Единение на 6.09.: Стотици ринат кал в Карловско, сред тях Десислава Радева и Данчо Йовчев

По 100 души дневно от цялата страна пристигат във всяко от трите карловски села Богдан, Слатина и Каравелово, за да помагат в разчистването

Обратно в новината

Коментари - Единение на 6.09.: Стотици ринат кал в Карловско, сред тях Десислава Радева и Данчо Йовчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се, че не й е мястото там на госпожата Радева 2...

кви са тия деси и данчо и с кво са извесни?? сигурно за нищо смислено не стават но дано поне кал да могат да ринат

Това риене на ръка е абсурдно, 21 в. е.... Що не помогнат строителите на магистрали, може би защото Кирчо ги прецака?

Да те видя как ще вкараш строителен багер през 90 сантиметрова входна врата, за да изнесе слоя от 1 метър тиня върху дюшемето?

Въпросният, омразен ви Кирчо е също там и рине, а вие къде сте?

За Данчо съм сигурен,че го прави безкористно

И простото е там. Помага на хората.

повдига им морала с приказки

А ти къде си?

Сеч! Това е причината. А къде са останалите_депутатите от30години назад? Да ги заведат принудително да ринат калта!

И самите селяни са си виновни : някой от тях също участват в изсичането на гората и печелят яко ,други я подкрепят като и купуват дърва и се радват на бракониерите секачи ,трети просто си траят и плъхуват .Малкото който се опитват да се съпротивляват са притискани от първите ,укорявами от вторите (ами как да се топлим ,през зимата !) и усмивани пт третите ( къде сте тръгнали да се борите с тези ).И на много места е така .Истински Бангладеш.А държавата отдвна я няма ,обществото е ялово и като умираща и загниваща утроба ражда само нелепа смърт и разрушения .ТАКА НИ СЕ ПАДА !!!!!!!!!!!!!!!

Първо - браво на доброволците! Второ - прави ми впечатление, че всички, ВСИЧКИ, показани по медиите, донесени от стихията дървета На други снимки се вижда ясно, че бреговете на реката са единствено дървесина. Нямат листа. Няма никъде зеленина, която да участва в заприщването на водите. Нима всички листа са отнесени от водата? Надали, все щеше да остане нещо: кално, скъсано, гнило, но щеше да е там. Някой трябва да отговори, а не да срича нещо си за елша и пр.

Извинете, нещо ми се размести. Текстът гласи: Първо - браво на доброволците! Второ - прави ми впечатление, че всички, ВСИЧКИ, показани по медиите, донесени от стихията дървета са единствено дървесина. Нямат листа. Няма никъде зеленина, която да участва в заприщването на водите. Нима всички листа са отнесени от водата? Надали, все щеше да остане нещо: кално, скъсано, гнило, но щеше да е там. Някой трябва да отговори, а не да срича нещо си за елша и пр.

Браво на доброволците!!!

Те ще изпитат със игурност по голямо удовлетворение от нас дето натискаме копчетата, па макар и с правилно казани неща и това ще им е наградата.

Колко време ще издържи Десито в тази поза?Ринела кал?Хвърля кал в очите на хората.

човек съди по себе си

И за нещо добро ще се намери някой тъпанар.....да се изплюе Вие съвест нямате ли Д Б В М

А?

да използваш бедата за да се рекламираш за изборите е...

Това е единствената ви опорка, а вие там ли сте, помагате ли или предпочитате да плюете и сеете раздор?

Млъкни бе пръдльо!

Хубаво е, че някои хора търсят медийно внимание за да намерят причина да се включат в някоя инициатива - няма значение мотива, важен е резултата.

Вчера бяхме в Богдан и изринахме кубици кал. Вечерта отидохме и в Слатина да се срещнем с временния министър на войната Димитър Стоянов. Шефа на полицията Павел Петров и Антон Кутев - говорителя на Мунчо Триморски, всеячески се опитваха да ПРИКРИЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на дървената мафия, вършила с десетилетия ГОЛА СЕЧ в цялата планина! Когато споменахме, че ще има Народен СЪД, министърът попита дали ще ги разстрелваме, и НИЕ всички се съгласихме единодушно, че само разстрели ще оправят тая държава! Министърът се изплаши, но аз го попитах какво той би искал, да почерпим престъпниците със шоколадови бонбонки и уиски? Направили сме видеозаписи, защото заснетото от камерите не БосфорТиВи, БеНеееТе, лайНОВА тв, ще остане цензурирано и няма да ви го покажат, макар, че обективите им жадно попиваха и записваха всеки пиксел и всеки звук от случката! Скоро ще постна линкове с НАШЕТО автентично видео! Предложихме на министъра да се обедини с народа, за да ликвидираме мафията - той мноого се изплаши. Горкият механик на кРадеффф.. Държавата трябва по ЗОДОВ и по чл.7 от КРБ да обезщети напълно на 100% по днешни цени всички причинени щети, а после регресно да си вземе парите от престъпниците Борисов, Доган и Пеевски - шефовете на дървената мафия! А дефакто се установи, ЧЕ ВЕЧЕ ТРЕТИ ДЕН НЕ СА МИНАВАЛИ ОЦЕНИТЕЛИ И НЕ СА СЪСТАВЕНИ КОНСТАТИВНИТЕ ПРОТОКОЛИ! Това означава, че МАФИЯТА ще пише наизуст, ще източат Европейския фонд за авариите и бедствията, а на пострадалите ще подхвърлят 300 лв и малко строителни материали сами да си отремонтират домовете! Следващата стъпка, ако покажат сечта, ще бъде да забранят отоплението на дърва тази зима, за да принудят България да позволи на ГЕЙМЕРИКАНЦИТЕ да надупчат Добруджа за шистов газ! Сценарият отдавна се разработва в престъпните тинк-танкове на ГейМеррика и НАТО. Къде е НАТО да помага сега на пострадалите? Къде са урките в петзвездните хотели по морето? На нашите данъкоплатци щяли фургони да им дават и по болниците да ги подслоняват! Ние да не сме пакистанци и талибани бе? За Урките хотели, за българите - кучкарници?!?!? Мръсни престъпници, подлоги и мисирки, Господ да ви Убие! Ако ли не, Народният съд и разстрелите ви чакат!

Урките са още на плажа, от края на март са разчекнати там и ги сърби гъза за нашите проблеми.

Тази рине кал, колкото Корнелия беше санитарка! Имаше една поговорка”ден ,до пладне”Ама ще бъде добре да изрине по големите боклуци около нея…

Рине Десислава пози само , по и се отдава друго да държи.

Честит празник на Съединението на България! Силните бицепси, силният дух и силното съчувствие поправят щети. Силният разум и силната държава предотвратяват бедствия. Дано се намерят сили и разум , за да се възроди българския държавнически дух! И никога да не допуснем партийни чиновници и чуждопоклонници да за затриват България!

Той е соец по бедствия и трябва да е пръв там, къдр са кире оростото и неговата шайка наркомано, къде е йрушовската биволица и секви многознайковци правещи се на велики политици.

в нарушение на всякакви закони и морални правила, на мунчовица й делегираха охрана и коли, които не й се полагат! абсолютно логичен въпрос-колко ще ни струва тази идиотска пр-акция, съобразно горните факти??!!! не беше ли по-добре, парите за тази охрана и коли да бяха дадена на някоя старица, да си закърпи къщата след наводнението, а не тая "самарянка" да премести 20 лопати кал, зараи снимките и статия като тази?!

ТОВА И Е ПЪРВАТА работа на Десислава Радева.

И кой е кмет на Карлово и от коя партия? Ще му се търси ли отговорност за непочистените дерета и реки?

Много хора ще помогнат,но корупцията не трябва да се бори като се преглеждат някакви договори в кабинетите.Администрацията,размърдайте се и идете на терен-ще видите безогледна сеч,неприбрана дървесина,лошо изпълнени строителни обекти,в т.ч. и пътища и т.н.Бусове,камиони,даже и джипове препускат по пътищата,оглеждайки се за евентуална проверка.Грозно,много грозно....

От кал сте направени в кал ще се превърнете. Някога фашистите се снимаха на фона на димящите комини на крематориумите, днес червените курви се снимат на фона човешката трагедия.

Нека тази вечер да няма никъде заря, а всички пари предвидени за нея да се насочат към карловските села!

Те хубаво ринат, ама кво правиме след следващия порой? Пак ринеме и пак и пак и пак.

Ееех като се задават избори какъв труд и каква саможертва кипи ...

А Белобрадова от ДБ и още някакъв си правят селфита озаглавени" на кални бани в Каравелово" , срам и подигравка, а иначе браво на Деси Радева

Елисавета Белобрадова е на терен, копае кал и събира доброволци всеки ден. А ти седиш във Фейсбуй и хейтиш, че се била снимала в почивките. Просто нямам думи за дебелокожието ти.

Десислава Газева по и гила лопатата, отколкото ролята на първа дама.

Президеншата Радева има ГОЛЯМ ГРЪБ като гребкиня от ГДР . Може да ИЗГРЕБЕ с лопата тонове кал

Чудеен повод за PR. Дори и някоя обществена личост да го прави с безкористна цел, то винаги ще излезне като PR. Но наистина чудесен повод за PR е. Къде са останалите политици. Закъсняват с реакцията. Биха посъбрали малко точли позитив.

Няма да съберат точки , дедо, всички ще знаем единствената причина да отидат там - рейтинг и избори.

на Радевица би би значително по-съществен, ако беше спестила парите за транспорт и охрана на НСО и беше навила фатмака да дари една заплата.

Едни изсичат гората за махгизи, други не поддържат съоръженията от мързел и незаинтерисованост, а работните ринат калта след тях. Да ви имам държавата.

Спартанецо ! (Цар Леонид ? ;-) - Е ЙощПо опацулено !, и то Целево. …Се Краде ! …Наред. Всячески. ..от Всичко. - т,е. И (И ! ..т.е. НЕсамо) парите ЗА Почистване/Поддръжка ! — И парите ЗА Техника и нейното Прилагане Там/Така —— И парите ЗА заплати на “наши” “избранници”/“органи” …Се Свини ! …било по Немарливист..било за Целево Вредене…било Боклука.. - респ. Имаме Увреден климат ! …и МайкаПрирода НЕ прощава ! …колкото до Дивата сеч - ПерфектноОркестрирана ПирамидаСхема от Макро ниво ! …..т.е. От самото сечене…през “реализация” добива и “усвояване “ Фондове…та до Диво Презастрояване и/или “бизнес””развитие” по Оголените (от сеч) терени.

Сигурно доста паплач,плюе Радева! Дори един килограм кал да е изринала, жената е свършила много повече работа от вас, които кълвете с нежните си пръстчета по клавиатурите!

Продаааваттт се бееелитттее ммманастирииии… :-))))))) ——- Колега ! - хА стига ако обичате.

По-полезна е от теб! Белите манастири си ги заври отзад! Данчо Йовчев и той ли е отишъл да се снима? Стотиците войници и доброволци и те ли са за селфита! Защо не замълчите и не цапате с мръсните си усти, усилията на другите?

ЕПМ, другарю! Стана ли левче на пост или още ви мъчат на 50 стотинки? Ако е кило кал, там е само за да лицемерничи. Дефакто нищо не е свършила, само тъп пиар за пред маймунарника. Ама, убеден съм, и толкова не е копнала. Тази новина е поредната политическа тъпотия. Тъпотия за тъпаците.

Другар е тоя дето те е правил,а другарка е курвата, която те е изсрала!

Още ли ти дават по пет лева,за да надуваш кавали

като чета и ти си същия дол дренки, ние хейтим тях, ти нас, аз теб... нали за това е форума

Хейтиш ми уя! Ти хейтиш, защото си пълен неудачник и помияр!

До сега 54 плюса на този плате4н коментар. Много народ са назначили на работа в т.н. "резидентство", Пиар агнеции. Тази с черните гуменаци-ботушки и чантичката през врат с типичен селски вид до Денгислава - курвата да не беше майка и, другари и тя е на зплата, като съветничка на Рублен и Денгислава Радеви?

Платена е единствено майка ти!

А къде е Слави Трифонов?

точно там където са кокорчовци и всички г.зоблизи на промяната -на СОФРАТА и хората

В началото на президентстването на Радев Радевица се чудеше какво да прави. После реши, че е рокзвезда, пишеше глупости, а каквито щуротии сътвори, думи нямам. Сега взе да се вразумява нещо.

Мммм… Предлагате Да благодарим на Колегите които я Поповразумиха в Резултат на УпътваниятаНи Тук ? - ЗА ! …но Ни трябва Окончателно Решение.

Всъщност - Е ОтдавнаДоказан Факт че Българинът(ката) , като Всеки Човек - Скача когато Е засегнат Лично . ..та Дано МайкаПрирода вспомогне ЗА Скачането Ни !

Радевица дали ще влезе с калните ботуши в S-класата

Нови джапанки от Дубай

Даааа….очевидно Е имало Там споразумение с велинградчанчето…

А Румен Радев къде е?

На президент

Чака Мутрфанова да го поздрави по случай Съединението. Ха ха ха ха...

Стотици ринат кал в Карловско. Мила родна картинка. А държавата що не рине кал? Питам за един пълничък приятел от Банкя

Никак не съм от феновете на президентшата, но тук не намирам за основателни думите против нея. Обула е ботушите и действа. Не прави злостни или "умни" коментари от клавиатурата, а работи. Не вярвах, че ще го напиша някога, но Браво на Радева!

Къде видя че е обула ботуши, на коя снимка?

В друг сайт. Като го намеря, ще го напиша. Може и да ме изтрият, но има такива снимки...

Излишно. …особено пък ПредварителноЗаложения +/- “баланс” ! ..т.е. - че Има ЗА какво да се Срамува - Факт ! - но НЕ е Това начинът !…особено Сега и Там .

Еми, ако не беше отишла, защо не е там. Сега като е там, предизборния ПР. Е нема угодия.

Найн, найн - нихт мамата, битте ! ..т.е. - Да вземе да Излезе ТоталноПублично и Да Изкаже ВсичкоНаред ! …и Чак След което - НиеВсички Н.В.Данъкоплатецът ще Решим Дали да й Дадем опрощение.

Не се връзвай на такива, ето колко лесно хората се манипулират!

Още повече, че Десислава Радева си прави мозъчна операция и въпреки това извършва тежък физически труд.

Ако си мислиш, че Радевица може да копа с лопатата и да вдига с нея около 4кг кал, повече от 15 минути, си в голяма заблуда. Ако не вярваш пробвай сам. Тази е отишла да се снима, а не да върши работа.

И за повдигане на духа, да покаже че на държавата ѝ пука, което не е лошо след като един гълъб изцвъка как то това е природа, и какво да я правиш. Незаконна сеч нямало!

Само ДОБРО да спохожда ДОБРОволците!

Интересно ! Царя на ПР последните 12г защо не е там ?! Явно Боко нещо съвсем се е опуснал !

_stankow

Браво на доброволците ! Едно добро дело ! Обаче - трябва да се поставят на място зелените варвари. Ако не бяха техните тъпи "закони", "да се пазела гората", ако беше почистено коритото на река Стряма - това нямаше да се случи. Никакви 15, никакви 60 метра забранени за сеч. Който поддържа реката и гората - той знае. Почиства се, сече се безмилостно. Това са драки, не дървесина. Ако не се почисти от хората - стихията го "почиства". Завлича под мостовете, задръства канали и дерета и прелива към села и ниви. Пак добре, че нямаше жертви ! Но зелените талибани - аут завинаги да дават акъл за лесовъдство, градоустройство и напояване, да влияят на политици и депутати да им приемат тъпите "закони", измислени от леко дебилните западни такива. Много моля, ама много - без тъпи раздувки, че "гората била изсечена". Гората си е на мястото, а обрасналите брегове и корита не са гора, нищо общо нямат ! Резачката, за да мине водата свободно дори и при рекордни валежи ! Който спори - да преброи колко от дърветата, които задръстиха селата са отрязани, и колко са изкоренени. Поне това може да се види, дори по телевизията. На 1000 изкоренени едно може би има отрязано.

Явно си тъп по рождение ! Това не е заради зелените , а заради тиквите на ГЕРБ които не чистят коритата от боклуци ! И сега н 17.09 ще се появяват всички в акцията на БТВ - Да почистим в БГ ! Така правят всяка година ! Цяла година серат ! 1 ден чистят и резултата е видим !

Лопатата на каката с червеното кокче е много чиста. И фърля само 3-4 камъчета. Сменете фотографа.

И как си представяте Десата, да блъска цял ден с лопатата? Отишла да удари две копки колкото да я снимат по медиите и толкова. Евтин пиар и пропаганда за грешника Мунчо

Дааа…от Кратуна - Кратунки…и от Маймуна - Маймунщинкииии… ——- Казват Мъдреците - за Лидер НЕ се учи, нито се Постига виа Диплома… - се Изгражда ! (а От Екскремент - НищоДруго освен Отпадък)

Ринала ли е кал изобщо Или вече е под дебела сянка На гурме обяд Кой да питам

Каква лошотия и омраза има в множеството коментари.Ако не искате да помогнете, поне замълчете. Само който не на мястото на бедствието, само той не знае за каква трагедия става дума!

Женчо

обобщения? На никого не пречи да си изкаже мнението и в същото време да пусне дмс Карлово.

Само БСП ще оправи България и ще вдигне пенсиите и децките натбавки. БСП пред всички .

БСП ще те върне назад в първи клас, та да си оправиш правописа... гласувай за ортаците им от ДПС - там правописа е като твоя....

БСП те оправят вече 33 години. Колко трябва да си малоумен да не прозреш, че това са едни оядени шопари и национални предатели. Всички по целият свят разбраха, че България продава оръжие на Украйна, само Курнела не била разбрала. /тази на която синчето е в ФАЩ при Соросоидите/ Тези боклуци ако вземат повече от 5% ще е чудо на чудесата

Toва с калта е работа за Киртака, не е за Деса... Де го Киро да помага? После ще се чуди защо му паднал рейтинга... но май не е свикнал да си цапа ръцете, нали е Харвардски ъзпитаник.

Румен Радев взема 18 хиляди лева и яде на корем. Не е свършил работа за 10 стотинки за 6 години. Заради него има 60 процента инфлация.

_stankow

Айде стига глупави лозунги. Това дори не е опорка, сам сте си го измислили.

Откъде толкова акъл нещо да измислим, караме по листовките.

Интерсно тогава колко ли е изял бездарника Роско ;)

Личи си, че дори не разбираш какво работи Президента.

Да. …всъщност Се оказва че Няма Официални Данни отн. Разходите (ГрандТотал) на Всичките “наши” “избранници”… - ДобриПриятели поогледаха туктам …и по крайноКонсервативна концепция на Очакваемата Тотална величина - Би следвало да Е … - Осем. Стотин. — Милиарда ! …..на Година !!!

Десислава Радева събира кал , докато сина й е с няколко момичета в къщата в САЩ. Сина на Корнелия Нинова също се забавлява в къщата в САЩ. Народа да си ги избира пак тия мазните едни и същи мижитурки.

…което Отново Доказва че Ни трябва Глобалност в ДействиятаНи, Колега ! - т.е. ЗА РеИнженеринга+НовНюрнбергски.

Браво, хора!

Пропаганда в стил СССР. И една съвсем мънииичка снимчица в ъгъла, и то в гръб, на УЖ загрижената народна мащеха.

Трябваше и Кире да помага нали викат луд умора няма Асен и той трябваше да помага с каквото може даже и да неможе поне свирки на пострадалите да направи педала Кокорест

Немат пари , дали си заплатите за Уружие за Окрайна.