Единият близнак видял убийството на "приятеля си Димитър", вътрешният министър иска оставки

Районният съд в Пловдив остави в ареста 19-годишните Валентин и Борислав Динкови, привлечени като обвиняеми в лично укривателство и подпомагане

Обратно в новината

Коментари - Единият близнак видял убийството на "приятеля си Димитър", вътрешният министър иска оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги, почти винаги (с изключение на лудите) НАСИЛИЕТО, ФИЗИЧЕСКОТО НАСИЛИЕ ЗАПОЧВА С … ВЕРБАЛНОТО (и психическо насилие, което ескалира)!!! Бих казал - в може бе 99 % от случаите! (Тоест, “крушката си има опашка”, която най-често е видима от някого или дори от всички!, говоря за превенцията)! И в тази връзка да разкажа една история. Преди години тук, в Америка започна полицейско разследване срещу мен по анонимен (аз знаех от кого) сигнал с много сериозни и тежки обвинения, за агресия и в планирано насилие - че няКОИ ги било страх, че “ще ида и ще ги изпозастрелям всичките”?!? Тоест - в тероризъм!!! Когато бях извикан да дам показания (обяснения) за тези АБСУРДНИ обвинения, под клетва и пред водещия детектив и негов колега и показанията ми се записваха (и снимаха) и се подписах накрая за тях - дори и без адвоката ми с мое съгласие, аз казах следното: “Вие сте полицаи и следователи, и прекрасно знаете, че всяка агресия и бой започна с … ВЕРБАЛНА едкарация ПЪРВО, така ри е?” И те потвърдиха! Тогава ги попитах: “И какво ще направите, когато някой НЕПРЕКЪСНАТО ВИ НАПАДА и КЛЕВЕТИ - ден след ден, седмица след седмица, например защото той е извършил престъпления (кражби, корупция, насилие, ФИЗИЧЕСКО НАСИРИЕ,..) и аз и много други знаят, но мълчат защото ги е страх, а мен не ме е страх и не могат да ме сплашат и купят.не че не опитваха?” Какво ще направите ако някой ви нападне? - и аз рискувах и за да онагледя мисълта си вдигнах юмрук и го насочих бавно към лицето на старши детектива! И двамата казаха - ще се защитя! Аз им казах - ТОЧНО! Благодаря! По-късно, когато отидох да разговарям с федералните по МОЯ МОЛБА и оплакване за институционално насилие и им описах ситуацията те ме попитаха - а ти изобщо имаш ли оръжие! На които им казаха- не. не тук в Америка, но всичките които ме атакуват и клеветят имат, и то повечето по няколко… (После получих извинения, а този който ме клеветеше бе арестуван за корупция, след като ми писна да го крият и се обадих на ФБР)!… (Преди това моят супервайзор ме удари - докато си пушех с колеги пред офиса и аз се защитих, като го отблъснах - и го хвърлих на капака на паркирана отпред служебна кола на друг от шефовете, и онзи не посмя и този път да се оплаче и пак да ме наклевети, но всички във фирмата знаеха за това)

Сега в светлината на избуяване НАЙ-ПОСЛЕ !!! на гнева и самоосъзнаването на целия български народ срещу НАСИЛИЕТО в българската държава в условията на “МЕКА ДИКТАТУРА” на МАФИЯТА, която буквално води десетилетия ВОЙНА срещу народа са и държавата и държавността!!! - макар и яростно отричана!!!, и под маската на демократичен преход и законова държава, се разгаря един според мен малко безумен спор как точно да се променят законите срещу насилието и .. ЩО Е ТО ИНТИМНА ВРЪЗКА!! И слушаме какви ли не капацитети и прависти да коментират и спорят! Но само да напомня, че НАСИЛИЕТО си е НАСИЛИЕ - с или без “интимна връзка”, тоест законът е СРЕЩУ НАСИЛИЕТО преди всичко!!! Но проблемът е много по-сложен и комплексен, защото насилието е дълбоко култивирано - и то съвсем съзнателно и умишлено, планомерно и последователно - от една групичка хора, които са концентршрали отромта власт и (откраднати от хората и държавата) ресурси, които аз наричам мафия, босовете на мафията! Насилието първо се култивира от съзнанието ;и гузната съвест и рецидивизъм на тия) навсякъде в живота и в държавата, в бита, и поради липсата на съпротива и санкции - и в ежедневието, в дова, на пътя, в рацотата, в севейнште и всякакви други отношения - то става БИТ и НОРВА, а от там - и ПРАВИЛО и в съзнанието на тълпата, в обществото! Да дам конкретна примери - сега изпълняващ длъжността главен прокурор е Сарафов. Той може да се счита за преуспял. (Имоти - и на сина му, сестра му, майка му) за милиони - вкл. къща в Испания (на вайка му), апартаменти в София (на сина му), апартамент в Дубай (на сестра му) Спомнете си само преди няколко години каква история нашумя около тего? Как се е обърнал към негова колежка - мисля полицайка или следователка, и пред присъстващите колеги й е казал: “АВА, ТИ НА ТОЗИ ДУХАШ ЛИ МУ?!?!”… И вижте реакцията на ВСС и Етичната комисия начело с друго недоразумение - Ясен Тодоров… Спомнете си как Борисов е заплашвал основния свидетел срещу авера му и министър Мирослав Найденов - че ако даде показания севейството му ще ядат от весото му (без да разберат)! И какво стана след това и с това разследване. Да давам ли още примери - например с Пеевски, с Гешев (Иванмева и Петрова),… Аз напомням - мафията, организираната престъпност е гърба на ненаказаната масова и битова престъпност, с челния си отряд - прокуратура, МНР, ВСС! Защото за една диктатура - макар и вика - е критично важен СТРАХЪТ, култивирането и поддържането му! А резултатът от ненаказаното насилие е точно СТРАХЪТ!!! Затова не се наказват престъпниците, дори и най-дребните като правило - така народът е ошашавен и не може да види голямата организирана престъпност и мафията!

Няма казарма, това е проблема на българския мъж

а кой кара колата като го мачкаха и минаваха през него

дали не е бил още жив тогава

_stankow

Нека съдът реши. При това възбудено обществено мнение по-скоро ще получат завишени присъди, отколкото занижени. Което също няма да е добре, защото ще обжалват. Но във всички случаи - няма да се измъкнат.

Катя

Какво става с физическия извършител? Все още ли е зад граница?

Отнет живот - до живот!

Kакто казах (предположих, но с много голяма степен на увереност), тук НЕ става въпрос ОТНОВО за индивидуално ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а за ПОРЕДНОТО от НЕАДРЕСИРАНИТЕ и ПРИКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на ПОРЕДНАТА ЛОКАЛНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА - макар и от ниските нива н

"...прокурор Димитър Костов. Той уточни, че ако лицата не са участвали в умъртвяването правната квалификация е за "лично укривателство". Тоя прокурор е също за ОСТАВКА! Тия близнаци са подлъгали Митко и са го закарали с колата на баща им при убиеца Рангел, въпреки че са знаели, че той иска да го бие. Та тези изчадия са предизвикали убийстото. И те са УБИЙЦИ, както и Рангел убиеца. НЕ СА ПОМАГАЧИ, прокороре, А СА УБИЙЦИ! Помагачи ли биха били, ако бяха убили твое дете, ако имаш такова?

Хора писаха че тези въртят наркотици. Няма начин да нямат чадър

Хубаво тия двамата в кауша, голяма аларма се вдигна заради тях, а нещо за физическия убиец на момчето що не се говори с такъв интезитет?

В Германия е. Като го докопат тамошните полицаи - ще ни го предадът. Търпение.

Тва са мангали! Нужно е да се въведе смъртно наказание и да се екзекутират публично за назидание!

Напълно се съгласявам.Да бъдат разкъсвани от диви животни,никой да не си цапа ръцете с такива!

а, забравих , фюрера предвижда същото и за славяните

Гнусни цгански орки. Ако бяхме по-умни и ги бяхме натирили с влаковете в Германия преди 80г....

Младите са НАГЛИ и са се научили първо да ЛЪЖАТ и после да мислят ! Готов съм да се обзаложа че са УЧАСТВАЛИ и в убийството и в укриването - Изобщо не са толкова невинни на колкото се правят , а пък това че " съжалявали ".... ПЪЛН ГЛУПОСТИ - Та те дори не знаят какво означава това !! Видели били убийството , но не се опитали да го предотвратят или да информират полицията - Че това си е СЪУЧАСТИЕ откъдето и да го погледне човек !!! В една нормална държава тези никога няма да излязат от пабдиза - НИКОГА !!!

Някой знае ли как е станало?

За 33-34 год "демокрацията" успя да смачка всички морални ценности у младото поколение !!!!! За този период израсна поколение което НЕ цени род и традиции !!!! За това спомогна и отсъствието на родителската намеса в процеса на възпитание ! Това е поколението на чалга родителите !!!! Примерите са навсякаде около нас- майките с надути джуки и бюстове пълни кифли, а бащите вечно с бирата и приказват преливайки от пусто н празно ! Преобладаващото мнозинство са завършили средно с успех силен 3.01 и са с платени или фиктивни дипломи от навъдилите се над 55 ВУЗ-а !!! Плана "Ранът" от 1991 год сработи- България върви към пълна демогравска криза и нравствен упадък на младото поколение!!! Жалко , но е истина !

И ти си от тия с успех 3.01 ! ДемогрВска криза ли ?? Тц, тц, тц... демограВията ти куца яко !

За 4 дни не търсене и бездействие Рангел избяга. 24 часа първите 24 са най- важни! Те ходеха по катастрофи Полицията на гр Стамболийски отговорна за район Цялапица?! Никой Полиция Стамболийски НЕ го търсеха Димитър

Милиционер ли си бе? Какъв правопис!?!

Не видях плакати "НИТО ЕДИН ПОВЕЧЕ" Или смъртта на мъж не е като смърта на жена, а?

Кво само ревеш. Сега поне всеки може да се обявява за какъвто си иска, даже ще е си превилегии, щом толкова ти бъркат в очите "женските привилегии" при пребиване, нарязване, и убиване..

Пък аз не видях никъде някой да е написал "Ми той си го е заслужил, щото е шавал"

Много тъжно, никакви ценности нямат младите! Видял, че убива приятеля му и не го спрял...нямам думи.

Stanko

България е пълна с идиоти.Мисля,че е редно да се върне наборната служба.поне 6 месеца.

там пък още по-големи идиоти, хайде няма нужда. Професионални училища и да ходят да работят след това. Поне ще имаме квалифицирана работна ръка.

Какви изроди , били са съучастници и ако правосъдието им прости значи БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е СЪУЧАСТНИК ВЪВ ВСЯКО УБИСТВО И ХОРАТА ЩЕ СЕ НАЛАГА САМИ ДА ПРАВОРЗДАВАТ !

Едните близнаци на 19, другите на 20. Да няма събиране на близнаци на селу?

Тия келеши не са много наясно каква са я свършили. Освен местните там, ние, които слушаме новините отстрани, не ги знаем що за хора са. Може и да има нещо човешко в тях, ама делата им в случая говорят съвсем друго. С действията си /или бездействията си/ са допринесли за затриването на един млад човешки живот. И колкото и да ги отпарят в Пловдивския или Пазарджишкия, ще излезнат един ден от панделата. Но убития няма да излезе от гроба.

Нещата са пределно ясни - и аз например съм ги писал (и че това ще стане) години наред! Така че изненада (освен зй престъпниците, на които разбира се не им пука и не им изнася, и за ИДИОТИТЕ) ИЗНЕНАДА НЯМА! Ама НИКАКВА! Но няма смисъл вече от много думи. Затова съвсем конкретен въпрос - към градската и общинска управа, към ръководството на полицията, прокуратурата и съда (и БОП-а) в града, а и във всеки град и селце, и към тези начело на държавата: Вие имате ли АКТУАЛЕН, ПОДДЪРЖАН и ОБНОВЯВАН ежедневно СПИСЪК на КРИМИНАЛНИЯ КОНТИНГЕНТ в съответното населено вясто! Така че да не чуваме и виждаме при поредното престъпление на поредния изрод и рецидивист, че прокурорът и съдията не знаели той какъв е и затова не можели да го оставят в ареста?!? Колко престъпници така избягаха от България?!? А Иванчева я развеждахте с белезници и пранги и на краката и привързана и за болничното легло, а негодници и некадърници ,дето плачете, че ви били малки заплатите! И те са ви много, ако ме питате мен, поне на много от вас!

Над 20 години и дадоха първият път, за недоказана корупция. Може наистина да е била корумпирана, но доказателствата отвсякъде издишаха, а дори и да са били толкова непоклатими как ще дадеш за корупция толкова много, а толкова много убийци не получават и половината

А каква ценностна система, критика, критично мислене и преценка за добро и лошо, хубаво и грозно, имат останалите 5-6милиона чалга идиоти, населяващи американската задморска колония, наречена България?????? Zero(нула) преценка, нула критично мислене и въобще някакво мислене и мисловна дейност. Как ще имат мисловна дейност , като нямат мозък тези чалга идиоти?! Като за 34 години "демокрация" оскотяха, озверяха, освирепяха и обезумяха от чалга, парцуца, алчност, похот, лошотия и безнравственост. Най-висшата ценност за всеки чалга идиот в колонията са само парите и нищо друго. За пари чалга идиота е готов на всичко - готов е на предателство, подлост, престъпление и всякаква мерзост! Ако вземеш една брадва и му разцепиш кухата кратуна на кой да е български чалга идиот няма да видиш мозък - мозък няма! Ще видиш вътре в кратуната му само едно нещо - ПАРИ!

Току що чух поредната абсолютна глупост - по телевизията, от прокурора. И взимам повод отново да ги попитам тия - абе, вие гешефчетата, цацаровчетата и сарафовчетата, вие наистина ри сте такива идиоти или продължавате да се гаврите с хората! Чуйте какво казва прокурорът: “Двамата братя са задържани, защото са станали свидетели на убийството и са го укрили, но .. ТЕ БИЛИ СЪУЧАСТТИЦИ! Тоест, след като те ДИРЕКТНО не са учавствали в убийството, тоест те директно не са убири момчето или директно не са помагали на убиеца при умъртвяването на момчето - КОЕТО СЪЩО НЕ Е ДОКАЗАНО!!!, но има и самопризнание та тия пикльовци, че са били на местопрестъплението при убийството, ТЕ НЕ БИРИ СЪУЧАСТНИЦИ!?!?! И хайде пак да си обясняване евеветтарти теща от А и Б и то на тия, които УЖ той-много знаят и разбират! Абе, някой ще присъства когато друг изрод убива човек по особено жесток начин, после ще прикрива убийството и убиеца - ще го извозва за да избяга и да се укрие, ще мълчи и лъже дни наред когато цялата страна се е взривила, и някакъв ПОРЕДЕН идиот в прокурорска тога има наглостта да твърди публично, че този (тези) те бил Съучастник в престъплението?!?! Този дебил ли е? Те вдява ри, че ако продължава(т) така хората ще ги линчуват! Е.и му майката, тези наистина тотално са се самозабравили ири са пълни дебили!

Тук има САМО един идиот, и това си точно ТИ! Да станеш свидетел на убийство, да не го предотвратил, да не докладваш на властите за това убийство и да си мълчиш, какъв трябва да си тогава бе, ИДИОТ БЕЗМОЗЪЧЕН???? Това те прави 100% Съучастник! Ебах тЪ в идиота тъп!!! Толкова си тъп и безмозъчен, че направо иди някъде и се гръмни!!? Как живееш въобще без мозък????

Точно това казвам и аз - че тези са съучастници, ИДИОТ! С видима тежка интелектуална недостатъчност! Поне не се афиширай! Като си толкова прост! Идиот може да се отнася за: Идиот, човек с тежка интелектуална недостатъчност Идиот (роман), роман от Фьодор Достоевски Идиот (филм, 1951), филм на Акира Куросава Идиот (филм, 1958), филм на Иван Пирев

Не се пенете. Това, че са били там ги прави свидетели. Останалото са си ваши измислици. Съучастници са, ако са участвали в организацията или изпълнението, което точно не е доказано. Защо е тази злоба? Интелектуално безсилие ли е? Помагачи да, за друго няма данни. То не че се разбира какво се е случило, но не ви пречи всичко да знаете. Като със старозагорския случай - никъде не пише, какво се е случило.

След като са били там и са видяли всичко , тоест, не са направили НИЩО за да го предотвратят, а даже са и поднесли на тепсия (подмамили са го и са го закарали) убитият на убиеца... значи са СЪУЧАСТНИЦИ !!! Тоест УБИЙЦИ и те ! Да подмамваш някого, да го закараш до гибелта му, да седиш и да гледаш как го убива тоя дето ти е поръчал да му го доведеш...какъв те прави ???!? Може би невино агънце, а ??

Къде бяха мврЕ 4 дни като вс казваха че никой не търси Димитър( Нова) само приятелите му. Защо сега чак им искст оставките? Стамболийски полиц мн рабора

За 4 дни не търсене и бездействие Рангел избяга. 24 часа първите 24 са най- важни! Те ходеха по катастрофи Никой Полиция Стамболийски НЕ го търсеха Димитър

Родени психопати,не се раждат,но се изграждат.Това е проблемът.Семейна среда,възпитание,образование ако щеш.Всичко!

За съжаление се раждат..А в момента ситуацията е такава, че такива ще стават все повече...

Убиецът си е купил билет преди това. Този се е нагласил да убива и да бяга. Изроди!!!!!!!!!!!

че на тия примати им липсват данни за изградена ценностна система и критичност, както и за преценка за добро и зло". Най-страшното е, че такова динковчета, семерджийчета и други като тях има бол - по всички градове и села!!! Затова редовно стават лоши неща.

Какви булки става от двете близначки

Айде сега под ръчички и да си съжалявате в затвора до живот.

Между другото аз поне не виждам да се коментира друг много важен фактор за да се извърши това, поредното чудовищно престъпления - СЕМЕЙНАТА и ОБЩЕСТВЕНА СРЕДА! СЕМЕЙСТВОТО! Да, тези двамата пишлягари са пълнолетни и напълно в състояние да отговорят за действията и вината си пред закона, това е така, но дайте да си кажем истината! Къса са родителите, които са ги възпитани? Къде са приятелите им, съседите, съучениците им и техните родители! Има поведенчески белези, навици, речник,.., които говорят много за онези, които ВОГАТ и ИСКАТ да ги разпознаят, да му светне на някой лампичката, че И тези двама келеша може би не вървят в правилната посока, че контактуват с “грешните хора”, че имат за идоли чонекоподобни! И като съм тръгнал да размишлявам в тази посока, са спомена и това - имат ли “успелите мутри” от 90-те и след това, или мутренското просташко поведение на политици и управници (и полицаи), като Борисов, Доган и Пеевски например някаква, макар и дистанцирана, но всъщност много съществата роля ;до напомня колко много пъти съм писал да деструктивната роля на т.н. лидерски партии с Главатари!!! - мутри и рецидивисти, но неосъдени за безбройните им кражби и престъпления, във всичко това, които е отвратително?!? (За прокуратура, ВСС и местната управа и служби да не говоря - тяхната вина е очевадна, само да попитам - те чували ли са например за агенти под прикритие в мафията и организираната престъпност, защото всъщност точно за това става ПАК дума!)

Остави тея работи, друго виж. Тея тъпаци сега има да търкат наровете с години, а реално убиецът ще подскача по немските дискотеки.

А що са го убили

Щото е бил за Тесла, па онези са от лагера на Едисон.

Що не се е защитавал щото е пе де ...

Чакай ся, не разбрах, кажете последно кой трябва да се опъва пред дуварника на цялото село.

Само боклук в тая държава-кочина - от парламента че чак до мангалските махали

Страшно

Чалга, убийства, грабежи - Просто още един обикновен ден в Булгаристан

За всичко е виновен режима на агент Денков, който, в мафиотски стил, продължава да назначава "наши хора", тоест хора на посолството, на ръководни длъжности и в МВР, вместо опитни и компетентни специалисти, решаващи проблеми, и по този начин циментира мафиотския характер на управленческата си система.

Лапешка им работа, така ли се прави? Да бяха изкопали дълбок гроб някъде навътре в гората, да го покрият с негасена вар, камъни и пръст, а най-отгоре шума да хвърлят. Сега ще има да търкат наровете поне 20 години.

Прави се плитък гроб и се налива нафта.

Както казах (предположих, но с много голяма степен на увереност), тук НЕ става въпрос ОТНОВО за индивидуално ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а за ПОРЕДНОТО от НЕАДРЕСИРАНИТЕ и ПРИКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на ПОРЕДНАТА ЛОКАЛНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА - макар и от ниските нива на съответния ФЕОД на МАФИЯТА! Затова 1000 пъти напомням, че основният бастион на мафията - прокуратурата и ВСС с нивата надолу ВИНАГИ разглежда като ИНДИВИДУАЛНИ престъпленията на членове на ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ! И ще го повтарям и напомням това докато и последният българин го вдене! Защото първата необходима стъпка за отстраняване на тумора и точната навременна диагноза и идентификация и локализация на болестта и причините!

"двамата нямат видими наранявания по тялото, което според адвоката му говори, че същите нямат участие в престъплението." Извинявайте, някой може ли да обясни как точно от първото следва второто?

Котато някой виновен или глупак няма как да обясни вината си или мълчи, или говори глупости! В случая този е избрал второто!

Я ги проверете да не членуват в някоя западна секта ,там ги промиват и стават психопати!

Какъв скот трябва да си, за да не опиташ да спреш насилието върху друг човек? Аз съм жена и бих опитала, а тия са му били приятели и не са направили нищо. Бах*ти и приятелите.

Цигъни ло са или не са цигъни

Може убиецът да ги е накарал и те са го послушали от страх.

Тези всичките са от една ОПГ. Митко е изпортил нещо, тези може да са го качили и да са го закарали където трябва и после някой с татус "свобода или смърт" да е свършил своята работа.

Ти изобщо не можеш да осмислиш колко първични, непредсказуеми и нелогични са тези същества, нали? Благородно ти завиждам.

Както вървят нещата, ВСЕКИ ден Убийства с коли от катастрофи,.. от побой, ръгане с ножове , рязане с макетни ножчета (от "РЕВНОСТ"..?????) и.т.н..че то във Украйна няма толкова убити , НА...ДЕН ...както по нашите пътища... и битови... ХУЛИГАНСКИ УБИЙСТВА !???;( Политици и Правосъдна система (които от Кражби и Алчност за ПАРИ и ВЛАСТ не си гледат работата ,и с разни Гимнастики и адвокатски врътки (срещу ПАРИ)...замитат ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ... ще доведът нещата до : САМИ , да си раздаваме ПРАВОСЪДИЕ на УБИЙЦИТЕ , ..НО ...тогава ще стане СТРАШНО ..дори и за ТЯХ !!;( Всяко ТЪРПЕНИЕ и съобразяване със ЗАКОНА си има ГРАНИЦА ...и когато тази граница бъде ПРЕГАЗЕНА ....става... УЖАСНО !!!;( Дано, го ПРОУМЕЯТ...докато не е скочил НАРОДА!!! Тогава и ТЕ... ще гризнат,... Народната Тояга!!;)

Бойбо Борисов е виновен. Ако не беше махнал Гешев, нямаше да има сега такива работи. Премахна Гешев и започнаха безнаказните убийста, изнасилвания, гаври с жени....Да си подаде оставката незабавно

Физическите убийци на Митко са и тримата.Защо обвинението изкривява нещата.Само са носели лопатите....пълни глупости.....бил е нападнат и убит от тримата..взели са го с колата ...убили са го и са го заровили.....

има нещо вярно, признавам

Обществото трябва да изисква от власта такива закони и такъв ред, който да отговаря на очакванията на хората. Ако протестите спрат, всичко ще замре до тук. Така че смело всички на протести, докато властта не се опомни, че всъщност ние хората които работим, отглеждаме деца, плащаме данъци сме тези за които трябва да мислят. Крайно време е за операция "чисти ръце", крайно време е за изваждане на всички "гнили ябълки" от всички институции. Крайно време е законите да се променят така, че да защитават жертвата, а не престъпника. Ако сега протестите спрат -нищо от това няма да се случи.

не е само до законите, а и до системата, която ги прилага кое-как-защо ама всичко е пробито :/ ако не друго, тия неща помагат на хората да разберат какво точно се има предвид под 'съдебна реформа' у нас, и защо е необходима... безчинствата започнаха вече да достигат и обикновения човек - не говорим само за някакви 'големи' кражби или измами от тази или онази партия...

Мен на цигани не ми приличат. Явно не е по етнос злото, а по всички хора ходи.