500 задържани в Египет при протести срещу президента

Египетските сили за сигурност съобщиха, че по време на сблъсъци с демонстранти са задържани 500 души. Загинали са трима, а над 100 служители на реда са пострадали.

Обратно в новината

Коментари - 500 задържани в Египет при протести срещу президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросът е накъде ще тръгне Египет, ако Мубарак бъде свален. Защото е тъжно, но е факт, че има общества, които не са готови за демократично/по ЕС или САЩ - стандарти/ развитие. Пример - Иран по време на шаха и след това.

А задължително ли е да се върви по Американо -Западняшкия образец?Задължително ли трябва да им станат подлоги?

Мда-а, криво да седим, право да съдим. Светът се чисти от последните диктатори, падат като гнили круши един след друг, остават още един-двама, ама и на тях ще им развалят хатъра. А може би трима. С моя авер Хитър Петър сме на едно мнение, чоджум. Хаерлия да е и ашколсун, евалла, машалла. Малко магарето ми е гладно, но нейсе, сърце да е широко, хляб ще се намери.И умната през 2011-та, аланкоолу!

Нов вариант на "6-дневната" война на Израел и компания.Само че този път ефектът ще е обратен.Нали знаете приказката за златната рибка.

и нали и там управлява несменяемо американският чехъл Хосни Мубарак - невероятно малко невероятно богати и невероятно много невероятно бедни!!!!