Коментари - Един от десетте най-търсени от ФБР бегълци е арестуван в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЩОТО правят и разни негри- ДЯВОЛ маймуни в България... Ако видиш написано някъде- Секс модел ( Sex model), означава че Африкански ШПИОНИН- ДЯВОЛ- маймуна иска да прави от българките на ПРОСТИТУТКИ... Трябва да убият ДЯВОЛ маймуната, в ТЪМНОТО.. Хем ще му вземат парите, хем ще СПАСЯТ БЪлгария, хем ще ИЗЧЕЗНАТ вирусите, който маймуната пренася. ЧУх че маймуните слагали НАДПИСИТЕ-Секс модел ( Sex model), до кафета и кръчми в БЪлгария..Трябва и да бъдат махани такива Рекламни надписи- негърска ИЗМАМА и ПРОПАГАНДА..

Мяу

А да погледнем не значи ли че участваме в неговото престъпление? И то хубаво ще се възбуждаме от някакви сексуални престъпления, но после това как ще повлияе на нашия живот? Едва ли по много позитивен начин.

Отговорът ми беше към 123

За какви престъпления става въпрос ? Едни глупави момичета решили да се чукат пред камерата за пари, а после като ги видял целия квартал съжалили и решили да се правят на жертви. Грешката си е тяхна, а на видеото се вижда дали става въпрос за престъпление или не. Всичко е документирано и никой не гледа доказателствата.

Понеже не мога да преценя кое и кога и какво и при каква условия е доброволно и разрешено, кое недоброволно, аз играя на сигурно и не се занимавам. Щом е толкова издирван сигурно поне нещо нередно е станало. Но по-важното е друго. Какво печеля ако си храня мозъка с подобни гумна? Мозъка ми трябва, за да ми служи, а не да е под контрола на порнографската индустрия. Порното е същата работа като педерастията. Ненормален сексуален навик и ни го спускат отгоре, което е интересното. Хляб и зрелища. Реално ставаме неусетно педарастчета.

Фалшиви новини. За никакви малолетни не става въпрос, а за сайтове, които и сега могат да се намерят по торентите. Набирал е 18-25 годишни от САЩ и тъпанарките даже са имали договори, но проблемът е че той ги е лъгал, че видеото няма да излиза в Интернет, а ще се пуска в частни видеотеки в Нова Зеландия и Мексико. И те взели че му повярвали, сякаш в Мексико дават пари за порно, пък да не говорим какъв мижав пазар е Нова Зеландия в сравнение със САЩ. И човекът ги пуснал онлайн на целия свят, при което някои от участничките получили проблеми в семействата си. Родителите на едната дори се отказали от нея. Почнали искове за пари от едни, после се включили други и естествено сюжетът е, аз не си го представях така, но той ме принуди и т.н за да се изкарат жертви на експлоатация. Който иска да си свали видеата, да ги види какви са курви. Става въпрос за girlsdoporn.