Сблъсъци в Египет - има жертви, сред които и американец

В петък хиляди опоненти и поддръжници на египетския президент Мохамед Мурси излязоха по улиците на египетските градове. Трима души са загинали, един от тях е американец. Десетки са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци в Египет - има жертви, сред които и американец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там уж няма комуняги, комуноиди, бесепари, Станишевци, догановци, пък... Общото е само вездесъщите спецслужби...

Прав си, вездесъщите САЩиански частни контракторски спец армии. Като се запролети някъде и като се "саморганизират" протестиращи по фейсбука - търси дълбоко под повърхността тяхната дълга алчна грабителска и сръчна ръчичка. :)

Мръсни гнусни зомбирани хамериканци. Краят им се види. Да живее комунизма начело с Китай!

Където дечица произвеждат денонощно гуменки, анцузи, гащи, фанелки и всякаква ширпотреба за омразните янки.

Другари, потърсете в гугъла следното: секретния договор на Хитлер с дявола, секретния договор на Дуайт Айзенхауер с извънземните, тайното правителство MJ 12 (по подобие на тайната вечеря на Христос) и комисията Билдерберги и може би ще разберете ако умеете да разсъждавате, че СВЕТЪТ СЕ РАЗПАДА бавно и славно и е въпрос на уцеляване, а онези лумпени по улици и площади нека да си мислят че капиталите са в БНБ или пък в задния джоб на Орешарски.

Светът в този си вид се разпада, за да дойде едно ново начало. Един по-добър свят. Всичко, което става в момента и което тепърва ще става в идните години, е предсказано още преди хиляди години. Всъщност, за това се говори в предсказанието на Маите, което беше манипулативно представено като край на света. В периода от 2013 до 2020 ще бъдем свидетели на много неща.

Крайне печальные перспективы в случае войны с США обрисовал вице-премьер РФ Дмитрий Рогозин, выступая в пятницу, 29 июня 2013 на научно-практической конференции "Быть сильным: гарантия национальной безопасности России". Кроме того, он назвал пять видов угроз для нашей страны и констатировал "ОТСТАВАНИЕ по ряду критических базовых технологий от ведущих стран Запада по некоторым направлениям до ДЕСЯТКОВ ЛЕТ".

Американецът какво прави в Египет?

да има убити американци ... дори в САЩ. Та където има интереси, има и борба за тяхната защита. Следователно, получават се и "косвени загуби" /смъртни случаи от страна на окупиращите и унищожените им оръжейни системи/. И това сега, в момента е без използване на невидимите торсионни полета, едно ново поколение от оръжия. Такова оръжие бе изпробвано и използвано върху подводният кораб "Курск" в Баренцово море на 12 август 2000 година.

По това време Путин беше млад и неопитен президент и не беше в час. Американците използваха това и типично в техен стил му взеха мерките с потапянето на подводницата Курск. Практиа е американските подводници да се завират ход носа на руските и да търсят интригата. Този път прекалиха и си платиха като опростиха на Русия доста голям дълг към Америка, за да се потулят нещата и най-важно Путин да си трайка. За потапянето е използвано обикновено конвенционално оръжие. Руснаците не са очаквали такова брутално нападение от вечно вторите и залепили се за тях нагли американци.

Значи тия ще са следващите "освободени".

тях ги олабиха, пардон, освободиха вече?

Не, бе не ги (се) освободиха "правилно" и сега се налага да повторят упражнението. Тоя много се опъва на краварите, не е като Мубарак и мракобесните му садистични тайни служби дет вършеха мръсната работа на шунко-краварите и израелските фашаги в "борбата" им с "тероризма"

Демократизацията на северна Африка мина вече. Затова сега имаме изправени пред гражданска война Египет и Либия.

Настоящите събития в Египет са точно защото вече ги "освободиха".

да би мирно седяло, не би чудо видяло

Който ходи из село, се връща бе чело!

каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи

Чий го дири тоз хамериканец в Египет. Точно по време на протестите? Марш обратно през океана в Колорадо! Бръмбари, крийте се по дупките.

хамереканец....а другите какви са-матриал някакъв

На снимката с изглед отвисоко се вижда колко са 5 000, събрани накуп! Такава тълпа не се е събирала в София последния месец, което е ясна илюстрация за манипулативното поведение на повечето медии и подстрекаване към демонстрации и безредициЮ!

Не се изказвай неподготвен. В София е по-скоро шествие. Хората не са накуп. Иди поне да видиш с очите си, преди да си правиш изводи. Предубедеността е признак на простотия.

Ти преброи ли ги бе, кретен? На снимката са много повече от 5000 души. И да, в София се събира толква народ. Това, че през Позитано не минават всички, не означва, че не се събират.

Това са по-скоро 25 000, какви ти 5 000. А иначе, много лесно може да се установи приблизителния брой на дадено шествие, ако се знае рамките на площта, което е заемало; Смята се тази площ в квадратни метри, отчитайки че личното пространство на всеки участник е горе-долу 1 кв. метър.

Площад Независимост е около 19 000 кв.м. без площта пред президенството и шератон.Допустимата максималната плътност от хора е 8 души на кв.м.Средната е 2 души на кв.м.Смятайте.

В Египет плана ,,Владей чрез Ислям"май е на път да се провали.Не случайно ислямистите имат толкова общо с исляма колкото нашите лъже богослови и архонти с християнството.

Ауууу американец....Тоя е някакъв специален вид, другите са просто анонимни жертви.

очакван сценарий.....наложената американската "демокрация" се прояви с истинското си лице и в тази държава.След свалянето на "деспотичния, кървав" режим на Мубарак, сега колят и бесят ислямистите, хаос, анархия, безвремие.... като гледам протестите в Турция, мисля че турския народ ще е по-мъдър, защото там хората виждат опасността от радикална ислямизация и протестират точно срещу това.

Партия за свобода и справедливост!!!Колко много прилича на Турската управляваща партия!!!Радикалния ислям е социални зло-колкото по-рано се осъзнае,толкова по-малко ще страдаме!!!

Iavno s protesti samo ne stava rabotata - Egipet otdavna protestirat i ne sa cufnali

Видно е колко си запознат с обстановката там.