”Трансстрой- Бургас” обжалва за аванса за ”Ечемишка”

Фирма ”Трансстрой- Бургас”, която е трябвало още през 2007 г. да ремонтира тунел „Ечемишка“, където загина жена, обжалва искането да върне аванса.

Обратно в новината

Коментари - ”Трансстрой- Бургас” обжалва за аванса за ”Ечемишка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема е в това, че мотаят Трансстрой да се откаже от ремонта, за да го лапнат другарите на ББ

Докато едните гушкат милионите, другите мрем. Но и тези, които гушкат милионите не са безсмъртни.

Сега големият въпрос е около "отговорното пазене". Какво точно е дадено за отговорно пазене и ако е правилното нещо, то в кой момент е станало безотговорно.

Странни са начините, по които се избира коя фирма ще строи, ремонтира или обновява Родината ни;) Ето - през 2005 г. ремонтът на тунела "Ечемишка" по незнайно каква логика е поверен на фирма от Бургас. Сега пък, в наши дни, един сериозен ремонт на улици, тротоари и междублоково пространство в центъра на Бургас е поверен на фирма от София. На пръв поглед - нелогично. След по-задълбочен прочит обаче се стига до лицата в тези фирми. И като се поразровиш се оказва следното: Фирмата Транстрой Бургас е свързана с лицето Данчо Ментата - виден депутат от ДПС; Фирмата пък "Инфра експерт", която сега ще да прави ремонта в Бургас, била свързана пък според злите езици с... Мамин Прасчо;) - и той виден депутат от същата партия! Чиста случайност безспорно, нали?!

Само дето материалите предаде за пазене така са ''опазени'' че липсват и никой ''незнае'' къде са или по точно кой си ги е гушнал за някакъв ремонт на ниска цена за да има комисионни от тази ''икономия''.. Това са за милиони материали да не говорим че и проекта е бил готов но защо ли някой не е дал строително разрешение след всичко това???

По-важното е че парите са усвоени, сега следва по-леката част някой да свърши и работата.

Парите са усвоени ама както се вижда от някой друг намерил за милиони материали и си изпълнил ''поръчката'' дето спечелил и ни лук ял ни лук мирисал..Толкова години се точи това дело ама цацаратурата така и не е разбрала още къде са материалите за милиони....точно като всяка кражба в такива размери винаги е с ''неизвесте''приятел

ГНУСНИ КРАДЦИ .ДАНЧО МЕНТАТА Е ВИНОВЕН

са едни големи тарикати. Благодарение на тях преди години за хотел "Космос" беше наета полска фирма да завърши необходимите инсталации.

Ако това, което казват от фирмата е вярно, то тогава жената в тунела е станала жертва на борби правилната фирма да вземе поръчката. Ако наистина някой чиновник не си е свършил работата е време да му се потърси отговорност и да влезе в затвора ако трябва. Ако пък фирмата мами също трябва да бъде наказана. Време е вече да се упражнява контрол в тази държава и да се носи отговорност за това какво си не/направил!

за това фирмата е осъдена!

стана сега - Бойко не е виновен, нито Лиляна Павлова. Парите за ремонта са подарени от другарите, а соросоидите даже са осъдили облагодетелстваните!