Един от лекуващите лекари на Навални изчезна в гората

Мураховски е главният медик на болницата в Омск, в издирването му участват службите за спешна помощ, дронове и доброволци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбрахте ли най накрая че новичок не е направен за незабавна смърт а най вече за сплашване на противниците на Путин . Ако обаче не се вземат бързи мерки той убива .Разбира се че могат да убият своите опоненти и с куршум или с друга отрова но тогава цял свят ще е наясно кой ги е убил.Плюс това новичок за разлика от други отрови му стига само да бъде намазан някъде където жертвата се докосва.

Краварите не им дреме колко народ ще да затрият по чужди земи щом ще да е в техен интерес.... Колко време мина от ''отравянето'' на този та продължавате да ни занимавате с него и с поредния новоскалъпен сценарий на менторите му за да обвинят отново Путин ....Защо германски ''лекари'' не дадоха изследванияа дето са направили да се равнят с тези в Русия а си бълват едно и също???

Друго ми е по-любопитно. Ако Новичок може да се открие в организма и на запада не им е никакъв проблем да докажат отравяне с него, тогава защо просто не са го отровили с калиев цианид? Така или иначе няма да е скрито, ами поне да е успешно!

Гледам коментарите и тук някои смятат, че този е бил убит от руските власти, за да се прикрие нещо. Може ли поддръжниците на тази теория да ми обяснят само едно нещо, което не ми се връзва? Ако са убили този, за да прикрият опит за убийство на Навални, тогава защо не можаха да убият Навални? Или той Навални е безсмъртен? Новият Конър МакКлауд!

Да хванат мечката и да проверят, дали го е изяла, или го е скрила някъде.

Навални е опозиционер номер 1 на Русия а не най изявения критик на Кремъл.В интернет е пълно с критици на Кремъл.Така ли ви съветват от руското посолство,да го изкарвате някаква незначителна фигура. Доскоро и блогер го наричахте.

tonk11

Що пишете глупости бе? Кои три лаборатории са открили новичок? С какво го сравняват?

Дайте да неглижираме тази новина. Ето така: - То,....всеки може да изчезне...., какво толкова е станало..., кой беше този Навални.....запада търси под вола теле ....! Вие си знаете , няма да ви уча:)))

Някой още да има съмнение, че режимът на Путин е бандитски?

Не по случайност освен този още двама лекъри умряха които са лекувал Навални. Абе Русия руснака знае как да умре или да убие. Друго не!!!!

...ха..ха..Новичок! ...ха...ха.. Отдавна щеше вече да е мумия.

Абе да се види дали Путин има алиби от периода на изчезването на сибирския лекар.

Longines

загубил се е чуяка!кво толкова! :)))

Не си правете труда да го търсите!!!

Отсрамихме се за Солсбъри, че иначе и нас ни чакаше “разходка” с лодка.

Също както и Каролев, който критикува Путин за Навални, беше намерен с черепна травма в планината. Случайност?

Вероятно са легендарните Двама агенти на ГРУ които след като отровиха половината земя, отровиха и Гебрев,взривиха му складовете ,както и на половин ЕС , вчера са хакнали Тръбопровод в САЩ, и по пътя за следващата акция са отвлекли и руски лекар лекувал Навални преди 1 година. Оправни са Двамата от ГРУ. Ами ако включат още двама....НАТО да се предава директно...

Поне единия сигурно е в България обаче - карал е сноуборд в Банско, защото се е разчуло, че някакъв икономист бил критикувал Путин...

Това изчезване е малко, като появяването на ковид в Китай, под хамериканско диригентство ...

Изчезна лекар лекувал Навални. Сега е наред да изчезне Путин заради личната си заповед ,Навални да бъде изпратен в Германия . После ще изчезне САЩ заради подкрепата си за Навални . Накрая ще изчезне Земята защото на нея е живял Навални..... Навални е като космическа Черна Дупка... ..всичко до което се докосне ...изчезва !? Като тези милион евро за които е в затвора.

Единият получи "инфаркт" преди няколко месеца, сега друг се "изгубил" при някоя мечка, скоро трети ще саръга с нож 17 пъти в гърба... Тежко е бремето на знанието.

Голем праз!! Отишъл да се разходи!!!

Ха, един от десетте лекуващи лекари, денонощно бдящи над ложето на Насрални не е издържал не неговите глезотии, капризи и грандоманщина и е забягнал в гората. Не се притеснявайте, в руската гора без специална подготовка не може да се оцелее, ще се върне горкичкото, ще се върне. Няма къде да ходи. Цялата руска държавна машина сега е ангажирана да пази Навални. Вече и в Германия не го искат, омръзна им Насрални на германчетата да ги цица и да разтяга ластици, че е бил заразен.

Доказателства в съда, не тролски желания.

Наказали са го, че навални не е умрял.

Тук некои враги плюят на царь Путин а в Болгария има голям гора...

Още ? Къде ?

ГРУ разчиства.

Schilo

И КГБ. Както и специалните служби на Императора, базирани в Звездата на смъртта ли беше, ква беше?

Е, наборе, наборе, помниш ли, когато Змвездата на смъртта беше невеждана новост, а Императорът респектираше? А сега ... Парад на крос-дресъри и социални бойци?!

3евзек

Шило, Казва се "Кремъл". Близо до Красная се намира.

Страна голяма, душа необятна - нормално да изчезват по няколкостотин хиляди души годишно. Я в стомаха на мечка, я в стомаха на канибал.

ЩЕ ГО НАМЕРЯТ САМОУБИТ ИЛИ САМООТРОВЕН

В следващата серия, Нахални ще го пуснат, той ще се качи на самолет за Германия, където на задната седалка го причакват Петров и Боширов, и го отравят със Спутник 5.0. В Германия Гебрев и баба Ангела го изцерява в Шарите, където няма отделение по токсикология и го праща отново в Сибир, да си доизлежи присъдата, където той обявява гладна стачка и ... Изобщо пълна скука.

шарите е американска (военна) болница. В 3-те държави където има потвърждение на изследването за "бъзикЧок" от къде имат оргинал на химическият състав на БОВ "новичок" за да направят сравнение?

Смешка. Убит по заповед на ФСБ за прикриване на следите от престъплението. Има ли изненадани?

Този е член на Единна Русия и е издигнат за началник на цялата област след като каза че Навални не е отровен и отказваже да разреши транспорт до Германия.

Откраднат от американските тюлени за да каже истината на света.