Набъбва ”сметката” за щетите от разлива

Енергийният гигант "Бритиш Петролиъм" ще плати щетите от нефтения разлив в Мексиканския залив, като покрие всички разходи за почистването.

Обратно в новината

Коментари - Набъбва ”сметката” за щетите от разлива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате поглед от друг ъгъл, но обясняващ принципа/,отидете на www.ЗЕМЛЯНИ.По точно www.video.google.com/videoplay.docid.earthlings,Страшен,страшен филм.Пожелавам умно , поучително , търпеливо ,на паузи , ГЛЕДАНЕ.

Тези пари не ги мислете. Те ще се завъртят през 'зелените' и през 'зелени' компании. половината ще се врътнат през икономиката на САЩ, другата половина - за Партията. Природата го е духнала вече. Печалбата може да е косвена - че другите ще внимават повече...

Е нали долу трябва да има клапи, които автоматично да спрат горивото?

Никакви пари на могат да платят катастрофата за природата. Единственото решение за планетата е да се отърве от хората така брутално, както ние се отнасяме към нея.

Моралът на петролните компании и на банковите институции не позволява запазването на природните дадености. Експлоатацията на планетарните ресурси вече е съвсем неконтролируема, а това е предвестник за много и най-различни "случки". "Изтърваният" влак на човешкото безхаберие набира скорост и на първият завой по линията го чака дерайлиране. До преди това да стане яжте, пийте, носете си новите дрехи!