя ти КЕЛЕПИРА???

И какво, умньо ще направиш с златото? Индийска сватба?

Ами ако дойдат националистите на власт и това ще стане!

Идиоти, виете като магарета, без да четете! "А днес тя бе категорична, че няма спрени евросредства и няма да има."

Виж си как Дончея през АВГУСТ я е посочил с НУЛА усвоени евросредства.. Иначе си прав.. КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНО, ТОВА ДЕТ ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗАПОЧВАЛО..

"Фен" или "рода"?