Едно от децата в опожареното жилище във Варна е било мъртво месец преди пламъците

Съдебномедицинската експертиза обаче не е показала причината за смъртта на 4-годишната Мариела

Обратно в новината

Коментари - Едно от децата в опожареното жилище във Варна е било мъртво месец преди пламъците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както обикновено цигани

Гузен негонен бяга, а, ганьо?

Тази държава започва да става все по-голяма ДУПКА, пълна с изроди по всички нива в обществото!!!!

Де ги сега специалистите по етничекси въпроси да обяснят как това са особености на българския етнос?!

Като си избирате тикви, про100ци, мравкоядци и др. еднокнижна хомомърша, какво по-различно от опростачване очаквате?

Винаги са ме питали какво не му харесваме във Варна на Владиславово… ми ето какво, типична владиславовска мила родна картинка

Написах, че това се знаеше от разследващите още на следващия ден. Къде ми изчезна коментара, дирове???

Значи не са толкова тъпи родителите, убили детето като били много надрусани,но после решили да държат мъртвото телце без да кажат на никой,за да могат да продължат да вземат детските надбавки да има пари за дрога . Майко мила и това ли са ми сънародници,аз затова от много години в чужбина като чуя българска реч се обръщам на страни , защото ме е срам да им слушам тъпите изказвания.

Прав си виж колко са прости чалгаро пещерняците йхахахахахахахахаха проста уродлива балканска измет

А ти какъв си, че ти е толкова смешно??

не са взимали детски надбавки.

Tina

Заради такива изроди трябва да се върне смъртното наказание в България. До кога невинни душички ще бъдат жертва на такива психопати ?

Варна, Бургас, Видин, Русе, Добрич, Благоевград и Пловдив трябва да са под засилен надзор в борбата с наркотрафика и наркоманията!Спешно изграждане на агентурна мрежа!

Това се знаеше още на следващия ден след пожара. Журналистите чак сега ли разбраха??

100% европейски ценности. Банани има целогодишно, въпреки, че не ги ям.

100 процента ядеш нещо друго, затова нямаш нужда от банани.

Тотално оскотяване! Просто не мога да намеря думи - за това ли търпяхме и се борихме? Това ли е великата демокрация?!

Демек като извършиш престъпление драсваш една клечка и после се правиш на глупав и си на свобода

Ми, давай. Намерил си му лекото. Каквото те спира?

За толкова време прокуратурата не е успяла да повдигне обвинение?????? И сте ги пуснали на свобода заради давност?????? И сега един или двама убийци щъкат сред нас????? Тия от прокуратурата добре ли са? Че се и хвалят по медиите!!!

Трябва да ги убием с камъни.

прокуратурата, нали?

Евро-атлантически ценности!

Точно!

Обикновено в западните държави тези двамата вече щяха да са в затвора с по една 20-ка поне. Ако беше САЩ можеше да са на електрически стол или смъртоносна инжекция.

В русия такива като тях, ще ги изпратят на фронта и после ще ги погребат като герои. Просто казвам. Знаеш, че е вярно.

Страшно оскотяване

Това са 2 убийства на деца, "родителите" са убийци. Това трябва да се трепе, а не да стои на свобода.

Всички сме гледали фантастика, където се иска разрешение да имаш дете... получават го само тези, които имат капацитет да бъдат родители и социален статус да се грижат за него... май не е чак толкова лоша идея. Иначе се пръкват никому ненужни деца, които виреят без грижа, без обич, без перспектива и цял живот тежат и вредят на обществото, без да имат възможност да се реализират и допринесат с нещо. И още по-лошото е че те повтарят живота на родителите си и създават още такива деца!

напротив , много лоша идея е някой като бил гейтс да решава дали ти да имаш деца

Нечовешката духовна и финансова мизерия, която ражда човешки чудовища....

Колкото и крайно да звучи, но не сме далеч от времето, когато за да имаш деца ще трябва родителите да са с някакво определено ниво на образованост било то средно образование или някакъв вид тест, че са готови за живота.

Идва ми да взема един по-крив винкел и да почна такива наред без значение на етнос и цвят. Животни

И като ги пребиеш с винкела, ти се превръщаш в същия като тях - убиец на хора. Мисли малко, преди да пишеш нещо.

Нямат нищо общо с животните. Те не убиват нарочно собственото си поколение. Тези дже двукраки неща са доста по-надолу във фауната, може би някакъв вид флора.

Я кажи моето момче а за 20-те години преди герб как беше? По-добре ли беше?

ТОГАВА ЗАПОЧНА ОСКОТЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО В БГ . ТОВА Е ФАКТ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ДНЕС БЕРЕМ ГОРЧИВИТЕ ПЛОДОВЕ НА ИДИОТИЗМА .

слаба култура, по точно никаква, сеят семе безразборно, неграмотни, крадливи и безполезни, а държавата не и пука, но ще и запука, когато останат само те, ще видим ония 240 амеби какво ще ги правят тия в размножителния им период, а нашите деца може да са в чужбина вече

Защо непрекъснато ни заливате с НасилиЕ и кРъв??? Дайте да си поемем въздух. Насилие е имало още по времето на кроманьонците и ще има и след нас. Никой не може да го спре.

Бог да прости дечицата!

"В момента двамата родителите са на свобода..." ИДИОТСКА ПСЕВДОдържава! Няма гаранция - ясно, няма домашен арест с гривна на крака - нямат жилище, нали тъпаци съдии, няма опасност да се укрият или извършат друго престъпление?!

В някои други държави все още спорят дали абортите били хуманни и говорят за майчинство като за нещо чисто и свято. Една такава държава е Ирландия. Не, че и там не се случват такива неща, но сякаш хората са слепи за страданията на децата, важното е да не се убиват яйцеклетки щото нали всички хора са годни за родители и яйцеклетките са по важни от дечицата обречени на страдание защото майка им била к*рва и наркоманка а бащата дилър и дребен престъпник. Вече дори не си отварям устата да споря с такива хора. Те мислят че съм жестока, аз мисля че са малоумни. И така.

Путинокретени да му мислят.Интелекта им на амеба

Не бе, тва са евроатлантически ценности ! Забрави ли, че демокрацията победи, и Ссср го няма вече !

"Белене" ,веднага ! Само ще допълня,че тия "родители" са вторите виновници.Първите са проамериканските и проевропейските политически турци,които ни съсипаха за 30 години.

защо децата изобщо са били оставени на тях!!!!!!! милите...

И каква е гаранцията, че ако ги отнемат от тях , ще са по-добре? Виж , че майката е израстнала по институциите , премни домове и тн, по-добре ли се е развил животът й?

Държава на б.оклуците - те останаха след 12 години управление на ГЕРБ, маргинализирани о.трепки, къде са социалните служби , ядат ни парите

Стига с тоя Герб, бе тролове малоумни, станахте като македонците - за тях всичко тръгва от македония, за вас за всичко са виновни герб...

Как позна?!

Да беха управлявали година две ама 12 се годин крадоха и ядоха - кой ако не те са виновни за тая разруха която остана след тях, кой ако не те променяха закони за да крадат повече и уреждаха свои хора без къвто и да е опит и знания по тия служби на които сеа разчитаме и резаха заплати щот немало пари - има ама за дебелия и френдовете му

Кой е запалил апартамента е искал да покрие следите

Нали искате повишена раждаемост, ЕТО ВИ РАЖДАЕМОСТ! Получава ли се нещо добро от това? Масовата раждаемост е сред неграмотниците и това е нещо дето не трябва да се подстрекава, а да се ОГРАНИЧАВА! Кая държава е по-успешна, тази с малко и качествено население или с много население в което се шири неграмотност и простащина?

Тези хора са отражение и на проблемите НА обществото. Социалните домове не са добро място. Разследващите са си свършили работата професионално.

После шефа ше ми вика малко/бавно работиш. Вече му казвам "глей депутатите и разследващите" пред тях съм със 17 обиколки. .

Ама да знаеш те колко обиколки напред са със заплатите!

Социалните и НПО-тата са за затвор. Преди няколко месеца по новините дадоха случай, при който жената е настанена в защитен център в Анимус и насилникът я е извел оттам против волята й. Невероятно звучи, но Анимус помагат на насилниците. Особено откакто Благородна Макева, която беше от виновните за побоя под колоните през 2020 при протестите отиде да работи за Анимус. Пазете се от тях!

Социалните пак са гледали безучастни, докато са се занимавали с бели майки с много деца, за сигъните няма кой да пипне катуна

А са на свобода, при грозящи ги тежки присъди - това нормално ли е.

СКОТОВЕ ! Има ли смисъл да живеят .

Ай, стига, бе! Като филм на ужасите! И къде е държано това дете и как така никой не е забелязал отсъствието му! Ужасно! Потресаващо!

Това е хубаво да се показва на всеки, посегнал на дрогата! Това нещо прави мозъка ти на гъба и когнитивните ти възможности намаляват - с една дума - видиотяваш се! В Гърция един такъв уби, наряза и свари тригодишното си дете, после я разхвърля из кошовете за боклук в Атина. Скорострелно го осъдиха на доживотен, и управителя на затворя каза, че от тук нататък живота му ще премине изцяло в една килия без контакт с другите, защото в затвора знаят какво е направил и ако го пребарат няма да живее дълго! Тия най-вероятно са същите - или са пребили детето, защото е ... дете, или просто не са го гледали и после са се психирали - какво друго да се очаква от дрогирани! Жалко за децата - те са невинни! Сега тия - какво?!? Пожелавам им да се отърват от дрогата, но май-май за тях е твърде късно вече!

Като са пияни може, а?

С една дума, това са абсолютни примати, чудовища, дрогиране и пияни, просто не са хора! По-страшни от дивите зверове - те поне се грижат за малките си и ги защитават с живота си. Аз не виждам защо такива трябва да живеят и да ги храним по затворите, че даже и права да имат....

И примати не са , мислиш ли че някоя маймуна би постъпила така с децата си ...

Е добре де, това че в жилището няма ток и живеят две малки деца , едното е бебе , че родителите са наркомани и изперкали, то за това социалните къде са спали?

На бюрата си.... Изобщо няма социални или ако има взимат много малко и хич не ги интересува нищо...

Какви социални, мислиш ли, че някой е смеел да им се бърка на тези в работата или да извика социалните? Научихме се да си затваряме очите, и то едното детенце починало, другото кой знае какво е щяло да стане с него, ако не беше пожарът...

Къде са спали социалните? Преди време имаше един случай на отнето българско детенце от майката понеже нямала "финансов капацитет". А условията не бяха толкова лоши, нямало течаща топла вода в стаята.... И бабате също помагаше. Социалните вземат бели деца защото това е бизнес - или осиновяване или "приемен родител" който взема една камара пари.