Една година "Борисов 3": Международни успехи и вътрешнополитически падения

Той вече официално е най-дълго управлявалият демократично избран министър-председател в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Демократично" избран е поставено под съмнение от доста хора, но истината ще се разбере като падне, НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!

е как ще падне? да беше паднал досега ако ше пада. Пада беработицата! (щот хората се махнаха) Махайки се, хората избират! Но така избират, че да влезе в сила на момента. ОСтанаха дебилите, на които баце си ги кефи. ЩЕ го пре-пре-пре избират, оти има напомня на бай им тошо

та кои са международните успехи, не пишете))):

Успехи!Пародия на международна дейност да това е истината.А паденията са си направо тотални провали!

Ами защо не му го казвате директно като непрекъснато се оправдава с другите а си мълчите като пу,,и и му се хилите???Защо не му обясните че ТОЙ е виновен за всичко що става последните години потъвайки към блатото???? Къде му са ''успехите'' освен в тегло и банкови сметки??? И престанете да ЛЪЖЕТЕ защото хората знаят много добре колко е ''демократично ИЗБРАН за премиер'' на България....

Международните успехи са по-скоро медийни балони. И то най-вече от страна на родните медии! Иначе са общо взето провали. И срещата ЕС-Турция, и Западни Балкани и най-вече Европредседателството!

Една година управляващи и опозиция освен да си мерят резила и антиевропейското поведение, други успехи не са постигнали.

ОМГ! Ами изброете ги , бе, тези "международни успехи" най-накрая, че нещо ми се губят, а уж внимателно след информационния поток?;)) Примерно: През 1-вия от Мандатите Му, се случи това , това и това на международната сцена по изключително Негова заслуга; през 2-рия..., през 3-тия..?;)

А бе наследниците на Стоян Михайлов (секретар на ЦК на БКП) много големи кариеристи бе.....то внукът му (депутат от БСП), то синът му (този на снимката, който претърпя крах в изборите за кмет на София).....непрекъснато са на сцената с някакви искания и претенции, вместо да се скрият от погледа на хората!!!!!

Хммм,май ,,случаят Скрипал,,става система на поведения---/ИМАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА НО НЯМА ДА ВИ ГИ ПОКАЖЕМ,ЗАЩОТО ТВЪРДО СМЕ УБЕДЕНИ , ЧЕ ....ТЕ....СА ВИНОВНИ/.../ДА ОТГОВАРЯТ!!!!/....Пък и оня цирк с ОРЕШАРСКИ ДАЛИ Е ДЕМОКРАТИЧЕН...МММММ....ИЗБОР?????Щото некои още рупат курабиики.

За да направим връзката между двете е достатъчно да видим ,,специалността,, на посланика...

Това е най-харесваният,най-обичаният,най-уважаваният и най-постигналият успехи политик на България за всички времена.Това е Борисов-голям,велик и мощен,човекът надвил комунизма и построил нова България на мястото на комунистическите руини.

Ако имате дупенето за международен успех - Благодаря! За мен това е провал.

ПОЗДРАВИ ПАТРОНА СИ !

Демократично? В Мутроландия?

ВЪЛЧИЦА :-)) ДАЛИ И ПИШЕШ НАВЕДЕНА :-))

Разнася и рекламира ШЕРБЕТА в междунардните му салтанати!!!!!!!!!!!

Никой не мисли че след спирането на еврофондовете ще настане генерален срив в икономиката ни на колонизирана държава!

В момента ГЕРБ са в режим да мине председатеслтвото, щото там ако се изложим, вай, вай голям праз, пък после каквото ще да ставе. Държавата е на самотек, тук таме някой, като се разкряка му подхвърлят стотинки, че да кряка след няколко месеца и това е.

Може и да няма големи успехи във вътрешната и външната политика, но на фона на управлението на социалистите направо е златен. Няма какво да се чудите другари - чугунени кратуни. На Народа направо му настръхва косата като се сети как заплатите станаха по 3 долара, а децата му умираха от глад при червеното управление. За по "дребните" им провинения направо не ми се говори. Така че ще търпите, докато ББ не реши да вземе златната акция на измисления президент Ушко.

Нагли сте! Как може в страна, която е на 111 място по свободата на словото да има демократично избрано правителство. Правителството на Иран демократично ли е? Те са доста преди нас.

Когато заплатите станаха 3 долара, Бойко Борисов беше все още недеполитизиран комунист!