Единият от нападателите в Сотиря блудствал с детето и преди месец

Майката припаднала, когато видяла как двамата мъже се опитват да изнасилят дъщеря й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега с условни ли ще ги пуснат, да се разхождат отново сред хората?

Индивидите, които са гласували законите, които позволяват подобни престъпници да не бъдат осъждани на живот без право на замяна са най-големите предатели на българския народ.

Искам химическа кастрация и затвор ,а в случай с малолетхи -смърт.

Майката заявила, че ще ги съди.....Аз питам-къде е прокуратурата, тя е отговорна за наказателното преследване според законите в България...Има ли образувано досъдебно производство? Родителите на пострадалото дете могат да предявят граждански иск и/или евентуално да бъдат конституирани като частни обвинители в наказателното производство...При всички положения водеща е прокуратурата.

Малко са подранили, като се има предвид, че ще го женят след около 4-5 години.

Безжалостно накажете с нажежено желязо страстололюбивите сатири от Сотиря!

Само кьотек за тези чингенета!

Да не се окажат цигани, колкото и оня, дето изнасилвал дъщеря си, колкото ония, дето убиха и разчлениха двама души в негован, колкото и оня, дето наръгал някакъв в автобуса... Търсите изкупителна жертва, но истината е, че циганите отдавна са ви надминал, драги ми смехурковци..

с кво са ни надминали циганите, манго? а, да, с дивашките си престъпления, с неработенето, с неученето, с неплащането на нищо, с раждането на 20 деца още от 11 годишна възраст, с кльопането на социални помощи от всякакъв вид без никакъв принос към икономиката, с груповите изнасилвания още на 14 години дори в германия....с какво, бе, манго?! десетте престъпления от българи не могат да прикрият хилядите престъпления на твоите домашни любимци!

според мен в това село трябва да влязат психолози. Но ветеринарни да са психолозите!

Културни особености.

Примати ! Какво да очаквате от тях ?! Само престъпления !!!

Циганска Работа е всичко това ! Махнаха Полицията по места и всеки мангал стана насилник , те по природа са насилници и животни и трябва да се въведе незабавно за изнасилване на деца смъртно наказание , това може да спре този вид престъпление !

А сега де.БХК кого ще защитава и кого ще обвинява?

Това е положението: Сливен, циганските квартали, далеееече, далече е "главата от задника", за да мисли за неговото благополучие, .. там в оня "софийски" свят, болежките и кахърите на избирателите, дааа на избирателите, никой не го интересува! Затова предполагам, че времето на някои от 240-те е на свършване!

младото момче потърсил.... - една гаща плява....

как може да ти пишат "+" ... ненормална работа

Еб-ти нерезите в това село! Незабовно да се приеме Закон за физическа кастрация за такъв вид престъпления.

Може, но само за бЕлите. За другите БХК не дава. Нищо чудно, ако осъдят ефективно блудстващите, БХК да обжалва.

Добре! Нека обсъдим следното: ако ме е яд на някого много, и знам че няма да бъда убит ако го убия, какво ще продължи да се "върти" в главата ми? Естествено, как да го накажа тежко! Естествено, крайната мярка е смърт. Помислям си я, но знам че мен няма да ме убият, няма и уранови мини в който да умра бавно, просто ще си бъда в затвора и ще си ме хранят. Естествено ще работя тежка работа, каквато предполагам намират на затворниците с тежки присъди, но ще съм жив и ще съм отмъстил или както желаете го наричайте - задоволен, отмъстен, въздал справедливост и т.н. В един момент започвам да си мисля: не си ли заслужава: ще осигуря семейството си, макар и да съм в затвора, близките ще гледат с респек на мен, а и аз ще съм доволен ...

Явно си още малък. Не знаеш какво е затвор. Особено за изнасилвачи на малолетни. Повечето осъдени до живот биха предпочели смъртната присъда. Не си мисли глупости, като тези които си написал.

В затвора отворко, изнасилвачите на малолетни, изнасилват непълнолетни ...

Аве "wert" ти си някво .. софиянче, дето си няма работа и седнал да пише

Тоя щерев да не работи в дирника че не му трият глупавите коментари ??

Незабавна кастрация на тези! И строг тъмничен!

Ако в селото има 200 мъже роми, колко от тях следва да кастрират?

200

Абсурдно е да се случи едно и също престпление от такъв характер на едно и също място. Пилюция, Сър! Никаква превенция, никакъв анализ на обстановката и причините за даденото престъпление, никакви мерки за пресичане на следващо. Мъзеливи толупи, за едната пенцийка клечат 20 години и каквото могад за завъртят по второ направление.

Тези хайвани от пилюцията изобщо нещо могат ли да свършат, различо от чоплене на семки и бъркане в носа в работно време?

Щерев смени хапчетата. Тези не ти действат добре ;)

Защо админа не езтрил на тъпака Щерев всичките му писаници? Що за глупост е писал този изрод, който е сигурно педофил като тия циганьори? Ама че сайт - пълна порнография?!?

Само ебан.ха.ха.ха

Що не вземат да съдят пак доктора от Бърза помощ. Има доста тъпаци дето ще ги подкрепят.

Пишете човешки коментари ! Не избивайте комплекси ! Не показвайте простотията си , коментирайки човешки трагедии !

Сотиря.... Племето " Черната стъпка"...Почва да ми звучи по Хичкок...

в Русия е така - но там ги изнасилват с бутилки защото са импотентни алкохолици

И тебе така те изнасилват.ха.ха.ха

А само едно село преди това има също само цигани и всички чисти и работят и селото чисто, а това село е нещо като бунище заринато с отпадъци. Там дори къщите нямат прозорци!!!

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Само ебан.ха.ха.ха

Искахте демокрация, ей ви капитализъм. Това е то демокрацията и навсякъде е така. Някъде се стрелят и по училищата.

Искаш да кажеш че по време на комунистическия режим не е имало престъпления ли? Беше пълно с психопати и тогава, отделно статистиките не са били обществено достояние.

Имаше престъпления, но бяха поне 100 пъти по-малко. И полицаите бяха 100 пъти по-малко, а хората не се заключваха, и колите си не заключваха. Това са фактите, внушенията са друго нещо, а педофилията - трето.

Иска да каже, че може да попитаме хората от Сотиря, например, да сравнят престъпността тогава и сега. Пропагандата си е пропаганда, но е нужно и паметта на хората да се изтрие.

в Русия е така - но там ги изнасилват с бутилки защото са импотентни алкохолици

Тебе, ако някой те е изнасили с бутилка иди да те зашият. пък ако искаш иди се оплачи... на Папата.

Само с два камъка могат да се скопят всички нерези в тва село.

„че младото момче е потърсил работа“, „Майката на момичето сподели, че като не я открила в двора на дома им“ - ей неграмотници такива.

на зле е тръгнала държавата щом и най-здравомислещия етнос - циганите - почнаха да се съдят, вместо да се колят, както е отредила природата - създателка на човешкия род и всички живи твари

Тия като ги Босна с иглата и ще забравят за всичко ще бъдат най послушни и смирени и двамата !!!15годишното лайно също!!!шш

Посегателствата върху дечица веднага ще намалеят, ако се отрязват парчета от изродите. Бавно и без упойка. Пръсти, уши, пениси и така нататък.

Глави - все пак рибата се вмирисва откъм главата - режеш и хвърляш, пък той после пак да мисли да изнасилва и да убива.

Майката щела да го съди , как ще го съдиш като нямаш пари за гащи. Това си е някаква сапунка която циганите разиграват , надушили са че ще падат пари от небето.

Стига сте тормозили циганите че ще се оплачат на БХК

БХК е гноен тумор за изрязване, а работещите там трябва да се разследват и лежат в панделата. За антибългарска дейност!

Крайно време е държавата да вземе по сериозни мерки срещу тези безчинства на тези низши съшества за да не вземе народа сам мерки и изтреби тези същества. Прекрачен е прага на търпението. Вижда се че нищо не се прави от МВР И ДРУГИТЕ СЛУЖБИ ЗА ЗАЩИТА НА СИГУРНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО. И Бойко пак спи!

Мерки ще има но срещу нас българите, както и досега. Например по отношение на телковете, отнеха процентите на болните българи, фалшивите решения за етноса и проциганите си продължават.

А с мама кога?! Как да не се ядоса и да не извика за помощ при явно проявеното пренебрежение :)

Виновна е прокуратурата и съда - те създават условия за безнаказаност и са много нагли! Те са тези дето могат да те глобят да плащаш хиляди и да те поробят с борчове, само за дето четат закона неправилно и има хиляди документи бюрокрация, но не могат да видят как етнически групи правят деца на по 13-14 години и то е принцип, а не изключение. Създават условия където за най-малкото нещо те мачкат, където имат изгода - алчни са- като видят пари и подлудяват. Когато отсреща има явна педофилия - мълчат и не се занимават, понеже въпросният етнос е от бедни хора и не могат да вземат пари! Това е сигурацията - корупция от най-дребният катаджия, до нап ниво до съда. Как тези педофили чувстват че има държава която може да ги спре?

Ако има умни и смели българи трябва да се създаде организация, която да прочисти земити ни от тези същества по-низши от всичко на земята. Смърт за циганите !

Няма такива. Българите са прости и страхливи със съвсем случайни изключения понякога, които биват смазвани от ганювските си сънародници. Още Славейков и Вазов за го написали. Скоро циганите ще бъдат повече от българите, но пак българите ще ги издържат, ще търпят да ги убиват, пребиват и тормозят с едноседмични шумни сватби, ще си стоят кротичко като овце с преклонени главици, и ще викат "Смърт за циганите", ама тихичко, да не ги чуят.

От този етнос това може да се очкаква. Моля не ни раздувайте техните недостойни животински истории и не правете сензации от това! Цялата държавна политика спрямо циганите е изкривена и инспирирана отвън и осъществявана тук от продажни безродници. Това безразборно платено размножаване на етноса ще носи само беди, каквато и е основната цел на мрачните сили.

А българи когато убиват, разчленяват и педофилстват, за да "подготвели за живота" дъщеричките си, какво разправяш?

Ами за разлика от циганите , българското общество осъжда престъпниците си ..а не търси от 9 кладенца вода да ги оневни

Като Митю Очите, който две години уж лежа при общ режим, и после си излезе? Като ония от Наглите, които наскоро излязоха на свобода за добро поведение, а? Като Кузов? Като Батко и Братко, които се оказаха невинни, така ли "българското общество осъжда престъпниците си, а? Като вземете да вадите вода от девет кладенеца, само и само да се изкарате велики, си личи какви жалки ганювци сте. Доблестен човек поне щеше да си признае що за стока сме, вместо да се бие в гърдите и да вика "Булгааар!"

Казах българското общество а не държавата , разлика има но неграмотен циганин няма как да я схване ;)

Има си хас ганювец с навряна в гъза преклонена главица да схване, че държавата произлиза от обществото, и ганю е отговорен за какво се случва в неговата собствена държава.

Да благодарим на аБХК! Дано им се връща лично и на целите им семейства всичко, което са причинили на България!