Една трета от младите мъже в Германия намират за приемливо насилието срещу жени

34 на сто от мъжете от тази възрастова група са признали, че са проявявали насилие към партньорката си в миналото, за да "внушат уважение към себе си"

Обратно в новината

Коментари - Една трета от младите мъже в Германия намират за приемливо насилието срещу жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А каква част от младите жени в Германия намират за приемливо насилието срещу мъже? И колко от жените в тази възрастова група са признали, че са проявявали настилие към партньора си в миналото, защото са се чувствали безнаказани? Или такива проучвания се избягват да се провеждат?

И всякаква друга имигрантска сволоч, която се събра във ФРГ през последните 20 г. Белите мъжове вече не си бият жените. Вече белите жени се опитват да бият белите мъжове. Неуспешно, все още. Но с подходящи хормони и "хранителни добавки"...

Съвсем не е неуспешно. Белите мъжове вече масово не смеят да се защитят, когато женската прояви насилие, защото ги е страх, че или няма да им повярват, или ще ги изкарат тях виновни, пък и обществото ги приучава, че няма нищо лошо в това жени да проявяват насилие срещу мъже.

Най-страшното бе излезло в заглавие преди 2-3 години в издание от сорта Шпигел или подобно - И ТО Е, ЧЕ СЕ ЗАБРАНЯВА разпространяването на информация и статистика в Германия за брой изнасилвания, както и пребити и убити от мигранти местни жени и мъже.... Ето това е пример за претопяването на Европейското коренно население и в следствие цивилизационното "успиване" и глупава - нарочна политика.... 2050 г., когато Германия стане Халифат, Европа ще е 50% Ислям. Това е. Дано не сме живи (поне поколението 85 и назад раждани, когато помнехме една друга Германия...)

Всеки трети германец не е германец. Елементарно.

Тези 34 % са ново дошлште гермаци. При тях това е народопсихология.

Много хубаво изследване... две трети от германките искат да са мъжът в къщата, за да бият половинката си. Всъщност това май е основната идея на всичките феминистки вопли за това как трабва да се борим с насилието над жени, удобно пропускайки дребния факт че именно жените са тези които най-често прибягват до насилие в отношенията си с децата си, родителите си... и партньорите си(да, именно парньорите си... щото повечето жени малтретират, освен официалната половинка, и любовниците си)

Една трета от младите мъже в Германия намират за приемливо насилието срещу жени 34 на сто от мъжете от тази възрастова група са признали, че са проявявали насилие към партньорката си в миналото, за да "внушат уважение към себе си" Ай ся.... В Перник този процент не е 34, а цели 95%! Там дори си имат спезиален лаф сред младите девойки - "СТабиуен е!" ->Младо момче и момиче от гр. Перник на първа среща. Вечерта била приятна, били на ресторант, след това пили по нещо в барчето и момчето си я изпраща до тях. Стигнали пред вратата и в момент на незабравима омая (когато нормалните хора сближават устни за първи път), момчето забило зверски шамар на девойката! Той си мисли: - Да си знае! А тя: - Стабиуен е!

1/3 от младите немци са от арабски, турски, ромски или африкански произход. Факт! След 20-30 години 2/3 от младите немци ще бъдат от арабски, турски, ромски или африкански произход. Статистика!

Хей тези не бяха ли приели голямата ИК? След като именно те призоваваха най-много за нея.

Приели са я, те и плодовете и вече берат.

Ами ТО, още преди 2 години Меркел си каза - исляма вече е част от Германия.

Подмяната на населението, води до такива резултати. Следващата стъпка е, тези въпросните 1/3, да си направят етническа партия по модела на ДПС. И след 15 години, Германия ще заприлича на България.

Жената обича твърда ръка

Аз си мислих за други твърди работи, то било твърда ръка....

Като жена ли го казваш? или като анаболен джендър?

Само бой за курвите!!!

1/3 от мъжете там са турци и мюсолмани МИНИМУМ какво искате останалите са промити джендъри

Тия дето не бият жените си намаляват, не знам как става така :)

Пак двуличие! Ами нима не им е ясно на анкетиращите, че 30-40% от младежта им е от близкия Изток и Северна Африка и в най- добрия случай от Турция! Привличат безогледно това население и после много учудени от патриархалните му възгледи и нагласи!

Звучи ужасно

Една трета от младите мъже в Германия са имигранти от Близкия Изток и Африка ;)

подготовката за искатбулската конвенция. Гласувайте за Възраждане, ако не искате да ви бият жените, гейовете, бежанците под път и над път и вие да сте виновни после

А на дядо Али Реза пак му прилоша!

Демек, гостите на баба Меркел са вече една трета от младите мъже в Германия.

Те младите "шваби" повечето са резеняци от майната си, какво да им е мнението ? То не е само мнение, а практика. Когато внасяш маймуни няма какво да се изненадваш, че се държат маймунски. Иначе нормалният модел на семейство е именно патриархалния, но в информационна икономика жените получават непропорционално голямо влияние, което води до разпад на обществото. Хората са си същите от преди 30000 години, само си нагласят инстинктите към новите реалности на матрицата. Всички медии и другите пипала на октопода служат за хуманно унищожение на европейското население и замяната му с други по-малко проблемни за кукловодите човешки подвидове.

"Матрицата" ? "Октопода" ? "Кукловодите" ? "Ильоминати" ? Слочаенос ? Не мисля тъка !

Казано по-разбираемо - Давос, Голямо зануляване, Нов световен ред и т. н. . Какво мислиш по тези точки? Слочаенос? Не мисля така.

Продължавайте в този дух на феминизъм, и тези порно сайтове И ще видите още повече насилие вкъщи, шефката ще тормози мъжа вкъщи и ще си го връща на жена / приятелка си. И дефакто се получава скрита гражданска война между половете. А не разбирате ли че мъжа и жената са едно цяло създадени са се допълват.

Много ми се иска да знам как са зададени въпросите и как са обработени отговорите. Сигурен съм, че всички знаете за анализа на данни от самолетите и техните поражения. "worldwarwings.com/the-statistics-that-kept-countless-allied-fighter-planes-in-the-sky/". Най-вероятно някой който не разбира и грам се е упражнявал и е докарал този резултат. Ако бяха питали жените същите неща може да се окаже, че на 1/3 от жените им харесва да ги пердашат, а други 58% одобряват насилието над мъже.

98% от жените смятат за приемливо да тероризират и тормозят мъжете до тях..

Колко от тези мъжа са били от "интегрираните"?

Урви са си баш за бой.И някои на които не им спира устата и мн знаят

В сексуално отношение винаги има насилие както от мъжа над жената така и обратното. Дори в природата го има- даваха филмче по Географик за секса между мъв и лъвица. Ами лъвът докато я онождаше я хапеше по главата и това се повтори няколко пъти. Може би това е част от секса?

Една треята от младите мъже в Германия са мангали

Ми то една трета от младите германски мъже са мюсли

Амчи то това не е насилие. Това е възпитание на жените. Нищо нередно няма в това - да пласнеш 2-3-4-10 шамара на булката, щом не слуша. Как така само 1/3 да подкрепят това? Май трябва да цивилизоваме по нашия си начин германците.

Сигурен съм, че над една трета от младите мъже в Германия намират за приемливо използването на насилие срещу мъже. Някой болен мозък, вероятно на закоравяля феминистка, е задала манипулативен въпрос "Намират ли за приемливо използването на насилие срещу жени?" и една трета са отговорили принципно с "ДА", имайки превдвид, че в много краен случай е допустимо. Сигурен съм, че 99% от допускащи насилие срещу жени намират за приемливо използването на насилие и срещу мъже, естественно също в много краен случай... Насилието над жени не е толкова разпространено, колкото се опитват да ни внушът!

Това ще са арабите и всякакви мюсюлмани дето ги напускаха не където им е мястото, както са написали и хорта по-долу. Индивидите описани в статията са с психически проблеми - или породен от религиозно промиване на мозъка, или от възпитанието в семействата им докато са подраствали. Това са субекти изпълнени с комплекси, чувство за малоценност, глезени от майките си или пък тормозени от родители. Неспособни на уважение ненормалници. Кой адекватен човек ще смята, че с насилие ще спечели уважение. То трябва малко мозък, но както е ясно такъв у тях няма. И тези утрепки ми били мъже. Уви има ги не само в Германия. Трябва да ги пратят в Дания, където е матриархат. Ще забравят за комплексите си. Да видят какво е, а ако не се държат прилично с жените и яко ще плащат.

бой и йебанье му е майката

Тези 1/3 са Хабибита! Иначе е ясно че жените тормозят мъжете психически, но това не оправдава физическото насили над жени, това е истината. Трябва да се отвърне реципрочно, жените много по лесно се обиждат от дребни неща, няма нужда да ги удряте.

в природата на мъжа? Еволюционен модел? Едва ли са 1/3, по-скоро са 90% (останалите са обратни, болни или евнуси), но само 1/3 си признават...

Насилието започва от жените под формата на психотормоз. После мъжете били насилници.... Пълен шит! С законите са направени срещу мъжете нарочно!!

Интересно, но такива изследвания не обхващат вербалното и психическо насилие, на което жените подлагат мъжете - като ефект е равнозначно, т.е. превръща живота ти в ад, но е много по-често срещано и много по-продължително и най-гадното е, че жените смятат, че имат право да го упражняват и никой не говори за това. Ами гаврата цял живот да се грижиш за детето (или дори децата) на друг мъж, просто, защото жена ти е "пропуснала" да те информира, че е промискуитетна. Жените смятат, че имат право и на това...

Аз пък съм чел обратното че вербалното насилие също се причислява и в такива проучвания се вдигат цифрите за шок фактор щото мярката за домашно насилие не е "пребил жена си", а "обидил жена си"

Не съм 100% сигурен, защото не съм бил въвлечен в провеждането на анкетата, но от опита който имам съм на 99% сигурен, че не са зададени правилните въпроси. За да бъдат зададени правилните въпроси, западното общество трябва да осъзнае, че проблемът от близо 30 години не е у мъжете или поне НЕ Е ГЛАВНО У МЪЖЕТЕ. Жените отдавна са установили, че на практика могат да правят каквото си искат, при това без да им се налага да носят отговорност за поведението си и за взетите решения. Ако работата много се сговни, с лекота се изкарнат жертви и всички им вярват, обграждат ги с внимание и демонизират въвлечените в ситуацията мъже с лека ръка - просто по навик. Всичко - от социалните служби, през съдебната система, до общественото мнение са в услуга на жените. И тук идва главният проблем: Преди десетилетия, когато всичко е било конструирано предвидено да е в услуга на мъжете, ИСТИНСКИТЕ мъже никога не са се възползвали от това, защото са възпитавани в рицарство, джентълменство, справедливост, да помагат на по-слабия или на изпадналия в тежко поможение. Сега обаче, когато законодателно и социално всичко е обърнато с цел подпомагане на жените, жените (не всички разбира се, но повечето) експлоатират системата до край, наслаждавайки се на властта и привирегиите, които имат. Защото обществото просто не е подготвено за женска тирания - никой не учи младите момичета да са благородни, честни, добронамерени и да не ритат падналия... Тук още не се е усетило зтачително, но в US са пропищели от самозабравили се млади жени, които нямат милост и уважение към никого. Тук дори не става дума за палавниците от OnlyFools и TickTock. В Индия, във връзка с новото им законодателство за защита на жените, повечето млади мъже, обвинени в домашно насилие, предпочитат директно да се самоубият, отколкото те и семействата им да изстрадат един (обикновено скалъпен с фиктивни обвинения) предрешен съдебен процес, в който те винаги са губещата страна. Там все пак е специфично, защото пък преди въвеждането на това законодателство пък е имало страшно много случаи на убийства и осакатяване на млади жени от собствените им съпрузи или от "загрижени" техни роднини, като братя, майка и т.н. Както и да е, да не де отклоняваме - който си мисли, че като заклейми 30% от мъжете като потенциални насилници вижда цялата картина, греши изоснови и не вижда много по-важен проблем, а именно съвременната жена.

Вижте сега, германците не са чак толкова изпусната работа, както шведите и датчаните В Германия дори има някаква раждаемост сред белите и дори някакви сватби. Въпросът е, че стремглаво расте броят на навлеците отвсякъде, чиято работа е ежедневно да бият и забременяват жените си. Германското общество е до голяма степен все още патриархално, което би учудило мнозина. Тук си мислим, че там са само 'джендери", но всъщност това е пропаганда насаждана от медиите.

Не казват тия мъже с какъв произход са. Ако ги беха питали, щеше да е ясно защо е такъв резултата- ясно е че ще са от мустакатите рунтави германци, дето всяко лято ни задръстват границите на път за родните места

1/3 ;) останалите 2/3 се разделят на 1/3 джендъри и 1/3 с лоботомия. Апропо тези проучвания са заради потенциално участие в Украйна, ама... Оказва се, че няма #кой....

не не , проверяват количестовото безмозъчни руски тролове

И колко са според теб, анализирайки горното "проучване"? ;)

Да приемат още араби и всякакъв мангаляк. Скоро ще стане нормално жената да е зачаршафосана, да пее маанета и да има три декара задник.

Абе така е, но след толкова имигранти в Германия имат 34%, а у нас и без имигранти е около 75%. Ние сме още под турско..

34? Иди във Фанкфурт и ако видиш на 10 арабеска един германец пак добре. За Берлин изобщо не говорим. А при нас е простотия умишлено насаждана. Едно време при соца пак го имаше но там често се биеше през пръстите. А тук през 90-те и времената на чалгата се затвърди стереотипа на биещата мутра и тъпата кифла. И това се пренася от поколение в поколение.

Част от израстването на мъжете е преборване с хормони, натурално произвеждани само от техните организми. Плюсът е че имат повечко мускулна маса и последиците от сбиванията не са толкова фатални физически, но са изключително важни психически. В днешно време загубилият е 'жена', а победителят арестуван за насилие с/у жените. Честита природна селекция. ПП: В това време полицайте са още по-страхливи жени и в момента в който трябва да арестуват някой се наси.ат и изстрелват пет пълнителя в главата му защото изглеждал 'страшен' и събуждал травми в детството. Човек би казал поне спестяваме от съдебни разходи, но оказва се и смъртта не е безплатна в очите на Темида.

Скоро ще са 100% , във състав 80% турци, и 20% германци с турски мироглед

Произход

Особености на турския етнос...

Една трета не са ли точно "новите германци" с техните културни особености, с които не се разделят, та дори ги налагат там, където се натрапят?

Путине, виждаш ли как се превзема държава, не като тебе

Така се превзема държава с благословията на САЩ.

Толкова ли е процента на мюсолманите в Германия?

И защо да ме интересуват германските мъже, като си имаме достатъчно насилници у нас? Аз съм изумена обаче о това, че жените го приемат за нормално. Една колежка ми каза буквално, че "мъж, коѝто не пие и не бие не е мъж". Занемях!

Аууу ма, не думай!

Браво! И да дадеш сметана на котарака.

Ами то е двустранно, колкото и да е безумно ... Има не само малоумници дето ако не плеснат 2 шамара на жената не се чувстват мъже, но и жени дето не само го очакват това, но и го предизвикват нарочно ... И като се съберат двама такива, настава един безумен латино сериал и всичките съседи стават ненужни свидетели на всичките "любов и драма" И докато първото мога да си го обясня, колкото и да е отвратително, за жените ми е непонятно ...

Аз пък съм склонен на насилие към разни чужи платени НПО-та, които попагандират педераcmията си сред децата и дават луди пари за да разделят, отслабват и унищожават семейстовото и обществото отвътре!