20 г. затвор за бившия президент на Египет Мохамед Морси

Бившият египетски президент Мохамед Морси бе осъден на 20 години затвор заради смъртта на протестиращи, съобщи Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - 20 г. затвор за бившия президент на Египет Мохамед Морси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е хаирлия! Таз година Морси, догодина Турчинов. Такава трябва да е съдбата на американските мекерета.

Защо не го пишат медиите във прав текст,че Мурси не отговаряше на политиката на Израел като отвори границата със Палестина и стана не удобен и трябваше да се свали от власт а не да бращолеват измислици и лъжи че Мурси бил еди какъв си. Ако Мурси е убил 2-3 то сегашният уби над 5000 и над 10 000 бяха ранените. Гледах по това време новините за Египет ,знам отлично арабски и нищо което ни предоставят тукашните медии не е вярно.

А Седефчов Първанов и Роско Тапета КОГА?

истински патриот ще бъде убит, защото не стана марионетка на "демократите". Той дойде на власт с избори, които всички признаха за демократични и властта му за законна. А какво стана после? Беше свален с военен преврат, който всички "демократи" признаха. През 1953 г. подобен сценарий се разигра в Иран. Преди 2 години - след 60 години, през които отричаха, че имат нещо общо, САЩ признаха, че са свалили Мосадек от власт. Четете новините по темата през 2075 г.

jingiby

Този ислямист на снимката, египтяните си го избраха за президент с голямо желание, а той започна да изгражда официално ИД в най-голямата арабска държава. Добре, че в Египет има поне армия, та му спретнаха един хубав преврат и сега отива на заслужен отдих. Иначе в мюсюлманските държави най-добрите модели за светско управление са военна диктатура или авторитарен режим. Жалко че в Турция талибаните от Партията на справедливостта бастисаха армията и сега няма кой да въдвори Ердоган при Мурси...

dми нашите мутри в парламента които 25 години карат да се пали и самоубива БГ народа тех кога ще им доиде ред.

Всички ги е обхванала амнезия, че Ал Кайда е военното крило на Мюсолмански братя.

че Осама беше приятел с Буш?

А кога ще тикнат нашия роско, за държавна измяна и шпионаж в полза на сащ?

Интересно, колко години затвор ще му лепнат на бъдещият бивш президент на Русия Волдемар Путин щом за същото дават 20 г. затвор на бившия президент на Египет Мохамед Морси?

Дали ще доживеем да видим такава новина за български президент (визирам настоящия)? В краен случай може и някой премиер - при тях е по-лесно, винаги има за какво!

На 31 февруари най-вероятно.

Важното е той да доживее.

Всички тези събития са свързани камиларските монархии в залива. Щом усетиха наблизо американската демократизация, СА и Катар веднага снесоха 200млрд за връщане към старото положение.

Така е, американците удариха с цветни революции по-уязвимите арабски страни, които не са монархии. САЩ се чувстват застрашени от производителите на нефт и газ, искат да ги изместят на европейския пазар.

САЩ, защо не си спасихте сороската ислямска марионетка?

И що така бе Миме? Нали имаше 'Арабска пролет', демокрация, евро.ейски ценности, шменти капели? Или нещо не съм разбрал?

Харесваш твоя президент (Путин) като мъж. Нали?

Ислямистите са фанатици , това променя много неща. При фанатизма нормалната логика се обръща. Нещо което ние възприемаме за нежелано или недопустимо- напр. да лежим в затвор. За тях е едва ли не божия благодат и жертва в името на алах.С това са и опасни , че почти няма какво да ги спре.

Моля? Няма какво да ги спре ли? А-а-а, има, и още как - като започнеш от 7.62 и нагоре...спира ги безотказно, проверено е!

Убива ги -да. Но идват нови които също трябва да убиеш , но не ги спира да идват още нови талибани.

Враво! Ей това е начинът за справяне с ислямистите - на дръвника! Друг ефективен метод срещу тях просто няма!