Коментари - Захариева: Надявам се, Ердоган да не тропа по масата | Днес.dir.bg

Захариева: Надявам се, Ердоган да не тропа по масата

Ползата за България след срещата ЕС -Турция би била сигурност на границата ни и продължаване на споразумението с Турция за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Надявам се, Ердоган да не тропа по масата | Днес.dir.bg

Коментари

И какво. Ще свиете уши както президента пред руското ченге, ли. Дано поне никой не плонжира да му целува ръка.

май ще си остане с надеждата горката, блажени са вярващите

И тази министърКА , без да я питат , дава свои изявления и където трябва и където не трябва . Няма ли акъл , поне за елементарна политика ?

"Няма ли акъл, поне за елементарна политика?" Ако надникнеш в кутийката, в която би трябвало да се намира акълът ѝ, ще видиш само един опънат конец. Ако го срежеш, ще паднат ушите на министърКАта. А ако изтриеш червилото от външната страна на кутийката и ако прибереш очилата, кутийката ще стане безцветна и почти невидима. Казвам "почти" заради безформената къделя, щото министърКАта сигурно няма пари за фризьор.

притеснява се, че ако тропне, докато тя сервира, ще разлее шербетя и ще я олее по публичното пространство.

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Султана ше тропа, а наш Бойко ще играе кючек ------------------------------------------------- Аз не виждам спам ама ок... както си решиш

кого ще изчеластви нощеска. Външната става за харема.

Тая и другите като нея като им скръцне със зъби султан Ердоган и ще подвият опашки. След това ще им скръцне някой друг голям и тогава ...накъде. Иначе собствена политика нямат.

Ако съм начело на правителството, бих инициирал, осигурил финансиране и провел следната операция: по цялата българо-турска граница (259 км) се изгражда мощна бетонна стена, без входове и изходи, достатъчно дебела, за да могат върху нея да се разположат зенитни и противотанкови оръдия и ракетни установки. Нещо като умалена версия на Вала в "Игра на тронове". Ще бъде като една мощна фортификационна система, технологично обезпечена така, че оръдията и ракетните установки да могат бързо да се презареждат при нужда. Оръдията и установките ще купим от нашите натовски аркадашлари. Със същото въоръжение се фортифицират и няколко ключови черноморски пункта, първият недалеч от Резово, за да се може противодейства бързо и ефикасно на евентуална корабна и подводна инвазия. Всички турски дипломати, агенти на тайните им служби и прочее контингент изпращам по живо по здраво по море към Босфора. След което едностранно прекъсвам комуникацията - ей така, без никакви дипломатически ноти, изявления и прочее. Какъв живот ще настане...

И който не е разбрал ,че играта БСП/ГЕРБ в стил доброто/лошото ченге не е актуална ще тръгне по стъпките на Иван Костов,Кошлуков,Сакскобургготски...и др. Очаквах премиера да е по-далновиден ,но той явно е решил да потъне подкрепяйки до последно очевидно напълно провалени министри-калинки. Не случайно рейтинга на г-н президента е такъв ,какъвто е :''Политиката на България трябва да се кове вътре и да се отстоява на вън ,а не обратното! '' Простете ако цитата е неточен.

Какво е 'заковал' президентОт? Първите 3 месеца само за русия слушахме. За България нищо! Аз лично не вярвам човек, който поставя Русия пред България, да защити българския интерес! Ти вади цитати, колкото си щеш! То и за това президентът има такъв рейтинг, щото го кара на цитати и лесно казва и обещава неща, които не зависят от него. После другите са му виновни, но рейтингът скача! Дела, дела, ама на края само думи!

Има една приказка '' веднъж стомна за вода ,два пъти стомна за вода на третия се счупила'' Не става с цъкане на минуси, брат.

Нагла калинка.

За да има диалог трябва силите да са изравнение. Диалог ЕС и Турция донякъде може да има. Диалог България и Турция не може да има. Силите не само че не са равни а са едно към десет. При това положение и аз да съм Ердоган ще тропам по масата и ще искам всичко да ми се даде което мога да си го взема и сам.

Eх, министърке, министърке! Какви надежди си имала.

Политическата фльорца Захариева сгана специалист по всичко.,,Оправи",като министър на правосъдието правосъдната система ,сега оправя МВнР.Калинка до калинки ,а отгоре Бойко и Цецко и се получава партйната групировка Герб.Колкото до Ердоган той върви по пътя на Хитлер.Защо ЕС и САЩ не санкционират Турция за Кипър,Кюрдите и Сирия , а са се захванали за Русия и Крим,подарен при СССР от Хрушчов на Украйна? Турция е силна икономически и воено с добре обучена и модерна армия и не и пука от нестабилният ЕС.

Освен потупване по рамото и галене по главата както до сега от ЕС , ще има ли друго ''потупване '' от Ердоган , по-яко ?

Какво се е надявала, като Ердо си каза в прав текст какво е иска и как ще го постигне, а тя даже не е прочела и разбрала изявленията му. Катеринка, Калинка и Гинка, все отбор нарицателни на продажната политика.

Абе ти плюй с лъжите по Русия, пък ще видиш колко е ползата за България от ЕС и Турция и каква ни е сигурността на границата! Чудя се и на твоя и на другите народни продажници колко ще да им е акълът за да не разбират, че без Русия, нашата Освободителка, България е обречена на гибел?!

Ще видите Ердоган как ще ги изпързаля. Ще пипне милиардите евро срещу обещание да не пуска бежанците, но ще поиска и отпадане на визите за ЕС. След което ще им даде турски паспорти и тогава цялата паплач ще нахлуе съвсем легално и безпрепятствено из Европа. Язък за потрошените и "усвоени" пари за оградата по границата!

Най-вероятно! И логично! И тия няколко милиона ислямистки джагали, които е събрал от цял свят, не са за да ги храни ами за да ги насъска срещу малоумна Европа като начало на един Европейски халифат. Иначе за какво друго?!

1500+

махнете я- сложете мен-

Това недоразумение, демонстрира единствено и само некомпетентност ! Колкото до тия илюзорни успехи - не са никакви успехи, а действия породени от външна намеса. Казано директно - тия изпълняват каквото им наредят, независимо дали е в наша полза или вреда. След време ще берем плодовете на тия "успехи", ама ще са доста горчиви!

Тази жалка женица очаквала диалог >>??? Карате ме да се смея !!1 Та тя дето изпълнява поръчки ,като най -голямия послушко на Булгаристан .........Тя дето няма думата ,освен да се съгласява >> ?? Тя ,която е като само замита насраното ни положени ли ?? Хаха хахах

Извинявам се много : Г-жо министър , КАКВО ЗАВИСИ ОТ ВАС ? Този пост е донесъл на България , само ядове , вие също !

Захариева трябва да продава арпаджик на пазара в Пазарджик ...но..благодарение на "обстоятелствата" е първа дипломатка!?Щеше да е смешно,но в даден момент може да стане страшно.

Те това чучело не става и арпаджик да продава.Отдавна трябваше да я уволнят заради изказванията и по английските фантасмагории.

Поредната гербаджийска изцепка. не забрави да ми пробута и как БСП са били в управлението. Нека каже какво правят сега, как пазят границите. А Захариева да приготви за срещата известната си пазарска чанта, та да й я напълнят с рахат локум и баклава - гаджарите си падат по-налетите булки.

Забравете за тракийските бежанци,дано не дойдат сирийските, аз примерно съм потомък на тракийски бежанци,но само знам,че селото е било около Одрин и са им дали 6 часа да го напуснат,които са останали са били изклани,няма документи,част от рода е в Бургас,част в Добруджа

Ще са,фесът на Борисов и шалварите на Захариева? Ами,това си е важно..

Политически разговори на най високо ниво ... и КОЙ представлява България - Бойко Борисов /известен в някои среди като боко тиквата/ и Захариева - Министър НА: Регионалното развитие, Правосъдието, сега Външните работи - "пенкилер" отвсякъде ... Е КАК ДА ГЛЕДАТ СЕРИОЗНО НА НАС ... кажете ми?!

с армия или без, мишката не може да се зъби на котарака.

Защо Премиера си натресе това чудо ? Направо да го изпраща при Меркел !

Ами защото по заръка на меркел го натересе тука а и нали все се хвали какъв ''държавник'' е как да пропусне някоя и друга снимка и хвалба..

Ние ,нищо добро не можем да очкваме от тази среща.Има партия ,която работи за ердоган,той много добре знае за зависимостите на нашите управляващи,които са си чиста проба прес..пници.

Абв, на теория сте прав, че трябва твърда ръка, но в действителност това няма да стане. ес е решителна, когато ръфа Унгария или Полша и да се меси във вътрешните им работи, защото не искат натрапени от меркел гости, но да се опълчи на ердоган няма да има смелост.

За голямо наше съжаление...Ако ще я караме така, точно нас ,нищо добро не ни чака и членството ни в ЕС и НАТО се обезмисля.

Откак се е зора зазорила Откак се е, мила моя майно льо, зора зазорила, мила моя майно льо, зора зазорила. Оттогаз сей, мила моя майно льо, войска провървяла, мила моя майно льо, войска провървяла. Кон до коня, мила моя майно льо, юнак до юнака, мила моя майно льо, юнак до юнака. Дето стъпят, мила моя майно льо, кладенчета правят, мила моя майно льо, кладенчета правят. Юнак до юнака, мила моя майно льо, маждрак до маждрака, мила моя майно льо, маждрак до маждрака. Маждраци им, мила моя майно льо, като честа гора, мила моя майно льо, като честа гора. Сабите им, мила моя майно льо, като ясно слънце, мила моя майно льо, като ясно слънце. Воевода им, мила моя майно льо, сам цар Иван Шишмана, мила моя майно льо, сам цар Иван Шишмана. В бой ги води, мила моя майно льо, за българско име, мила моя майно льо, за българско име.

музиката си забравил: лала-ла-лааа... тра-ла-ла-ла-ла-лалалалааа тра..ла-ла...

Захариева се плаши , от тропане по масата! Останалите управляващи в Бг , също ! ЕГАТИ УПРАВНИЦИТЕ!

Ти ще си ни байрактаря!

Спокойно братя булгари,500г. нашите деди са ви пазили от зулумите на нашествениците.Пазиме ви и сега от 3,8 млн.бежанци и ще продължаваме и за напред да ви пазиме.Успокойте се...

като станем васали тебе фитнескукло ще те дадем в харема на султана, както направил Иван Шишман със сестра си. На Борисов сестра му е доктор , работи за народа си и не е подходяща за заложник ама виж това млада нахакана кукла външен министър с куха кратуна типичногерберска - става за заложница. Аха. Никаква загуба за народа, а султана доволен.

Когато един външен м-р приказва за дипломатическа среща как опонента ще ''тропа по масата'' само се докава колко разбира и от дипломация и от външни работи..Полегнала е захариевата с пехьоарчето си и сънува ''розови сънища'' дето си ги разказва по медиите..

все едно говори плювналиев...

Е Захариева.кво става.Заучените ти общи фрази не знам ще вървят ли. Висша политика е това.Бог да ни пази!

Прекръстваме я на Кера Тамара (мисля така се казваше сестрата на Иван Шишман) и я даваме за заложник на султана - да поработи в харема. Висша политика. Майтап на гол гъз още му викат.

Ясно е, че ще "тропа по масата". Ясно е, че ще извива ръце и то на наш терен. Готов съм да се обзаложа, жалко, че бет сайтовете не приемат такива залози. А това човече на снимката понастоящем е най- голямото недоразумение в политиката ни. Имаше други, които отидоха в историята- като Прецедента, които се понаучиха малко от малко- като Цвък и такива, които отидоха дипломати/ представители на мисии/ някаква аналогична позиция - като Н. Младенов. Напълно неадекватна. Питат я- защо не направите нещо, а тя реферира защо не било направено от БСП. Ти си на власт, това, че някой не се е справил преди теб означава ли, че ето- и ти не трябва да правиш нищо по въпроса? Тва са типа женички, с които се е заобиколил Бойко- некадърни, научили се да му подражават и да повтарят думите му, които при никой друг на власт не биха помирисали ръководни позиции.

Очаквай и се надявай. Няма да е чукане по масата, ще е тропане.

Другари, аз лично смятам, че точно сега е най-подходящият момент да припомним на този многоуважаем господин за страданията на българите под 5-вековно робство. Някой против? Няма. Приема се с пълно мнозинство.

...не съм бкп, но и тази е зле с душевното здраве, по зле и от всички комунисти заедно... оня от външното от бкп или бсп поне е сдържан, няма бсп, няма герб, а насреща мажоритарно ги оглеждаме и ако не одобряваме, не отиваме глас за никому даваме, а всички сте от едно котило и то се зове бкп, без оправдания моля, НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША ГО Е КАЗАЛ . . .

министрите да си купят по 10 ролки тоалетна хартия. До часове ще има сериозно осиране по външнополитическите приоритети. БГ е куха кратуна - прилича на премиера си. БГ е съсипана. Не ни трябва ртази среща. Някой пита ли Гърция и Кипър по въпроса за султанската визита. Стига вече се кланяхте на този султан. Пак ще паднем под турско робство без да дадем едно голямо сражение за срам на великите ни предци. Долу гроб. Крадци и майкопродавци. За какво го викате този султан. Няма работа в БГ. Вън Турция от БГ. Никакви отношения не ни трябват с тях. Нека първо се разберат с Гърция и с Кипър.

Лесно е да ненавиждаш този или онзи. Мъчно е да градиш и поддържаш отношения.НЕ СИ Прав си че БСП не направи нищо за тракийиските бежанци. Иска да има еврорегион Тракия с което ще паднат нашите граници към Турция. И сигурно ще сме към Одринския вилает.Е това са предложили есента на 2013 г. в Брюксел. Всички са били. Затова трай си да видим днешния ден какво ще ни донесе.

откога са тия наши тракийски бежанци? от войната в сирия ли? ужас.

викаш- щом не са от войната в сирия, не са важни?

Изплаши ли се? Нека си тропа Ердоган. Всичко е въпрос на висша дипломация.Ти ''Я ВЛАДЕЕШ ДО СЪВЪРШЕНСТВО''.ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НЕ Е ЗА ВСЕКИ....

Коментари - Захариева: Надявам се, Ердоган да не тропа по масата | Днес.dir.bg

Захариева: Надявам се, Ердоган да не тропа по масата

Ползата за България след срещата ЕС -Турция би била сигурност на границата ни и продължаване на споразумението с Турция за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Надявам се, Ердоган да не тропа по масата | Днес.dir.bg

Коментари

И какво. Ще свиете уши както президента пред руското ченге, ли. Дано поне никой не плонжира да му целува ръка.

май ще си остане с надеждата горката, блажени са вярващите

И тази министърКА , без да я питат , дава свои изявления и където трябва и където не трябва . Няма ли акъл , поне за елементарна политика ?

"Няма ли акъл, поне за елементарна политика?" Ако надникнеш в кутийката, в която би трябвало да се намира акълът ѝ, ще видиш само един опънат конец. Ако го срежеш, ще паднат ушите на министърКАта. А ако изтриеш червилото от външната страна на кутийката и ако прибереш очилата, кутийката ще стане безцветна и почти невидима. Казвам "почти" заради безформената къделя, щото министърКАта сигурно няма пари за фризьор.

притеснява се, че ако тропне, докато тя сервира, ще разлее шербетя и ще я олее по публичното пространство.

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Султана ше тропа, а наш Бойко ще играе кючек ------------------------------------------------- Аз не виждам спам ама ок... както си решиш

кого ще изчеластви нощеска. Външната става за харема.

Тая и другите като нея като им скръцне със зъби султан Ердоган и ще подвият опашки. След това ще им скръцне някой друг голям и тогава ...накъде. Иначе собствена политика нямат.

Ако съм начело на правителството, бих инициирал, осигурил финансиране и провел следната операция: по цялата българо-турска граница (259 км) се изгражда мощна бетонна стена, без входове и изходи, достатъчно дебела, за да могат върху нея да се разположат зенитни и противотанкови оръдия и ракетни установки. Нещо като умалена версия на Вала в "Игра на тронове". Ще бъде като една мощна фортификационна система, технологично обезпечена така, че оръдията и ракетните установки да могат бързо да се презареждат при нужда. Оръдията и установките ще купим от нашите натовски аркадашлари. Със същото въоръжение се фортифицират и няколко ключови черноморски пункта, първият недалеч от Резово, за да се може противодейства бързо и ефикасно на евентуална корабна и подводна инвазия. Всички турски дипломати, агенти на тайните им служби и прочее контингент изпращам по живо по здраво по море към Босфора. След което едностранно прекъсвам комуникацията - ей така, без никакви дипломатически ноти, изявления и прочее. Какъв живот ще настане...

И който не е разбрал ,че играта БСП/ГЕРБ в стил доброто/лошото ченге не е актуална ще тръгне по стъпките на Иван Костов,Кошлуков,Сакскобургготски...и др. Очаквах премиера да е по-далновиден ,но той явно е решил да потъне подкрепяйки до последно очевидно напълно провалени министри-калинки. Не случайно рейтинга на г-н президента е такъв ,какъвто е :''Политиката на България трябва да се кове вътре и да се отстоява на вън ,а не обратното! '' Простете ако цитата е неточен.

Какво е 'заковал' президентОт? Първите 3 месеца само за русия слушахме. За България нищо! Аз лично не вярвам човек, който поставя Русия пред България, да защити българския интерес! Ти вади цитати, колкото си щеш! То и за това президентът има такъв рейтинг, щото го кара на цитати и лесно казва и обещава неща, които не зависят от него. После другите са му виновни, но рейтингът скача! Дела, дела, ама на края само думи!

Има една приказка '' веднъж стомна за вода ,два пъти стомна за вода на третия се счупила'' Не става с цъкане на минуси, брат.

Нагла калинка.

За да има диалог трябва силите да са изравнение. Диалог ЕС и Турция донякъде може да има. Диалог България и Турция не може да има. Силите не само че не са равни а са едно към десет. При това положение и аз да съм Ердоган ще тропам по масата и ще искам всичко да ми се даде което мога да си го взема и сам.

Eх, министърке, министърке! Какви надежди си имала.

Политическата фльорца Захариева сгана специалист по всичко.,,Оправи",като министър на правосъдието правосъдната система ,сега оправя МВнР.Калинка до калинки ,а отгоре Бойко и Цецко и се получава партйната групировка Герб.Колкото до Ердоган той върви по пътя на Хитлер.Защо ЕС и САЩ не санкционират Турция за Кипър,Кюрдите и Сирия , а са се захванали за Русия и Крим,подарен при СССР от Хрушчов на Украйна? Турция е силна икономически и воено с добре обучена и модерна армия и не и пука от нестабилният ЕС.

Освен потупване по рамото и галене по главата както до сега от ЕС , ще има ли друго ''потупване '' от Ердоган , по-яко ?

Какво се е надявала, като Ердо си каза в прав текст какво е иска и как ще го постигне, а тя даже не е прочела и разбрала изявленията му. Катеринка, Калинка и Гинка, все отбор нарицателни на продажната политика.

Абе ти плюй с лъжите по Русия, пък ще видиш колко е ползата за България от ЕС и Турция и каква ни е сигурността на границата! Чудя се и на твоя и на другите народни продажници колко ще да им е акълът за да не разбират, че без Русия, нашата Освободителка, България е обречена на гибел?!

Ще видите Ердоган как ще ги изпързаля. Ще пипне милиардите евро срещу обещание да не пуска бежанците, но ще поиска и отпадане на визите за ЕС. След което ще им даде турски паспорти и тогава цялата паплач ще нахлуе съвсем легално и безпрепятствено из Европа. Язък за потрошените и "усвоени" пари за оградата по границата!

Най-вероятно! И логично! И тия няколко милиона ислямистки джагали, които е събрал от цял свят, не са за да ги храни ами за да ги насъска срещу малоумна Европа като начало на един Европейски халифат. Иначе за какво друго?!

1500+

махнете я- сложете мен-

Това недоразумение, демонстрира единствено и само некомпетентност ! Колкото до тия илюзорни успехи - не са никакви успехи, а действия породени от външна намеса. Казано директно - тия изпълняват каквото им наредят, независимо дали е в наша полза или вреда. След време ще берем плодовете на тия "успехи", ама ще са доста горчиви!

Тази жалка женица очаквала диалог >>??? Карате ме да се смея !!1 Та тя дето изпълнява поръчки ,като най -голямия послушко на Булгаристан .........Тя дето няма думата ,освен да се съгласява >> ?? Тя ,която е като само замита насраното ни положени ли ?? Хаха хахах

Извинявам се много : Г-жо министър , КАКВО ЗАВИСИ ОТ ВАС ? Този пост е донесъл на България , само ядове , вие също !

Захариева трябва да продава арпаджик на пазара в Пазарджик ...но..благодарение на "обстоятелствата" е първа дипломатка!?Щеше да е смешно,но в даден момент може да стане страшно.

Те това чучело не става и арпаджик да продава.Отдавна трябваше да я уволнят заради изказванията и по английските фантасмагории.

Поредната гербаджийска изцепка. не забрави да ми пробута и как БСП са били в управлението. Нека каже какво правят сега, как пазят границите. А Захариева да приготви за срещата известната си пазарска чанта, та да й я напълнят с рахат локум и баклава - гаджарите си падат по-налетите булки.

Забравете за тракийските бежанци,дано не дойдат сирийските, аз примерно съм потомък на тракийски бежанци,но само знам,че селото е било около Одрин и са им дали 6 часа да го напуснат,които са останали са били изклани,няма документи,част от рода е в Бургас,част в Добруджа

Ще са,фесът на Борисов и шалварите на Захариева? Ами,това си е важно..

Политически разговори на най високо ниво ... и КОЙ представлява България - Бойко Борисов /известен в някои среди като боко тиквата/ и Захариева - Министър НА: Регионалното развитие, Правосъдието, сега Външните работи - "пенкилер" отвсякъде ... Е КАК ДА ГЛЕДАТ СЕРИОЗНО НА НАС ... кажете ми?!

с армия или без, мишката не може да се зъби на котарака.

Защо Премиера си натресе това чудо ? Направо да го изпраща при Меркел !

Ами защото по заръка на меркел го натересе тука а и нали все се хвали какъв ''държавник'' е как да пропусне някоя и друга снимка и хвалба..

Ние ,нищо добро не можем да очкваме от тази среща.Има партия ,която работи за ердоган,той много добре знае за зависимостите на нашите управляващи,които са си чиста проба прес..пници.

Абв, на теория сте прав, че трябва твърда ръка, но в действителност това няма да стане. ес е решителна, когато ръфа Унгария или Полша и да се меси във вътрешните им работи, защото не искат натрапени от меркел гости, но да се опълчи на ердоган няма да има смелост.

За голямо наше съжаление...Ако ще я караме така, точно нас ,нищо добро не ни чака и членството ни в ЕС и НАТО се обезмисля.

Откак се е зора зазорила Откак се е, мила моя майно льо, зора зазорила, мила моя майно льо, зора зазорила. Оттогаз сей, мила моя майно льо, войска провървяла, мила моя майно льо, войска провървяла. Кон до коня, мила моя майно льо, юнак до юнака, мила моя майно льо, юнак до юнака. Дето стъпят, мила моя майно льо, кладенчета правят, мила моя майно льо, кладенчета правят. Юнак до юнака, мила моя майно льо, маждрак до маждрака, мила моя майно льо, маждрак до маждрака. Маждраци им, мила моя майно льо, като честа гора, мила моя майно льо, като честа гора. Сабите им, мила моя майно льо, като ясно слънце, мила моя майно льо, като ясно слънце. Воевода им, мила моя майно льо, сам цар Иван Шишмана, мила моя майно льо, сам цар Иван Шишмана. В бой ги води, мила моя майно льо, за българско име, мила моя майно льо, за българско име.

музиката си забравил: лала-ла-лааа... тра-ла-ла-ла-ла-лалалалааа тра..ла-ла...

Захариева се плаши , от тропане по масата! Останалите управляващи в Бг , също ! ЕГАТИ УПРАВНИЦИТЕ!

Ти ще си ни байрактаря!

Спокойно братя булгари,500г. нашите деди са ви пазили от зулумите на нашествениците.Пазиме ви и сега от 3,8 млн.бежанци и ще продължаваме и за напред да ви пазиме.Успокойте се...

като станем васали тебе фитнескукло ще те дадем в харема на султана, както направил Иван Шишман със сестра си. На Борисов сестра му е доктор , работи за народа си и не е подходяща за заложник ама виж това млада нахакана кукла външен министър с куха кратуна типичногерберска - става за заложница. Аха. Никаква загуба за народа, а султана доволен.

Когато един външен м-р приказва за дипломатическа среща как опонента ще ''тропа по масата'' само се докава колко разбира и от дипломация и от външни работи..Полегнала е захариевата с пехьоарчето си и сънува ''розови сънища'' дето си ги разказва по медиите..

все едно говори плювналиев...

Е Захариева.кво става.Заучените ти общи фрази не знам ще вървят ли. Висша политика е това.Бог да ни пази!

Прекръстваме я на Кера Тамара (мисля така се казваше сестрата на Иван Шишман) и я даваме за заложник на султана - да поработи в харема. Висша политика. Майтап на гол гъз още му викат.

Ясно е, че ще "тропа по масата". Ясно е, че ще извива ръце и то на наш терен. Готов съм да се обзаложа, жалко, че бет сайтовете не приемат такива залози. А това човече на снимката понастоящем е най- голямото недоразумение в политиката ни. Имаше други, които отидоха в историята- като Прецедента, които се понаучиха малко от малко- като Цвък и такива, които отидоха дипломати/ представители на мисии/ някаква аналогична позиция - като Н. Младенов. Напълно неадекватна. Питат я- защо не направите нещо, а тя реферира защо не било направено от БСП. Ти си на власт, това, че някой не се е справил преди теб означава ли, че ето- и ти не трябва да правиш нищо по въпроса? Тва са типа женички, с които се е заобиколил Бойко- некадърни, научили се да му подражават и да повтарят думите му, които при никой друг на власт не биха помирисали ръководни позиции.

Очаквай и се надявай. Няма да е чукане по масата, ще е тропане.

Другари, аз лично смятам, че точно сега е най-подходящият момент да припомним на този многоуважаем господин за страданията на българите под 5-вековно робство. Някой против? Няма. Приема се с пълно мнозинство.

...не съм бкп, но и тази е зле с душевното здраве, по зле и от всички комунисти заедно... оня от външното от бкп или бсп поне е сдържан, няма бсп, няма герб, а насреща мажоритарно ги оглеждаме и ако не одобряваме, не отиваме глас за никому даваме, а всички сте от едно котило и то се зове бкп, без оправдания моля, НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША ГО Е КАЗАЛ . . .

министрите да си купят по 10 ролки тоалетна хартия. До часове ще има сериозно осиране по външнополитическите приоритети. БГ е куха кратуна - прилича на премиера си. БГ е съсипана. Не ни трябва ртази среща. Някой пита ли Гърция и Кипър по въпроса за султанската визита. Стига вече се кланяхте на този султан. Пак ще паднем под турско робство без да дадем едно голямо сражение за срам на великите ни предци. Долу гроб. Крадци и майкопродавци. За какво го викате този султан. Няма работа в БГ. Вън Турция от БГ. Никакви отношения не ни трябват с тях. Нека първо се разберат с Гърция и с Кипър.

Лесно е да ненавиждаш този или онзи. Мъчно е да градиш и поддържаш отношения.НЕ СИ Прав си че БСП не направи нищо за тракийиските бежанци. Иска да има еврорегион Тракия с което ще паднат нашите граници към Турция. И сигурно ще сме към Одринския вилает.Е това са предложили есента на 2013 г. в Брюксел. Всички са били. Затова трай си да видим днешния ден какво ще ни донесе.

откога са тия наши тракийски бежанци? от войната в сирия ли? ужас.

викаш- щом не са от войната в сирия, не са важни?

Изплаши ли се? Нека си тропа Ердоган. Всичко е въпрос на висша дипломация.Ти ''Я ВЛАДЕЕШ ДО СЪВЪРШЕНСТВО''.ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НЕ Е ЗА ВСЕКИ....