17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПАРЛАМЕНТАРИЗМА СЕ ЗАВРЪЩАЛ--ЗАЩОТО БОЙКО ГО НЯМА ХЕМ ГОВОРЯТ ,ЧЕ БОРИСОВ НЕ СТЪПВАЛ В ПАРЛАМЕНТА ,ХЕМ ГОВОРЯТ ЧЕ КАТО ГО НЯМА ИМА ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ АМИ НАЛИ БОРИСОВ НЕ СТЪПВАЛ В НС КАК Е ПРЕЧИЛ

че този път ще има яко трошене на депутстски кратуни.

Макар, че чалгаррчета не помнят

Как така на три месеца, бе. За три месеца хората ще му забравят лицето на този “прокурор”. Трябва изслушванията да са на минимум всеки три седмици. Оше не сте влезли в парламента и вече се разлигавихте.

Ние сме много малък народ, но за сметка на това много прост.

ние съвсем не сме малък народ, но наистина сме изключително прости! от нас в цяла европа са по тъпи само россияните и севернитемакета!

Еми ето ви и съдебна реформа!

това е прекрасно! само дето вие няма да сте там да го изслушате!

пък сигурно ще разберат какво им говорят съдиите и прокурора

И тримата големи ще бъдат изслушвани на три месеца в НС, това е окончателното решение! И така е редно, днес ръководителите на ВКС и ВАС са от ДБ, но утре могат да бъдат и от други политически партии! Затова когато се вземат определени решения трябва да са за конкретната длъжност, а не човека, който я заема!

Я пак за председателят на ВАС?;) Да ти пусна ли инфото към кои кръгове гравитира или сам ще се справиш?

И какво точно ще ви подгрее вас че щели да си запълнят малко време като излушват някакви доклади дупедатите... Увеличените им заплати нали се плащат....Някои още не проумяват че всичко е пунта мара защото не приемат всяко обезщетение с което ни товарят да е на гърба на предизвикалия го както всеки брак на работник се плаща от заплатата му.

лозанчо няма как да го безпокоите, при неправилно пресичане го беше леко закачила някаква кола и той орева орталъка, че са искали да го убият. щадете му нервичките, на горканчо, да не ореве пак орталъка...я, какъв ХУБАВ СЪД РЪКОВОДИ! не остана неоправдан нито един престъпник!!!

го викат...

До тогава,няма да ви има помияри!

Плямпания за да си правят пиар че мога да говорят няма значение че е от пусто в празно.. Какво значи да го викат гешев в някаква комисия дето ще си дрънка същото както и по медиите знаейки много добре че тази комисия няма никаква юридическа стойност....

Маските паднаха. Днес в НС смърди на комуняги

Нямало обединение в 45 -то НС?;)) Има, бе - даже и обединител се намери;) - Гешев успя да обедини "непримиримите противници" ( по изказванията на техни представители) от ГЕРБ, БСП и ДПС!;) Абе, "системните", що не сЪ 'земете - и без това "несистемните" се дърпат от управлението... И с право се дърпат - с такива "крепители" врагове не им трябват!

Защо в комисията, а не в пленарна зала? Да не би Майчета и Лайчета да ги е досрамяло да се излагат публично?

На Маяма носа и увисна надоло, това не е добре, революцията отиде по дяволите.

Ама някой да вземе да ми обясни какво е "моделът Борисов". Аз знам за робовладелски, феодален, социалистически, комуниситчески и капиталистически модел. Това явно не нещо друго, измислено от Борисов. Чак пък толкова.....

Уж си от герП, пък не си подготвена - моделът борисов е простичък : Европарите се превеждат само в наши фирми, които печелят всички държавни и общински търгове на двойни цени, връщат половината в герП, с останалото строят некачествено, прокурора е наш и не ги разследва нашите, назначават се калинки на високи постове, защото са прости, неграмотни и послушни и се арестуват, бият и притискат всички онези, които са против това ! Накратко - Парите са европейски, но комисионните са наши ! Е това ли те затруни бе Стефке ?

Ти май говориш за времето на Царя, Станишев и първия кабинет на ББ. Явно не си запознат какво се промени последните 4 години в закона за обществени поръчки. Много ще се изненадат някой и че без Борисов няма да печелят търгове. А и закона трудно ще го променят, защото всички промени са по инициатива на ЕК.

Evala pich za mnogo tochnia komentar na politicheskia jivot na Bulgaria. Kratko i mnogo yasno! Shapka ti svaliam, brat ! E te zatova ne mi se vrushta v BG to.... Che niamame napreduk ! Ama hich... Ohhhh....

Моят работодател ако реша да не му изпълнявам нарежданията ще ме уволни. Парламента ще може ли да уволни Гл. Прокурор ако същия реши да не се съобразява с решенията на парламента?

защото НС не е работодател на главния прокурор и ръководителите на съдилищата.

tonk11

Твоя работодател може ли да уволни мен? Не може. Знаеш ли защо? Защото не ме е назначил той. Е тука е същото.

А парите от бюджета ли идват или висшия съдебен съвет ги вади от джоба?

ами и той като вожда си ако реши че не е необходимо да ходи в НС?

за разлика от Лозан Панов

Ах, любимата опорка на ПИК да пришиват главния прокурор, който е една страна в съдебната зала, заедно с арбитъра - съдът. Реално само съдиите са част от съдебната власт. Прокурорът внася тезите и защитава интересите на изпълнителната власт, т.е разследващите. Колкото един адвокат е част от съдебната система, толкова и той. Естествено подкрепено предложение от коалицията БКП

нерде разследващи. Иве, Иве и ти като Ицака много ги разбираш тез работи

НИЩО НЕ ЗНАЧИ И НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ !!!

Показа кой или кои бранят Гешефт като писано великденско яйце.

Няма как да обясниш на тъпаците що е то, субординация и разделение на властите! Неспазването на конституцията и законите , води до дива анархия и беззаконие! Някой хора ,считат, че щом са станали депутати и държавата им е бащиния !

В белия свят прокуратурата е част от изпълнителната власт. Само в Русия, Севрна Корея и България има прокуратура и Главен прокурор, които са равни със съдиите. А само у нас прокурорите могат да определят кариерното развитие на съдиите.

това е положението. Според действащата конституция на Р. България прокуратурата е част от съдебната система. Толкоз. До нова конституция се спазва това положение. То и в САЩ министърът на правосъдието е главпрокурор, ама тук не е така.

И що е то, пращане на смс-и от баце до "независимия" му слуга във ВСС :)

Къде е кана Рачева защо не е в парламента при мая и Таня липсва ми

Нали ПКП е там?

ГЕРБ+ДПС+БСП или накратко Коалиция Каскет.

Искате ли да направим комисии които да се плюнчат да предлагат работи, които ние после ще откажем. Благодаря,

Еййй кво става бе? Защо враговете ГЕРБ, БСП и ДПС гласуват заедно?

Политическото номадство трябва да се забрани завинаги и безвъзвратно!!! Избирателят е направил избора си на основата на програмата на партията и ако неговите лични мотиви са различни, трябва да напусне депутатското си място в парламента и на негово място да дойде следващия в листата на партията. Личните мотиви да ги декларира пред жена си. Видяхме как ГЕРБ пазаруваха депутати от други партии (БСП) и прокарваха закони в ущърб на избирателя! Това важи и при мажоритарни избори: Избира се човек заради идеите му за работа. Ако след избирането му в парламента неговите лични мотиви се променят, да може да бъде отзоваван от избирателите си.

А избирателят може ли да си променя нагласите? За какво номадство става дума в такъв случай?

И ще си каже променените нагласи на следващите избори. А ако е спешно - и на извънредни избори.

Айде после някой да направи правителство с "подкрепата" на ГЕРБСПДПС. В първия удобен момент ще бъде опраскан, когато засегне интересите им във съдебната система, ВСС, и Каскетурата, където трите партии на ДС гласуват винаги заедно!

По-кротко, намали пиперо. Леле че са се разлютили нещо. Но поне за първи и последен път единни. Въпросът е, кого точно ще изслушват - този или друг. Защото в залата е забранено да се спи, бърка в носа и играе "Не се сърди, човече", когато има процедура. И да се каже в кухнята да не слагат толкова лук в кюфтетата, че някой да развали дружеската атмосфера.

На един депутат се падат по 3 кюфтета на ядене, 3 по 240 = 720, за десет дена 7200 кифтета, бах таа лакумия...

Квесторите кебапчета ли, че не ги броиш и тях. Айде чистачките са на сандвичи и храна от вън.

Видяхте ли как се гласува ЗАЕДНО ГЕРБДПСБСП?щ когато стане дума за глав прок? Има ли още какво да се обясняваме?

Има ИТН ще променят статуквото! :D

А пеперудката лозан с лакиране нокти кога ще отговаря за пуснатите престъпници

Съдебната система е независима. Има разделение на властите.

тя и прокуратурата в Република България е част от съдебната система. Щом може да се вика един за изслушване, значи може и за всички.

Еййй много ви пречи Лозан Панов, само, че шеф на ВКС не нарежда на съдиите какво да съдят. Докато Гешеф е началник на всички прокурори и пряко им нарежда кой да обвинят и кой НЕ!

Коя е тази смешно говореща, водеща заседанието? Някоя гербава калинка?

мхм

Правела хубави дудуци

Не на ИСМВ!

Ние от коалицията" ИМА ТАКИВА ДЕМОКРАТИЧНИ МУТРИ ЗА ПРАВА иСЛОБОДИИ " се настанихме удобно !!! И се готвим само да лапаме ! А другарят Радев е нашето знаме

Лошото е, че ГЕРБСПДПС гласуваха заедно, за да пришият и шефовете на ВКС и ВАС към Гешеф. Какво точно ще ги питат депутатите? Защо еди кой си съдия е произнесъл еди каква си присъда? Поне хората видяха, че уж противниците от ГЕРБ, ДПС и БСП са в коалиция за заопазване на статуквото в съдебната система.

Хаджигенов брадяса да предлага неща и никой да не му ги гласува.

Браво на новите ! Така се работи ! Няма и седмица и свършиха повече, отколкото самодоволните и охранени шопари от предишният парламент за цял месец ! И каскета гешев да се отчита на парламента, а не на пеевски всеки месец ... поне докато е на свобода, после ще се отчита на директора на затвора ! Защо не пишете за пеевски, че вчера е бил пребит в Дубай - толкова ли е трудно да го проверите ?

Хапчетата, моля!

Толкова много глупости, които след това трябва да отхвърлят