Една година в Белия дом или изгубените илюзии на Джо Байдън

Безспорна е промяната в тона на този 79-годишен демократ, който по принцип предпочиташе анекдотите пред нападките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгубеният в своята Деменция и илюзии, пенсионерът склеротик- Джо Байдън е на път да запали нова война в Европа - в Украйна. След като постоянно говори за това, Той явно е решил да прокара своите пъклени старчески идеи за нова война на стария континент.

пак нчма да повярвам - 42 процента одобрение. Явно изследването е правено в лудницата

Е, кво мой а прай БайДън, освен ,,а съ дъни?!

"съюзници, почувствали се пренебрегнати - и дори ограбени, както когато Франция изпусна огромен договор за подводници"????! Те не са се "почувствали", те СА пренебрегнати, ограбени и изоставени. Франция, афганистанците, кюрдите - за който се сетите "съюзник". Съюзник си, когато си готов да жертваш нещо в името на приятелството, на сътрудничеството, на общите интереси... При САЩ няма такова нещо. Считат се за богопомазани, за изразители и носители на всичко светло, за богоизбрана нация (как са съюзниците от Израел, а?)... Но не са. В същото време са изключителни - лицемерни, нагли, високомерни и комерсиализирани. И сърдещи се, негодуващи - когато някой друг (Китай, Русия, дори Северна Корея, Иран или хуситите в Йемен) им отвръща с политика, копие на тяхната собствена. Основното, което не е добре отразено в тази статия е, че едно от първите послания към света на новия пезидент Байдън беше "Америка е готова да се завърне като световен лидер.". Точно това не му се получи. Нямаше и как - светът се развива и се променя, става многополюсен и никой не иска връщането на старите "лидери". Защото връщането към старото е ретроградно. Все едно, 99% от българите да искат на власт да се завърне Борисов и шайката му. Това Байдън и сие не го разбраха. И за това борбата им е напразна и безсмислена. Най-много да докара света до самоунищожение защитавайки безсмислена и отдавна загубена кауза. Тръмп поне беше по-голям реалист и доста по-откровен - САЩ преди и над всичко, а останалите - да духат супата. Другото е лицемерие.

SirBob

Добре казано. Всичко е така.

Let’s go Brandon!

Байдън е един болен старец заобиколен от леви либерални комунисти. Това е краят на Америка.

Да не би да са само,,леваци,,?

Материал, който дойче веле не могат да напишат. Браво!

АКСИОМА:РЕШАВАНЕТО НА ЕДИН ПРОБЛЕМ НА ПЪРВО МЕСТО ИЗИСКВА ТОЙ ДА БЪДЕ ПРАВИЛНО ФОРМУЛИРАН. Какъв е проблема с русия.Собствениците на русия които РАЗБИРА СЕ НЕ СА КРЕМЪЛА не могат да си позволат УКРАЙНА ДА БЪДЕ ОСТАВЕНА ,ДА СЕ РАЗВИВА СВОБОДНО.Вече 104 годишните собственици на русия ги е СТРАХ ОТ РУСКИТЕ ХОРА.АКО УКРАЙНА БЪДЕ ОСТАВЕНА НА СПОКОЙСТВИЕ,СЛЕД 5-10 Г ХОРАТА В РУСИЯ ШЕ СИ ПОСКАТ СВОБОДАТА.Нищо че тва е един смазан народ-хората в русия,са смазвани от 300г от управниците на русия.То ВСЪШНОСТ И ЗА ТВА ЕВРЕЙСКИЯ НОМЕР ПРЕЗ 1917Г УСПЯ.ЩОТО В РУСИЯ НЯМА НАРОД А ЕДНО ЗОМБИРАНО СТАДО ОТ ДВУНОГИ СЪЩЕСТВА. Тогава какво е решението на проблема ?Ми НА ТЕЗИ КОИТО 1917 ПЛАТИХА МЕТЕЖА И ТАКА СИ КУПИХА РУСИЯ ДА БЪДЕ СЛОЖЕН НАМОРДНИК.Те вече 104г достатъчно си заслужиха този намордник.Кво са правили преди това не ме интересува въпреки че... 1)Кой направи 1929г та клошара от браунау стана възможен,като един велик народ беше видиотен . 2)Кой плати клошара да стане канцлер на германия.Тва наистина е забавно-КЛОШАРА-КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ. 3)кОЙ НАПРАВИ ВСВ. Нали нема да ме обидите и да ми кажете че един идиот може да причини смърта на 80 МИЛИОНА човека...Каквито са "резултатите" от войната 4)как ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТ. ЕВРОПЕЙЦИ БЕХА "ОСВОБОДЕНИ" ОТ РУСИЯ... Ако руися нахлуе в украйна, ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПРЕКРАТИ СЕКВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С НЕЯ-с русия.През 21 век такива действия са недопустими.Днес не е 1939г.Поробването на народи е немислимо.Не може ЕДНА ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА ДА ГОСПОДСТВА САМО ЗАЩОТО ИМАЛА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ,С КОЕТО ДА ЗАПЛАШВА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.Ако русия си позволи да нахлуе в украйна,НЕЙНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ,КОИТО ВСЪШНОСТ ЗАПЛАШВАТ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА С ПОРОБВАНЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СМАЗАНИ.КАКВОТО И ТВА ДА ОЗНАЧАВА.А всъшност тва ше означава НОВ,РАЗЛИЧЕН ИКОНОМИЧЕСКИ РЕД.нЕ МОЖЕ БАНКИТЕ НА РОТШИЛДОВИ ДА ДЪРЖАТ СВЕТА.Не знам до колко тва е верно,но ако е така,тва е чиста лудост и не може да продължава по този начин.Тва просто е безумие.Излиза ВЪПРОСА ЗА СМИСЪЛА НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ.ЗАЩОТО в 21 ВЕК "ОСВОБОЖДАВАНЕ" ОТ ТИПА 1945Г ВЕЧЕ Е НЕМИСЛИМО.Какво става с "пистелите","философите" днес.Раздават си наградички мислат се за "велики" а са КЬОРАВИ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ ДНЕС.Нобел за литература...хаха ,НОБЕЛИТЕ СЕ РАЗДАВАТ ОТ ЕВРЕИ,СЛЕД КАТО ОТ 1901г, 20% ДВАЙСЕ ПРОЦЕНТА СА ДАДЕНИ НА ЕВРЕИ...ПАРИТЕ НА ЕДИН АНТИСЕМИТ СЕ ДАВАТ НА ЕВРЕИТЕ...ХАХА. И номера ОТ 1929Г с ХАОСА СЕ ПОВТАРА...ХАОСА КОЙТО НАПРАВИ КЛОШАРА АДОЛФ,ТОА ДЕТО Е РОВИЛ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ЗА ДА ЯДЕ ,ВЪЗМОЖЕН.Сметате ли че един който е ял от кофите за болкук след тва ше е нормален.И след тва да ми се чудите АМА КАК Е ВЪЗМОЖНО такива зверства. И сега пак по същия начин...Ако ДНЕС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ БЪДАТ ОСТАВЕНИ УТРЕ СМЕ НИЕ ОТ ИЗТ. ЕВРОПА .А В ДРУГИЯ ДЕН,КОЙ Е НА РЕД.А писателите,шибаните подлоги.Или вие ше кажете АМА НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ.нАЛИ ЗА ТВА СТЕ ТОЛКО "ВЕЛИКИ" ДА ВИДИТЕ ТАМ ДЕТО СТАДОТО НЕ ВИЖДА...ТАМ ПО-НАПРЕД.

Ами не знам, кой господар от кого го е страх, но вкараните ектрено във Вашингтон над 25 000 военни си остават над 1 година вече. Да не би пък Байдън и демократите да ги е страх от китайска или руска агресивя в столицата на САЩ? Или пък ги е страх от американците?

Всяка сутрин когато Джо се буди в Белият дом се пита къде е! Не ходи никъде без придружител и не провежда разговори на четири очи без да има някой до него. Същевременно често се изпуска с коментари като да нарича вицето си г-жа президен и да твърди как не му позволяват да говори с определени журналисти. Човека грам няма понятие къде се намира през повечето време! Рейтинга му е по нисък от най-ниският процент за Тръмп. Много обещания и много чудеса после! Който си сложи ваксина няма нужда да изпълнява мерките се превърна в маска даже две за всеки независимо от това дали си ваксиниран или не. Даже и удома трябва да сте с маски. И поради тия глупости върховният им съд наложи забрана за задължителното ваксиниране. А Джо призова хората да игнорират това решение и бизнеса да задължава хората да са ваксинирани. Щеше да подпише заем за над 4 трилиона долара - за инфраструктурата. Като програми по сексуалността в Пакистан за 500 хиляди долара и прочие!? Но сделката пропадна тъй като и без това инфлацията им е доста висока. Между другото демократите имат мнозинство почти навсякъде из сената и прочие и въпреки това не им стигат гласовете за радикалните промени. А за срещата на Джо с Путин да не говорим. Джо казал на Путин да внимава защото ще имало последствия за него. И като подарък Джо му даде списък на всички критични точки в инфраструктурата на САщ които са под риск от кибер атаки. За да знае путин кой да не напада или да напада, така и не става ясно кое кое. Но иначе Тръмп бил руска пионка, мдаа.

Муахахаха- 'разбеснялата се тълпа подръжници на Тръмп"! Следват си партийната линия платените журналистчета! Според тях в сащ има три вида протести: мирни леви протести, почти мирни леви протести и опустошителни бунтове на разбеснели се подръжници на Тръмп.

А на американците, са изгубени илюзиите

Илюзиите на байдън са изгубени, защото акъла му отдавна е изфирясал, барабар с въпросните илюзии. Какво следва и къде сме ние?

И заради всички причини в статията,и заради реалното оцеляване на САЩ, тази агресивна държава има спешна нужда от Война ! Война в която САЩ са оъредили на България незавидната роля на преден фронт,на мястото където се умира.