Коментари - ЕК е против разселването на палестинци, 50 от тях загинаха при удар по училище в Газа | Днес.dir.bg

ЕК е против разселването на палестинци, 50 от тях загинаха при удар по училище в Газа

"Хизбула" и Израел си размениха днес ракетни удари в район в близост до ливанско-израелската граница

Обратно в новината

Коментари - ЕК е против разселването на палестинци, 50 от тях загинаха при удар по училище в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

Ако тези жертви цивилни ги бяха направили Руснаците в Украина беше да вият Европеиците като гладни кучета

Че те ватниците освен с цивилни, с кого воюват в Украйна !? Израел трябва да смачка до край това чумосано племе "палестинци - хамасци" и то до крак !

Еврогейския съюз бил против. Ами нали всички тези конфликти разпалвани от ФАЩ и Еврогейския съюз е в основата на всички бежански кризи.

Израел им даде време и коридори да се изнесат. Палестинците не искат да се изнесат. Техните свещени книги им казват, че всеки загинал във война с неверниците отива в рая и заедно с него 70 души от неговте роднини. Те искат да умират. Извратено е, но е факт. Тяхната религия е извратена.

Просто погледнете последните разобличения на израелската война под "фалшив флаг" в Газа на сайта https://www.globalresearch.ca Изберете горе вдясно бълг. език. Например: ✔️"Видео: „Оправдано отмъщение“ и историята на израелските „фалшиви флагове“ (2001-2023): Палестина, представена като „агресора“ Нахлуването в Газа: част от по-широката програма на израелското военно разузнаване" https://www.globalresearch.ca/the-invasion-of-gaza-operation-cast-lead-part-of-a-broader-israeli-military-intelligence-agenda/11606 ✔️"Дали битката между Газа и Израел е „фалшив флаг“? Позволяват ли да се случи? Тяхната цел е „да заличат Газа от картата“?" https://www.globalresearch.ca/is-the-gaza-israel-fighting-a-false-flag-they-let-it-happen-their-objective-is-to-wipe-gaza-off-the-map/5835310 ✔️"Видео: „Изтриване на Газа от картата“: Програма за големи пари. Конфискуване на морските запаси от природен газ на Палестина" https://www.globalresearch.ca/israel-gas-oil-and-trouble-in-the-levant/5362955 ✔️"Геноцидът в Газа продължава. Филип Джиралди Израел е необуздано чудовище, което застрашава всички ни" https://www.globalresearch.ca/gaza-genocide-continues/5839039 ✔️"Разкрит официален „таен“ израелски документ: Изгонете всички палестинци от Газа, израелското министерство на разузнаването Документ на Министерството на разузнаването, разкрит от Local Call и +972, показва как идеята за прехвърляне на населението към Синай е достатъчна за официални дискусии." https://www.globalresearch.ca/expel-all-palestinians-gaza-recommends-israeli-govt-ministry/5838581 ✔️А това е друга обосновка на продължаващата "израелска война за отмъщение" в Газа (авт. превод на браузера): "Няма прекратяване на огъня, тъй като семейството на британския премиер подписва споразумение с Израел за природния газ в Газа" https://needtoknow.news/2023/11/no-cease-fire-as-uk-prime-ministers-family-signs-deal-with-israel-for-gazas-natural-gas/

Бомбардировките на израелската армия и пълно разрушение на църкви, болници, университет, парламент и цели жилищни квартали в Газа е извън всякакъв разум и международни закони и се нарича ИЗРАЕЛСКИ ТЕРОРИЗЪМ! Израелската армия изравни почти напълно със земята цяла северна Газа, сега пускат листовки над южна Газа, всички цивилни да се махнат оттам, но те няма накъде да отидат, границата с Египет е затворена, а северна Газа е окупирана от Израел и разрушена до основи. Затова сега Египет се готви да навлезе в Газа, да обяви забрана на полети на израелски бомбардировачи над Газа и да обяви война на Израел, ако се наложи: "СЕРИОЗНО РАЗВИТИЕ: ИЗРАЕЛ-ГАЗА" https://cutt.ly/iwUoLTvf Хал Търнър направи интересен коментар относно разкритията за израелския министър Бен-Гвир, който има своя собствена "милиция" извън нормалните израелски структури: "Израелският „военен кабинет“ иска Нетаняху да бъде свален от власт; Разкриха: Министър има собствена "милиция"" https://cutt.ly/IwYF34jj Възможно ли е цялата тази "атака" да е била; 1) Инсценирано от израелското правителство, за да предостави причина за етническото прочистване на палестинците, за да заграби петрола и газа край бреговете на Газа, или 2) Умишленото израелско участие в атаките, за да се придвижат напред отдавна застоялите планове за канал Бен Гурион? Представете си министър със собствена „милиция“, който може да действа извън нормалното правителство. Възможностите са безкрайни. Това разкритие, че министър Бен-Гвир има своя собствена милиция извън нормалните израелски структури, добавя динамика с заместващ знак към тази най-тежка ситуация. Възможно ли е целият Близък изток - и може би целият свят - да се насочи към война, защото някаква измамна милиция, работеща за правителствен министър, е направила нещо, което сега се нарича "терористична атака срещу Израел?" Никой наистина не знае.

Къде сте бе демократичният свободен свят,къде сте.Срам и позор сте за човечеството избити са хиляди деца и в момента ги избиват ,а геноколожката направила някакъв оглед.Срам ме е че живея в един свят с вас,срам ме е ама кво да направа.

Кой нападна невинни израелски деца и жени, избивайки над 1500, при ужасни мъчения, с всякакви изродски прийоми... А вие, привържениците на ислямския тероризъм, зашитниците на Хамас и Хизбула, защо се криете тук, пишейки възхвала на Аллах Акбар, а не отидете в Газа при вашите вдъхновители?

Светът е сив, Джек. Проблемът е, че все повече хора се трепят за полза на техните си елити и им се връзват на наративите. То всеки за себе си е добрият, а другите са лошите. Ако не внимаваме след Украйна идват букурещките 9. Само кaто се погледне как са подбрани, може да ги наречем "expendables".

Чакай бе, нали Зап.Европа вдигаше лозунги "welcome refugees" и допусна 7-8 млн ислямски скакалци. А сега, не ги иска... Стана като в детската градина, "дай ми куклата, вземи си парцалчетата"... Франция до десетина години ще е мюсюлманска държава, там вече има над 35-40% ислямски скакалци, които владеят големи части от основните градове, а броят на джамиите е 8200 към 2023 г, по официални данни на статистиката.

Ше се върна и ще си довърша работата. Няма да остане един евреин и ще има безплатен сапун за цял свят.

Ние сме по-лоши от СС.Едно живо палестинче няма да оставим

Браво, юнаци!

Повечето ви изчистих в лагерите. Малко останахте и ще ви изтребя до един. Мръсни долни евреи. Сега ви строя газови камери от ново поколение, че да не замърсявам климата, защото педалските ви задници достатъчно усмърдяват.

И кой я пита ЕК против какво е? Щом Израел е решил така, кой може да му се противопостави? И да отмени разселването? Каквото евреите са решили това ще стане!

Ще се върна и ще видя какво ще решат. Този път един няма да оставя.

И да квичат форумните руски свини, палестинци в Газа няма да има.

Просто погледни последния седмичен обзор на Бенджамин Фулфорд от понеделник, дори заглавието казва всичко: "САЩ, Израел, Полша и Украйна може да престанат да съществуват, тъй като КМ е победена" https://cutt.ly/jwYx4KtZ

Възмутен съм.

Западът е в терминална фаза на СЖПИН (синдром на жидско-придобит имунен дефицит). Жидовете отслабиха държавите и последните ще бъдат унищожени от опортюнистична инфекция от мюсулмани

Другарката Фон дер Лайен щяла да инспектира нещо си. хахах, Не прочетох цялата боза, но е комично!

Абе всички ги защитават тези мангали ама никой не ги иска. Даже и Египет. Та всеки да си отговори сам за какво става въпрос.

Когато Русия бомбардира болници в Украйна - наричат го геноцид!!!! Когато Израел бомбардира болници и училища в Газа - това е защита!!!!

Хисбула свали голям израелски дрон и разбомби израелски позиции. https://t.me/RVvoenkor/56822?single https://t.me/RVvoenkor/56823?single

...разселване,преселване,изселване ,заселване...това се е случвало на нашия народ,де от Тракия,де от Македония,де от Добруджа...се от незнам си къде.и то многократно,и всеки един от нас има в рода си такава история...и това си е наш проблем,нали,а сега кокво ми пука за някакви там някъде че трябвало незнам си какво,а че нашите сънародници в покрайнините нямат права даже и да читалищна просветна дейност...а,кое е по-важно???

Да изгониш цял народ от родината му, как може да се нарече това?

И ти ли си възмутен?

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат------> https://tyny.to/suex

Израел извършва етническо прочистване повече от месец

Израел е държава терорист!!! Западно лицемерие е потресаващо!

Че Путин още не е ликвидиран

Пък ти си руско тролче педерастче!

Ей , лайно, бегай да пикаш

Ако Путин гръмне 50 украйнци в училище, тука ще си режат вените. Ще е истерия , Генов ще се пали на жълтите павета.

И Путин ще има кой да го гръмне Ще има хора тогава на площада, ще гърми шампанско, че е пукнала свинята

Внимавай какво си пожелаваш. Защото ако Пригожин и Ген Армагедон, бяха гръмнали Путин. Украйна щеше да е изчезнала от лицето на земята.

Щеше да е изчезнала Щото тази мазна руска свиня ярмогедон /от ярмомелка, където плюска/ щяла да я унищожи Земи се скрий някъде

До Да Ти на колко години си моето момиче? Разсъжденията ти са като на първолак,затова питам за годините..

Дано се запали,че да му вкарам големия маркуч

Само афганистанци, иранци, иракчани и пакистанци може. Нали Сащ

Как така, нали баба Меркел каза: "Елате хиляди младеж!" Сега какво не ви харесва, или брадвата ви два пъти на едно място не сече? Това ли са ви Евроатлантическите цености/шмекерии? Аман от ваС!!!!

И понеже Урсула, испитва страх да разговаря с израелски представители, предпочита да говори с египетския министър Абдел Фатах. Не че е много загрижена за палестинците, но нали трябва да имитира някаква дейност!

ча на "На 11 ноември израелската армия извърши първия си удар във вътрешността на Ливан срещу автомобил в Захрани, на около 45 километра северно от границата." при който евреите убиха една баба и всичките и малолетни внучки.

Нямаше да скърбя за теб изобщо

Така писаха дори и еврейските медии... които пък бяха цитирани от нашите медии-)

Ти припомняш, но "демократичният" свят е СЛЯП !

Смела жена, не се страхува да пътува, кеф ти украйна, кеф Египет, навсякъде, където има война, тя е там и бди. Вместо да работи за ес, тя си прави екскурзии, а междувременно Европа е заливана от гости, които никой няма намерение да спре, включително и самарянката фонсмешна. Да не споменаваме проблеми като газ и горива.

Докато тоя е жив, ще имаме проблеми

Путин чифутин ли е?

Като го гледаш какво мислиш? Лице/нос/уши?! Толкова ли си прост?!

Ми мяза на монголоиден чифут По интересно е от каква порода е Милер Чифутин, ама от руските

зомбиран потурнак!

Израел са много толерантни.

Защо тази дърта корва Европа и ФАЩ не наложат на чифутите 15 пакета от санкции, не дадат на палестинците 500 милиарда долара за оръжие, а пее..раският съд в Хага не постанови арест за Натаняху навсякъде по света, както направиха с Руския и Путин.Нали тук има доказан геноцид!!! Защо?

Защото са евреи. Всичко им е простено и позволено.

Защото главният и най-голям враг на ес е русия.

Така им се ще на тия от Комисариата... а се оказа че без Русия ЕС тръгна да се прощава с това което нарича икономика-)

Ама израелците ги дундурикат, хранят, обслужват, дават им работа, ама цига@@ра е нахален, зомбиран и завистлив…

Доста парадоксална ситуация: ще им раздадат малко помощи и храна, преди да ги убият!!!

Еееее, така е по-хуманно - като "щастливи пилета"

малко ли отрепки от тоя сорт разселихте из ЕС, че даже и насилствено към Унгария и Полша.

Дните на чифутите са преброени.

Всеки който е против Израел, той е и против Америка. Което вече е много лош-шо! Защото който е против Америка, той е против демокрацията!

!

abe ebi si maikata.

Лютият ти сарказъм остава неразбран, очевидно.

Четири държави трябва да изчезнат за да се оправят нещата. Русия, Китай, САЩ и Израел.

Тая Урсула фон дер Лайен , КАКВИ екскурзии си прави до Египет ??? Европейския СЪюз е направен за да ПЕЧЕЛЯТ страните от тоя съюз... Израелците- евреи и палестинците да умират.,,. НЕ ни интересуват..

Няма санкции,няма замразяване на активи,няма осъждане на това клане от западни политици и тн.Света гузно мълчи за престъпленията срещу човечеството от Израел....

ни вопъл, ни стон! За убиване сте, Дира!

САЩ да нападне Израел. Точно както нападна Югославия за абсолютно същото нещо, което в момента се върши от Израел!!!

Мюсюлманска Русия да нападне Израел.

nyama kak da stane zashtoto USA e upravlyana ot masonitekoito sa evrei .sushtite evrei pravyat oktomvriiskata revolyuotziya v Rusia ,te plashtat pari na HItle i to ogromni kolichestva da produljava voinata i da zapochne izbivaneto na evrei za da se prevurnat v bogoizbrana i onepravdana natziya .sushtite masoni sa polovinata ot visheglasieto v beliyat dom ,a angliiskata kamara ,kudeto vsushtnost eosnova masonskata loja v London '',ta taka che nyama da se poluchi tova za koeto pitate . a kato vkluchvat Izrael v evropeski purvensta zashto sushtite tezi shaptziti ne ne zapochnat da priemat migranti ami gi izbivat ?

Коментари - ЕК е против разселването на палестинци, 50 от тях загинаха при удар по училище в Газа | Днес.dir.bg

ЕК е против разселването на палестинци, 50 от тях загинаха при удар по училище в Газа

"Хизбула" и Израел си размениха днес ракетни удари в район в близост до ливанско-израелската граница

Обратно в новината

Коментари - ЕК е против разселването на палестинци, 50 от тях загинаха при удар по училище в Газа | Днес.dir.bg

Коментари

Ако тези жертви цивилни ги бяха направили Руснаците в Украина беше да вият Европеиците като гладни кучета

Че те ватниците освен с цивилни, с кого воюват в Украйна !? Израел трябва да смачка до край това чумосано племе "палестинци - хамасци" и то до крак !

Еврогейския съюз бил против. Ами нали всички тези конфликти разпалвани от ФАЩ и Еврогейския съюз е в основата на всички бежански кризи.

Израел им даде време и коридори да се изнесат. Палестинците не искат да се изнесат. Техните свещени книги им казват, че всеки загинал във война с неверниците отива в рая и заедно с него 70 души от неговте роднини. Те искат да умират. Извратено е, но е факт. Тяхната религия е извратена.

Просто погледнете последните разобличения на израелската война под "фалшив флаг" в Газа на сайта https://www.globalresearch.ca Изберете горе вдясно бълг. език. Например: ✔️"Видео: „Оправдано отмъщение“ и историята на израелските „фалшиви флагове“ (2001-2023): Палестина, представена като „агресора“ Нахлуването в Газа: част от по-широката програма на израелското военно разузнаване" https://www.globalresearch.ca/the-invasion-of-gaza-operation-cast-lead-part-of-a-broader-israeli-military-intelligence-agenda/11606 ✔️"Дали битката между Газа и Израел е „фалшив флаг“? Позволяват ли да се случи? Тяхната цел е „да заличат Газа от картата“?" https://www.globalresearch.ca/is-the-gaza-israel-fighting-a-false-flag-they-let-it-happen-their-objective-is-to-wipe-gaza-off-the-map/5835310 ✔️"Видео: „Изтриване на Газа от картата“: Програма за големи пари. Конфискуване на морските запаси от природен газ на Палестина" https://www.globalresearch.ca/israel-gas-oil-and-trouble-in-the-levant/5362955 ✔️"Геноцидът в Газа продължава. Филип Джиралди Израел е необуздано чудовище, което застрашава всички ни" https://www.globalresearch.ca/gaza-genocide-continues/5839039 ✔️"Разкрит официален „таен“ израелски документ: Изгонете всички палестинци от Газа, израелското министерство на разузнаването Документ на Министерството на разузнаването, разкрит от Local Call и +972, показва как идеята за прехвърляне на населението към Синай е достатъчна за официални дискусии." https://www.globalresearch.ca/expel-all-palestinians-gaza-recommends-israeli-govt-ministry/5838581 ✔️А това е друга обосновка на продължаващата "израелска война за отмъщение" в Газа (авт. превод на браузера): "Няма прекратяване на огъня, тъй като семейството на британския премиер подписва споразумение с Израел за природния газ в Газа" https://needtoknow.news/2023/11/no-cease-fire-as-uk-prime-ministers-family-signs-deal-with-israel-for-gazas-natural-gas/

Бомбардировките на израелската армия и пълно разрушение на църкви, болници, университет, парламент и цели жилищни квартали в Газа е извън всякакъв разум и международни закони и се нарича ИЗРАЕЛСКИ ТЕРОРИЗЪМ! Израелската армия изравни почти напълно със земята цяла северна Газа, сега пускат листовки над южна Газа, всички цивилни да се махнат оттам, но те няма накъде да отидат, границата с Египет е затворена, а северна Газа е окупирана от Израел и разрушена до основи. Затова сега Египет се готви да навлезе в Газа, да обяви забрана на полети на израелски бомбардировачи над Газа и да обяви война на Израел, ако се наложи: "СЕРИОЗНО РАЗВИТИЕ: ИЗРАЕЛ-ГАЗА" https://cutt.ly/iwUoLTvf Хал Търнър направи интересен коментар относно разкритията за израелския министър Бен-Гвир, който има своя собствена "милиция" извън нормалните израелски структури: "Израелският „военен кабинет“ иска Нетаняху да бъде свален от власт; Разкриха: Министър има собствена "милиция"" https://cutt.ly/IwYF34jj Възможно ли е цялата тази "атака" да е била; 1) Инсценирано от израелското правителство, за да предостави причина за етническото прочистване на палестинците, за да заграби петрола и газа край бреговете на Газа, или 2) Умишленото израелско участие в атаките, за да се придвижат напред отдавна застоялите планове за канал Бен Гурион? Представете си министър със собствена „милиция“, който може да действа извън нормалното правителство. Възможностите са безкрайни. Това разкритие, че министър Бен-Гвир има своя собствена милиция извън нормалните израелски структури, добавя динамика с заместващ знак към тази най-тежка ситуация. Възможно ли е целият Близък изток - и може би целият свят - да се насочи към война, защото някаква измамна милиция, работеща за правителствен министър, е направила нещо, което сега се нарича "терористична атака срещу Израел?" Никой наистина не знае.

Къде сте бе демократичният свободен свят,къде сте.Срам и позор сте за човечеството избити са хиляди деца и в момента ги избиват ,а геноколожката направила някакъв оглед.Срам ме е че живея в един свят с вас,срам ме е ама кво да направа.

Кой нападна невинни израелски деца и жени, избивайки над 1500, при ужасни мъчения, с всякакви изродски прийоми... А вие, привържениците на ислямския тероризъм, зашитниците на Хамас и Хизбула, защо се криете тук, пишейки възхвала на Аллах Акбар, а не отидете в Газа при вашите вдъхновители?

Светът е сив, Джек. Проблемът е, че все повече хора се трепят за полза на техните си елити и им се връзват на наративите. То всеки за себе си е добрият, а другите са лошите. Ако не внимаваме след Украйна идват букурещките 9. Само кaто се погледне как са подбрани, може да ги наречем "expendables".

Чакай бе, нали Зап.Европа вдигаше лозунги "welcome refugees" и допусна 7-8 млн ислямски скакалци. А сега, не ги иска... Стана като в детската градина, "дай ми куклата, вземи си парцалчетата"... Франция до десетина години ще е мюсюлманска държава, там вече има над 35-40% ислямски скакалци, които владеят големи части от основните градове, а броят на джамиите е 8200 към 2023 г, по официални данни на статистиката.

Ше се върна и ще си довърша работата. Няма да остане един евреин и ще има безплатен сапун за цял свят.

Ние сме по-лоши от СС.Едно живо палестинче няма да оставим

Браво, юнаци!

Повечето ви изчистих в лагерите. Малко останахте и ще ви изтребя до един. Мръсни долни евреи. Сега ви строя газови камери от ново поколение, че да не замърсявам климата, защото педалските ви задници достатъчно усмърдяват.

И кой я пита ЕК против какво е? Щом Израел е решил така, кой може да му се противопостави? И да отмени разселването? Каквото евреите са решили това ще стане!

Ще се върна и ще видя какво ще решат. Този път един няма да оставя.

И да квичат форумните руски свини, палестинци в Газа няма да има.

Просто погледни последния седмичен обзор на Бенджамин Фулфорд от понеделник, дори заглавието казва всичко: "САЩ, Израел, Полша и Украйна може да престанат да съществуват, тъй като КМ е победена" https://cutt.ly/jwYx4KtZ

Възмутен съм.

Западът е в терминална фаза на СЖПИН (синдром на жидско-придобит имунен дефицит). Жидовете отслабиха държавите и последните ще бъдат унищожени от опортюнистична инфекция от мюсулмани

Другарката Фон дер Лайен щяла да инспектира нещо си. хахах, Не прочетох цялата боза, но е комично!

Абе всички ги защитават тези мангали ама никой не ги иска. Даже и Египет. Та всеки да си отговори сам за какво става въпрос.

Когато Русия бомбардира болници в Украйна - наричат го геноцид!!!! Когато Израел бомбардира болници и училища в Газа - това е защита!!!!

Хисбула свали голям израелски дрон и разбомби израелски позиции. https://t.me/RVvoenkor/56822?single https://t.me/RVvoenkor/56823?single

...разселване,преселване,изселване ,заселване...това се е случвало на нашия народ,де от Тракия,де от Македония,де от Добруджа...се от незнам си къде.и то многократно,и всеки един от нас има в рода си такава история...и това си е наш проблем,нали,а сега кокво ми пука за някакви там някъде че трябвало незнам си какво,а че нашите сънародници в покрайнините нямат права даже и да читалищна просветна дейност...а,кое е по-важно???

Да изгониш цял народ от родината му, как може да се нарече това?

И ти ли си възмутен?

И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат------> https://tyny.to/suex

Израел извършва етническо прочистване повече от месец

Израел е държава терорист!!! Западно лицемерие е потресаващо!

Че Путин още не е ликвидиран

Пък ти си руско тролче педерастче!

Ей , лайно, бегай да пикаш

Ако Путин гръмне 50 украйнци в училище, тука ще си режат вените. Ще е истерия , Генов ще се пали на жълтите павета.

И Путин ще има кой да го гръмне Ще има хора тогава на площада, ще гърми шампанско, че е пукнала свинята

Внимавай какво си пожелаваш. Защото ако Пригожин и Ген Армагедон, бяха гръмнали Путин. Украйна щеше да е изчезнала от лицето на земята.

Щеше да е изчезнала Щото тази мазна руска свиня ярмогедон /от ярмомелка, където плюска/ щяла да я унищожи Земи се скрий някъде

До Да Ти на колко години си моето момиче? Разсъжденията ти са като на първолак,затова питам за годините..

Дано се запали,че да му вкарам големия маркуч

Само афганистанци, иранци, иракчани и пакистанци може. Нали Сащ

Как така, нали баба Меркел каза: "Елате хиляди младеж!" Сега какво не ви харесва, или брадвата ви два пъти на едно място не сече? Това ли са ви Евроатлантическите цености/шмекерии? Аман от ваС!!!!

И понеже Урсула, испитва страх да разговаря с израелски представители, предпочита да говори с египетския министър Абдел Фатах. Не че е много загрижена за палестинците, но нали трябва да имитира някаква дейност!

ча на "На 11 ноември израелската армия извърши първия си удар във вътрешността на Ливан срещу автомобил в Захрани, на около 45 километра северно от границата." при който евреите убиха една баба и всичките и малолетни внучки.

Нямаше да скърбя за теб изобщо

Така писаха дори и еврейските медии... които пък бяха цитирани от нашите медии-)

Ти припомняш, но "демократичният" свят е СЛЯП !

Смела жена, не се страхува да пътува, кеф ти украйна, кеф Египет, навсякъде, където има война, тя е там и бди. Вместо да работи за ес, тя си прави екскурзии, а междувременно Европа е заливана от гости, които никой няма намерение да спре, включително и самарянката фонсмешна. Да не споменаваме проблеми като газ и горива.

Докато тоя е жив, ще имаме проблеми

Путин чифутин ли е?

Като го гледаш какво мислиш? Лице/нос/уши?! Толкова ли си прост?!

Ми мяза на монголоиден чифут По интересно е от каква порода е Милер Чифутин, ама от руските

зомбиран потурнак!

Израел са много толерантни.

Защо тази дърта корва Европа и ФАЩ не наложат на чифутите 15 пакета от санкции, не дадат на палестинците 500 милиарда долара за оръжие, а пее..раският съд в Хага не постанови арест за Натаняху навсякъде по света, както направиха с Руския и Путин.Нали тук има доказан геноцид!!! Защо?

Защото са евреи. Всичко им е простено и позволено.

Защото главният и най-голям враг на ес е русия.

Така им се ще на тия от Комисариата... а се оказа че без Русия ЕС тръгна да се прощава с това което нарича икономика-)

Ама израелците ги дундурикат, хранят, обслужват, дават им работа, ама цига@@ра е нахален, зомбиран и завистлив…

Доста парадоксална ситуация: ще им раздадат малко помощи и храна, преди да ги убият!!!

Еееее, така е по-хуманно - като "щастливи пилета"

малко ли отрепки от тоя сорт разселихте из ЕС, че даже и насилствено към Унгария и Полша.

Дните на чифутите са преброени.

Всеки който е против Израел, той е и против Америка. Което вече е много лош-шо! Защото който е против Америка, той е против демокрацията!

!

abe ebi si maikata.

Лютият ти сарказъм остава неразбран, очевидно.

Четири държави трябва да изчезнат за да се оправят нещата. Русия, Китай, САЩ и Израел.

Тая Урсула фон дер Лайен , КАКВИ екскурзии си прави до Египет ??? Европейския СЪюз е направен за да ПЕЧЕЛЯТ страните от тоя съюз... Израелците- евреи и палестинците да умират.,,. НЕ ни интересуват..

Няма санкции,няма замразяване на активи,няма осъждане на това клане от западни политици и тн.Света гузно мълчи за престъпленията срещу човечеството от Израел....

ни вопъл, ни стон! За убиване сте, Дира!

САЩ да нападне Израел. Точно както нападна Югославия за абсолютно същото нещо, което в момента се върши от Израел!!!

Мюсюлманска Русия да нападне Израел.

nyama kak da stane zashtoto USA e upravlyana ot masonitekoito sa evrei .sushtite evrei pravyat oktomvriiskata revolyuotziya v Rusia ,te plashtat pari na HItle i to ogromni kolichestva da produljava voinata i da zapochne izbivaneto na evrei za da se prevurnat v bogoizbrana i onepravdana natziya .sushtite masoni sa polovinata ot visheglasieto v beliyat dom ,a angliiskata kamara ,kudeto vsushtnost eosnova masonskata loja v London '',ta taka che nyama da se poluchi tova za koeto pitate . a kato vkluchvat Izrael v evropeski purvensta zashto sushtite tezi shaptziti ne ne zapochnat da priemat migranti ami gi izbivat ?