Лекарите спряха гладната стачка на Едвин Сугарев

Гладуващият вече 22 дни Едвин Сугарев, който тази сутрин бе приет по спешност в реанимация, спира принудително гладната си стачка. Това се налага заради венозното захранване, което започва, за да бъде спасен животът му.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите спряха гладната стачка на Едвин Сугарев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а не би трябвало.

Пълни глупости. Докога ще ни занимавате с тоя.

Искра Фидосова поема щафетата. Започва гладна стачка, в подкрепа на протестиращите.

Най- ми хареса коментарът " На тия протести много хора се изложиха, но Едвин надмина всички" !!!

crist

Той направо се осра!!!

На тоя му знаем еврейските номера още от 1989...

Направих си труда да прочета част от коментариите и спрях, защото имаше опасност да спре дъхът ми. Не предполагах да открия такова унизително отношение на коментирашите към опита на изключително достойни и доказали се хора да помогнат на един още по-достоен протест. Изключенията бяха малко. Господа, с гладуване Ганди обедини около себе си индийския народ и по-мирен начин спечели борбата с английските колонизатори. Предполагам такава е била и идеята на нашите гладуващи. За съжаление този мирен подход при нас не е познат и очаквах такава развръзка. Но за тези, които все пак знаят, се видя че и ние имаме достойни хора готови на саможертава в името на едно по-добро бъдеще на народа ни.

Ти мислиш ли, че ако англичаните не бяха в ужасяващ упадък по същото време и световната политико-икономическа обстановка позволиха не позволяваше подобна промяна, гладуването на Ганди е щяло да промени нещо? Това са приказки и легенди за деца до 12 годишна възраст...

Сравнението с Ганди е потресаващо! Ганди егладувал за свободата на родината си, докато Сугарев гладува за да се върне Бойко Борисов на власт, защото не еднократно е казвал как само Борисов е алтернатива на БСП! Коменарът ти е срамен!

О това нищо не е. Освен с Ганди чух да го сравняват с Ботев, Смирненски и Вапцаров....

Този ми е съсед и ви казвам най-отговорно че въобще не е в ред. Хапе го главата много и има комплекс че всички трябва да го познават и уважават... На мен лично ми е антипатичен!

ДА........ Към обяд изпълзяват от постелите си гербер-седерастите почват да раздават мнения!!!!!!! Що се не скриете бе, нещастници!

Забелязвате ли колко силно е желанието на комуноидите да видят смъртта на един човек. Това, че Едвин е заявил гражданската си позиция по един толкова категоричен начин, че е изтощен, в реанимация, с увредени органи, на системи - това за тях няма значение. Тези сатанисти искат непременно СМЪРТ и нищо друго. За съжаление, огромен е броят на сатанистите-комуноиди, огромен... Това, което сега наричаме олигархия и мафия, всъщност е върхушката на това сатанинско множество. Според мен, най-важната цел на протеста е да покажем, че има и други хора в България - почтени, будни, интелигентни, вярващи в Бога или, ако не в Бога, то поне в ЖИВОТА и ценностите на хуманизма.

Кво си ми заупотребявал некви кухи фрази като гражданска позиция, ценности, хуманизъм...вярващи в бога... Като чуем некой пък да ми говори за цивилизационен избор, структурни промени, демокрация, евроинтеграция и ми става ясно, че срещу мене е поредния промит мозък. Всичко е кинти, брато! Това е! Балъците като тебе да се оправят!

За маймуната цялата Вселена се свежда до храната. Ако има храна, маймуната е щастлива и започва да мисли за размножаване. Ако няма храна, започва война за територия или за по-високо място в йерархията - пак, за да си набави храна. За маймуната понятия, като "гражданска позиция", "вяра в Бога", "хуманизъм" не съществуват - тя не ги разбира. За съжаление, и до днес единствената разлика между някои хора (пардон, митничари) и маймуните е, че между тях самите и храната стои още едно междинно понятие - "кинти". Затова за митничарите цялата Вселена днес е кинти - има ли кинти, ще има и храна. Другото за тези маймуноиди не съществува.

Подобни стачки винаги имат две страни. Едната е в човека, неговите разбирания, решимост, психично здраве и кауза. Другата е в хората към които е адресирана гладната стачка. Не мога да коментирам Сугарев защото НЕ го познавам, НО съм сигурен че няма кой да го чуе. Бат Бойко веднага сдаде власта, когато се появи "първа кръв", но тия НЕ са Бат Бойко. Вкопчили са се във власт и пари и НЕ пускат. Сега им се е паднало и съм сигурен, че пред нищо няма да се спрат за да изкарат пълен 4 г. мандат, защото друг шанс за Доган и Станишев, че и за Волен НЯМА ДА ИМА! НЯМА ДА ИМА! Убеден съм, че "малко" кръв и "малко" разбити човешки съдби няма да ги спрат да продължат "да се грижат за нашето добруване и социално благоденствие" с пълни сили. Жална да ни е майката......

Никой не му е виновен на Едвин, че е балък и за нищо не става. Сметай къв нещасник е щом дори по Костово време не можа да се намърда у некоя добра схема и да си оправи живота...

На Орешарски въобще не му пука, че полицай получи удар, че някой си щял да умре от глад, на трети ще му строшат главата копоите на Болен Сидеров и т.н. Продължава да прави скандални назначения и каквото още му заповядат партньорите от ДПС! Става дума пазарлък, в който играят много пари.....и ако си подаде оставка, тези хора ще го гръмнат..... ако не веднага, то със сигурност в най-скоро време! Предполагам, че го въртят на шиш....! Жалко за всички нас, жалко за електората на БСП, жалко за електората на Атака....сигурен съм, че и те не искат да се случва това, на което сме свидетели днес т.е. мафията си има държава!

Мазохизъм срещу бандитизъм не помага.

Гледах го по телевизията, от БТВ бяха в дома му предния ден за интервю, нямаше вид на изтощен.

е рекъл - другите "гладуващи" да спрат! Е има еволюция в мисленето му!

до кога ще ни занимава с гнусната си персона? Като не може да измисли нищо друго почва да гладува. Тъпак!

Като е решил - ДА УМИРА !И такива като Него,ни доведоха до хала на който сме !!!

пък какво те мъчат. Да не ходиш на работа за да ходиш на протести? Той началникът нали ви разрешава. Специално.

разгел е изнудванто за кратка ще престане. Но лудият сигурна съм пак ще го поднови. Ил просто щ насърчи децата му да мрат заради него.

Оставка за форумните пръдльовци и платените уличници!

това е един от най големите изроди на прехода не си струва лекарите да хабят време и лекарства

Да си пазят силите и опита за дебелокожите.

Как да не гладува човека?Пари няма,един куп гладни деца.Той за никаква работа не става.Е така може пък да го забележат и да му дадат някакво посланическо място.Целта оправдава средствата.4години,когато гладуваха деца,пенсионери,къде бяхте г-н СУГАРЕВ/

И моето здраве се влошава, но няма да повличам след сече си децата и внуците си.. След като се пооправя, ще обява гладна стачка и съм убеден, че след по-малко от 23 дена ще съм новопредставил се. Сугарев ме амбицира да му покажа, че няма да ставам досаден. Що за лудост бе това с децата на Сугарев? Що за маниак е Сугарев? Сега трябва бързо да се оправя. Когато се появят внуците му, да направи 4-та си гладна стачка, но без внуците му да го подкрепят и те с гладна стачка.

Боже,боже...колко злоба имало по този свят! А ти, бедни ми Еди, гладуваш заради тях! Спрете да плюете! Вие сте недостойни за духовния подвиг на този човек!

Е то, явно гладуването оправя всичко. Пък аз се чудя защо Боко изпълни България с гладни и бедни. Добре, че "възвишеният" ти идол ми отвори очите. Вярно, че е достоен -той, за презрение и такива като теб, за съжаление !

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ БОЛЕН МОЗЪК, МОЛЯ ВИ СЕ!

Защо изобщо си губите времето да коментирате това недоразумение? След години историята ще помни това : Бездарен безделник, който се представя за дисидент, поради простата причина, че не е имало нормален човек, който да издаде циклофреничните му бъртвежи...Три пъти герой на демокрацията! Олицетворение на престъпния преход - безхаберие, продажност и наглост...Два мандата на места, където работата му е била да напише поздравителни картички по случай националните празници... Едвинсугаревщината е диагноза. Това е една от диагнозите на болното ни общество....

Гладната стачка има смисъл в общество, в което човешкия живот се цени. Тук и сега всеки ден умират хора, заради колективна безотговорност и политическо безхаберие. Какъв е смисъла? През чия дебела политическа кожа ще мине тази саможертва?

Този който започва гладна стачка сам не цени живота си, подарен му от Бог и няма причина щом той не го цени другите да му го ценят. Тук разбира се изключвам лицето Едвин който 3 пъти прави гладна стачка до смърт :))))))))

Лицето Сугарев прави трети неуспешен опит за саможертва. Първите два бяха добре овъзмездени. Чакам резултата от третия.

с най - гладната уста извика в лицето на народа ГЛАДЕН СЪМ, и децата му и те така научени и те с ГОЛЕМИ УСТИ КРЕЩЯТ В ЛИЦЕТО НИ, ГЛАДНИ СМЕ И СЛЮНКИ НА ГЛАДНА НЕНАСИТНА АЛЧНОСТ ПРЪСКА. НАХРАНЕТЕ ГИ ИНАЧЕ ЩЕ ОПЛЮЯТ ВСИЧКИ НИ. ДАЙТЕ ИМ, ЗАСИТЕТЕ АЛЧНОСТА ИМ, ЧЕ ПЛЮНКИ ЩЕ ХВЪРЧАТ

И по коя клин пътека ще го лекуват? Има ли такава. Тоя разрушава основите на Здравеопазването , като се саморазболява. Кой ще плати лечението? Парите икономисани от Неприемане на храна 21 дни трябва да се дадат на докторите и сестрите. 20 лв х 21 дена = 420 + ДДС =500 лв. Сугарев е страхлив измамник . Защо не умря бе лъжец? Плосък мошеник.

Според здравното ни законодателство лице, което само и умишлено е увредило здравето си трябва да се лекува за своя сметка. Ама надали.

Сугарев, вземай се в ръце. Правителството няма да го бъде и не е гланата стачка начинът. Не се излагай, голям човек си. Къде беше 4 години, когато фалираха малките фирми, хората оставаха без работа, живеещите в чужбина гласуват и ни определят те съдбините???

Аман от нагли безделници....миналият път го пратиха в Индия посланник тоя некадърен харантутник,сега къде????

Нали работите, бе гниди червени за гея, змея и злодея. Против протестите сте на лумпените дето работа не свършват. Подкрепяте олигарски и цялата убийствена мафия, дето бавно но сигурно ви трепе като пилци. Що не работите наистина, а злобно храчите обиди, квалификации. това ли ви е работа да киснете едни и същи по всички форуми, свини смръдливи, не заслужава да обиждам животните

Простака си е простак!!!!!

Не! Ти не си злобен! Леле! Колко си нежен? И човеколюбив, и дипломатичен, и понеже обичаш всички, им мълвиш мили думи. Аз поне се развеселих.

Не съм съгласен с моите осигуровки да лекуват този боклук

Българинът продължава да простее - занимава се с глупостите на един гявол-тарикат. Парата дръжте, парата. Бойковия министър Дянков се измъкна. какво стана с 2-та милиарда от здравната каса дето ги вложи в амер банка за голяма доходност!?! Кой държи сметка на БГ парите?

Едвин е добре! Довечера съм го канила дома на боб, силивришки угретен, пълнени чушки с имамбаалдъ, нахут с маслинова паста и други вкусни предястия. За основно съм замислила дивеч - обезмесени катерици /нали е вегетарианче на кака/ и за десерт както споменах - по една кофа крем брюле!

А ала бала няма ли му направиш с езиче

щеше да гладува до оставката на правителството сега пари за лечение прави си реклама всички плащат мръсни номера

Поредният PR Сугаревски! Гладна стачка правел, ама докато му стане лошо, после я прекратява. Палячо!

сугарев да влезе в книгата на "Гинес". за трети път гладува и става посланик след гладуването??? ех защо лекарите му забранихааа.

crist

хахахахаха

Дами и господа, Хайде да си представим един Васил Левски, който бе повел борбата с поробителите посредством гладни стачки и тям подобни иширети, салтанати и кафенца. Или Ботев? Дами и гопода, дами и господа!

Боже, колко сте умни това робските ганьовци. Другари, не сме 1876, в 21 век сме. И ак вие, червенюгите уважавате Левски и Ботев, с наколенки пред доган, разпределящият порциите в държавата, за който от нс не зависи нищо. Гниди

Я си припомни думите на Левски, как българи, турци, цигани, арменци ще живеем в разбирателство.......................

срамата е да ни занимавате4 с този боклук, браво че има куп деца да се грижи за тях и да ги възпитава а не да прави глупости, но от такива като него друго не се очаква, озлобен надъхан глупак, нереализарал се "интелектуалец"

ИЗМЕКЯРА СИ Е ИЗМЕКЯР,ВСИЧКИ ЗНАЕХА ЧЕ НЯМА ДА СТИГНЕ ДО КРАЙ,ТО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДУПЕ,А СУГАРЕВ СИ Е ДУПЕ, ПАРДОН ГЪЗ И НИЩО ПОВЕЧЕ.

По мое време фъф нашта страна имаше млого талантлива младеж, коя си гледаше съвестно работата и учението...Не мога обаче да скрия от вас, че имаше и една такава част от младежта, коя спокойно можеше да наречеме "мръша"....е те тва е! Ако съм знаял ква мръша е тоя Едвин, щех да го пратим у Химко Враца да строи социализама хохохо хахахахаха хоооо

Много хора се изложиха на тия протести, но Едвин надмина всички!

crist

хахахахаха Ми той е на принципа "Мой да се насерем, ама няма да се изложим"

Докато има такива като вас драги ми бесепари, които мислите не с главата си а с другия си орган, България няма да се оправи! Щяло ви се да видите кончината на Сугарев, но не би и сега дори си отразявате беса нагледно. Изчетахме ви, надницата за днес ви е вързана и Позитано ще ви заплати за наглостта! Долни и гадни хора сте и няма ни един читав от Вас. Това сте и такива ще си останете с червивите ви мозъци.....

Не се притеснявай, никой няма да види кончината на Сугарев. То, ако щеше да се стигне до такава, Сугарев нямаше да прави гладна стачка. Пародийна личност е той!

От такива шестаци си отиде дясната идея. Циркаджия!

Да сте чували приказката за лъжливото овчарче? Имаше ли някой който повярва в думите му? Не можа да помогне на любимеца си ББ.

Червените муцуни са се отразили отново и на тази новина. БОКЛУЦИ сте и такива ще си останете. ПУКНЕТЕ вие, а не Едвин. Не ви е срам дори да пишете гадости и тук! Промити са ви червените мозъци гадини такива!

Като чета и ти не си различен от тях!Дано се оправи човека, но примерът му не е "демократичен"!Иначе, всяко едно правителство, го грози гладна стачка от "героичен политик"!

Аз не съм червен, гласувам от години за сдс или дсб и презирам безплатно Едвин Сугарев, който е поддръжник на Борисов и Герб! Прави впечатление неграмотността и злобата, с която пишете вие подръжниците на Сугарев! Личи си, колко сте "интелигентни " и "красиви"!

123,ако си толкова интелигентен и красив ,поне излез от анонимност. Между другото ми прави впечатление , че най-големите глупости в нета се пишат от хора , които се индетифицират с числа и препинателни знаци.

crist

Едвин е тъпанар, а ти !!!!!! още по голям!!!