Най-тежко засегнатите от Ебола поискаха икономическа помощ

Трите западноафрикански страни, които най-тежко пострадаха от вече отшумяващата епидемия от Ебола, молят за международна помощ.

Обратно в новината

Коментари - Най-тежко засегнатите от Ебола поискаха икономическа помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една ГМОмаймуна в Америка.Обадете му се.

Гвинея, Либерия и Сиера Леоне да се обърнат към ООН, а не към Брюксел. Световната организация трябва да подпомогне икономиките на тези страни, а не ЕС. Нашата икономика и без ебола има нужда много повече от помощта на партньорите ни от Евросъюза, отколкото гореизброените държави.

Не може ли план 'Украйна' - обличат се 10 000 руски спец. части със зелени униформи/престилки , блокират всички летища, болници, нападат казарми, държавни учреждения, блокират радиовълните и спират тока за 1 седмица, след което казват че НЕ са руснаци - а някой неизвестен, но ако искат да се разберът с тях да питат жужето Путя. Докато светът и Конго се разбере с Путя, биват избити в конфликта 7 000 човека, а Путя обяснява че трябва да освободи Конго от конгоанците, заради истинските конгоанци ! След това иската да ги присъединят към тях, защото има 1/4 руснаци които са доставяли хеликоптери на Конго през 1980-а година или Путя ще им спре газта - въпреки че няма нищо общо със зелените човечета !!!

Тежко им. Започват заемите.

в България смъртността е по-висока, отколкото в страните, в които е имало епидемия от ебола. Какво да кажем за състоянието на уж европейската държава България в такъв случай? И от какъв план се нуждае тя?

Планът се казва "СОПАТА" и трябва да се изпълни от целия Български народ спрямо управляващите. Конфискация на цялото им имущество без значение от кога го имат, Арест докато не докажат че са невинни през последните 25 години и всички природни блага - държавна собственост. Че ние само от това което отнасят концесионерите можем да си пълним сегашният бюджет и да си плащаме досегашните дългове без да плащаме данъци!!! Крайна цел - работеща икономика, работеща промишленоост, заможна и щастлива нация!!!

Естествено от него момент нататъка никакви европейски съюзи, никакви евроатлантически договорености, никакви американски подлоги!!! Който е поемал ангажименти - да си ги изпълнява сам! Аз нито съм ги избирал, нито ме е питал някой какви ангажименти ми нахлузва!!!

Сега да не ги "демократизират" и тях набързо...

В страните засегнати от Ебола за умрели по има-няма 2000-2500 човека откакто се заговори за болестта. У нас от лоши условия на живот и реализация през последните 25 години се раждат по 100 000 деца на година по-малко от раждаемостта до 1990г. По малките населени места закриха болници от недоимък и старците ни мрат на практипа поради недостъпност на медицинска помощ. За нас няма ли план Маршал, хем в сравнение с държавите където има ебола сме 2-5 пъти по- малко население от всяка една от тях? У нас положението си е мамата ебола...

Не виждаш ли че на опашката са по- важни страни като Гърция, дето недоволства, че вече не им дават пари задето си мият ръцете на работа и Украйна, в която Обама подкладе конфликт? Де си тръгнал и ти да ядеш дренки с мечките?

"План Маршал" какво означава - да дойдат самолетите с напалм, атомни те бомби или най-малко "да дойдат танковете"

Брюксел да се постави под карантина!(Като контактни,поне за 2 месеца-няма влизане,няма излизане)

България загуби 4 милярда лева и без ебола, ама карай