Коментари - Единият от задържаните по шпионската афера е под парична гаранция срещу показания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За дебили

Какъв ти Кеймбридж, какъв ти Станфорд или Сорбони там някакви си...? Това са огладнели безчувствени потомствени простаци, готови и майчиното си мляко да осребрят, само келепир да има като се докопат до някаква власт! Но всичко това наверно липсва в служебните им досиета и биографиите им. Първата реакция на хората беше погнуса и срам!

БРАВО ЗА КОМЕНТАРА НА "ХМ" ПОЗВОЛИХ СИ ДА ГО КОПИРАМ....ГН ГЕШЕВ БРАВО ЗА РАЗКРИТИТЕ РУСКИ ШПИОНИ-ПРЕДАТЕЛИ, А ТУРСКИТЕ КОГА ОБЕКТЕВНОСТТА НА ПРОКУРАТУРА И СЛУЖБИ НЕЩО ЛИПСВА....... 2021-03-21 11:54:42 хм (нерегистриран) На 4 февруари Ахмед Доган занася в турското посолство “Оня списък “ с българските разузнавачи зад граница . Министър- председател Филип Димитров, а държавен глава - оня, на който сега искат да кръстят площад в София ! Беше ли арестуван и обвинен Ахмед Доган ? Не ! Миналата година Nordic Monitor посочи, че турското посолство се занимава с мащабна шпионска дейност е нас срещу педагози, журналисти и критици на турския президент Ердоган . Според официалният документ , турското посолство е събирало информация за турски и български граждани , за които се смята, че са свързани с движението Гюлен ! Поверителния документ включваше номерата на турските и български паспорти на критиците на Ердоган ! Реакция ? Не !

Голяма специализирана операция на редица служби , заловихме 4 000 000 евро и 3 500 000 долара - във фалшива печатница. Насрахмесе и мълчим... Започва още по специализирана операция , задържахме група шпионироло в полза на Русия... А сега да видим какво, как, кога , защо и къде е шпионирал. Да чуем и съда и тогава да говори за престъпници и предатели...

Ако се докаже вина да се наложат жестоки наказания за държавна измяна.Това няма да спре шпионажа но поне ще увеличи парите за предателите

А кога ще има потвърдена информация? Работи се само с намеци и внушения, а конкретно нищо не се казва.Конкретно чухме Борисов и Гешев да обявяват хора за престъпници без да са минали през съд и без да имат влязла в сила присъда. В школата в Симеоново на такова право ли ги учат?

Заради някакви намеци и внушения, онзи тръгнал да бяга.

Може и колело да е карал! Това не е достатъчно основание да го наречеш престъпник! Осъден ли е? Има ли влязла в сила присъда? Как разбра, че е престъпник? Щото Борисов и Гешев казали, затова ли?Ами да закрият съдилищата тогава, като ненужна институция!

Ами да ги пусне ли бе празноглави , и после да ги търси по Масква ?

На 4 април ще видим класифицирана информация ! Лъжете , поне Лъжете както трябва !

Всяко стадо си има мърша т.е. призналия си

Но да работиш срещу интересите на Родината си, не си мърша, а герой. Дори Путин може орден да ти даде! Отдавна е известно, че Москва обича предателите, но не своите!

Днес ще има още арести, ах Мунчо...

Ще има още арести, а след това ще има осъдена България в Страсбург. Нали тъй дедовото? Както винаги! Мютренското безхаберие е уникално.

ти си знаеш

не ти вървят нещо подпорните точки кухоглавецо ...;)))))

на Владимир Стоянов Заимов.

хахаха.. започват да ги пускат - явно обвинението издиша. „ Пак казвам - спомнете си случая с Анна Чапман в САЩ!

Да предадеш Родината е най-тежкото престъпление по цял свят. Ужасно е, че са го извършили наши офицери. След палячото Мунчо, тия съвсем сринаха доверието ми към армията. Да ги осъдят до живот дано. И на Позитано хубаво да си помислят къде искат да ни бутнат. Щото това са техни кадри.

кой каза че обвинението е истинско? Кой ги обяви за предатели, продали родината за стотинки? САМО СЪДЪТ ИМА ПРАВО ДА КАЗВА КОЙ Е ВИНОВЕН И Е ПРЕСТЪПНИК. Каскета пак не е наясно с правото! и пак се прави на съдия

Мунчо не е политиканствал и злословел от 3 март насам... Ясно е защо.

Избрал като Юда местния русороб пред род и родина личния джоб. Грозно нарича гнусния русофил, който не е като него - дебил. В телешки възторг е щом чуе Русия. За страната си обаче лее помия. Мрази, презира примитивния сноб. Всеки патриот е за тях русофоб. Изменник и сляп слуга на хазарите, сменил с монголски ботуш шалварите. Лицемерно плюе западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Искат ни бедни, болни и гладни. Поука за други за свобода жадни. По кремълски указ грабят страната, предатели имат на държавна заплата. Имат си и Мунчо, фигурант назначен. На шпионите бос. От Москва одобрен. Задунайска губерния още сънуват. Троянски коне внедрени бълнуват. Кой още не разбра защо бе лани варяжкия пуч с наети партизани. Как им пречи прокурора, кабинета... Страх ги тресе от съдебна вендета. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Възмездие скоро помнете ще има! Не ще ни уплашат трима, чет'рима! Не ще ни сломят! Не щем диктатура! Горд древен народ сме с ярка култура!

Пздравления! Прекрасно стихотворение!

Ебаси рептилът - филосов, нема такъв миризлив дефикат, Оди се пери, Мунчо!

А Радев I Невнятни защо така нищо не казва? Може би е бил на кирия от шпионската схема. Още от назначаването на Гешев злобаря Радев се чуди как да го махне. Чак през улицата се опита да го прогони! Сега вече се виждат мотивите на Радев. Затова и сега мълчи като г-з.

Отговарящия за защитата на България от хибридни атаки, доброволно работил за чужда страна, а ние се чудим, защо до момента няма никакво истинско противодействие от страна на българските държавни структури.

не ни дреме за предизборните мозъчни напъни на русопитеците по българските форуми.

Ко викате? Гешев се бил объркал? А? Хаха. Разбира се съда с удоволствие може да не зачете тези самопризнания. Но за обикновения човек става ясно, че наистина са снасяли информация на руснаците

нещо нервен този смях

толкова велика тая акция /по думи на лайното гешефф/ че пуснали единия срещу показания

Тъпо

хора на Радеф Фистинга

НАЙ-ГЛАСОВИТИТЕ ПЕТЛИ ПЪРВИ ВРЪЗВАТ ЧЕРВЕНИЯ ГЕРДАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PEYTSCH

Русия е враг и техния паметници на съветската армия и на альошевците следва да бъда демонтирани. Срам за партии и палячовци които са заслепени от агресора нахлул на 5 септември 1944 в неутрално Царство България !

Неутрално Царство България ли?!!! Ти луд ли си или ненормален? Евтини наркотици ти продават твоите американски господари, Трол усран. Цял свят знае че България беше съюзник на Хитлер, а сега и на Хитлер в женски формат - Меркел. Беше Фашистка България, а сега е собственост на Четвъртия Райх. Вечен срам и позор!! Нещастник! Даже на български пишеш с грешки. Жалък Фашист

С това плюене по Бойко тъпите комундели го бетонират за още 3 мандата. Навсякъде по света измяната на родината се счита за най-тежкото престъпление. За БСП това винаги е било норма на поведение. Лайте, пищете, ревете си, а Борисов ще управлява.

Ма що само за 3 мандата бе! направо за 30 мандата! А ако до тогава изобретят безсмъртието, направо завинаги да ни управлява! А ако не изнамерят безсмъртието, някъде след като почине - след 100-200 години, ще му въздигнем нов Мавзолей насред София! По-висок и голям от Хеопсовата пирамида!

ББ се скри, защото бе приготвил едно чекмедже в шкафчето за долари. Но Гешев издъни работата. Доларите се оказаха фалшиви

вярно - сега сигурно проверява пачките евро от шкафчето и гардероба банкнота по банкнота. А ако са се оказали от сватбарските може и апоплектичен удар да е получил.

Много сте наивни или на такива се правите всички писачи. Щом е намесен гл. прокурор значи крайната цел е или високопоставена политическа фигура или огромен икономически интерес. Може би и двете. Очаквайте скоро да се окаже, че "резидентът" е братовчед или друг близък до президента.

и самият президент? Резидент? Дори се римува. Президент-резидент!

Прокуратурата защо се меси в разследването и задържането, това го прави МВР и ДАНС, на Прокуратурата работата и е в досъдебна фаза да внесе обвинители акт и да поддържа обвинението гешев се вживява в шериф и изема функции по задържане и разследване.

Радеф не се споменава - има имунитет.

Ами обществена тайна е, че той е РЕЗИДЕНТА на ГРУ в България

Радеф е обикновена пионка. Резидента се казва Меди Доганов.

САМО И ЕДИНСТВЕНО СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА РУСОРОБИ !

малко бъркй русофили и - фоби, но се старае, доколкото може.

Избори идат и фалшиви милиони трябва ''да се откриват'' а и поръчката на краварите да плюваме по Русия трябва да се изпълнява че иначе няма как да продължават да крепя мутрата както сами си казаха не веднъж за него...

Аааай руски измекярино! За теб имам награда. 1 000 рубли иии ... почивка (заточение) в далечен Сибир където да харчиш рублите си. Даволен?

Боко Тиквото що мълчи по случая с тези шпиони? Да не би и той да е в групата и сега да е хукнал към Русия с жипката?

Обикаля да търси Гадев ...

Че нали точно Борисов като премиер е координирал разкриването и залавянето на групата шпиони. Основно заслугата е негова.

Ако Тиквата беше запознат със случая, Севда ТВ отдавна да ни е проглушила ушите с това. Пък и не е негова работа да се занимава с тези неща. Не му плащаме огромната заплата да координира такива случаи, както и да търчи по цял ден по строеги и магистрали "на инспекция".

Напротив! Точно това му е работата. Да обикаля из страната. Да наглежда как вървят нещата, как живее народа по места. София не е България! Не се опитвай да ни внушаваш тези глупости! Точно това му е работата! Не да ми стои по цял ден в министерския кабинет и кафе след кафе. Така е правил обичаният от всички българи Цар Борис-3 ! Така правеше и обичания от едни и мразен от други Бай Тошо. Това, че ти се опитваш да набиваш бръмбари в главите на хората, какво трябва да върши един наш премиер, не прави мнението ти меродавно. То е просто една огромна глупост.

Много си глупав или в бързината гледаш да драснеш нещо. Президентът що мълчи би трябвало да попиташ, след като се води главнокомандващ на армията!

кажи на празноглавецо ХЕ . Ама явно празноглавец на празноглавец въпроси не задава .

С тях започва "Република България". Обаче те имат и друг скрит смисъл. Рейгън (ето Ръто) разтури Съветския съюз. А президента Байдън (ето тук е Бъто) ще тури край на Рассията, ще разтури и закрие тази империя на злото. Още малко им остана на русите да си разиграват коня, много малко им остана! Скъпо ще ни платят, много скъпо!

Браво на ББ и на главния прокурор! Видяхте ли как сритахме руснаците? И как ги шамаросахме? Много смела постъпка от двамата. Това отдавна трябваше да стане. Трябва да дадем един добър урок на рашъните. За друг път да знаят къде се намират. Тук не им е Задунайска губерния.

Кой ще лежи до живот, кой :)

Шкембето, тиквата и каскета

Поживьом увидим :)

Не съм мурзилка, ама като българин ще ти кажа, че се сещам за един дето ако има късмет ще лижи до живот - Бойко Борисов се казва. Не за шпионаж, за национално предателство. Даже може да са килия до килия с тези предатели - шпиони.

Ти си черепарски куросмукач!

Каква мурзилка бе драги? То за теб щеше да е чест да бъдеш мурзилка. А ти дори мурзилка не си. Ти си един свински цървул!!!

този тъп гешеФФ знаели , че Петорката от Кеймбридж е работила против фашистка Германия и Хитлер. тъп е като шефа си Бокомагстралии Чекмеджиев

Кой го казва...

ГолЕм смЕх ,някакви били шпиони и шпионирали тайните на несъкрушимата българска армия ,супер секретното и въоръжение само на 60 години ,плановете и за нападение на Русия по въздух и вода с двете продънени гемии и трите полуработещи самолета ,както и състава и дислокацията на трите мощни бригади със състав от по два файтона ,грешка два БТР хора.

Отидоха зеян хайванчетата :)

Не тайните на беге армията интерсуват руснаците, а тайните на нашите съюзници от НАТО. И русияните смятат, че ние българите сме най-слабото натовско звено, троянският кон, чрез който да научат тайните на НАТО.

Те съюзниците от НАТО много добре знаят продажните ни душици и избягват да дават на нашите тулупи каквато и да е по секретна информация.

Гешев е лицето на провала и глупостта. Тази история ше има неочакван край, много неприятен за прокуратурата

Или очакван - до живот :)

Мунчо се метнал на дрона и отпрашил за Раша! Оставил е прощално писмо на Повер Пойнт!

Мунчо Фигуранта защо мълчи, ромски клитор в устата ли държи?

Yes, sir!

Ми аз питам същото и за Борисов. Но той очевидно с клитор не се задоволява - нещо по-стабилно и мъжко е лапнал.

Не, бате ги ебе!

Гешев пак се провали. Бойко е невинен

Водевил по Гешевски! ЕС му връща прокурорите, той тича да залавя сватбарско евро пък взели , че го преброили, добре че не са записали и серийните ноимера на банкнотите - той сигурно е бил един и същи ... Докога палячовци ще управляват тази държава??? Докога простотията ще е лицето на България???

Друго си е Мая да ги печата в Костинброд :)

Ха ха, гербаджийчето се обиди, че Каскета е тъпак! :)))) Не ме интересуват минали неща, интересува ме сега и в бъдеще, а сега на власт са ПРОСТОКРАТИТЕ от герб!

Русофилите от яд се пържат в собствен сос, такъв шут зад врата получиха комунягите точно опреди изборите ХАХАХАХА

Густо ми е, майна :)

Мунчо Фигуранта защо мълчи, кор в устата ли държи?

Не всички са педалчета нещастни, като тен.... :)

Ааа, не е кор ...

Напред с братска Русия. Вън задокеанските окупатори от България!

Недоубита мурзилка!

Тиквата и шкембето също трябва да подадат оставки. Те явно са руски шпиони, които се представят за натовци

След две седмици подават оставки за да си ги назначим пак на 04.04.

Сигурно в СЦЗ

Твърдо подкрепям!

Те имат много хубави конспиративни имена

Особено едно - Мунчо :)

ти и шпионите, с обикновени телефони шпионират, та даже е и в кутийка ги държат. А пък специалните криптиращи устройства щели да ги закупят по натам.... Е, няма такъв цирк!

А с какви други телефони? Много филми гледаш.

стига де, историята ни учи, че даже и в омразния соц ползваха по-добра техника - чадъри и всякакви тяхни производни...

Хапнах китайска храна поръчана по телефона, сега ще си поръчам курва и после ще поспя. Не зная как но курвите до една са ваксинирани. Сигурно са ги вмъкнали в някоя от приоритетните фази.

Короната е в китайската храна, бе вързанак. Уж си много умен и всичко знаеш. Сега ще ковидясаш, ама яко ше ковидясаш. Белким ти се разбъркат поне бръмбарите в главата. :)

Група пенсионери-ентусиасти,отвратени как САЩ и Запада реално унищожиха България. Пълни наивници... ..снимат екрани със свързани и подслушвани телефони, ..носят пачки с пари в Руското посолство!!! ..използват обикновени телефончето със сим карти... ..влизат и излизат в Руското посолство без да се крият !!! ... Естествено веднага са ги забелязали... ..набутали са им един човек от службите ...човека който сега "бил се съгласил да сътрудничи" ... Медаров... ..и Готово! Сега "певеца" ще бъде подготвен и ще каже разказва Филми за Лоша Русия която шпионира Мощна България ! Жалък цирк !

Опитваш се да оправдаеш отрепките, ама не ти се получава! Все пак е интересно (не за мен) кой си ?

Поредната недоубита мурзилка!

Трябва да се наебат публично и след това да се разчекнат за назидание на други които си помислят да предават родината си и за назидане на кремълския гном. Предателите са най-гнусните нищожества и то военни. Гешев искаме сериозни присъди

Аз съм за минимални - 20 годинки!

Гешев да направи като неговия адаш преди 9ти. Всички тия от ДС и червени боклуци на бесилото.

Тези са мишки. Но чрез тях ще се стигне до Президента и ръководството на БСП.